![]() |
#2671 | |
bez kija nie podchodz
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Monte, jeszcze nie widze zadnej roznicy
![]() moj jadlospis 1.salatka z makaronu razowego kurczaka grilowanego, salaty, papryki, kukurydzy z jogurtem nat + kawa 2. roladki z indyka ze szpinakiem i pieczarkami, cebula ( szt.1 ) + duuuzo kalafiora, 3 szparagi, salatka z pomidorow, salaty, oliwek, papryki i ogorka z jogurtem nat. 3. jogurt nat. z czeresniami ( zmiksowane) 4. roladka jak z obiadu i kromka razowca
|
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki xxxx
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wrocilam z biegania ![]() Obiecalam ![]() (bieganie mnie relaksuje ...nie tyle daje endorfiny co odpreza) Wlasnie wciagam kolacje ![]() Dziewczyny meczy mnie ostatnio ciasto drozdzowe( ze slodkiego) ..macie jakis sprawdzony przepis na dietetyczne ciasto? Wiem ze w internecie pelno ale ja nigdy nic nie upieklam ![]() Tak bym zjadla ![]() ![]()
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś sprawdziłam wagę i jest tak jak w piątek więc bez tragedii. |
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak bylam w 5 domach z zaproszeniami( a ogolnie chyba 20) zjadlam 1 kawalek - chyba doszlam do tego etapu w zyciu ze wiem ze musze schudnac.Juz nie jest ze chce ale musze.
![]() ![]() |
![]() |
#2676 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem ze chce i muszę schudnąć ale znam swoją rodzinę, wiem jak się zachowują i jak reagują na różne rzeczy. W 10 domach byliśmy i zjadłam ciasto w 3. Starałam się tak dobrać kalorie żeby te ciasto nie zaburzyło odchudzania. Wiem głupie tłumaczenie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez mam problemy z sercem i jak pisalam z zylakami na 1 nodze i musze. A poza tym caly czas marze o sukience i spodniczce(nie kisic sie w dzinsach w lecie)
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 | |
bez kija nie podchodz
|
Ilona, sernik na zimno z sera bialego z owocami?
Przepisow na to mnostwo w sieci, banalnie prosty ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(wiem ze mnostwo ale ja jestem antytalent.. i cos musi byc mega proste)
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
Miksujesz ser bialy z odrobina jogurtu i galaretka bez cukru ( galaretke wczesniej zalewasz woda troche mniej niz pisze na opakowaniu), wylewasz na blaszke, dodajesz owoce, jak troche zastynie mozna wlac ewnetualnie druga galaretke i voila. Mozna dac herbatniki albo cos w tym sylu na spod jak ktos bardzo chce. Odstawic do lodowki na 2-3 h i powinno byc ok. Owoce dajesz dowolone, ja robilam z bananem, kiwi albo truskawkami. wlasnie przeszuakalam wujka google na szybko i jest pare dietetycznych przepisow na cos drozdzowego, latwo znalezc. Az mi sie zrobila ochota na babke ![]() Ja wlasnie zjadlam kolacje, kurde ale te roladki mi wyszly sycace ![]() ![]() Zostala mi jeszcze jedna, akurat wezme sobie do pracy ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-05-18 o 21:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OO to moze byc proste. Wyprobuje. Jakie roladki? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczyny. Przyszłam się tylko pochwalić że jestem zachwycona moją pracą. Dzisiaj byłam pierwszy raz w tym przedszkolu i już jestem ciocią wszystkich dzieci. Kochane Szkraby to są, przytulają się do mnie ciągle. Jestem w szoku że tak szybko złapałam z nimi kontakt. Jest dwóch chłopców z którymi mogę mieć małe problemy, ale dam radę. W ogóle nie wiem czym się stresowałam. ;-) przeraża mnie tylko ile trzeba tam zmienić. Teraz do końca maja to przedszkole należy do takiej babeczki, a od czerwca przejmuje je mój szef. Zmienia kadrę (czyli aż dwie osoby
![]() Postaram się Was jutro nadrobić i poodpisywać ;-)
#2684 | |
bez kija nie podchodz
|
Pisalam w jadlospisie
![]() rozbite filety z piersi z indyka, szpinak, pieczarki, czosnek cebula, mieso posmarowac farszem, zawinac i do piekarnika ![]() Oczywiscie farsz podsmazamy na odrobinie oliwy. Przepis prosty mozna go znalezc wszdzie ![]() michalova, fajnie, ze Ci sie podoba, ja podziwiam mimo wszystko - fajnie, ze sa ludzie z powolaniem. ![]()
![]() Edytowane przez Unex Czas edycji: 2015-05-18 o 22:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2685 |
Konto usunięte
|
Wczoraj miałam zalatany dzien. Dzis już w drodze do pracy. Po pracy lecę od razu na siłownie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 |
Wtajemniczenie
|
Scandalistka, muszę zacząć mrozić, to bardzo dobry pomysł jest ;-) no w weekend to poplynęłaś. Ale widzisz, od razu jak wróciłaś do domu to wzięłaś się w garść. A ja bym z tydzień tak pływała... :-P mogę wpaść na muffiny?
