|
|
#811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Minetka
jezeli jest to ukochana osoba to wszystki formy seksu sa boskie.
dla mnie najwiekszym komplementem bylo to ze bylam pierwsza dziewczyna ktorej moj K zrobil minetke:P
|
|
#812 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio bylam z TŻ na wakacjach i wtedy pierwszy raz sprobowalismy oralu
Przyznam,ze to jest bardzo przyjemne a moj TŻ ma bardzo sprawny jezyczek Jednak jakoś mnie to krępuje ... i nie potrafie się do końca wyluzować ...Pierwszym razem przykrylam twarz koldra bo tak sie wstydzilam ![]() Wydaje mi sie,ze to jest troche 'obrzydliwe' ... jednak TŻ mnie zapewnia,ze to jest przyjemne i jego to nakręca. Ale hmmm tak wypływa ta wydzielina i on to musi zlizac .. to napewno ma jakiś smak i zapach ... moze nieprzyjemny ? Np pozniej jak caluje moje cialo i dochodzi do moich ust to ja to czuje i wg mnie to nie jest przyjemne ... Jak się do tego przekonać ?
WYMIANA - WYMIANA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1159181 WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904 Edytowane przez wertusia Czas edycji: 2007-08-30 o 20:54 |
|
|
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
up up
|
|
#814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie wiem jak masz sie do tego przekonać... Może więcej razy próbować, aż się 'ten' smak, zapach polubi? |
|
|
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie mnie jakos nie nakręca ;p no moze sprobuje wiecej razy i sie przekonam w koncu ..
|
|
|
#816 |
|
Raczkowanie
|
hmmm jak się przekonać? nie wiem... mnie to nakręca! widok jego ust, na których jestem...
kwestia akceptacji samej siebie! ja kiedyś tez tego nie lubiłam. jednak w końcu zaufałam mu kiedy mówi, ze dla niego to najlepszy afrodyzjak, że to wspaniały zapach. ufasz mu? wiec wiesz, ze nie kłamie. jemu się to podoba i uwierz, ze większość mężczyzn to uwielbia! tak nas natura stworzyła! twój zapach jest niepowtarzalny dla niego! wspaniały! spójrz na niego i to zobaczysz |
|
|
|
|
#817 |
|
BAN stały
|
Moj TŻ uwielbia to robic,a ja czesto zastanawiam sie co go w tym tak kreci???To dla faceta az tak przyjemne?Dla nas owszem,ale dla nich?
![]()
|
|
|
|
|
#818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mówił, że nie lubił tego rodzaju pieszczot, dopóki nie zrobił tego ze mną. Potem jakoś się przyznał, że ze mna robił to pierwszy raz. A ja: "co?" Przecież mówił mi, że mu sie to kiedyś nie podobało. (Tzn że to robił) Odpowiedział, że wtedy nie można było tego nazwać sexem oralnym, bo (jak sam powiedział) "liznął" ze trzy razy i mu sie to nie spodobało (może nie smakowało ) i przestał.Hehe... za każdym razem podczas sexu mogę liczyć na minetkę i wspaniały orgazm... Mhm.. Takiej ochoty nabrałam, a ja teraz niedostepna. Okres mam
|
|
|
|
|
|
#819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheh to tak jak ja .A ja gdzies wyczytalam,ze dziewczyny odczuwaja najwiekszy pociag wlasnie podczas okresu.I wiecie co?U mnie to sie sprawdza Tylko problem w tym,ze nie jestem przekonana do seksu podczas okresu.I co tu robic?
|
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Eh.. |
|
|
|
|
|
#821 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
heheh no wlasnie bo podobno tez wtedy bardziej kusimy Jak ja to lubie.Moj TŻ tez mnie namawia,twierdzi,ze jemu to nie przeszkadza.ale jakos mnie to odstrasza.Niby jestesmy juz dlugo razem i w ogole ale jakos zle bym sie czula
|
|
|
|
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
kochałam się raz podczas okresu i absolutnie nie sprawia mi to zadnej radosci, nie dość, ze nie potrafilam się dobrze rozluźnić, to jeszcze tztowy penis był cały we krwi, co jeszcze dodatkowo mnie odstraszyło. nigdy więcej.
