|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
lise-kotta
|
Dot.: Zdziwione, niesłusznie ostrzeżeniami gnębione - fanki frezarki i tipsów (cześć
Gdzie gdzie gdzie sie miss violet udziela?
|
|
|
|
#332 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zdziwione, niesłusznie ostrzeżeniami gnębione - fanki frezarki i tipsów (cześć
|
|
|
|
#333 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powiedzmy, że koleżanka jest fanką disco polo i nawala nim całą sobotę. Cholery dostajesz. Normalnie to byś poszła do sąsiada i poprosiła o ściszenie. Tak też robisz. Ale ścisza na chwilę a potem znowu! Normalnie poszłabyś i poprosiła stanowczym tonem o ściszenie, bo jak nie to administracja. Tak też robisz. Koleżanka za administrację się obraża i potem robi ci smrody w pracy. Macie na tę samą godzinę? Cudownie, idziecie razem! Nie ważne, że ty chcesz w spokoju kontemplować w autobusie i myśleć nad marnością życia. Ona ci opowie jak Marianek rzygał całą noc. Nie ważne, że masz w zwyczaju jechać 120km/h, śpiewać przy tym Krawczyka i popierdywać z radości. Ona dużych prędkości się boi, ty się wstydzisz śpiewać przy obcych, a popierdywać nie wypada. |
|
|
|
|
#334 |
|
Konto usunięte
|
Uuuuu zdenerwowala się na kółko wzajemnej adoracji xd
|
|
|
|
#335 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
|
|
#336 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Nie wiem, ja zamykam drzwi do mieszkania i jestem u siebie, odizolowana od sąsiadów. Naprawdę nie rozumiem tego problemu.
|
#337 |
|
Konto usunięte
|
Hm. Ja jednak trochę jestem to w stanie zrozumiec. Zakonnico, gorzej jak sasiadkokolezanka z tych integrujacych sie i co chwile dzyn dzyn na ploty ciasto pożyczyć cukier etc
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-05-17 o 13:19 |
|
|
|
#338 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Nie chciałabym mieć za ścianą kogoś z pracy.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
Bo tych sąsiadów nie spotykasz w pracy. Bo ci sąsiedzi to nie są koleżanki z boku obok w jakimś korpo. Bo nie przyjaźnisz się z tymi sąsiadami i nie latasz z nimi na fitnesy czy gdzie tam autorka z nią lata.
|
|
|
|
#340 |
|
Naczelna Nastolatka
|
Szczerze? To ja nie otwieram wtedy drzwi, naprawdę w doopie bym miała co ona sobie pomyśli, jeśli nie rozumiałaby co się do niej mówi a propos wizyt itp.
|
#341 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;51427296]Eee, to nie jest źle. Gorzej by było jakbyś miała cerę jak ja. Ja wolę już nie być w ogóle pomalowana niż mieć tylko pomalowane oczy, bez podkładu.[/QUOTE]
Ugryz sie, wiemy jak wyglądasz, nikt nie uwierzy |
|
|
|
#342 |
|
Konto usunięte
|
Właśnie. I można mówić o asertywności, jasne, ale asertywność nie gwarantuje, że ta druga osoba nie strzeli focha. Może mieć inteligencję pantofelka i dupa zbita. A jak się obrazi to zaraz się za funfeluje z kim innym, obrabianie dupy, kto wie, może podpierniczanie szefowej czy coś.
|
|
|
|
#343 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
To raz. A po drugie, ja np. wolę treściwe spotkanie z przyjaciółką raz na jakiś czas, a nie nieustające siedzenie sobie na głowie, bo mieszkamy blisko i trzeba wpaść, choćby nie było po co. Mnie wystarczyła koleżanka mieszkająca w klatce obok i jej nieustająca pretensja, że mam tak blisko, a nie wpadnę. A mnie się po prostu nie chce. |
|
|
|
|
#344 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ale to by się mogło przełożyć na wasze stosunki w pracy, a mnie jednak lepiej się pracuje jak nie tkwię z kimś na wojennej ścieżce.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#345 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
Pomyslec ze moze i bedzie huiowa atmosfera w pracy, jeśli koleżanka z tych wrazliwych. No ale jak pracujesz, robisz co masz robic i do domi i ci to nie przeszkadza to ok, jaw sumie nie wiem. Sa tego sasiedztwa dobre i lipne strony. Wolalabym chyba jednam neutralnego sąsiada za sciana.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2015-05-17 o 13:19 |
|
|
|
#347 |
|
zawsze mam racje
|
Ach te argumenty, ze jak sie siedzi na wizazu to oznacza to brak swiatowego zycia
![]() w koncu w wolnej chwili albo jak jest nudny obowiazkowy wyklad na prawie mozna sie pouczyc anatomii czy cos ![]() -- czy to oznacza ze jak gwiazdki non stop trzaskaja selfie i korzystaja z portali spolecznosciowych niczym plebs to nie wioda swiatowego zycia?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2015-05-17 o 13:23 |
|
|
|
#348 |
|
lise-kotta
|
Jud ale jeśli pracują razem i jedna bierze urlop na żądanie by pielić w spokoju to ta druga jest w pracy i tego jednak nie widzi xD
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Zresztą, naprawdę nie widzę problemu. Najwyżej się obrazi, trudno. W ciagu swojego życia urazimy trochę osob swoim zachowaniem mimo że nie mamy nic złego na myśli |
|
|
|
#349 |
|
Konto usunięte
|
Lisie, miałaś kiedyś do czynienia z namolnym, fałszywym, psiapsiółkującym, ekstrawertykiem? Bo ja tak. I z doświadczenia zakładam, że ona przyjdzie przed pracą i będzie wypytywać a co a jak a gdzie. Prawdy nie powiesz, bo jak coś yebnie to doniesie. Nie powiesz, bo podzieli się z Kaśką z handlowego. Wymyślisz kłamstwo to po pracy wpadnie żeby cokolwiek i kombinuj żeby kłamstwo pamiętać i się tego trzymać.
|
|
|
|
#350 | |
|
lise-kotta
|
Zdziwione, niesłusznie ostrzeżeniami gnębione - fanki frezarki i tipsów (cześ...
Cytat:
Jud, miałam, pracuję kilkanaście lat z rożnymi ludźmi, nie wszyscy byli kryształowi, ale zakładam, że jeśli ta laska co założyła temat juz się z nią kumpluje i są w dobrych relacjach to ta nagle nie zacznie obracać głowy o 180 stopni jak w egzorcyście w momencie przestąpienia progu tego mieszkania. Owszem, może tak być, ale nie musi. So far so good jak to mówią. |
|
|
|
|
#351 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jak zwykła sąsiadka czy koleżanka by focha strzeliła to bym olała. Ale z kłótni pracowych często nic dobrego nie wynika.
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam po weekendzie i znów widzę, że kolorowa ma rozdwojenie jaźni.
|
|
|
|
#353 |
|
lise-kotta
|
Ja wiem że w pracy kwas to najgorsze gowno bo praca to drugi dom ale podejrzewam że do końca życia nie bedą pracować w tym samym miejscu.
|
|
|
|
#354 |
|
Konto usunięte
|
gorzej jesli beda bo to praca docelowa xd
|
|
|
|
#355 |
|
lise-kotta
|
Nooo wtedy to prxe☠☠☠ane xD
Ale tego nie wiemy, autorka nie rozjaśnia za bardzo sytuacji |
|
|
|
#356 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Zdziwione, niesłusznie ostrzeżeniami gnębione - fanki frezarki i tipsów (cześ..
No to wiesz jakie mogą być skutki jak się taka primadonna obrazi. Wiesz, ja to przekładam trochę na moją sytuację, na ludzi, których ja znałam i przez to mam wrażenie, że dla autorki taka zażyłość jaka jest to absolutne maksimum. A dla koleżanki to jest dopiero preludium. Że to od koleżaneczki wyszły propozycje fitnesowania i jakiś tam piedolololo. Że koleżaneczka z rodzaju bluszczowatych, będzie cisnąć, a tamta będzie musiała być asertywna.
Jakbym miała do wyboru bimbać sobie i kiwać nogą, albo musieć być asertywną, to wybrałabym to pierwsze. Jakbym miała do wyboru mieszkać obok Kowalskich, co to wiem jak ona ma na imię, a jak on to już nie, albo obok koleżanki z pracy, to wybrałabym to pierwsze. Imo obawy ma słuszne, powiedziała o nich, na dalsze wypadki nie ma już wpływu. |
|
|
|
#357 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#358 |
|
Konto usunięte
|
musze komus postękać na pw
![]() a no i ja bym nie chciała mieszkac kolo kolezanki z roboty, no no no no NOOO |
|
|
|
#359 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie czaje tego, ktos szukał mieszkania, znalazł to właściwe, dobra cena, dobry metraż, lokalizacja, moze już zrobione jak trzeba - masz sie tu z mezem nie wprowadzać, bo JA tak mowie! Ja bym przemyslala znajomość za taki tekst, a mieszkanie i tak bym kupiła, to nie pantofle, żeby o nich dyskutować.
|
|
|
|
#360 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja bym w sumie w ogóle nie chciała mieszkać bardzo blisko jakiejkolwiek koleżanki, nie tylko pracującej w tym samym miejscu.
I nie rozumiem czegoś takiego jak jest w rodzinie mojego chłopaka: rodzina mieszka blisko siebie, ta sama albo sąsiednia wieś i wpadanie do siebie na chwilkę codziennie, bez żadnego powodu. Ja bym zwariowała, u mnie w domu jest tak, że przez kilka dni nikt nie przychodzi, z przyjacielem i przyjaciółką widzę się co jakieś dwa tygodnie, jakbym miała codziennie ich widzieć to nie wiem czy nasza znajomość by na tym nie ucierpiała.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.