Minetka - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-13, 00:53   #811
kamelia1985
Raczkowanie

Dot.: Minetka

jezeli jest to ukochana osoba to wszystki formy seksu sa boskie.
dla mnie najwiekszym komplementem bylo to ze bylam pierwsza dziewczyna ktorej moj K zrobil minetke:P

http://dzidziusiowo.pl/php/img-23042009018.jpg
kamelia1985 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-29, 22:39   #812
wertusia
Zakorzenienie

Ostatnio bylam z TŻ na wakacjach i wtedy pierwszy raz sprobowalismy oralu
Przyznam,ze to jest bardzo przyjemne a moj TŻ ma bardzo sprawny jezyczek Jednak jakoś mnie to krępuje ... i nie potrafie się do końca wyluzować ...
Pierwszym razem przykrylam twarz koldra bo tak sie wstydzilam
Wydaje mi sie,ze to jest troche 'obrzydliwe' ... jednak TŻ mnie zapewnia,ze to jest przyjemne i jego to nakręca.

Ale hmmm tak wypływa ta wydzielina i on to musi zlizac .. to napewno ma jakiś smak i zapach ... moze nieprzyjemny ?
Np pozniej jak caluje moje cialo i dochodzi do moich ust to ja to czuje i wg mnie to nie jest przyjemne ...
Jak się do tego przekonać ?

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904

Edytowane przez wertusia
Czas edycji: 2007-08-30 o 20:54
wertusia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 13:04   #813
wertusia
Zakorzenienie

up up

WISH - głównie ubranka i zabawki dla dziewczynki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=50710904
Stary 2007-08-30, 14:16   #814
anucha_fm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wertusia Pokaż wiadomość
Wydaje mi sie,ze to jest troche 'obrzydliwe' ... jednak TŻ mnie zapewnia,ze to jest przyjemne i jego to nakręca.

Ale hmmm tak wypływa ta wydzielina i on to musi zlizac .. to napewno ma jakiś smak i zapach ... moze nieprzyjemny ?
Np pozniej jak caluje moje cialo i dochodzi do moich ust to ja to czuje i wg mnie to nie jest przyjemne ...
Jak się do tego przekonać ?
No właśnie potem jak całuje moje ciało i dochodzi do moich ust i gdy to czuje, to mnie to też nakręca

Nie wiem jak masz sie do tego przekonać... Może więcej razy próbować, aż się 'ten' smak, zapach polubi?
anucha_fm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 16:48   #815
wertusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anucha_fm Pokaż wiadomość
No właśnie potem jak całuje moje ciało i dochodzi do moich ust i gdy to czuje, to mnie to też nakręca

Nie wiem jak masz sie do tego przekonać... Może więcej razy próbować, aż się 'ten' smak, zapach polubi?

No wlasnie mnie jakos nie nakręca ;p no moze sprobuje wiecej razy i sie przekonam w koncu ..

Stary 2007-08-30, 19:34   #816
nikunia30
Raczkowanie

hmmm jak się przekonać? nie wiem... mnie to nakręca! widok jego ust, na których jestem...

kwestia akceptacji samej siebie! ja kiedyś tez tego nie lubiłam. jednak w końcu zaufałam mu kiedy mówi, ze dla niego to najlepszy afrodyzjak, że to wspaniały zapach.