![]() Ilona, to trzeba szukać alergenu. Przeanalizuj sobie czy jadłaś coś nowego ostatnio, może faktycznie ta poduszka z pierzem Cię uczula (ale dziwne byłoby gdyby dopiero teraz zaczęła uczulać jak spisz na niej już jakiś czas), może faktycznie ten proszek/płyn w którym prała Twoja mama. A może ten nabiał. Moja bratowa niedawno jak zaczęła dietę to też jadła dużo więcej nabiału niż do tej pory i też miała wysypkę jak Ty. Odstawiła nabiał prawie do minimum i wysypka znikła, więcej się nie pojawiła. Bella - trzymam kciuki za ćwiczenia ;-) Mel, co to za wymówka że nie masz koszulki? Przez rok chodziłam na jogę i żadnej specjalnej nie miałam. Zwykła, najlepiej trochę dłuższa, żebym mogła ją przy niektórych ćwiczeniach włożyć getry. Joga fajna sprawa ;-) Soldus - no to teraz działaj że swoim ciałem i będziemy razem świętować Twoje podium ;-) a TŻ ma rację, kask to "must have" jeżeli masz regularnie podróżować rowerem. Teraz coraz więcej ludzi jeździ w kaskach i już się na nich nikt nie patrzy jak na przygłupów :-P Unex, pysznie brzmią te roladki ![]() ![]()
#2687 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie wstalam ![]() gdzie jest Monte i Melonade ![]() Michalowa dobrze ze w koncu ktos z powolania:-;-) Malo takich osob. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-05-19 o 09:01 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2690 | |
bez kija nie podchodz
|
Ja tez dopiero wstalam, padl mi telefon w nocy dziwnym cudem
![]() ![]() No coz, na 2 do pracy - jak zawsze "chce sie" strasznie ![]() Zaraz szamam sniadanko i cos porobie w domu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
Michalova: cieszę się z Twojego szczęścia. Życzę Ci abyś cały czas do pracy szła z uśmiechem
![]() Unex: dobrze że przez budzik nie zaspałaś do pracy. Ja tez wstałam "tak wcześnie". asia1905: jesteś idealnie rok młodsza ![]() ![]()
![]() |
#2692 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
wczoraj dostałam zdrowotnego załamania, jakis wirus mnie chyba złapał, więc nie poszłam cwiczyć wcale, bylam tylko na bodyroll, a później padłam i cały wieczór przeleżałam pod kocykiem. Bolą mnie zatoki przynosowe, trochę gardło, ale przede wszystkim w mięśniach słabo. Dietetycznie trzymam się w porządku ![]() ![]() Soldus ABEC7 to już naprawdę zacne łożyska ![]() ![]() Też muszę do pracy wstawać o 5:15, na początku jest masakra, ale idzie się przyzwyczaić. Za to kończysz wcześnie pracę i jeszcze kawał dnia masz dla siebie ![]() Scandalistka no! wróciłaś widzę na dobre tory ![]() Ilona pięknie! super że poszłaś biegać ![]() ![]() Unex ładny jadłospis ![]() ![]() Michalova bardzo się cieszę że praca Ci sie podoba ![]() ![]() Asia wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Nie mam na nic siły, idę zrobic sobie gorącej herbatki
Było: 88kg Jest: 64,9kg Cel: 58kg Edytowane przez Monte_ Czas edycji: 2015-05-19 o 12:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
- mi zawsze z natury zimno, mam chorobe zwiazana z krazeniem i mam zwezone naczynka - smarowala sie nim w zimie ( nie pytaj dlaczego go wtedy kupilam bo nie wiem ![]() - wykonczylam wtedy opakowanie i nie widzialam jakis efektow, ale tez bylam duzo szczuplejsza i skora byla w duzo lepszej konddycji wiec pewnie dlatego Moj jalospis na dzis 1. owsianka z czeresniami, orzechami nerkowca i slonecznikiem, mleko 2 % + kawa 2. kromka razowca z mozzarella, pomidorem, papryka + salatka ktora zostala mi z wczorajszego obiadu + kawa 3. roladka z wczoraj ( to juz ostatnia ![]() 4. tost z wedlina z indyka, chleb razowy oczywiscie, mozzarella i ogorek malosolny ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Swoją drogą, przez to, że mam duży biust i duży tyłek, ciężko mi jest znaleźć taką koszulkę, która będzie wystarczająco długa. ![]() Cieszę się, że jesteś zadowolona z pracy! ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
Ja Was podziwiam z tym wstawaniem. Ja muszę wstawać o 6 1-3 razy w tygodniu i zawsze w ten dni jestem nie do życia. :/ Jestem typową sową.
![]() |
#2695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy lubisz czosnek..ale w przypadku choroby dobry jest do kanapki. I pilam tez cieple mleko z miodek i czosnkiem- w smaku ochydne ale pomagalo ![]() Zamykakam oczy i pilam ![]() Ja dzis znow domowy fitness..dalsza czesc podlog i odkurzanie i kurze na meblach ![]() Wieczorem pojde na spacer dzis chyba..biegam co 2 dni na razie . Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2696 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() Ja wstaje o 6;30 raz w tygodniu i to jest koszmar, ale pewnie jakbym miala na rano codziennie to bym sie przyzwyczaila szybko ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2697 |
Zadomowienie
|
cześć laseczki.
pannaatopowa, to ty też masz dzisiaj urodziny? wszystkiego najlepszego wam obu w takim razie, tobie i Asi ![]() ja dietowo leżę i kwiczę, ale i ogólnie leżę i kwiczę. nie poszłam wczoraj do pracy, wczorajszy jadłospis to był rano twaróg z rzodkiewką i szczypiorkiem i dwie kromki chleba kukurydzianego, a później... 4 herbaty z miodem i cytryną, mleko z miodem i czosnkiem i jeden tost z serem ![]() dzisiaj wcale nie lepiej - rano owsianka z kakao i żurawiną, a później... 3 herbaty z miodem i cytryną i 3 wafle ryżowe. nie chce mi się jeść. nie mam siły na nic. jestem zła, że nie poszłam do pracy i jestem zła, że nie mogę iść na siłownię. na wadze też na pewno się to odbije. i jestem zła, bo laska z mojej agencji pracy na wiadomość że dzisiaj też nie przyjdę zasugerowała, że jestem leniwa i nie przychodzę bo mi się nie chce, bo już dużo razy brałam sicka od października ![]() także sorry, że się nie odzywam, ale nie mam siły za bardzo. spodenki na siłownię przyszły z ebaya, a nawet nie mogę ich ubrać od razu i iść wypróbować ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- a co do wstawania, to ja co drugi tydzień mam na 6:00 do pracy i wstaję o 4:50... jak już czwartego-piątego dnia daję radę w miarę wstać bo się przyzwyczajam, to później znowu dwa dni wolnego i 5 dni na 14:00 i znowu wstaję o 9:00 i kładę się koło 1:00, więc bez sensu, a później znowu przyzwyczajaj się od nowa... i tak co dwa tygodnie świrowanie ![]()
![]() |
#2698 |
Zakorzenienie
|
dziękuję pozeczkowa. Już wizaz mi złożył od Was życzenia. dziś nie mam ochoty na ciasto. Nie na wiele chcę
![]() ![]()
![]() |
#2699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wazne zebys wyzdrowiala... a ze zmianami mam dokladnie identyczne jak Ty- masakra. Do tego nie raz wypada mi praca w weekend a w tygodniu mam wolne ![]() ![]() A i pannaatopowa- tez sto lat ![]() ![]()
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-05-19 o 15:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję dziewczyny za zyczenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.