![]() |
#2461 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Cześć Dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze? Ostatnio nie pisałam, bo trochę (a właściwie dużo) stresu miałam. Ale takiego poniekąd pozytywnego, bo (W KOŃCU!) udało mi się znaleźć pracę, w dodatku wymarzoną, w wyuczonym zawodzie. Od 1 czerwca zaczynam pracę w przedszkolu
![]() Wam gratuluję postępów, zazdroszczę mobilizacji i życzę dalszych sukcesów. Będę starała się do Was wpadać od czasu do czasu ;-)
#2462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluje ![]() wpadaj do nas czesciej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Wtajemniczenie
|
Ewa brawo za to że wyszłaś pomimo tego, że Ci się nie chciało!
![]() panna i jak rozmowa o pracę? ![]() Mel i co udało się wpaść do sklepu dzisiaj obejrzeć butki? A kiedy idziesz na jogę albo pilates? ![]() Unex to dużo czasu poświęcasz na wklepywanie balsamow ![]() ![]() ![]() Jak się cieszę że zaczęłaś znowu ćwiczyć! Mocno Ci kibicuję, żeby forma wróciła i przyjemność z wysiłku ![]() A z ta pracą to jest totalny brak szacunku do osoby moim zdaniem, wrr sama się wkurzylam jak to przeczytałam ![]() Szczurasku brawo, pięknie! ![]() ![]() Malinko to dobrze że się czujesz w porządku na tej diecie, bo tak jak pisałam- opinie sa bardzo różne ![]() ![]() pozeczkowa ja to bym taki steper chciała mieć w domu ![]() ![]() Bella to nie masz lekko z taką wspołlokatorką, robi to pewnie nieświadomie, a Ciebie wiedzie na pokuszenie. Nie daj się! ![]() ![]() Ilona odpuściłaś dzisiaj bieganie? ![]() ![]() Michalova no hej! ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mam dzisiaj poćwiczone- byłam wieczorem na rolkach ![]() - dystans 13,19km - czas 56:03min - spalone kcal 565 Powiem Wam, że dzisiaj jechałam sobie i spotkałam jednego biegacza, który tak zapierniczał że mnie wyprzedzil ![]() ![]()
#2464 |
Zakorzenienie
|
Monte.
leze juz w lozku. mam taka wysypke na ciele ze siedze i sie drapie. a wygladam jakbym w pokrzywy wpadla. pewnie sie skonczy na tabletkach nasennych by zasnac. (ech jak nie minie znow wydam kase dermatologa..a teraz zbieram na wydatki przedslubne) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-05-13 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 |
Zakorzenienie
|
Monte już kiedyś wspominałam że mój narzeczony biega i od czasu do czasu startuje w różnych biegach. Tempo 4 min na 1 km to dla takich biegaczy minimum więc podczas rolek mogłaś spotkać taką osobę
![]() Ja właśnie nie mogę się przekonać za bardzo do biegania, jutro chcę iść na basen. |
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Wtajemniczenie
|
Ilona to zdrowiej z tej wysypki szybko
![]() Asia właśnie sprawdziłam w endomondo moje tempo jazdy i faktycznie, mam średnią 4:14min/km, co się przekłada na 14,12km/h ![]() ![]() Ktos kiedyś pytał po jakich drogach jeżdżę- cyknęłam dzisiaj fotkę z mojej ścieżki ![]() ![]()
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-05-13 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny ;-)
Hydrokortyzon to steryd. Po pierwsze tylko na receptę, po drugie nie można zbyt często używać. Niestety z synkiem (ma AZS) czasem ratujemy się sterydami, ale to naprawdę w przypadku gdy Mały wygląda jakby był poparzony i drapie się na potęgę.