ufasz mu? wiec wiesz, ze nie kłamie. jemu się to podoba i uwierz, ze większość mężczyzn to uwielbia! tak nas natura stworzyła! twój zapach jest niepowtarzalny dla niego! wspaniały! spójrz na niego i to zobaczysz
nikunia30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 19:55   #817
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Moj TŻ uwielbia to robic,a ja czesto zastanawiam sie co go w tym tak kreci???To dla faceta az tak przyjemne?Dla nas owszem,ale dla nich?
Vanessa176 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 11:43   #818
anucha_fm
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vanessa176 Pokaż wiadomość
Moj TŻ uwielbia to robic,a ja czesto zastanawiam sie co go w tym tak kreci???To dla faceta az tak przyjemne?Dla nas owszem,ale dla nich?
Ja już się nad tym nie zastanawiam. Wiem to, często mi to mówi, że uwielbia mi robić dobrze
Mówił, że nie lubił tego rodzaju pieszczot, dopóki nie zrobił tego ze mną. Potem jakoś się przyznał, że ze mna robił to pierwszy raz.
A ja: "co?" Przecież mówił mi, że mu sie to kiedyś nie podobało. (Tzn że to robił)
Odpowiedział, że wtedy nie można było tego nazwać sexem oralnym, bo (jak sam powiedział) "liznął" ze trzy razy i mu sie to nie spodobało (może nie smakowało ) i przestał.
Hehe... za każdym razem podczas sexu mogę liczyć na minetkę i wspaniały orgazm...
Mhm.. Takiej ochoty nabrałam, a ja teraz niedostepna. Okres mam
Stary 2007-08-31, 12:45   #819
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Ja już się nad tym nie zastanawiam. Wiem to, często mi to mówi, że uwielbia mi robić dobrze
Mówił, że nie lubił tego rodzaju pieszczot, dopóki nie zrobił tego ze mną. Potem jakoś się przyznał, że ze mna robił to pierwszy raz.
A ja: "co?" Przecież mówił mi, że mu sie to kiedyś nie podobało. (Tzn że to robił)
Odpowiedział, że wtedy nie można było tego nazwać sexem oralnym, bo (jak sam powiedział) "liznął" ze trzy razy i mu sie to nie spodobało (może nie smakowało ) i przestał.
Hehe... za każdym razem podczas sexu mogę liczyć na minetkę i wspaniały orgazm...
Mhm.. Takiej ochoty nabrałam, a ja teraz niedostepna. Okres mam

heheh to tak jak ja.A ja gdzies wyczytalam,ze dziewczyny odczuwaja najwiekszy pociag wlasnie podczas okresu.I wiecie co?U mnie to sie sprawdza Tylko problem w tym,ze nie jestem przekonana do seksu podczas okresu.I co tu robic?
Stary 2007-08-31, 13:37   #820
anucha_fm
Raczkowanie

Cytat:
heheh to tak jak ja.A ja gdzies wyczytalam,ze dziewczyny odczuwaja najwiekszy pociag wlasnie podczas okresu.I wiecie co?U mnie to sie sprawdza Tylko problem w tym,ze nie jestem przekonana do seksu podczas okresu.I co tu robic?
No mam pociag i tak jakos podczas okresu zdarza mi sie, że mojeog tż tak kusze, że on jeszcze większą ma ochote. Namawia mnie do sexu podczas okresu,ale też jakoś do tego nie mogę sie przekonać...
Eh..
Stary 2007-08-31, 14:15   #821
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
No mam pociag i tak jakos podczas okresu zdarza mi sie, że mojeog tż tak kusze, że on jeszcze większą ma ochote. Namawia mnie do sexu podczas okresu,ale też jakoś do tego nie mogę sie przekonać...
Eh..

heheh no wlasnie bo podobno tez wtedy bardziej kusimy Jak ja to lubie.Moj TŻ tez mnie namawia,twierdzi,ze jemu to nie przeszkadza.ale jakos mnie to odstrasza.Niby jestesmy juz dlugo razem i w ogole ale jakos zle bym sie czula
Stary 2007-08-31, 14:31   #822
Celestia
Zakorzenienie

Cytat:
heheh no wlasnie bo podobno tez wtedy bardziej kusimy Jak ja to lubie.Moj TŻ tez mnie namawia,twierdzi,ze jemu to nie przeszkadza.ale jakos mnie to odstrasza.Niby jestesmy juz dlugo razem i w ogole ale jakos zle bym sie czula
kochałam się raz podczas okresu i absolutnie nie sprawia mi to zadnej radosci, nie dość, ze nie potrafilam się dobrze rozluźnić, to jeszcze tztowy penis był cały we krwi, co jeszcze dodatkowo mnie odstraszyło. nigdy więcej.
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 16:17   #823
wrednazasysara
Raczkowanie

O kobietki jak ja wam zazdroszcze. Mowice, ze macie orgazm podczas minety. Ja zero A tak bym chciala...SLyszalam, ze to kobieta musi sobie wypracowac orgazm, tzn co ma robic? Slyszalam cos o zaciskaniu miesni pochwy, probowalam, cos tam lapnelo, ale tylko slabiutko i na chwilke, no a potem znowu zeroPozatym co wam faceci robia?Jakbyscie powiedzialy dokladniej, to dalabym mojemu chlopowi jakies wskazowki Ech, ale wam tych orgazmow zazdroszcze
Stary 2007-08-31, 17:27   #824
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez Celestia Pokaż wiadomość
kochałam się raz podczas okresu i absolutnie nie sprawia mi to zadnej radosci, nie dość, ze nie potrafilam się dobrze rozluźnić, to jeszcze tztowy penis był cały we krwi, co jeszcze dodatkowo mnie odstraszyło. nigdy więcej.

