|
|
#151 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zazdrosna(?) siostra TŻ.
Raczej chodziło o unaocznienie, że autorka ma się za cudowną i idealną a wytyka coś siostrze faceta nie widząc niewłaściwego zachowania ojca/ swojego/ matki.
|
|
|
|
#152 |
|
Rozeznanie
|
Przemyślałam sobie kilka kwestii. Postanowiłam,że przy kolejnej złośliwości waćpanny siostry nie pozostanę obojętna na to. Nie chcę źle, po prostu chcę być szczęśliwa. Nie wymagam od niej,żeby mnie uwielbiała/kochała.
.Nie czepiajcie się moich włosów, to pozostałości po wielokrotnym rozjaśnianiu.
|
#153 |
|
Konto usunięte
|
Wytyka cos, co jest nienormalne i jej wyglad nie ma tu nic do rzeczy, jeju, nie ocenia sie jakosci zwiazku po twarzy, co jest??
|
|
|
|
#154 |
|
Rozeznanie
|
A no tak,Autorka ma prawo pluc jadem w strone siostry jej Lubego
![]() ale nam juz nie wolno napisac prawdy o niej samej? Chamska to byla reakcja Autorki na slowa ojca, ktora ponoc zarzucil wlasnej corce zazdrosc o urode Autorki. Sorry, ale to smieszne.
|
|
#155 |
|
Konto usunięte
|
a moze siostra jest brzydsza, idac Twoim tokiem rozumowania to chyba wszystko usprawiedliwia
esu, wezcie podniescie poziom tej dyskusji, co jak co, duzo rozumiem, ale nie cos takiego |
|
|
|
#156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty byłaś tam z nimi w tym pokoju że wiesz jak cała sytuacja wyglądała? Siostra rzuciła chamowatym tekstem, czego nikt nie uznał za żart, nawet ojciec chłopaka. Zgasił dziewczynę, ona uciekła do pokoju z rykiem, a autorka ucieszyła się że ojciec chłopaka stanął po jej stronie. Co w tym takiego strasznego? Gdzie to okropne plucie jadem? |
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Krytykujac innych, sami narazamy sie na krytyke.
|
|
|
#159 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Daj sobie spokój, ignoruj dziewczynę jak się tylko da, w końcu jej się znudzi. W sumie to Twój facet powinien załatwić tą sprawę z siostrą, jak się nie da po dobroci, to inaczej. |
|
|
|
|
#160 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Siostra rzuciła jakiś durny tekst o byłej, w prawdziwość którego nikt nawet przez moment nie wierzył, spojrzała kilka razy krzywo i była zazdrosna o psa. Serio to są jakieś wielkie manipulacje zasługujące na potępienie? Bo dla mnie to żałosne, ale nieszkodliwe przytyki, które nijak się mają do poziomu nienawiści który ma w sobie autorka. |
|
|
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A Ty zdajesz sobie sprawę że piszesz to do żywego człowieka z uczuciami, a nie do pikseli na obrazku? |
|
|
|
|
#162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
odnoszę wrażenie że większość dziewczyn na wizażu nie mysli o uczuciach innych.
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#164 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknością może nie jest, ale obok naprawdę brzydkiej też nie stała. Uwielbiam współczesne "kanony" kształtowane przez media, wedle których zwykły, przeciętny człowiek bez botoksu i centymetra tapety to już paszczur. Zwalony charakter to oczywiście inna para kaloszy
|
|
|
|
|
#165 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Rodzice robią własnej córce awanturę o głupi tekst do dziewczyny chłopaka, na oczach tej dziewczyny, z użyciem rynsztokowego słownictwa... Dla mnie to jest dalekie od normalności. A plucie jadem jest widoczne praktycznie w każdym komentarzu autorki. |
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
Z pierwszego postu Autorki bije wyzszosc w stosunku do siostry jej chlopaka - w porzadku, to super ze ma zdrowa samoocene ale chyba sie troche jednak zagalopowala.
Edytowane przez nikolite Czas edycji: 2015-05-18 o 15:08 |
