|
|
#3241 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Mięta jest śliczna na zywo
|
|
#3242 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
--- Płuca sobie wykaszlę zaraz |
|
|
|
|
#3243 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3244 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Za dużo teraz zboczeńców i psycholi porywających dzieciaki nawet spod bloku, wywożących gdzieś samochodem etc. Za "naszych czasów" można było co najwyżej zostać ochlapanym błotem. |
|
|
|
|
#3245 | |
|
BAN stały
|
Tutaj w barze Rejcz jest jego największą amatorką
Pomaga na naprawdę silny kaszel? Zastanawiam się nad Flegaminą, bo mam wrażenie, że coś mi na oskrzelach siedzi ![]() Cytat:
Coraz gorzej dzieje się ze światem...
|
|
|
|
|
#3246 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Mnie pomagał
|
|
#3247 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak czujesz potrzebę wykrztuszenia, to nie Pini ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-18 o 18:09 |
|||
|
|
|
#3248 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale Thymi na mnie nie działał ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Cytat:
![]() A tak serio, Pini to był, jest i będzie mój feivrit syropik na kaszelek, ale poniewaz to lek, samego bez objawów nie odwazę się wypić
|
|
#3249 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Pamiętacie Guajazyl? ![]() No jak mógłbym zapomnieć, Bąbelku? ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3250 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Eeeee nie
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to fakt, wszelakie sosnowe wyciągi bardzo dobrze leczą górne drogi oddechowe. Pini rzadzi! Witaj w fanklubie Pini
|
|
|
|
|
#3252 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Witam, witam i się cieszę z przyjecia do fanclubu Piniacza ![]()
|
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam, też lubiłam dziada, nikt go nie dawał rady pić tylko ja ![]() 2. Wiecie co, mam takiego lenia, na nic nie mam sił. I o ile w ciągu dnia jakoś funkcjonuję to po 17stej padam na stojąco, abo pogoda abo tarczyca Tyle sobie poplanowałam i wszystko leży i kwiczy ![]() No nic, mam nadzieję, że w końcu minie, i zapali mi się motor w doo... e. ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() <Fanfary>!!!!! Łączmy się!!! Anybody ?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-18 o 18:29 |
||
|
|
|
#3254 | |
|
BAN stały
|
Na zanabycie drogą kupna
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3255 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() No własnie - jeszcze ktoś? ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
![]() Alez ja wiem, ja wiem Gryxiu Jednakże czasem człek wywołany do tablicy odpowiada czysto wyjasniajaco
|
|
#3256 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnieee?! ![]() Ja mogę zasiadać w loży Validolu! |
|||
|
|
|
#3257 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ależ skdże, jakżebym śmiała
![]() A czemu akurat w tej loży?
|
#3258 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
2.jest piękny aczkolwiek do AE niekoniecznie podobny . Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pięty kopciuszkowych sióstr to inna rzecz - dziecko zupełnie inaczej odbiera rzeczy które mu się opowiada/czyta i których nie widzi i nie wie jak wyglądają (raczej mało które wie jak wygląda obrzynanie nożem pięty albo palców ) , a inaczej zdarzenia widziane - dla dziecka to co widać jest rzeczywiste i prawdziwe , dlatego dzieci są tak wdzięczną grupą dla producentów reklam - wierzą bez zastrzeżeń we wszystko co widzą . Dlatego też tak bardzo przeżywają filmy bo to co widzą jest dla ich tak samo rzeczywiste jak to co się dzieje na sąsiednim fotelu. Oczywiście że należy dzieci oswajać ze śmiercią , ale nie przez produkcje filmowe a np właśnie przez wzięcie na pogrzeb i rozmowy . Natomiast brutalności i złą w filmach dzieci się po prostu boją - bo są dziećmi , i nie jest to dobra droga do oswajania z brutalnością tego świata , bo można zafundować dziecku koszmary i lęki , a i tak pójdzie z obcym który da mu cukierka . Bo film przestraszył go włochatym facetem zawiniętym w skóry , robiącym straszne miny i wymachującym siekierą nad niewinną bohaterką którą uprzednio związał (dajmy na to) , a obcy stanowiący rzeczywiste zagrożenie wcale tak nie będzie wyglądał - będzie miły , uśmiechnięty i będzie obiecywał przyjemności . A w ogóle film ma stanowić dla dziecka rozrywkę i zabawę , nie źródło wiedzy o świecie , więc jak najbardziej uważam , że nie ma co prowadzać dziecka na film , na którym będzie się bało , bo to się kompletnie mija z celem i nie ma najmniejszego sensu . Cytat:
brzuch boli ? jak nic poza tym sie nie dzieje - sio do szkoły a teraz taki delikwent lat 16 , 180 cm wzrostu mówi że taki jest słaby , i od razu zapobiegliwa i troskliwa mamusia zostawia go w domu i jeszcze do przychodni od razu leci , mimo że młodzian spałaszował śniadanko z apetytem , gorączki ani innych objawów choroby nie ma , ale "jest taki słaby"![]() Cytat:
![]() A już w ogóle nie powinno się flegaminy podawać małym didom , które słabo odkrztuszają . 2.to fakt , rzeczywiście strach dida samego wysyłać , ale z drugiej strony nie można hodować niesprawnej szczeżui co nie umie sama ulicą przejść , a tak się kończy wieczne odprowadzanie za rączkę .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-05-18 o 19:03 |
|||||
|
|
|
#3259 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
niestety wypollizowane lata temu ![]() 2.Pini bardzo smakowity jest , zgadzam się . Ale nie pijam szczerze mówiąc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. ![]() Oooo , Validol tez dobra rzcz , pamiętam jeszcze jak był w takich aluminiowych fiolkach z peragminowym papierkiem we środku ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3260 | |||||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() No dobra, może lekko przegiąłem z tym "powyżej 38", ale kontekst został ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jak żyć? Co brać? ![]() Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#3261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryksu kurna gać teraz się zbiera pędy sosnowe w celu nalewek i syropów robienia. Weź se ukręć ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
![]() 01,2015 chol.całk ,252 hdl , 69 ldl 163 trójglicerydy 98 05,2015 chol cał 231 hdl 59 ldl 150 trójglicerydy 115 ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- A zna ktoś Dita Von Teese Erotique ?
|
|
#3262 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3263 | |||||
|
Zakorzenienie
|
na razie z powodów technicznych nie mogę iści na L4 (tzn jakbym bardzo musiała, tfu, tfu, to bym poszła, ale póki się nie pali to nie), no więc jestem na lajtowym traktowaniu
raz ide do pracy raz z domu pracuję... ogólnie luz. No ale dziś musiałam iść Cytat:
![]() Cytat:
co do L4 to jak wyżej Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3264 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
No maj
|
#3266 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kooorde, niech mnie ktoś kopnie w tyłek, żebym znowu zaczeła biegać
juz 2 tygodnie nie biegałam, jakos po tym półmaratonie mi sie odechciało Moze dlatego, ze fitness gra głowną rolę u mnie, sama nie wiem, no chęci sa w lesie w kazdym moim razie
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może bacik !
|
|
#3268 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- ![]() ![]()
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jakoś podobnie.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

Pomaga na naprawdę silny kaszel? Zastanawiam się nad Flegaminą, bo mam wrażenie, że coś mi na oskrzelach siedzi 

Jednakże czasem człek wywołany do tablicy odpowiada czysto wyjasniajaco 

Jak żyć? Co brać?

L4?
Moze dlatego, ze fitness gra głowną rolę u mnie, sama nie wiem, no chęci sa w lesie w kazdym moim razie