No wlasnie mnie tez przeraza to,ze TŻ bedzie caly brudny,a poza tym wydaje mi sie,ze seks w tych dniach raczej do przyjemnych by nie nalezal.wrecz moglby byc bolesny.Przeciez wtedy te nasze miejsca sa wrazliwsze niz zwykle.
Stary 2007-08-31, 17:36   #825
Vanessa176
BAN stały

GG do Vanessa176

Cytat:
Napisane przez wrednazasysara Pokaż wiadomość
O kobietki jak ja wam zazdroszcze. Mowice, ze macie orgazm podczas minety. Ja zero A tak bym chciala...SLyszalam, ze to kobieta musi sobie wypracowac orgazm, tzn co ma robic? Slyszalam cos o zaciskaniu miesni pochwy, probowalam, cos tam lapnelo, ale tylko slabiutko i na chwilke, no a potem znowu zeroPozatym co wam faceci robia?Jakbyscie powiedzialy dokladniej, to dalabym mojemu chlopowi jakies wskazowki Ech, ale wam tych orgazmow zazdroszcze
wrednazasysara nie wiem czy zaciskanie miesni to dobry pomysl.Powiem Ci szczerze,ze ja bardzo dlugo w ogole nie mialam orgazmu.moj TŻ bardzo sie tym przejal i poswiecal mi wiecej czasuPowolutku,stopniow o cos zaczelo sie zmieniac.A i najwazniejsze rozluznij sie,pomysl,ze jestes w lozku z osoba ktora kochasz i jest wam cudownie,ze czujesz go miedzy nozkami.Nie mysl ciagle tylko o tym ze chcesz zeby przyszedl orgazm.Zobaczysz to zadziala.Wiem po sobie
Stary 2007-08-31, 18:15   #826
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikunia30 Pokaż wiadomość
uwierz, ze większość mężczyzn to uwielbia!
Skąd wiesz?
Nie sądzę, żeby to uwielbiali, w końcu ich to nie podnieca. Lubią kiedy kobieta ma orgazm, a to jest najprostszy sposób żeby ją do tego doprowadzić. No i liczą na rewanż.

Velvet Acid Kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 18:19   #827
Kicia_Wampirzyca
Zakorzenienie

GG do Kicia_Wampirzyca

Cytat:
Napisane przez Velvet Acid Kitty Pokaż wiadomość
Skąd wiesz?
Nie sądzę, żeby to uwielbiali, w końcu ich to nie podnieca. Lubią kiedy kobieta ma orgazm, a to jest najprostszy sposób żeby ją do tego doprowadzić. No i liczą na rewanż.
Też tak uważam...
Mężczyzn na ogół podnieca po prostu fakt, że kobiecie jest dobrze i że to oni do tego doprowadzają. Wątpię żeby samo wykonywanie minety ich podniecało... No, ale nie uogólniam Bo są różni mężczyźni.

http://kiciawampirzyca.blogspot.com
Kicia_Wampirzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-31, 18:21   #828
Martinez76
Raczkowanie

GG do Martinez76

Cytat:
ufasz mu? wiec wiesz, ze nie kłamie. jemu się to podoba i uwierz, ze większość mężczyzn to uwielbia! tak nas natura stworzyła! twój zapach jest niepowtarzalny dla niego! wspaniały! spójrz na niego i to zobaczysz
TRUE
Stary 2007-09-01, 09:54   #829
nikunia30
Raczkowanie

No wiecie, wiec przepraszam za uogólnienie!! Jak już napisałam mojego mężczyznę podnieca mój zapach, to, że daje mi rozkosz tym co robi. Często śni mu się to co ze mną robi, bo czerpie sam przyjemność z tego co mi daje. Już to wcześniej pisałam. Stąd wiem!!

I skąd te słowa o rewanżu! Przykro mi, że tak myślicie, bo ja nie robię dobrze mojemu tż w zamian! Tak samo jak on lubi mnie całować, tak i ja bardzo lubię go tam całować. Seks nie polega na licytacji: zrobię ci to ale jeśli ty mi tamto.