|
|
|
#167 | |
|
plum plum
|
Cytat:
Autorko, napisz do administracji o zamknięcie wątku, bo raczej poważniej już tu nie będzie.
|
|
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51441754]Jeśli sytuacja wyglądała tak jak opisuje to autorka to nie było to "zgaszenie dziewczyny".
Rodzice robią własnej córce awanturę o głupi tekst do dziewczyny chłopaka, na oczach tej dziewczyny, z użyciem rynsztokowego słownictwa... Dla mnie to jest dalekie od normalności. A plucie jadem jest widoczne praktycznie w każdym komentarzu autorki.[/QUOTE] Jedyne plucie jadem jakie widzę w tym wątku wyłażą z ostatnich komentarzy o urodzie autorki, albo jej chłopaka, które są totalnie poniżej jakiegokolwiek poziomu. Poza tym nie jej winą jest to, co powiedział ojciec dziewczyny. Moi rodzice też zareagowaliby gdybym była nieprzyjemna w stosunku do dziewczyny brata. |
|
|
|
#169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51441754]Jeśli sytuacja wyglądała tak jak opisuje to autorka to nie było to "zgaszenie dziewczyny".
Rodzice robią własnej córce awanturę o głupi tekst do dziewczyny chłopaka, na oczach tej dziewczyny, z użyciem rynsztokowego słownictwa... Dla mnie to jest dalekie od normalności.[/QUOTE] |
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#172 |
|
Rozeznanie
|
Rodzice robią własnej córce awanturę o głupi tekst do dziewczyny chłopaka, na oczach tej dziewczyny, z użyciem rynsztokowego słownictwa... Dla mnie to jest dalekie od normalności. A plucie jadem jest widoczne praktycznie w każdym komentarzu autorki.[/QUOTE] Poczytaj komentarze poniżej to zobaczysz, że dla niektórych to jest normalne ![]() Ja bym się mocno zastanowiła nad taką rodzinką i byłoby mi zwyczajnie głupio słuchać wyzwisk na drodze rodzic- dziecko a nie jeszcze z tego cieszyła, bo mje lubią a jom nje Paskudny charakter autorki. |
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#174 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#175 |
|
Konto usunięte
|
Zgodzę się, że krytykowanie wyglądu autorki jest nie na miejscu. Poza tym jest bez sensu - jej zachowanie daje wystarczające pole do popisu. Wszystko naprawdę strasznie zajeżdża patologią rodem z Trudnych Spraw, Warsaw Shore i innych Rozmów w Toku.
W instagramie w podpisie kiepskie jest jedno: głupio obrabiać komuś dupę w internecie i dać podpis w postaci lokalizacji oraz twarzy swojej i chłopaka, przy udawaniu idealnej w odwiedzinach w domku u teściów
|
|
|
|
#176 | |
|
Konto usunięte
|
[1=bceb01c221ea3319abad6ab 25f068feed7228d52_657f8c4 7e3c47;51441665]Ale ej, jakie "kłamstwa rozwalające związek"?
Siostra rzuciła jakiś durny tekst o byłej, w prawdziwość którego nikt nawet przez moment nie wierzył, spojrzała kilka razy krzywo i była zazdrosna o psa. Serio to są jakieś wielkie manipulacje zasługujące na potępienie? Bo dla mnie to żałosne, ale nieszkodliwe przytyki, które nijak się mają do poziomu nienawiści który ma w sobie autorka.[/QUOTE] tego nie wiesz, ona tez nie musiala wiedziec, bo sie znaja pare miesiecy dopiero, takich rzeczy sie nie mowi, mnie reakcja rodziny zupelnie nie dziwi, laska ma 25 lat, nie 15, witamy w doroslym zyciu, ze gdzie za durnote sie placi i nie ma taryfy ulgowej za robienie z brata casanovy Cytat:
|
|
|
|
|
#177 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
Nie piję alkoholu sorry.
Nawet gdybym chciala, nie wypilabym z nią .
|
#179 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#180 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:38.

.

I co dopiero taakiej big love 

odnoszę wrażenie że większość dziewczyn na wizażu nie mysli o uczuciach innych.
Nawet gdybym chciala, nie wypilabym z nią .