|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
OGROMNE GRATULACJE!!!!
Cytat:
U mnie są w każdym Rossmannie. Zastanawiałam się nad balsamem, ale raczej dla siebie bo mam suchą skórę. Szkoda, że pojemności są tak małe (125ml). ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Trzymaj się! ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Jak temu kolesiowi czegoś brakuje, droga wolna. Nie kumam po co robić komuś taką wątpliwą przyjemność na siłę...Słabe to. Pewnie nie chciało mu się nic innego wymyślać, to wpadł na super pomysł z prostytutkami.
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba Rybka pisała i u nas są. Dzisiaj widziałam
|
|
|
|
#2134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dwa, twardniał mi brzuch... i to samo powiedział mi gin, że tylko ja wiem jak się czuję po ćwiczeniach. Ważne ponoć, żeby nie ćwiczyć intensywniej jak przed ciążą. Fizjoterapeuta pytał jak ćwiczyłam przed i na tej podstawie też dobierał ćwiczenia.Prostytutki czy striptizerki? To jest ogromna różnica. Striptizerki moim zdaniem są ok. Potańczą, rozbiorą się, najwyżej usiądą komuś na kolanach i zmywają się na kolejny występ. Cena po 400zł sugeruje mi właśnie striptizerki, podobnie kosztował nas kiedyś striptizer na panieński. Wiesz Szuuu... zajęci, to chociaż popatrzą w tv też się naoglądają i nikt ich za to nie bije ![]() Tylko trochę nie bardzo skoro pan młody sobie nie zyczyl. Cytat:
A jak zainteresowania? Wspólne? Podobny zawód? Czy raczej lubicie co innego? |
||
|
|
|
#2135 | |||||
|
Rozeznanie
|
dobry wieczor
mialam w planie nadrobic i napisac z pracy, no ale nie wyszlo. jak zwykla - przyszla dodatkowa osoba i trzeba bylo przyjac... ale juz niedlugo: jeszcze piatek i kilka spraw do skonczenia w przyszlym tygodniu i off ![]() dziekuje wszystkim za brawa za wizyte Cytat:
skurczy jakis szczegolnych nie mam, a w kazdym razie nie czuje... Cytat:
![]() wowwww!! no to niezle!! dobrze ze cc istnieja Cytat:
i tez mam wizyte 26 jesli nie urodze wczesniej ![]() ekstra!! gratuluje i zazdroszcze!! tez juz chce ![]() Cytat:
Cytat:
to co? rodzimy razem ![]() mi w sumie odpowiada data: 15.05.15
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Sama nie zostaniesz ja przez najbliższy tydzień się nie rozsypię. Przynajmniej pan doktor stwierdził, że ze tydzień się spokojnie zobaczymy
|
|
|
|
#2137 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zacznę od najważniejszego: Cos ogromne gratulacje Kochana Tak mnie wczoraj wieczorem męczyły jakieś niepokoje, że jestem jeszcze z niczym nieogarnięta, że wstawiłam dziś dwa prania z prześcieradłami, ręcznikami, kocykami Frania, moimi koszulami i biustonoszmi do karmienia. I trochę mi lepiej Jak ogarnę jutro nasze prasowanie, to w sobotę wypiorę ciuszki na 56.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo Ci współczuję tej ciężkiej końcówki Cytat:
U mnie noce też już męczące są. Wszystko mnie boli jak leżę...Cytat:
|
|
#2138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dokladnie tak, dziewczyny zatancza, chlopaki naciesza oko i tyle bo pewnie Pan ktory z nimi przyjdzie nie pozwoli je dotknac ![]() Zainteresowania takie same no i tez jest weterynarzem ![]() Kilka razy probowalysmy sie rozdzielic, zyc w innych miastach, panstwach ale jakos los zawsze nas "zlaczy". |
|
|
|
|
#2139 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze troszkę musisz wytrzymać, sen lub kompiel powinny pomoc ... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2140 |
|
Konto usunięte
|
Marei nie no czuję się dobrze, ale rozwarcia chyba nie czuć, co? Nie wiem, póki dobrze się czuję to nie będę konsultowała.
![]() No właśnie mój Tż powiedział, że nie idzie, dlatego hmm sama nie wiem,w końcu to dobry kolega... Dobrze, że ten dzień się kończy, bo chyba zaraz skisnę... Tż pojechał do apteki zrealizować receptę od gina. Jak byk było napisane BIOFER a babka powiedziała, że nie ma, ale da FOLIK bo to to samo. Uwierzył. Ja już idę spać, bo ten dzisiejszy dzień mnie zabije chyba...Kika czasem 50 zł, czasem nic... Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-13 o 22:32 |
|
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2143 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow! Pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przyłączę się
Edytowane przez Marei Czas edycji: 2015-05-13 o 22:47 |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To niesamowite mieć kogoś tak bliskiego. Słyszałam o tym, ale nigdy nie poznałam jednojajowych. Moja siostra i brat są w pl i też bardzo tęsknię, więc co dopiero wy. A mężowie? Przyzwyczaili się do waszych bliskich relacji? |
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o matko, ten gość jakieś średniowieczne metody stosuje
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
Od kiedy jestem na zwolnieniu mam jeszcze mniej czasu niż wtedy gdy pracowałam. Masakra! Już Was nadrabiam...
Masija to już niebawem... Ale się stresuję, a co dopiero Ty... ;-) Manicure japoński robiłam dwa razy w życiu. Tzn.dwukrotnie po 5 zabiegów. I pomimo tego, że przez ten czas nie można malować paznokci, bo ani lakier się nie trzyma ani to nawet im nie służy, to efekt mocniejszych zdrowszych pazurów utrzymywał się przez dwa lata. Tassia Twój maluszek zszokował mnie swoją wagą ;-) Gratuluję pozostałych udanych wizyt. Pszczoua :-* kejtiCe :-* czy o kimś zapomniałam? Cos dla Ciebie ogromne gratulacje :-* Aż ciężko mi uwierzyć, że to już się stało ;-) jednak Patryk jest Patrykiem, super :-* Zdrówka dla Was :-* Aika tu juz połowa maja a Ty dopiero o tym, że jesteś bliźniaczką i to jednojajową? No niezle... Ten dzień chyba nie skończy mnie zaskakiwać ;-) |
|
|
|
#2149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie bardzo dziwny lekarz. idąc jego logiką to już żaden gin nie powinien badać pacjentek jeśli taki lek został wycofany ![]() nie lubię kawalerskich/panieńskich na siłę, bez szanowania zdania osoby zainteresowanej.. z drugiej strony nie pójść? idzie się ze względu na Młodego.. Cytat:
ja nie wiem czy wszyscy sprzedawcy mają facetów za idiotów, którym można każdą ciemnotę wcisnąć ja ostatnio wysłałam tż po coś do smarowania po ukąszeniach robactwa dla dziecka, wrócił z czymś dziwnym, na opakowaniu i ulotce w środku ani słowa o stosowaniu po ukąszeniach ani o dzieciach w necie niby wyczytałam że się nada, ale chciałam coś typowego po ukąszeniach. z jednej strony babka coś wciska chłopu, z drugiej on bezkrytycznie bierze i nawet na opis na opakowaniu nie zerknie czasem to strach faceta na zakupy wysłać bo nie wiadomo z czym wróci.
|
||
|
|
|
#2151 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
Nawet jak mój syn się bawi takim wypchanym ananasem robi mi się nieprzyjemnie w okolicy żołądka...Cytat:
|
|
#2152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz mieszkamy jakies 25 min jazdy samochodem od siebie, wczesniej jakies 2 domy od siebie ale byl czas, ze ona wyjechala do Danii a ja tutaj zostalam. Zanim wyjechalysmy do UK tez mieszkalysmy w innych miastach. A tak to cale zycie razem.Dziwne to jest jakby jedna osoba w 2 cialach. Ale taka siostra sie przydaje jak np idziemy na zakupy. Zawsze jest haslo " ej wez mi to przymierz, zobacze jak w tym wygladam" ![]() Mezowie, chyba tak, chyba sie przyzwyczaili |
|
|
|
|
#2153 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2154 |
|
Rozeznanie
|
A tak w ogóle to widziałam ze dużo o paznokciach i manicure gadalyscie. W sumie to sue nie znam i nawet nie wiedziałam że coś takiego jak japoński manicure istnieje, ale dziś wieczorem zrobiłam sobie pedicure: zmywanie lakieru, pilowanie , polerowanie, skórki i nowy lakier i szczerze mówiąc to mam nadzieje ze to był ostatni raz przed porodem!! Ciężko juz się tak zginać!
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
:d :d :d
|
|
|
|
#2156 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale numer zaraz już wszystkie będziemy z maluszkami Cytat:
boli mnie całą noc jak się tylko położę do spania, boli mnie jak na miesiączkę, trwają całą noc, i co jakieś 30 minut łapią mocniej i czuję jakby szyjka się otwierała, ciężko to opisać bola jak na okres, tylko jest to męczące, ze tyle trwa ( całą noc to mam) babka mówi,że w nocy sie pojawiają bo już cały organizm jest zrelaksowany i mięśnie są luźne, pomagają mi kapiele w wannie wtedy bardziej niż magnez nawet lekarka mówiła,żeby tak robic
|
|
#2157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sobie daruje O jaaaa Gratulacje!!!!!!!!! ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
W huszpani tak jest w Anglii podobnie. Po prostu jak nie ma jakichś dolegliwości to nie m a po co tam gmerac. Zresztą jak w poprzedniej ciąży miałam skurcze i skrócona szyjkę to gin mnie Noe badała bo to wszystko moglobtylko pogorszyć sprawę.... Myślę ze to ok ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Mehja nie robilam nic Żeby małego podtuczyc. Prawdopodobnie unie to efekt problemów z glikemia .. Mam takiego Streda ze od półtorej godziny spać nie mogę ale przynajmniej was nad robię a co! ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Marei na jaki masaż chodzisz... Tez chyba muszę pojsx... Bo padam
|
|
|
#2158 |
|
Zadomowienie
|
Bry...tz wstawal do pracy i mnie obudzil.
W nocy pobolewal mnie brzuch jak na okres,spinal mi sie i twardnial, ale tak bardzo nieregularnie...Mała była tez niespokojna i sie sporo ruszala....to sa te przepowiadacze? ;> Teraz tez mnie jeszcze pobolewa brzuch i w dole pleców troche. Mam nadzieje ze troche odespie
|
#2159 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Ja już spać nie mogę - brzuch mi przeszkadza!
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

ja już byłam na porodówce ze słabymi skurczami i 3cm rozwarcia, nad ranem był śluz z krwią a o 18 mała już z nami
U mnie są w każdym Rossmannie. Zastanawiałam się nad balsamem, ale raczej dla siebie bo mam suchą skórę. Szkoda, że pojemności są tak małe (125ml). 

Pan młody też nie chciał bab, ale świadek na fejsie napisał na wydarzeniu, że go to nie obchodzi.
Jak temu kolesiowi czegoś brakuje, droga wolna. Nie kumam po co robić komuś taką wątpliwą przyjemność na siłę...
06.09.2014 

a bożenę ogoliłam...