![]() |
#2468 |
Zakorzenienie
|
Monte.
pije caly dzien wapno. nie wiem co mnie tak uczulilo...czy cos z jedzenia .. dobranoc dziewczyny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2469 |
Zakorzenienie
|
Monte dziękuję w jego imieniu
![]() Sama też muszę zacząć biegać ale chyba ze względu na P. Biegam za szybko i wtedy się szybko męcze. |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja zaczynałam pracę w przedszkolu dwa lata temu (notabene była to pierwsza moja wymarzona praca w dodatku w zawodzie). Jak sobie przypomnę okres - od momentu dowiedzenia się o tym, że mnie przyjmą, do pierwszego dnia w pracy - to w tej chwili chce mi się z tego śmiać, ale wtedy wesoło nie było. Ciągle siedziałam ze łzami w oczach, płakałam, że sobie rady nie dam, nie mogłam nic jeść, z nerwów wymiotowałam. Ogólnie rzecz ujmując TRAGEDIA!! Mimo tego, że wiedziałam, że posiadam dobre kwalifikacje, mam podstawy wiedzy i jestem sumiennym pracownikiem byłam załamana. Teraz jest super. Uwielbiam moją pracę i z chęcią do niej chodzę. Tyle, że ostatnio trochę się pokomplikowało i może być problem z etatami. Mam jednak nadzieję, że w przyszłym roku również znajdzie się dla mnie etat i dostanę już umowę na stałe. Trzymajcie kciuki! Jest to dla mnie bardzo ważne. Monte, super ścieżka, bo asfaltowa. Ja mam taką, ale 5 km od domu. Te bliższe są zrobione z kostki, co mnie bardzo irytuje przy jeździe na rolkach. Melduję dzisiejsze 5 posiłków. Odpaliłam również ten parowar z Lidla i już teraz wiem, że na pewno się polubimy na dłuższy czas ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2472 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2473 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
A ogólnie od kiedy rejestrujemy nasze wyniki 23 kg A w przeciągu 3 lat od urodzenie mojej drugiej pociechy ok.30 ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Ja z wyuczonego również jestem nauczycielką ale przedmiotu, niestety nie pracuję w szkole tak wyszło. Dlatego życzę powodzenia i samych sukcesów zawodowych. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2474 |
Zakorzenienie
|
Malinka.
na rozyczke to nie wyglada. dzis troche lepiej po wapnie. dziewczyny wlazlam na wage dzis ![]() i jestem zla bo trzymam sie diety..nic slodkiego/slonego nie jem a tu spadek ale minimalny.. (nie wiem czy 2 tygodnie przed okresem juz woda sie zatrzymuje) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2475 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak skóra? ja chcę schudnąć 30 kg
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Ilo16na: byłaś u lekarza? to mi wygląda poważnie
Monte_: piękna ścieżka. ja mam pola, ale one średnio się nadają do biegania. albo piach albo błoto Michałowa: możesz napisać na PW. mam spore doświadczenie z AZS. własne. od roku nie było większych zmian ![]() ![]() Rozmowa o pracę była krótka: już kogoś przyjęliśmy. Może rekrutacja odbyła się na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy". Nie zależało mi na tej pracy, więc płakać nie będę. na koniec tego roku, początek następnego myślę o zmianie branży, bo to przestaje mnie bawić. Nigdy nie myślałam, że będę opiekunką do końca życia, zaczęłam z braku lepszej perspektywy. No i chcę iść na studia ![]() Tylko nie mam pomysłu na siebie.
![]() |
#2477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mam czasu czekac u rodzinnego 3 h. jak nie minie pojde prywatnie do dermatologa. cos zjadlam co mnie uczulilo. dzis jest lepiej. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2478 |
Konto usunięte
|
Dziś mam wolne, ale jestem trochę uziemniona, bo czekam na kuriera. Miałam iść na zumbę i jogę, ale niestety się nie udało. Siedze i czekam na paczkę, a dodatkowo robię zadania na dzisiejszy angielski i pisze pracę maturalną z polskiego bratu, bo mu komputer padł i 'zjadł', a polski zdaje w poniedziałek ;/
Po angielskim planuję wyskoczyć na siłownię, wiec nie będzie dramatu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2479 |
Rozeznanie
|
melonade namawiam, namawiam, bo są efekty, a to jest na tyle mało inwazyjnie i mało czasochłonne, że można sobie posmarować tego cycka po kąpieli.
