|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
![]() Domyślam się... Ciesze się |
|
|
|
|
#3362 |
|
Z deszczem w butach
|
Musle, ze nie oplaca im sie sprzedawac produktow za polowe ceny, to jest ponizej watyosci hurtowej produktow. Dlatego nie uzupelniali polek, a osoby, ktore przyszly na promocje moze zrobily przy okazji zakupy i innuch rzeczy. I o to w tym wszystkim chodzi. Zeby przyjsc po lakiery kupic albo zastac puste szafy a potem i tak wyjsc z pelnymi siatami.
|
|
|
|
#3363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Uwierz mi, że się im to opłaca i to bardzo. Miałam w szkole marketing i te wszystkie promocje, rabaty to są tak robione, żeby oni wyszli na tym jeszcze lepiej niż bez. A rzeczy kupowane są zazwyczaj za grosze, tylko sklep, właściciel lub ktoś inny narzuca w jakiej cenie muszą być sprzedawane.
|
|
|
|
|
#3364 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Poza tym, żaden sklep nie sprzedałby takiej ilości towaru poniżej wartości za jaką go zakupił. Jestem przekonana, że to była kwestia ucięcia marży |
|
|
|
|
#3365 |
|
Z deszczem w butach
|
Pracuje w sklepie internetowym, branza jest inna, ale u nas sa tak niskie marze, ze czasem jestem w szoku. Przebitka w stosunku do cen hurtowych nie jest duza. Ale faktem jest, ze lakiery mozna znalezc na All po kilka zl, a w drogerii zaplacic wielokrotnodc ej ceny.
Ale wiadomo, ze gdyby chcieli, to by mogli codziennie uzupelniac szafy w trakcie promocji. |
|
|
|
#3366 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Świetnie wygląda ![]() Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia.
|
|
|
|
|
#3367 |
|
Lwiątko z Cintry
|
to byłby koszmar [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190]Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia.[/QUOTE] o dziwo mi się podoba, chociaż to nie moja kolorystyka
|
#3368 |
|
Oby do wiosny
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190]
Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia. [/QUOTE] Dziwny jest... Sama nie wiem czy mi się podoba. Intrygujący O tak... Mam 300 m od domu. To wystarczy |
|
|
|
#3369 | |
|
leśny stwór
|
świetny jest
Cytat:
![]() haha, rozumiem. Testuj, fajny jest dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190] Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia. [/QUOTE] specyficzny jest, fajny |
|
|
|
|
#3370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest piękny Miał, bierz go, wcale nie jest taki trudny [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190]Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia.[/QUOTE] nie leży mi ten kolor
|
|
|
#3371 |
|
Oby do wiosny
|
To nie komisja. Pytania były takie same dla wszystkich szkół. CKE wysyłało je rano mailem.
|
|
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190]
Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia. [/QUOTE]Super kolorek, uwielbiam takie. To Below Deck nie?
|
#3373 |
|
Lwiątko z Cintry
|
chyba robisz to specjalnie, po tym jak Cię kuszę Eveline 931, nie? wszyscy mają mani - maaaam i jaaa! Rimmel - Sweet Retreat z kolekcji Rity Ory ![]()
|
#3374 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3375 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
przyjemny jest ![]() stał się cud. wyciągnęłam MoYou. stwierdziłam, że pora na wielką, może nawet ostateczną próbę. stempel działa! ![]() + różowym neonem z Lovely bosko się wzorki odbija
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2015-05-16 o 00:33 |
|
|
|
|
#3376 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dobra, wrzucam moje nieudolne próby udowodnienia, że nie oszalałam
![]() (pardon na skórki na dwóch pierwszych zdjęciach - były świeżo po prysznicu Taki kolor mam na paznokciach teraz: ![]() Tak wygląda Warhol na paznokciach i w butelce w cieniu... ![]() ... ale już w słońcu wszystko bierze w łeb ![]() Nie podejmuję się wytłumaczenie, co tutaj zaszło, to nie na moje siły ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Cytat:
Jak świat światem - w lekturach nie ma takich rzeczy Cytat:
![]() Żeby nie było, że nic mi nie pasuje, to laksy całkiem fajne ![]() Cytat:
![]() Samodzielnie średnio mi się podoba, ale za to już tuning rewelacja! Nie pamiętam, żebym chwaliła to mani ![]() Te stempelki są fantastyczne, aaaaa! On jest taki milusi Nie tylko w dotyku, ale nawet jak się patrzy, to wydaje się taki mięciutki Cytat:
Na pewno po spiłowaniu przyczepność stempla jest większa, łatwiej ściąga wzór z płytki, ale w sumie to sama nie wiem czy ma to wpływ na odbijanie wzoru ze stempla na paznokieć.[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190]Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia.[/QUOTE] Kolor średnio mój, ale kształt świetny ![]() Cytat:
![]() Złamał mi się wczoraj pilnik, pękł sobie po prostu podczas piłowania Strasznie dziś kapryszę i mam ochotę na zakupy
|
|
#3377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No nic spróbuję spiłować jak nie to kupię nowy ten mój i tak jest taki "allegrowo-zestawowy" mały i różowy.