Aha i to nie jest najprostszy sposób na orgazm u kobiety. Ja nie mam orgazmu w trakcie minetki... ale jest pięknym wstępem do dalszych igraszek.
nikunia30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 10:17   #830
moniczka_2010
Wtajemniczenie

No dziewczyny ja określenia minetka wręcz nienawidzę ale kiedy mój TŻ całuje mnie tam, liże i ssie to jestem po prostu w niebie i nie wiem jak można tego nie lubić ale fakt faktem ze i ja go uwielbiam w ten sposób pieścić i to może tez z tego wynika i myślę ze jak sie kogoś kocha tak bardzo bardzo to nie ma sie żadnych zachamowan
moniczka_2010 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 12:33   #831
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
No wiecie, wiec przepraszam za uogólnienie!! Jak już napisałam mojego mężczyznę podnieca mój zapach, to, że daje mi rozkosz tym co robi. Często śni mu się to co ze mną robi, bo czerpie sam przyjemność z tego co mi daje. Już to wcześniej pisałam. Stąd wiem!!
No ale napisałaś, że większość mężczyzn to uwielbia. Nie wiesz tego.
Poza tym to zachowanie, które opisujesz jakoś nie pasuje mi do mężczyzn których znam, lub wypowiedzi mężczyzn których czytałam na różnych forach itp. To co opisałaś dotyczy twojego mężczyzny, a nie wszystkich czy większości. Z twojej wypowiedzi wynika, że to jest jego fetysz, skoro nawet śni o minetce.

Cytat:
I skąd te słowa o rewanżu! Przykro mi, że tak myślicie, bo ja nie robię dobrze mojemu tż w zamian!
Nie pisałam tego do ciebie, tylko ogólnie. Jeden z moich byłych kochanków powiedział mi wprost, że lubi zaspokajać kobiety oralnie bo liczy na rewanż.

Stary 2007-09-01, 16:03   #832
Ally83
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo jak on lubi mnie całować, tak i ja bardzo lubię go tam całować. Seks nie polega na licytacji: zrobię ci to ale jeśli ty mi tamto.

Cytat:
Aha i to nie jest najprostszy sposób na orgazm u kobiety. Ja nie mam orgazmu w trakcie minetki... ale jest pięknym wstępem do dalszych igraszek.
Mmm, ja mam.... zawsze
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 18:47   #833
Celestia
Zakorzenienie

Ally,
zazdroszczę
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 21:29   #834
lineska
Przyczajenie

Prawie zawsze podczas minetki mam orgazm zwlaszcza gdy mój TŻ delikatnie ssie moja łechtaczke, a robi to cudownie. szaleję za szcześcia. Mój TŻ także lubi takie pieszczoty. Często jednocześnie robimy sobie dobrze w ten sposob
lineska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 21:38   #835
*Sylvia*
Raczkowanie

GG do *Sylvia* Wyślij wiadomość przez MSN do *Sylvia*

Nigdy nie zaznam tego "wspanialego" doznania, o ktorym tu wypisujecie. Zawsze, gdy ktos wrecz mnie zmuszal to ja nie potrafilam pozwolic mu na to, gdyz dla mnie to obrzydliwe, od razu wczulabym sie w jego sytuacje. Tak samo nigdy nie bylabym w stanie mu sie ewentualnie odwdzieczyc.Nie potrafie egoistycznie czerpac radosci.Czy jestem normalna? :-/
Stary 2007-09-01, 22:33   #836
Teje
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lineska Pokaż wiadomość
. Często jednocześnie robimy sobie dobrze w ten sposob
jakim cudem? Toż to gimnastyka artystyczna wychodzi...
Teje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 22:41   #837
Velvet Acid Kitty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Sylvia* Pokaż wiadomość
Tak samo nigdy nie bylabym w stanie mu sie ewentualnie odwdzieczyc.
Nigdy nie mów nigdy.
Kiedyś pewnie zmienisz zdanie, czasem potrzeba czasu żeby się z tym "oswoić". Nie myśl w kategoriach "obrzydliwe" po prostu... Zmień nastawienie. Zobacz, wszyscy naokoło to robią, więc nie może to być aż takie złe, prawda?

Stary 2007-09-01, 22:46   #838
kochanica_szatana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Teje Pokaż wiadomość
jakim cudem? Toż to gimnastyka artystyczna wychodzi...
69 ...
kochanica_szatana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 22:49   #839
Teje
Rozeznanie

Niemniej jednak... hehe... będzie chyba trzeba poćwiczyć...
Teje jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-01, 22:51   #840
żurawinka
Zakorzenienie

Uwielbiam minetkę Myślę że może to podniecać mężczyznę, ale napewno nie zastąpi mu to seksu, przecież zajmując się myszką nie dostanie od tego orgazmu( a może ktos zna taki przypadek?)
żurawinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości