|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V
Cytat:
Pokaż zdjęcia, uwielbiam ciuszki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4592 | |||||
Zakorzenienie
|
misja truskawki zakończona powodzeniem
![]() i 2 kilo Polskich pysznych jabłek ![]() Cytat:
Cytat:
ja taką mam pomalowany stolik pod przewijak truskawki u nas po 17zł kg ![]() Cytat:
Cytat:
w ogóle sterylizacja i kastracja w naszym kraju, to jakiś temat tabu ![]() i jeszcze kupowanie zwierzaków z pseudo-hodowli, byle taniej, ale w jakich warunkach i jak rozmnażane są psiaki, to wiedzieć nie chcą. I jak słyszę pytanie gdzie kupić mopsika za 200zł, to mam ochotę ![]() Cytat:
![]() jestem pierwsza chętna ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 |
Zakorzenienie
|
Merry chcesz być ostatnia z rodzacych?? Ja bym chyba wolała tak tydzień- dwa przed terminem :p mamy ten sam termin
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2015-05-18 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A no i za wszystko 20zł!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2015-05-18 o 12:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Super rzeczy i widać, że w bardzo dobrym stanie. Najbardziej mi się podoba body z muchą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4596 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I oto ja dołączam do mam które mają wózki, objechalismy całe miasto i kiedy już chcieliśmy jechać do domu zachaczylismy o ostatni sklep. I jak zwykle bebetto camarelo wszystko co mi się nie podobało, już mieliśmy zastanawiać się nad camarelo Sevilla, w poprzednich sklepach było to samo jeszcze był Pajero maxi cosi mura która odpadła ze względu na piankowe koła mała amortyzację niska spacerowke i ujrzałam w kącie śliczny niebiesciutki wózeczek. Zakochałam się, kupiliśmy baby design lupo w kolorze niebieskim. Fajne kolory wszystko mi odpowiadało cena też! ! Naprawdę nawet nie brałam go pod uwagę a wszystko pasuje. Sama składałam skakalam dostaliśmy rabat 100zl i parasol gratis. ![]() Kupiłam wóz kamień z serca! Jakoś czuje się odrazu odciazona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4597 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój wczoraj powiedział, że zaprasza mnie na poniedziałek, czyli dziś, na zakupy na fb (pokazałam mu grupę z ciuchami i rzeczami dla dzieci), bo są tanie rzeczy, a ostatnio mówił, że nie kupujemy nic narazie. Kuźwa, dzwoni do mnie mama, nie dość, że mi znowu stęka, że leżę a nie tyram, to jeszcze mi opowiada, że zasiała słoneczniku w tym domu, który ma być nasz. Kurde kto ją prosił i czy pytała czy ja chcę słoneczniki tam? Nawet nie spytała czy może i gdzie by mogła je zasadzić. Taa a tak to gada, że ją ten dom nie interesuje i ona się nie wtrąca, zrobimy tam co chcemy ![]() ![]() A ja leżę, bo cały weekend nie leżałam wcale, a co się ruszę jakkolwiek, to mnie bolą pachwiny ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
My w lipcu zamówimy wózek, albo pod koniec czerwca. Niech stoi i czeka ![]() A przypomniało mi się coś - pisałyście ostatnio o Jedo Fyn, że niski. Wczoraj w kościele para miała, patrzę, sięga im ciut za kolana, a para jakaś mega wysoka nie była, w normie. Myślę sobie, może to nie ten wózek, albo tak zajechali? Ale czy da się tak wózek zajechać żeby aż tak opadł? Przyglądam się, przyglądam, a potem dojrzałam nóżki - to była rozłożona całkiem na płasko spacerówka, z postawioną budką! Wszystko wyglądało jak gondola, a te oparcie na nóżki zauważyłam po długim czasie. Wiadomo, że spacerówka jest niżej niż gondola ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję zakupu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4600 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jakoś nie wiem dlaczego ciągle czuje opory do kupowania rzeczy typowo dziewczynkowych. Mam tylko te 4 rzeczy które dorwałam w lidlu. Kupiłam lapmke kwiatek nad łóżeczko różowy i kilka innych gadzetów, ale ich nie rozpakowałam i trzymam schowane z paragonami ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4601 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4602 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o porodzie pojęcie ma takie jak u twojego ![]() ale za tydzień idziemy do szkoły rodzenia, więc się może lekko obudzi Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluję udanych łupów, bo większość wygląda jak nówki ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Raczkowanie
|
oczarowana - strasz mnie tymi zakladami. Ja tam zamierzam sie dzielnie trzymac
![]() a i ja tez nie przepadam za truskawkami. Zjem jedna czy dwie, ale bez szalu. Sama z siebie nie kupie. Ale za to maliny.... mmmmmmm ![]() Panna Izabela - to ja mam taka tesciowa. Kupilismy mieszkanie, gosciu od gladzi wchodzi w srode, a ona mi wczoraj przywozi jakies kosmetyki, czajnik niebieski (taki do gotowania, a ja chce elektryczny), kubki fioletowe, cukiernice biala - od sasa do lasa... I co ja mam z tym zrobic, przeciez to wszystko uwalone bedzie. Jeszcze potem dzwoni ze do Ikei pojechala porobic nam zakupy. Nie mogla mnie wziac zebym powybierala to co ja chce? A mamy zupelnie innt gust... O malo mi stolu i krzesel nie kupila bo tanie. Ja chce okragly, jej nie pasuje, po kwadratowy ma byc. Kanape tez w zlym miejscu chce ustawic, sciany biale byc nie moga, nawet na sile z robotnikiem ustalala, zeby mi scine burzym miedzy jadlnia a przedpokojem, nosz k... Zero wyczucia. A jak zadekralowali, ze kupia wozk dla dzieci to juz 3 raz wysylam jaki chce i zawsze slysze, ze nie wyslalam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Zakorzenienie
