|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon!
My tez czekamy dlugo na obraczki, prawie 2miesiace. U nas też były rozbieżności, ale w końcu jakos się dogadalismy. 102 dni do ślubu, a my nie mamy garniaka, zaraz jedziemy do kolejnego sklepu, może w końcu się uda
.
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły mi w czwartek albo piatek małe aplikacje na podwiązkę (jakby guziki perełki z cyrkoniami wkoło) i wczoraj większa aplikacja
. Może jak się ogarnę to dzisiaj to spróbuje jakoś umocować na podwiązce i zobaczę czy takie zostaje czy jednak bede kupować podwiazke .Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Pati a mozesz pokazac jaka Tobie sie podobala a jaka Tżtowi?
my akurat nie chodizlismy za obrączkami, raz przypadkiem jak siostrze Tżta kupowalismy bransoletke w jubilerze to zerkneliśmy orientacyjnie, i tak kazde z nas powiedzialo, ze zwykle najlepsze. Bedziemy miec zwykłe, okrągłe, złote, w srodku grawer . Mi na szczescie nie zalezy na jakichs strojnych elementach, tztowi tym bardziej, wiec mam nadzieje ze chociaz to nam pojdzie gladko, zwlaszcza ze Tż sie ociaga strasznie.
|
|
|
|
#4084 |
|
... choć nie Westwood
|
Pati, wspolczuje sytuacji z obraczkami
mam nadzieję, że dojdziecie do jakiegoś konsensusu. W sieciowkach krocej sie czeka na obraczki, ale myślę, ze i u jubilera cos znajdziecie jak poszukacie.Mialam takiego tapira wczoraj, ze dzis przez pol godziny rozczesywalam wlosy
|
|
#4085 |
|
... choć nie Westwood
|
Zaraz sie zastrzele, moj kot ma ruje i wyje na caly blok
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Pati
nie obraź się ale Twojego Tżta to bym nie lubię jak ktoś mi zaczyna wymyślać ale jestem pewna, że coś wymyślicie no i dojdziecie do kompromisu
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
To trzeba ją wysterylizowac?
My tez chcielismy różne obraczki, Tz chciał białe zloto, ja żółte albo mieszane, wiec doszlismy do wniosku, że takie będą najlepsze bo to takie 3w1, Tż będzie nosil po stronie białego zlota, a ja różnie w zależności od nastroju tylko białe złoto również będzie błyszczące. I grawer będziemy miec ja: Niedźwiadek 27.08.2015, a Tż będzie miał Kuleczka 27.08.2015 |
|
|
|
#4088 |
|
... choć nie Westwood
|
Wiem?
Nie zdazylismy przed ruja, mielismy to zamiar zrobic w ciągu dwóch tygodni...
|
|
#4089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Ew.jak nie można wysterylizowac to lekarz da tabletki ale warto iść szybko do lekarza bo ruja jest męcząca dla człowieka, a dla kota jeszcze bardziej się niestety
|
|
|
|
|
#4090 |
|
... choć nie Westwood
|
Jutro jade do weta, najgorsze ze tak z tzem pracujemy, ze prawie niemożliwe jest znaleźć dogodny termin
nie wiem jak i kiedy my to zrobimy...
|
|
#4091 | |||||
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
dzień dobry!
wczoraj padłam jakby mi ktoś prąd wyłączył. masakra... ![]() jakie winko? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
my czekaliśmy tydzień. i cieszę się bardzo, że od września już je mamy i nie muszę się teraz stresować. Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie jest zła ale na pewno nie moja wymarzona. Tylko nawet gdyby to nie wiadomo czy jakiś jubiler nam ją zrobi bo jeden już odmówił bo za bardzo pracochłonna jest
Edytowane przez pati0090 Czas edycji: 2015-05-17 o 10:35 |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi przykro, szkoda, że nie ma terminu ![]() podejdźcie do tego na spokojnie, my też szukaliśmy kompromisu, Paweł bardzo długo wybierał, ale nikt mu nie zwrócił uwagi. Dla zasady nie poszłabym do tego drugiego, raz bo obsługa a dwa, bo sama mówiłaś, jakie masz z nimi wspomnienia, to jest obrączka na całe życie, warto powalczyć o jakość, no i o kompromis między wami. Ze strony TŻ to też nie jest miłe w sumie walnąć, że nie wie czy będzie nosił, Ty masz zrezygnować ze swojego wzoru i możesz nosić inny mniej "fajny", a on nie? No też się kurczę trochę uparł bezsensu :/ Cytat:
|
||
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4098 |
|
|
wybacz, ale niepoważny jest...
|
|
|
|
#4099 |
|
Konto usunięte
|
Pati, a jakby dwie inne tylko, że taki sam kształt. Przykładowo -twoja wymarzona jest półokrągła. No to dla tż taka gladka zlota a Ty dwukolorowo? Juz to nie wygląda tak od czapy...
Ja stety-niestety jestem fanka klasyki u mężczyzn na obraczkach. Nie widziałam jeszcze pana żeby dwukolorowej nie wyglądał dziwnie. I może to rozwiązanie. Dla twojego P. gładka a Ty hulaj dusza
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie tż stwierdził, że pójdzie na ustępstwo bo nie może patrzeć na moją minę. Pójdziemy do sieciówek i wybierzemy coś na spokojnie jutro po pracy
[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51428032]Pati, a jakby dwie inne tylko, że taki sam kształt. Przykładowo -twoja wymarzona jest półokrągła. No to dla tż taka gladka zlota a Ty dwukolorowo? Juz to nie wygląda tak od czapy... Ja stety-niestety jestem fanka klasyki u mężczyzn na obraczkach. Nie widziałam jeszcze pana żeby dwukolorowej nie wyglądał dziwnie. I może to rozwiązanie. Dla twojego P. gładka a Ty hulaj dusza [/QUOTE]jutro zobaczymy czy cos się uda wybrać bo ja na chwilę obecną mam takiego doła, że nie chce mi sie nawet o tym myśleć niestety on przywiązuje bardzo uwagę do takich rzeczy dobra skończmy już ten temat bo mi się już nawet myśleć o tym nie chce ![]() też tak uważam
|
|
|
|
#4101 |
|
|
przywiązywanie uwagi, to co innego. ale żeby od razu powiedzieć, że w niej nie będzie chodził... nie ładne to było.
|
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z wczorajszego dnia są jakieś plusy zamówiłam stroik do włosów na salę, który mierzyłam do fryzury próbnej i jestem zadowolona z tej decyzji
|
|
|
|
|
#4103 |
|
Zadomowienie
|
chamra, zazdroszczę etapu jakie teraz przed Tobą
pati- weź to na spokojnie, facetów trzeba sposobem duchaa, jesteś? poszukuję sukienki na panieński w stylu tej z załącznika. Przeszukałam całe allegro i nic a tu czekają na dostawę generalnie chciałam białą a panieński jest w stylu folk, więc do tego założę korale, będą czerwone usta i buty. Widziałam też fajną rozkloszowaną w jednej z sieciówek: na gorseciku koronka a na dole tiul, ale nie uśmiecha mi się na kolejną kieckę wydawać 200zł.Chyba, że ktoś ma jakiś pomysł na taką stylówę, może w złym kierunku kombinuję?
http://kopalniatwojegostylu.blogspot.com/ https://www.instagram.com/kopalniatwojegostylu/ https://www.facebook.com/kopalniatwojegostylu/ Edytowane przez farbstiftka Czas edycji: 2015-05-17 o 11:45 |
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Chamra zostaw zdjatka do wieczora bo na tel nie widze...
![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Pati, moze rozwiazaniem bedzie miec dwie inne?? Bedziesz z miloscia patrzyla na swoja a On na swoja, wymienione jako dowody milosci )
|
#4105 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pełno białych sukienek jest na Top secret. Bardzo ładne, kupiłabym ale potrzebuję na wesela
|
|
|
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
Pati głowa do góry, na pewno dojdziecie do jakiegoś porozumienia. Myślę, że opcja dwóch obrączek, np. o tym samym kształcie to bardzo fajny pomysł.
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Pati ja znam pare co maja dwie inne i nikt nigdy tego nie komentowal ze zle.... Bedziecie jednoscia nie ptzez wymiane takich samych.. za to na obraczke cale zycie bedziecoe patrzec i byloby dobrze gdyby z uczuciem... Zeby pstrzac na obraczke.sie usmiechac i przypominac szczescie tego dnia...a nie ze smutkiem czy rozczarowani... Ja bylam gotowa wybrac dwie inne
zeby kazdy mial wymarzpna i cale zycie dumnie nosil
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tu znajomi dostali już w styczniu np ale trudno zaklepac sobie termin i kilka dni urlopu. Wazniejszy jest miesięczny urlop w sierpniu. Tak jak napisała któraś z dziewczyn nie to nie ich strata :p A co do Mogen David to wiem ze w małych też ale chodziło o jakąś lepsza cenę bo ja kupowalam w małym to placilam 25zl. Może znajdę taniej co? |
|
|
|
|
#4109 |
|
Zadomowienie
|
[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51428357]a załącznika nie ma
Pełno białych sukienek jest na Top secret. Bardzo ładne, kupiłabym ale potrzebuję na wesela [/QUOTE]ups teraz jest.lecę oblookać na Topsecret. |
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Pati ja akurat dobrze rozumiem Twojego Tż bo też mieliśmy ustalone wybrane obrączki ale jak przymierzyliśmy to na moim palcu wyglądała fatalnie... mimo wielkiego żalu musieliśmy z nich zrezygnować bo naprawdę wyglądała brzydko...
![]() Razem później wybieraliśmy drugą opcję ale nam podobały się jednolite złote więc wybór był łatwiejszy... przy takich mieszanych trudniej się dopasować niestety... My zamawialiśmy obrączki w kwietniu a ślub w październiku i czekaliśmy 2 tygodnie ale pani w salonie powiedziała że od czerwca zaczyna się gorący okres bo dużo osób zamawia własnie " na ostatnią chwilę" i czas oczekiwania może być dłuższy...
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

.

. Może jak się ogarnę to dzisiaj to spróbuje jakoś umocować na podwiązce i zobaczę czy takie zostaje czy jednak bede kupować podwiazke
mam nadzieję, że dojdziecie do jakiegoś konsensusu. W sieciowkach krocej sie czeka na obraczki, ale myślę, ze i u jubilera cos znajdziecie jak poszukacie.
nie obraź się ale Twojego Tżta to bym
nie lubię jak ktoś mi zaczyna wymyślać
ale jestem pewna, że coś wymyślicie no i dojdziecie do kompromisu 
tylko białe złoto również będzie błyszczące. I grawer będziemy miec ja: Niedźwiadek 27.08.2015, a Tż będzie miał Kuleczka 27.08.2015