|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
No i gdzie wszystkie???
Melduję kolejny dzień na plus ![]() Ćwiczenia: rozgrzewka, Skalpel II, brzuch z głupią Kaśką i rozciąganie z Mel B. Jedzonko: Ś: 4 deski z wędlinką, serem i pomidorem II Ś: jabłko i serek naturalny O: cycek z kurczaka z warzywami na patelnie meksykańskimi Obiadu było tyle, że na kolację mi starczyło. Poza tym kawałek sera, kiełbasy mysliwskiej i polędwica z kurczaka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Ja jestem i pozostaję na właściwym torze
![]() ![]() Ide spać zanim zrobię się głodna ![]() Jutro mamy nianię i wychodzimy...Tak sobie jestem zadowolona bo podejrzewam jak to się skończy - ale skoro mąż zaprasza i jest (nieczęsta) okazja ... Ostatecznie świętujemy siedem lat -a siódmy rok podobno pechowy ![]() Planuję być rozsądna ![]() Och odnośnie mojego męża -mu w tydzień poszło blisko 2 kg a pisałam jak on "dietuje". Jeszcze się przyznał że dwa razy w pracy ciacho jadł (jakieś urodziny były). Normalnie nie ma sprawiedliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zadomowienie
|
Dzien dobry
![]()
#1774 |
Zakorzenienie
|
Joanna nie ma sprawiedliwości, oj nie ma pod tym względem.
Dobry. Krop pojechał w delegację. Mati od rana akcję urządził, bo wstawac nie chce. A ja mam ochote spakowac się i uciec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Tamlin, oddychaj głęboko.
Kiedy Krop wraca? |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie niewiem, niby tylko kilka dni.
Przezyję. Gorzej z dziećmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Rozeznanie
|
tamlin do przedszkola nie chcial wstac? hehe
![]() ![]() ![]() ![]() A ja mialam wolne rano ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- aaaa wlasnie za jakis czas ukaza sie grube nogi HIPOPOTAMA w nowych spodniach tylko nie dajcie sie zwiesc pozorom, bo zdjecie bylo robione pod katem z reki wiec beda sie wydawac duzo mniejsze niz w rzeczywistosci. |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zakorzenienie
|
Bakus miłej zabawy na basenie.
A no nie chce typ ostatnio wstawać. Walki co rano, ucieka, zagrzebuje się w kołdrę i drze żebym go zostawiła w spokoju a on z kotem na nas będzie czekał. Na cyrki. I tak co rano. Odechciewa się już od samego początku dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 |
Rozeznanie
|
stosujes jakis karny schodek czy kat, naklejki grzecznosci? Moze cos takiego zadziala na niego
![]() laduje foty wlasnie |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ludzie, mam @ i taki żarłok mi się włączył, że aż mi się ręce trzęsą ![]()
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
Nie stosuje. Kary nic nie dają, a już izolowanie dziecka tym bardziej. Taki etap, trzeba przeczekać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
No więc jedzenie:
Ś; 4 deski z serem, wedliną i pomidorem II Ś: galareta z kurczaka, łosoś wędzony na gorąco O: ogórkowa K: papryka nadziewana serkiem wiejskim z polędwicą z indyka, szczypiorkiem i kiełkami. Ćwiczenia: Model look + top 8 z wydarzenia Ewki. No i piwka bym się napiła... |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Wróciła córa marnotrawna ![]() ![]() ![]() ![]() Przeczytałam wszystkie posty, postaram się teraz na bieżąco się odzywać.