|
dobra uciekam, bo muszę skończyć jedno zlecenie na jutro, a ja ciągle znajduję 110 innych rzeczy do zrobienia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4605 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie ma co już żałować po zakupie, najważniejsze że znalazłam dla mnie model idealny. Nawet moja mama była bardzo podekscytowana i chwaliła zakup. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4606 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sklepie, w którym my zamawiamy jest możliwość właśnie zamówienia wcześniej, on sobie stoi i czeka aż go odbierzemy i płacimy przy odbiorze, więc moglibyśmy wybrać razem a potem kupić. No ale my możemy zwyczajnie poczekać bo mój tż się nigdzie beze mnie nie wybiera. Nie wiem, czy zaliczkę się daje bo nie pytaliśmy... Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4607 |
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj obejrzeć moją wymarzoną Carerę Camarelo i już nie jest ta wymarzona
![]() ![]() lourdes też nam pani polecała ten wózek który kupiłaś, ale nie mieli na stanie. Będzie za dwa tygodnie to wtedy obejrzymy. Numerem jeden jest niestety ciągle Mutsy Igo... |
![]() ![]() |
![]() |
#4608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#4609 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Laudres - wózek bardzo ładny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4610 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Opieprzyłam 2 snikersy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Każdy szuka dla siebie czegoś i każdy patrzy na coś innego, ja chciałam żeby spacerówka była w miarę duża gondola ma 7 8 cm z tego co pamiętam i byłam zaskoczona bo jak na takie cm wygląda na dużą, minusem może być słaby mechanizm do podnoszenia zaglowka gondoli. Ale wypinałam i wpinalam sama składałam wózek i wszystko było dla mnie pestka. Opinie na temat wózka niezle. Pierwsza lekka spacerowke dla syna 6 lat temu też miałam z baby design. Teraz stoi u mojej mamy i jak wnuki przyjeżdżają to ja jeszcze uzytkuja i się nigdy nic nie zepsuło ani nic. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4612 |
Zadomowienie
|
Właśnie była kolejna klientka z wózkiem Mima Xari. Wózek z górnej półko cenowej, a trzeszczy jak stara huśtawka. Dramat.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4613 |
Zakorzenienie
|
Absolutnie największe gondole na rynku z Emmaljungi mają nieco ponad 80 cm więc 78 to naprawdę dużo. Niektóre gondole mają po 65, nie wiem kto takie wózki kupuje.
Edytowane przez owieczkaa Czas edycji: 2015-05-18 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
A ja dorwalam na bazarku polskie truskawki. 15 za kg. Zaszalalam i kupiłam ponad 1/2 kg. Teraz mi pachną w autobusie
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#4615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby wszystko bylo po Twojej mysli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam tak samo przy myciu zębów od początku i te tłuste też nie bardzo, a baaardzo lubię niestety. Może my matuzalemy wątkowe już tak mamy, starość nie radość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 |
Raczkowanie
|
bianeczkaa - niestety nie ma opcji, zebym z tesciami pojechala po wozek, bo zamawiamy od znajomego z hurtowni i przyjedzie kurierem. Ale dawalam im ulotke, a sklep, gdzie mozna go pomacac maja 5 min od domu. Starego maila tez nie problem znalezc, no ale trzeba chciec niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakie materace do łóżeczka macie? Kokos gryka? Standardowe? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4619 |
Zakorzenienie
|
grita na razie nie mamy planu B. Jeszcze jest troche czasu, na razie spokoj nas uratuje. Widze, ze corke teraz bardzo dynamicznie sie zmienia, wiec moze i ze spaniem cos sie ruszy. Pierwsza rzecz licze na samoodstawienie. Mam wrazenie, ze zaczela sie produkcja siary, jest mniej lub inny pokarm w piersiach i corka coraz krocej i rzadziej chce byc przystawiana. Co za tym idzie: w nocy rzadziej sie budzi lub potrafi zasnac ponownie sama. Dwa, ze zostal ostatni zab, pewnie znow bedzie kryzys podczas wyrzynania, ale pozniej spodziewam sie swietego spokoju. U nas nie ma miejsca w sypialni a corki; spimy na materacu o szerokosci 100cm, wiec juz dla niej brak (chociaz ostatnio jej to nie przeszkadzalo i ulozyla sie obok na podlodze). Mimo pobudek budzi sie nad ranem z sucha pieluszka, wiec tu tez w tej chwili problemu nie widze. Sterowanie drzemkami ani wybawienie na maksa w dzien u nas nie dzialaja. Licze, ze rozwiazanie problemu samo przyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:50.