|
|
|
|
|
#3378 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190]Zanotowane! Jak zdam sesję to sprawię sobie prezent ![]() Świetnie wygląda ![]() Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia. [/QUOTE] słusznie ![]() dzięki ![]() domyśliłam się, że to BD, aczkolwiek wyszedł tu jakoś ciemno bardzo. Na żywo jest śliczny hehe o widzisz każdy ma inne wrażenia co do stopnia trudności widzę ![]() Cytat:
Cytat:
aż wzięłam oba lakiery w rękę no i RAT przy Warholu wygląda jak czerwień, a warhol ewidentny róż, zupełnie inne.dokładnie, niby mat bardzo mocny, ale wygląda tak miękko, co chyba niekoniecznie widać na zdjęciach, ale na żywo jak najbardziej
|
||
|
|
|
#3379 | ||
|
Konto usunięte
|
Dziękuje
![]() Rozumiem ja go bardzo lubie ![]() Jasne,rozumiem ![]() Tak,to BD Dziękuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziękuje ![]() Ciężko było mi go uchwycić.Zauważyłam że on ma tendencje do tego by robił się ciemniejszy.Jak malowałam 2 warstwę to ewidentnie ta 1-sza była ciemniejsza niż druga. |
||
|
|
|
#3380 | |
|
leśny stwór
|
![]() jedyne, co koleżanka zauważyła, że jest bardziej nasycony i oczo☠☠☠ny niż wydawało jej się, że będzie. I rzeczywiście, jak podesłała mi foto to też się zdziwiłam. Myślałam, że to bardziej słodki róż. Cytat:
ale ciekawostki z Warholem ![]() |
|
|
|
|
#3381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, nie wiem, stemple czasem straszne figle płatają :xCytat:
Jak będziemy randkować z Han w przyszłości (Han, mam nadzieję, że w niedalekiej ) to ją poproszę, żeby wzięła Warhola i sobie porównam, inaczej nie da mi to spokoju A jeśli rzeczywiście mi ściemniał to ja w ogóle nie ogarniam co i jak to się stało Nom, jak pianki ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51419531]W cieniu mi się podoba [/QUOTE]O widzisz, dla każdego coś miłego Jak był różowszy to Ci nie podszedł
|
|
#3382 |
|
leśny stwór
|
wszystko zależy, jak na foto wyjdzie
ale nie kupiłabym go sobie i tak ![]() |
|
|
|
#3383 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uroczy jest ten lakier Cytat:
dobrze wiedzieć Cytat:
dziękuję to jeszcze z zimy bodajże mani :P Viv powiem Ci jak będę w Lbn, bo nie mam tej płytki przy sobie jak nie zapomnę :P nie był najłatwiejszy, ale i też nie klęłam przy niem, więc jest spoko Cytat:
mój na razie dalej taki sam no ja też mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości
|
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, przybywam dzisiaj z mani, w którym główną rolę gra piękny żelek z mnóstwem drobinek
Zdobienie, z tym szaraczkiem mi się nie podoba.. No ale pokażę ![]() Mówiłam już, że długo nie wytrzymuję w jednym kształcie? Na tym drugim zdjęciu prawie go oddałam ![]() Więcej na blogu
Edytowane przez miranda122 Czas edycji: 2015-05-16 o 16:20 |
|
|
|
#3385 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() żelek piękny! Dałabym go na wszystkich pazurkach |
|
|
|
|
#3386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Albo po prostu ja nie potrafię odbijać Dziś jeszcze potestuję bo właśnie pomalowałam paznokcie :P |
|
|
|
|
#3387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będę miała dłuższą chwilkę, to może dam na wszystkie, strasznie źle się go nakłada i potrzebuje wielu warstw..
|
|
#3388 | |||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
patrzyłam się na te zdjęcia i zgłupiałam obstawiam, że to top jest winny temu całemu zamieszaniu ![]() Cytat:
zwariowałaś, chcesz, żeby się zapracowali? ![]() no fajne, fajne.. ale z GOT to niewiele wspólnego mają ![]() Cytat:
rób zakupy, przejdzie Ci ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51419531]Jakie cukiereczki ! Świetne dziękuję dziewczyny ![]() Cytat:
a to fakt, w buteleczce wydaje się taki niepozorny, a na paznokciach jakby dostaje mocy ![]() jaaasne chociaż to ja ostatnio Ciebie bardziej kuszę, niż Ty mnie dziękuuję straaasznie się cieszę, w końcu będę mogła stemplować Cytat:
fajne mani, z całości najbardziej mi się podoba ten żelek i fajnie, że migdałki wróciły
|
|
#3389 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
łumieram- byłam z Młoda na zakupach, przetargała mnie po całym centrum handlowym, nóg nie czuję, portfel płacze, Młoda happy ![]() Strój to taki zayebisty kupiłyśmy, że się nie mogę napatrzeć A sobie kupiłam kombinezon na ramiączkach z długimi spodniami i jest super ![]() Cytat:
Boszzz Piątka ![]() Ufff ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;51412190] Ja mam mani.Musiałam trochę podkręcić go w programie ponieważ nie dało się zrobić jemu fajnego zdjęcia.[/QUOTE] Super Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Sio na zakupy, mi humor poprawiły choć boję się wejść teraz na konto ![]() Cytat:
A mi żelek sie podoba ale dupki nie urywa za to szaraczek super Cytat:
|
|
|
#3390 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pokaż się w klubie w kombinezonie ![]() oj tak, przyjemnie mi się nosiło ten lakier ![]() baardzo się ucieszyłam będą stempelki, aż chyba z tej radości sobie kliknę parę płytek na alle
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Miałam w szkole marketing i te wszystkie promocje, rabaty to są tak robione, żeby oni wyszli na tym jeszcze lepiej niż bez.
A rzeczy kupowane są zazwyczaj za grosze, tylko sklep, właściciel lub ktoś inny narzuca w jakiej cenie muszą być sprzedawane.

No nic spróbuję spiłować jak nie to kupię nowy
aż wzięłam oba lakiery w rękę no i RAT przy Warholu wygląda jak czerwień, a warhol ewidentny róż, zupełnie inne.