|
|
|
#823 |
|
Raczkowanie
|
O kobietki jak ja wam zazdroszcze. Mowice, ze macie orgazm podczas minety. Ja zero
A tak bym chciala...SLyszalam, ze to kobieta musi sobie wypracowac orgazm, tzn co ma robic? Slyszalam cos o zaciskaniu miesni pochwy, probowalam, cos tam lapnelo, ale tylko slabiutko i na chwilke, no a potem znowu zero Pozatym co wam faceci robia?Jakbyscie powiedzialy dokladniej, to dalabym mojemu chlopowi jakies wskazowki Ech, ale wam tych orgazmow zazdroszcze
|
|
#824 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No wlasnie mnie tez przeraza to,ze TŻ bedzie caly brudny,a poza tym wydaje mi sie,ze seks w tych dniach raczej do przyjemnych by nie nalezal.wrecz moglby byc bolesny.Przeciez wtedy te nasze miejsca sa wrazliwsze niz zwykle. |
|
|
|
|
|
#825 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powolutku,stopniow o cos zaczelo sie zmieniac.A i najwazniejsze rozluznij sie,pomysl,ze jestes w lozku z osoba ktora kochasz i jest wam cudownie,ze czujesz go miedzy nozkami. Nie mysl ciagle tylko o tym ze chcesz zeby przyszedl orgazm.Zobaczysz to zadziala.Wiem po sobie
|
|
|
|
|
|
#826 |
|
Wtajemniczenie
|
Skąd wiesz?
Nie sądzę, żeby to uwielbiali, w końcu ich to nie podnieca. Lubią kiedy kobieta ma orgazm, a to jest najprostszy sposób żeby ją do tego doprowadzić. No i liczą na rewanż.
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mężczyzn na ogół podnieca po prostu fakt, że kobiecie jest dobrze i że to oni do tego doprowadzają. Wątpię żeby samo wykonywanie minety ich podniecało... No, ale nie uogólniam Bo są różni mężczyźni.
|
|
|
#828 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#829 |
|
Raczkowanie
|
No wiecie, wiec przepraszam za uogólnienie!! Jak już napisałam mojego mężczyznę podnieca mój zapach, to, że daje mi rozkosz tym co robi. Często śni mu się to co ze mną robi, bo czerpie sam przyjemność z tego co mi daje. Już to wcześniej pisałam. Stąd wiem!!
I skąd te słowa o rewanżu! Przykro mi, że tak myślicie, bo ja nie robię dobrze mojemu tż w zamian! Tak samo jak on lubi mnie całować, tak i ja bardzo lubię go tam całować. Seks nie polega na licytacji: zrobię ci to ale jeśli ty mi tamto. Aha i to nie jest najprostszy sposób na orgazm u kobiety. Ja nie mam orgazmu w trakcie minetki... ale jest pięknym wstępem do dalszych igraszek. |
|
|
|
|
#830 |
|
Wtajemniczenie
|
No dziewczyny ja określenia minetka wręcz nienawidzę
ale kiedy mój TŻ całuje mnie tam, liże i ssie to jestem po prostu w niebie
|
|
|
|
|
#831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym to zachowanie, które opisujesz jakoś nie pasuje mi do mężczyzn których znam, lub wypowiedzi mężczyzn których czytałam na różnych forach itp. To co opisałaś dotyczy twojego mężczyzny, a nie wszystkich czy większości. Z twojej wypowiedzi wynika, że to jest jego fetysz, skoro nawet śni o minetce. Nie pisałam tego do ciebie, tylko ogólnie. Jeden z moich byłych kochanków powiedział mi wprost, że lubi zaspokajać kobiety oralnie bo liczy na rewanż.
|
|
|
#832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Ally,
zazdroszczę
|
|
|
#834 |
|
Przyczajenie
|
Prawie zawsze podczas minetki mam orgazm zwlaszcza gdy mój TŻ delikatnie ssie moja łechtaczke, a robi to cudownie. szaleję za szcześcia. Mój TŻ także lubi takie pieszczoty. Często jednocześnie robimy sobie dobrze w ten sposob
|
|
|
|
|
#835 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie zaznam tego "wspanialego" doznania, o ktorym tu wypisujecie. Zawsze, gdy ktos wrecz mnie zmuszal to ja nie potrafilam pozwolic mu na to, gdyz dla mnie to obrzydliwe, od razu wczulabym sie w jego sytuacje. Tak samo nigdy nie bylabym w stanie mu sie ewentualnie odwdzieczyc.Nie potrafie egoistycznie czerpac radosci.Czy jestem normalna? :-/
|
|
#836 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#837 |
|
Wtajemniczenie
|
Nigdy nie mów nigdy.
![]() Kiedyś pewnie zmienisz zdanie, czasem potrzeba czasu żeby się z tym "oswoić". Nie myśl w kategoriach "obrzydliwe" po prostu... Zmień nastawienie. Zobacz, wszyscy naokoło to robią, więc nie może to być aż takie złe, prawda?
|
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
Niemniej jednak... hehe... będzie chyba trzeba poćwiczyć...
|
|
|
|
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam minetkę
Myślę że może to podniecać mężczyznę, ale napewno nie zastąpi mu to seksu, przecież zajmując się myszką nie dostanie od tego orgazmu( a może ktos zna taki przypadek?)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.

Jednak jakoś mnie to krępuje ... i nie potrafie się do końca wyluzować ...

) i przestał.
.A ja gdzies wyczytalam,ze dziewczyny odczuwaja najwiekszy pociag wlasnie podczas okresu.I wiecie co?U mnie to sie sprawdza