|
|
#2941 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() Cytat:
jakby się miało dwór wiejski z wieeeelkim strychem i lamusem w ogrodzie to nie problem a tak to sienieda ![]() 2.no fuaśnie szkoda gadać , opad wszystkiego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#2942 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Pewnie znalezione przypadkiem gdzieś na strychu, bo szczerze wątpię, by ktoś 30 lat temu pomyślał sobie "oho! odłożę na zaś, a później sprzedam z niezłą przebitką" To zresztą nie jedyna aukcja fajek z PRLu ![]() O! Paczka albańskich papierosów za 2 600, kogoś zdrowo poniosło |
|
|
|
|
#2943 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Mam też kredki mojej mamy. I jej zaschnięte farbki (I naprawdę nie wiem, co bym zrobiła, gdyby to trzeba było wyrzucać...)
|
|
|
|
|
#2944 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Kurcze, muszę coś przyznać, odszczekuję generalizowanie w temacie New Balansów (no ale nie sposób od neigo uciec ) Dziś na mieście widziałąm fenomenalnie wystylizowanego młodzieńca, chyba to był hipster Ale miał tak idealnie dobrane te New Balansy, że kurtka w mordę Styl przez duże S. Miałąm ochotę podejść i powiedzieć well done, ale wiadomo, pomyśli sobie że crazy Czyli da się. Wszystko kwestią smaku i wyczucia. Buty były brązowe, tak piękne że łohoho, chyba z zamszu. Cytat:
![]() I zazdraszczam, ja się boję. Cytat:
![]() 1. Weeeź, beznadziejność, to nie przeciwieństwo rzeczowości. Ona jest po prostu żenująca. Nie brnę w to nawet, bo tak bezdennie żałosnej istoty nie znam. 2. Ostatecznie nie, bo mi się skłąd nie podobał. Cytat:
Wychów, to jest ogólnie wielka sztuka, i ja nie mam pojęcia sama jak go ogarnąć. Mnie to przerasta, rodzicó moich też przerosło. Bo dziecko nie jest tylko po to by je mieć i zdrowo karmić. Cytat:
![]() 2. Cytat:
Zmiana zachowań społecznych, wzorców kulturowych plus "postęp" cywilizacyjny, który te zmiany neijako generuje, wymusza? I to też dowód na to, że wychowujemy się troszkę sami Zmiany następują szybciej niż cykl pokoleniowy, stąd przepaść.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-13 o 18:43 |
|||||||
|
|
|
#2945 |
|
Nindżopesz
|
Ad zachowanie ja jeszcze dodam, że za "naszych czasów" w normie było przylać pasem, wytargać albo zwyczajnie dać klapsa. A weź teraz spróbuj dać klapsa w sklepie... Zaraz odbiorą prawa rodzicielskie. A tłumaczyć małemu można długo i bezskutecznie.
Pewnie zaraz wszyscy napiszą, że byli grzeczni i bez kar cielesnych, no ja nie byłam
|
|
|
|
#2946 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2947 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o której zaczynasz? Cytat:
a ja włąśnie nie umiem szerokimi pędzelkami malować Cytat:
![]() a potem Siss dostała Barbie od chrzestnej no i ja też chciałam i dostałam Barbie w stroju plażowym, a Siss miała księżniczkę... no i mała trauma była ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ciężka sprawa ![]() Cytat:
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2015-05-13 o 19:14 |
|||||||
|
|
|
#2948 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2949 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ja pomidorowej
![]() Nie mam ostatnio jakos ochoty nadrabiać czytanie forum, czy tez udzielac się za bardzo - brak czasu, a potem to brak ochoty na cokolwiek
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
też taką nadzieję mam
Cytat:
ale ja się nie znam, dzieci nie mam ![]() Cytat:
![]() 2. no tak, wiem, ale tu biega o dzieciary małe, te się jeszcze same nie wychowują skoro w domu się tarzają i wydzierają wniebogłosy to czemu w sklepie nie, przeca można, popyskować i przekląć też można ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- http://retro.pewex.pl/473997/Klub-wiewiorka byłam członkiem i miałam taką, tylko nowszy model ![]() w środku było hasło: Myję zęby: wieczorem dla zdrowia rano dla urody
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
O 9.
W ogóle przez te wiosnę coś mi się poprzestawialo we łbie bo zaczynam kupować kolorowe ciuchy chora jestem czy co?
|
#2952 |
|
Wpisz tu zomzing
|
jest/bywa zmywacz we flamastrze
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale bez narzekania, wynajduję pozytywy: tata był dziś na badaniu i wyszło dobrze, w pracy wpadłam na pomysł jak rozkminić pewną skomplikowaną kwestię, popracowałam w ogrodzie (wszystko pięknie rośnie ![]() Muszę tak sobie, bo inaczej panika mnie zżera ![]() Florens, z tym podniebieniem brzmi horrornie Oby szybko zarosło.
|
|
#2955 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
O! ![]() Edit: pojęcia nie miałem, że jeszcze gdzieś dostać można lody Cassate
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-05-13 o 22:43 |
|
|
|
|
#2956 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ściskam Cię biedaku ![]() Dziękuję - mam zamiar Cytat:
Ale też - ja mam taką teorię, że głupota musi się uzewnętrzniać - jeśli nie ma okazji tam, będzie wyłazić gdzie indziej. Bo to głupia matka jest - ale pamiętajmy, że nie tylko głupie są na świecie. Więc nie generalizowałabym - tamte czasy też niosły za sobą niebezpieczeństwa wychowawcze - tyle, że inne. Oczywiście bardziej rzuca się w oczy zachowanie negatywne - w każdym razie ja na dzisiejsze czasy nie narzekam. ![]() Widzę np wiele dzieci uczonych i świadomych tego, jakie jedzenie jest wartościowe. A kretyni byli, są i będą. I wychowają kolejne kretyńskie pokolenia. Cytat:
![]() Nie mogę znaleźć tego zdjęcia, Nesko
|
|
#2957 |
|
BAN stały
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak ładnie ubrałes w słowa to, czego ja nie umiałam. Często tak mam, że zjadłabym coś czego nie ma w domu i nie wiem co to jest. Gorzej podejrzewam,że tego w ogóle nie ma , że to jakies odlegle smaki dzieciństwa plączą mi się gdzies w mózgu. W zeszlym roku dookresliłam ochote i były to truskawki "murzyny' i tego gatunku truskawek, słodkich , błyszczących , wielkich, prawie bordowych już nie ma. Przynajmniej ja ani w mieście ani na wsi nie znalazałam ![]() Snijcie słodko .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2015-05-14 o 02:41 |
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad kawusi
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2960 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Znad spsutego telefonu (po miesiącu!
|
|
#2961 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flo, w ogóle dzięki Twojemu linczkowi o brwiach, odkryłam chyba idealną farbę dla siebie. Tzn. laska ma boski kolor, paczę właśnie jak farbuje Joanną, pytanie czy mi tak wyjdzie? Zrobię za ok miesiąc. Jak wyjdą rude, to się poddam na zawsze. I nikt mi nie potrafi wyjaśnić zasady oksydantu. Co jest gorsze dla włosa (i dlaczego ) rozjaśniacz na 1 % wodzie czy oksydant do farby na 9% ? O co w tym biega? Cytat:
Nawzajem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-14 o 09:42 |
||
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Oglądałam znowu te niubalansy i nie wiem co mi się w nich podobało
![]() Pozostaję nadal bez pomysłu
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że mnie konkretne NB w stylizacji młodziaka zachwyciły wręcz. Chyba to kręci, że jest ich taaaak wiele. Miał brązowe, chyba nawet zamszowe, takie mrrrrr bardzo fansy i dopasowane do reszty ubrań. A potrzebujesz do biegania? spacerów? czy normalnie do popylania do pracuni etc? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-14 o 09:57 |
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2965 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A wiecie, ze od dwóch dni gapię się ludziom na buty, żeby zobaczyć, czy to faktycznie takie popularne - i ani jednej pary nie zauważyłam?
|
#2966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w outlecie za 50% ) mogłabym chodzić wszędzie i zawsze, serio masaż stopy Cytat:
NA wsi też są Za to nei znajduję Ray Banów Pewnie wciąż za drogie Moja Mam kupiła zagramanicą, duużo taniej.
|
||
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() na 9 to tak w miarę można się wyspać za to późno sie kończy pracę ![]() Cytat:
Macham znad soku i spadam popracować |
|||
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
joł joł baru snad wqurwy po pobraniu krwi normalnie ludzie swoim zachowaniem mnie rozwalają , na szczęście mam AE i dzis globalnie. Wcale to nie jest kiler ...
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Ja mam do biegania Gel Kayano , tylko w poblizu nie mam gdzie biegać więc cześciej bedą odiwedzać ze mna siłownię - od maja się odchudzam ![]() W Nb podobają mi się kolory . Zawsze lubiłam kolor ale po minionym stresującym etapie zycia , zupełnie zwariowałam . Mam rzeczy we wszystkich chyba kolorach tęczy , Taka terapia kolorem. Łącznie z butami i torebkami. Połowa obuwia to czułenka, bo samoistnie stopa powypadkowa mi się podleczyła i po latach mogę znowu obcasy nosić Butów mam chyba do końca zycia Biorąc pod uwage , że aż tak duzo , to mi nie zostało
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą już w Egipcie pisano że młodzież jest bleeeee i jak tak dalej pójdzie to apokalipsa będzie i armagedon ![]() Przyznam się że ostatnio nawet pomyślałam że starzeję się bo moda młodzieżowa mi się nie podoba a wręcz mnie odrzuca, mam na myśli takie męskie półdługie fryzury z grzyweczką na bok ....No ale moda przeszła pojawił się nowy trynd i gra .
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

jakby się miało dwór wiejski z wieeeelkim strychem i lamusem w ogrodzie to nie problem a tak to sienieda
szkoda gadać , opad wszystkiego 

(I naprawdę nie wiem, co bym zrobiła, gdyby to trzeba było wyrzucać...)

też generalizuję, ale porównanie tych obu pokoleń to niebo, a ziemia
o której zaczynasz? 

chora jestem czy co? 

ale w outlecie za 50% ) mogłabym chodzić wszędzie i zawsze, serio masaż stopy