bella pamiętaj, że obiecałaś, że będziesz dziś ćwiczyć ! ![]() asia lody wybaczone, choć nie jestem zwolenniczką jedzenia na pocieszenia. ale spaliłaś na tańcach ![]() michalova gratulacje ![]() monte brawo za spalenie pół tysiąca kalorii (brzmi lepiej niż 500, co nie? ![]() ![]() ![]() Już jutro egzamin. Sama nie wiem czy się stresuję, chyba bardziej chcę być już po. Mimo to nie mam zamiaru odpuścić dziś siłowni (o bieganiu nie ma mowy, bo leje). Myślę, że się zbiorę za jakąś godzinę. Nie mogę sobie pozwolić dziś na rest day, bo już jeden w tym tygodniu miałam, a jutro zapewne nie pójdę ćwiczyć. Choć postaram się, może mi sił starczy. Jakiś mam taki smutny humor, brzydka pogoda, ten egzamin, okres... łeeee.
![]() |
#2480 |
Zadomowienie
|
Jak u Was dzisiaj z jedzonkiem, dziewczyny?
![]() U mnie: I. owsianka na mleku ryżowym z bananem i domową konfiturą malinową II. koktajl 0,5l: sok pomarańczowy, jarmuż, mrożone truskawki i maliny III. zapiekanka: ziemniaki, brokuł, papryka czerwona i żółta, cebula i sos miodowo-musztardowy na bazie śmietany 12% IV. sałatka: sałata, ogórek, pomidor, oliwki, cebula, tuńczyk wsw, sos winegret i grzanki z piekarnika natarte czosnkiem U Was też taka paskudna pogoda dzisiaj? ![]()
#2481 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie po staremu. Dieta trzymana, ale nie ważę się. Do tego chore zatoki i bolacy ząb. Czekam na następny weekend. Teściowie przyjeżdżają więc złapię oddech. Buziaki dla wszystkich xxz
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a ja trace motywacje..
Przez wage.. do jutro juz raczej duzo nie spadne wiec napisze co widzialam Dzis 86,9 ( w ostatni piatek bylo 87,1) wiec 0,2 na tydzien masakra ![]() ![]() ![]() Czemu mi sie to tak zatrzymalo? ![]()
![]() |
#2483 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Malinka. 30 kg - WOW!
![]() Panna - mój Michał ma 1,5 roku, pierwsze zmiany pojawiły się jak skończył miesiąc. Teraz jest coraz lepiej, zmiany zazwyczaj obejmują tylko twarz, szyje i ręce (nadgarstki i łokcie). Wcześniej niestety pojawiały się też na nogach, pod posladkiem, na karku, plecach i brzuchu. I były praktycznie ciągle, pomagał tylko steryd. A teraz sterydów nie używamy prawie wcale, żadnych już syropow ani kropelek do nosa też nie stosujemy. Wystarcza emolient, w końcu trafiliśmy na świetną serię. Nadal mam nadzieję że z tego wyrośnie. ;-) Dzięki Ewa. ;-) i powodzenia na egzaminie ![]() Scandalistka - u mnie leje ;[ Dziękuję Ulcia ![]() Ilona, wywal wagę, wyjmij baterie, nie waż się. Po co się stresować? Jak zastój będzie trwał dłużej to wtedy coś pomyślimy, coś zmienimy w Twojej diecie i pójdzie. Na razie się nie przejmuj, takie małe spadki się zdarzają, tak jak zastoje - to normalne. A dla pocieszenia Ci powiem że jak mam owulacje to czuję się bardziej napuchnieta niż jak mam okres (a owulacje mam tak mniej więcej dwa tygodnie przed okresem). Może też masz owulację? Jedz dalej tak jak powinnaś, efekty na pewno będą. ;-)
#2484 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia z dzieciakami! ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() Co do jogi - aktualnie do niedzieli mam masę roboty, więc może w przyszłym tygodniu? Najpierw jeszcze się muszę zaopatrzyć w jakąś koszulkę. Na pewno dam znać. ;D Zazdroszczęâ☠rolkowania. ![]() To chyba jakiś sprinter był ![]() Fajną masz trasę! ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2015-05-14 o 13:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Raczkowanie