#1784 |
Rozeznanie
|
Na basenie fajnie i w najblizszym czasie dostane przekaz pieniezny poczta, bo jakis czubek osmielil sie mnie obrazac w publicznym miejsce, z mnostwem swiadkow i monitorinku... Daruje sobie tej przyjemnosci opisywania wydarzenia. Niech sie cieszy, ze mu nie zaloze sprawy cywilnej i akurat nie bylo Meza.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Raczkowanie
|
hejo
![]() Tamlinku nie zabijaj swoich dzieciątek ![]() Świnko, dobrze Cię czytać! a powiedz mi co się stało w Twoim wypadem na Kubę ? ![]() Insane, I miss you <3 u mnie nawet spoko - z jedzeniem ogarniam, ale dzisiaj zjadłam 3 praliny bo koleżanka ma rodziny i cóż - wpadły .. siłka wczoraj i dzisiaj po 800 kalorii ![]() ![]() eh zerknęłam dzisiaj na konto i się załamałam ;/ macie jakieś sposoby żeby nie szaleć;/ bo ja poszalałam w tym miesiącu ;/ ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- współczuję Bakuś ;/ mało fajne zdarzenie .. ale to to dostaniesz zadośćuczynienie - można je dobrze wykorzystać ![]()
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.” jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dzieci śpią, całe i zdrowe. Zobaczymy jak jutro będzie ![]() Świnko ale Ci zazdroszczę tego szlajania się po górach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Raczkowanie
|
Kobietki!
Prowadzę badania do pracy dyplomowej o postrzeganiu roli psychologa w odchudzaniu - przez osoby odchudzające się oczywiście ![]() http://www.ankietka.pl/ankieta/18391...chudzaniu.html Z góry przepraszam za spamowanie, proszę o wyrozumiałość ![]()
When life gives you lemons, make lemonade. Wypełnij proszę moją ankietę do pracy dyplomowej: http://www.ankietka.pl/ankieta/18391...chudzaniu.html Dziękuję! ![]() Zapraszam na mojego bloga o odchudzaniu: http://na-dobre.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
Ooo jak slodko ![]() Próbuje się ogarnac. W pracy dużo roboty, mieszkanie tez wymaga sporo pracy i stresu... Klocimy sie z TZtem... Adonis wrócił opalony z wakacji... Wiec z chęcią na niego wpadam w pracy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1789 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bakuś nie przejmuj się ![]() ![]()
![]() |
#1790 |
Rozeznanie
|
BLONDI dokladnie tak. Funkcjonariusz radzil mu iść na ugodę i sie miedzy sobą dogadać jak powiedzmy przy stluczce ze spisaniem oświadczenia niż miałabym zakladac sprawę cywilna ktora wiadomo z góry jaka by byla. Oczywiście dostal mandat plus moje odszkodanie i nie będzie mogl sie wymigać bo jest podpisane przez świadka czyli jednego funkcjonariusza i zrobili sobie w okienku basenu xero.
TAMLIN , piękne słowa na temat nadwagi. Ehhh ludzie to bez kitu sa bezmylni i nie zdaja sobie nawet sprawy ze może czesc ludzi ma nadwagę bo ma problemu hormonalne, bierze hormony, leki oparte głównie na sterydach itp SWINKA ano niestety. Taki mamy niestety porąbany system gdzie za granica rodzice za głupiego klapsa w pupę mogą stracić prawa rodzicielskie. soadam spać jutro juz nie ma dnia dzieci i sama odprawiam dziecko do przedszkola |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Swinko zazdroszczę gór
