|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- I podkreślę że osoby te nie były ani dziećmi ani młodzieżą ![]() Mam wersję edp i będę mogła powiedzieć coś edt jak uda mi się spotkać z Ju w sobotę Aleeee AE edp nie jest nawet typowym szyprem... Nie jest słodki , jest słodkawy... Jest drewniano ziołowy, dobrze napowietrzony jasnym kadzidłem. Rewelacyjnie czuję świeży rumianek W skrócie kompozycja ma wszystkie zalety które ma habanita i mitsuoko ,a nie posiada drażniących mnie nut w nich zawartych. Poproszę Betty żeby sprzedała mi fiolki to będę mogła Ci wysłać
|
|
#2973 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chamstwo jest niezależne od wieku i wykształcenia.....
(vide moja szefowa) A co do AE to ja upragnę wersji In White ![]() Chyba jak se znajdę sponsora albo na bank napadnę....
|
#2974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Zalety pracy w it plus to, że sami faceci wokół
|
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łeeee przerwa techniczna do 11.20 Ulepszają ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
Wiedziałam, że opiszesz tak jak tego oczekiwałam, w sensie te informacje mnie interesowały, czego nie ma Koniecznie napisz mi jakie Ty być miała chciejstwa? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-14 o 12:42 |
||
|
|
|
#2976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale właśnie dziś mi się akurat NB odwidziały Nie wiem jakie inne mogłyby mi się spodobać.Cytat:
Czasem jak mi wychowawczyni w przedszkolu z bulwersem mówi co to B zrobił to mam wrażenie, że całe nasze wychowanie psu na budę. Ale TŻ kiedyś słyszał, jak ona rozmawia z innym rodzice to tamtemu dopiero naopowiadała. Kobieta styl taki ma, a ja płaczę, że moje dziecko na bandytę wyrośnie ![]() Pytanie obuwniczo-modowe, tym razem sandały. Mam trzy spódniczki letnie rozkloszowane do kolan i szukam do nich butów. Spódniczka 1 biało-fioletowa pasiasta, jedwabna na podszewce (taka trochę większej objętości), 2 taka, 3 w pastelowe kwiatuszki seledynowo-różowo-beżowa. Czy buty w kolorze naturalnej skóry będą do każdej pasować? Chodzi mi o zastosowanie pracowe (styl raczej luźny, ale nie lubię nic sportowego, nie chcę też wyglądać jak ciotka), całkiem wysokie obcasy odpadają. Szukałam czegoś jasnego (poprzednie sandały takie były, ale się rozpadły), ale niczego interesującego nie widzę. Czy w takich będę wyglądać ok? :torba:
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-14 o 13:01 |
||
|
|
|
#2977 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
na pewno nie ![]() chyba też bym go chciała (może używki się pokażą), ale zdaje się że najpierw kupię edt
|
|
#2979 | ||||
|
BAN stały
|
![]() Miło mi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Mnie się te buty strasznie podobają (głównie kolor), ale rozmiary od 47,5 wzwyż, także se nie pochodzę
|
||||
|
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. To nie wstyd, że Cię nie stać
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy co Ci się podoba? Czy np kolor - turkus, róż, niebieski, fiolet Czy raczej stonowane, w mało sportowej stylizacji? W sandałach mówię pass, bo mam gust niemal spójny z Polly, mało sandałów toleruję, no i zawsze wybiorę wkładane "klapko/japonki" bo mnie zapinanie sandałów wkurza. Już 3 sezon nie nosiłam żadnych. Chyba że na szpilce do tańca
|
|
|
|
|
#2982 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wciąż szukam sukienki, są, ale albo fason nie dla mnie, albo cena, albo materiał. Albo wszystko naraz.W ogóle to mam problem, bo mam sporo butów do sprzedania. Ale jakoś tak stresuję się sprzedażą używek butowych Coś mi mówi, że nie powinnam, i tego w końcu nie robię. No i co mam z nimi zrobić? Rozdałąbym, ale komu? Kilka par dałam an zbiórkę odzieży PCK. Ale reszta siedzi i czeka. Teraz, w szafie w zabudowie i plasticzanych pojemnikach mam je wszystkie na oku wreszcie, nie pozwalają o sobie zapomnieć. Muszę się od nich uwolnić. Mam jednak, jedną parę w ogóle nie chodzoną, z Deicha, peep toł czarny z gumą za piętą. Na obcasie. Nie zwróciłam, jak jeszcze mogłam, bo miałam wrażenie, że kiedyś użyję. Ale nie użyłam, i nie użyję - nie peeptołowa jestem kompletnie. Nikt z moich koleżanek w tym rozmiarze nie chadza w takich.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-14 o 13:30 |
|
|
|
|
#2984 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2985 | ||
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
Używków nie widziałam, ale jak za klasykiem nie przepadam, tak przetestowałam AiW kiedyś tam, po Twojej wypowiedzi zresztą, i tak, owszem, to-to to bym chętnie przygarnęła, choćby i z 10 ml Zła jestem, nawet nie na to, ze nie działa, tylko, ze nie wiadomo, jak to usunąć i czemu tak szybko nawalił...?
|
|
#2986 | |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, że jako dziecko 4letnie, to samo sobie pomyślałam, jak takiego otrzymałam? Widziałam tą bezsilność w oczach rodzica. Zapamiętałam, bo to był chyba jedyny raz. Taka desperacja.---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2987 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2988 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#2989 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ogłoś jaki rozmiar ![]() Cytat:
Zresztą jak już ubieram spódniczkę to i obcasy mogę ![]() Cytat:
Dzięki za rady, mam rabacik to mogę chyba kupić
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No i tu jest pies pogrzebany, bo rozmiar to nie wszystko ![]() ![]() Liczy się tęgość stopy etc. Mam od 35 do 37 rozmiary. Leje deszcz, więc idealny czas na taki remanencik. Miałam siąść do odlewek i zrobić spis (w sumie już niewiele mam) ale może te buty ? Mam wrażenie, że nikt nie chciałby chodzić w butach po kimś, i dlatego dam je na zbiórkę odzieży, dla ludzi, którzy wyboru nie mają. Tylko zawsze mam rozterki, czy one aby trafiają w odpowiednie ręce
|
|
|
|
|
#2991 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mojego siostrzeńca nie przebijesz - "zbił" wyświetlacz w telefonie po 9 dniach (w myśl powiedzenia "łatwo przyszło...")
|
|
|
|
|
#2992 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2993 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jestem dziwna i niehigieniczna, ale mnie używana odzież i buty nic a nic nie obrzydzają No, chyba, że brudne to co innego
|
|
#2995 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
jakoś tak, o ile na zewnątrz pomykam z odkrytymi palcami, to w biurze jednak muszą być pełne buty, niezależnie od pogody.
|
|
#2996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2997 |
|
Nindżopesz
|
A ja muszę zrobić remoncik perfumowy bo kilka zapachów zaczęło mnie irytować. Tylko ciągle czasu brakuje na dumanie i obwąchiwanie. No i czegoś nowego mi się chce ale nic mi się jak zawsze nie podoba.
Ten AE edp jest bardzo różny od edt? |
|
|
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko mój mąż komentował
Ciekawe czy cholester mu skoczył z nerw
|
#2999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakbyś widziała jak się u nas niektórzy noszą... Poza tym latem jestem tu praktycznie sama - szkoła ![]() Redzia, ale Ty masz tylko kilka
|
|
#3000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

za to późno sie kończy pracę
Nie wiem jakie inne mogłyby mi się spodobać.

Coś mi mówi, że nie powinnam, i tego w końcu nie robię. No i co mam z nimi zrobić? Rozdałąbym, ale komu? Kilka par dałam an zbiórkę odzieży PCK. Ale reszta siedzi i czeka. Teraz, w szafie w zabudowie i plasticzanych pojemnikach mam je wszystkie na oku wreszcie, nie pozwalają o sobie zapomnieć. Muszę się od nich uwolnić.