|
Malinka kochana ;p źle napisałam mojego posta o dukanie ;p zjadło mi "nie" ;p miało być, że dieta była super ale zrobiłam błąd, że NIE wyszłam z diety tak jak radzono tylko wróciłam z dnia na dzień do normalnego jedzenia i kilogramy szybko wróciły ;p przepraszam za błąd
![]() Wczoraj byłam na rowerze i miałam bliskie spotkanie z PSEM! Wiem Monte jak Ty sie czułaś ;/ Jadę sobie drogą ROWEROWĄ i stoi obok drogi dwóch facetów i każdy z psem na długiej smyczy, dodam, że byłam rozpędzona bo jechałam z górki i nagle jeden pies wystraszył tego drugiego i ten wleciał mi wprost pod pędzące koła ;/ zdążyłam zjechać na barierki i wyhamować ale facet ani przepraszam ani pocałuj się w dupę! Co za kretynizm! Piękna ścieżka rowerowo rolkowa ![]() Michalova witaj kochana! ![]() ![]() ![]() Lancik Tobie też zazdroszczę pracy w przedszkolu ![]() Ciao Ewa też nie lubię takich szarych wstrętnych dni, już wolę jak jest zimno ale chociaż świeci słońce, zaraz inaczej się żyje ;p Trzymam kciuki za egzamin ![]() Ilona ciesz się, że spadek a nie wzrost ;p 2 tygodnie przed miesiączką raczej woda się nie zatrzymuje ale może zjadłaś coś co zatrzymało Ci wodę więc nie łam się, pij dużo wody a się oczyścisz ![]()
#2486 | |
bez kija nie podchodz
|
Hej
![]() wstalam rano, zjadlam sniadanie i wydawalo mi sie ze dzis dzien wazenia ![]() ![]() ![]() zgrzeszylam wczoraj, wypilam 3 piwa, siedzielismy z TZ w ogrodku, ladna pogoda o i tak poszlo, ale dietowo bylo ok wiec uznaje to jako cheat, trudno, tak jak Ewa nie mam zamiaru calkiem rezygnowac z alkoholu wiec jakos specialnie sie nie przejmuje ![]() ja bym nie mogla pracowac w przedszkolu, szlag by mnie trafil chyba, mam zerowe powolanie, w ogole nie lubimy dzieci z TZ i raczej nie planujemy nigdy ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-05-14 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
Zadomowienie
|
Położyłam się, wchodzę na forum a tu takie coś :-P kto mnie tak przypilnuje jak nie wy <3 no i poćwiczyłam jakąś zumbe znalezioną na yt. Poszło mi kiepsko, kompletnie nie mam formy, miałam wrażenie że nic mi nie idzie, ale cóż... Będzie coraz lepiej, nie? Jedzeniowo też jest pokoi co ok ;-)
#2488 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Mel
![]() Kasiunia, zabiłabym takiego buraka. A na pewno nie odeszła bez kilku słów do jego ciasnego rozumku. Moja sunia chce biegać za rowerem ale nigdy jej na to nie pozwalam. Jak widzę rowerzystę w jakiejś odległości ode mnie, to zawsze trzymam ją mocniej. A w okolice tras rowerowych w ogóle nie chodzimy z nią na spacery. Dziękuję za gratulacje. Do tej pory ja Tobie zazdroscilam pracy :-P Ty zazdrościć nie musisz, masz fajną pracę, możesz szaleć z Maluszkami a do tego sama sobie jesteś szefem ;-) Bella - pewnie, że będzie lepiej ;-)
#2489 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No moją niunię (czyt. firmę) uwielbiam ale chciałabym też spróbować w przedszkolu ;p jeszcze życie przede mną może sie kiedyś uda ![]()
![]() |
#2490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.