![]() ![]() ![]() Insane ech tematy przeprowadzkowo-remontowe to zawsze źródło stresu ![]() ![]() Bakus pomijając że sytuacja nieprzyjemna i współczuję to jestem pod wrażeniem jak sobie poradziłaś ![]() ![]() W ogóle ja nie wiem co jest z tymi ludźmi(w Pl bo w De się nie spotkałam póki co z czymś takim). Wczoraj przeglądałam artykuły o kandydatach i zerknęłam na komentarze - nie zdawałam sobie sprawy jaka jest fala hejtu na prezydentową (właśnie z uwagi na jej figurę). No po pierwsze co to ma do rzeczy (to nie wybór miss), po drugie matka 5 -ga dzieci i właśnie nie wiadomo jak to jest ze zdrowiem a po trzecie zadbana, schludna i wykształcona - co to kogo obchodzi ile waży (zreszta przecież bez przesady)... Jak ostatnio byliśmy nad polskim morzem - to jakiś straszy dziadek pozwolił sobie na komentarz że windą się z dziećmi do kawiarni nie jeździ tylko w domu siedzi i w ogóle głupota po kawiarniach chodzić (kawiarnia na 12 piętrze w domu wczasowym, fakt jedna winda i my dwie z wózkami - ale dziadek czekał na dole i i tak by czekał bez względu czy jechałyśmy my czy 10 bezdzietnych)...A najlepsze że poskarżyłam się mojej babci że w PL to ludzie średnio nastawieni do dzieci w przestrzeni publicznej - a ona zaczęła usprawiedliwiać że to dla tego że w Polsce się trudno żyje ![]() ![]() Wszystko to boli tym bardziej - że w Niemczech się dotąd spotykam z bardzo przyjaznymi reakcjami na dziecko. Ale może mam szczęście ![]() A ja wczoraj byłam na romantycznej kolacji - już nam się dawno takie wyjście nie zdarzyło - w włoskiej knajpce... I w sumie klimat super(zwłaszcza Włoch-właściciel) -ale jakoś włoskie jedzenie w wydaniu restauracyjnym średnio mnie przekonuje ... A już w ogóle pizza (mój mąż jadł)-nie umywa się do naszej polskiej "włoskiej" pizzy z pieca czy tutejszej "amerykańskiej" czy "na kawałki"... Choć w sumie to zaleta - cienka, sera tyle co nic ![]() ![]() ![]() Umiar został nagrodzony - na wadze tylko odrobina więcej ale w sumie i tak przy tym podejściu waga bardzo mi skacze (nawet bez szleństw). Zresztą mam nadzieję że w tym tygodniu to ostatnie szaleństwo (choć miałam wczoraj mega ochotę na czekoladę albo lody - ale właśnie powiedziałam sobie że jak coś to w niedziele zjem ![]() ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:24 ---------- Dziś już żadnych wyjść -plan na wieczór : Skalpel i salatka ![]() ![]() Edytowane przez Joanna XL Czas edycji: 2015-05-13 o 04:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to mi sie bardzo nie podoba. ten brak poczucia intymności. Mam koleżanki mieszkajace w Niemczech i jak nie raz widzę na fb zdjęcia ich dzieci całkiem gołych to rece mi opadają. Co do tych hejtów, to racja, każdy taki naj, tylko na innych najeżdża. Sam siedzi jakis frustrat przed monitorem i wypisuje głupoty. Ludzie to do wszystkiego sie przyczepią, a w Polsce rzeczywiście jest to nasilone. Dzien zaczął się dobrze, Mati wstał dziś bez walki. paulę na niego nasłałam i go przekupiła bajkami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Rozeznanie
|
Jakos o swoje imie umiem zawalczyc i przez kilka sadow moja noga sie przewinela wiec sprawa cywilna np. o glupie powiedzenie do kogos powiedzmy standardowo ''gruba swinia'' to juz jeden taki zwrot podlega pod przepis o znieslawienie publiczne i za taka mozna by sie wydawac pierdołe instnieje mozliwosc dostawania co miesiac okreslonej kwoty orzeczonej przez sad jesli pozwany nie jest w stanie zaplacic od razu z gory, a sumki za takie cos sa niezle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mam dzien pt. nic mi sie nie chce ![]() Maz jeszcze nie wie jak zwykle czy wroci w sobote, a to by mi sie przydalo, bo w nastepnym tyg mam dziecka urodziny i musze pojechac po prezent, a wcale nie jest maly-lozko+posciel z aplikacjami dziecinnymi jak np. kucyki pony Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-05-13 o 10:40 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No bo ja bym chciała żeby Polacy byli najfajniejsi - a jakoś nie bardzo idzie rodakom udowadnianie tej tezy ![]() Np. ten brak intymności, stosunek do nagości - to się zgodzę że w Niemczech jest inaczej... Można się przyzwyczaić -ale mój pierwszy raz na basenie gdy wszystkie kobiety myły się nago był z lekka dziwny (bo w Polsce to na ogół każdy się jakoś tam myje pod kostiumem jak są wspólne natryski)... O plaże nudystów są populane (i to takie nie oznaczone specjalnie)-można się czasem naciąć jak się idzie nad jeziorkiem... I nikt się nie czai z karmieniem piersią w miejscach publicznych (w sensie że nawet nie szukają babki jakiegoś ustronnego miejsca , pieluszki itd).Mam wrażenie że jest tu trochę jak w Skandynawii - nagość jest uważana za naturalną (więc czego się wstydzić). Nie oceniam czy to źle czy dobrze-ale dla kogoś z Polski to może być zaskakujące (dla mnie trochę było) Ale co do dzieci i zdjęć -to była chyba rok temu dyskusja o zakazie fotografowania nagich dzieci(np jak się bawią własne i cudze w baseniku). Nawet nie monitorowałam na czym się skończyła. Także dyskusja społeczna jak najbardziej jest. U mnie zaraz obiadek - orkiszoryż (zasmakowałam), warzywka gotowane i jajko na kokosie... Chyba uzależniłam się od łososia bo już za mna chodzi (a cały tydzień nie jadłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
Ja na obiadek ogórkowa
![]() Na kolację zrobię placuszki z brokuła. |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() o mamo! bakuś szacunek, że potrafisz walczyć o swoje. mnie raz, ze brakuje odwagi, dwa wiedzy, bo nie wiedziałam, że za coś takiego są kary. i w ogole gratuluję pewnosci siebie, bo ja to pewnie bym wróciła z tego basenu i poryczała się w poduszkę a tu widzę pierś do przodu. Prawidłowo ![]() Tamlin skąd ja to znam. Rano czas nagli a tu nie idzie dzieciaka wyciągnąć z łózka. Jesli mogę coś podpowiedziec to dzieci lubią wszelkie wyścigi, czy z sobą nawzajem czy z czasem (minutnik). No i jakas mala nagroda na zachętę. Ja mowie np., ze jak sie ubiorą mogą już do śniadania włączyć bajki, ale najpierw ubieranie, które trwa zawsze najdłużej. U mnie nic ciekawego. trening wczorajszy rewelacja! znów usłyszałam pochwały. Już od trzeciego sternika (sternik widzi najlepiej, bo stoi z tyłu). Nadal jestem beznadziejnie!!! zauroczona w ... O niczym nie myślę, nie śpię, ciagle z tyłu głowy ... niestety teraz już wiem, że beznadziejnie to wygląda, ale kumplowanie nam wychodzi super, wiec tym się pocieszam. Jest dużo śmiechu, żartów. A od dziś zaczynam przygodę z gitarą. Kupiłam używaną fajną. Ostatni raz grałam w wieku 16 lat.
#1797 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() Marta zazdroszczę gitary ![]() ![]() ![]() ![]()
#1798 |
Rozeznanie
|
marta praktyka czyni mistrza
![]() ashya hehe gratuluje w koncu sprawy z autem. Zaczniesz od razu je holowac jak zajdziesz w ciazy czy tym bardziej jak bedziesz miec dziecko ![]() Edytowane przez bakus13 Czas edycji: 2015-05-13 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, można do Was?
Może gdy będę się gdzieś udzielać- szybciej pozbędę się ostatnich, bardzo lubiących mnie kilogramów ![]()
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Jak to Ashya? Szarpalas? Lina chyba powinna być taka "nieurywajaca"
![]() A ja się chwałę, że jednak nie zapomniałam tak zupełnie. Gram! Naprawdę gram i uważam że jak na pierwszy raz jest OK!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:02.