Scent Bar LVI - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-19, 12:30   #3301
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar LVI

chapter 5

LUDZIE

naj;lardziej zdziwili mnie Grecy
bardzo mili i bezposredni,nie uprzejmi tak po polsku tylko wrecz przyjacielscy i sa zakreceni na pinkcie didów.wszedzie nas zaczepiano, le nie tak na chwilke, ludzie np na łódce,bawili sie Olgą przez 15 min, wklepie nasili ja na rekach, na plazy podchodzili i zaczynali gadke...
dla mnie był to nakwiekszy szok kulturowy

chapter 6

KRETA

powiem krótko, Kreta jet piekna tam gdzie nie jest zabudowana i ochydna tam gdzie cokolwiek zbudowano.
w wioskach do ktorycj prowadza drogowskazy traditional village jest syf kiła i mogiła,kupa smieci i gruzu, tynk leci płoty rdzewieja, chwasty rosno....nigdzie w polsce nie widzialam czegoos takiego, a w wielu miejscach byłam.
w róznych miateczkach przez które przejeżdzalismy architektoniczny miszmasz...wszystkie style i stany zachowania budowli sąsiaduja ze soba..
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 12:32   #3302
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
życie bez wanny nie ma sęsu , w życiu bym się wanny nie wyzbyła , bo prysznic jest wygodny ale niepraktyczny . Jak się np robi pranie i gdzieś je trzeba powiesić to w prysznicu sie nie da , a nad wanną tak albo jak trzeba coś większego w garści prać albo myć .
Dla mnie wanna to zbytek był, miejsca zajmowała za dużo, marnowała sie i fogle
Jestem fanka szybkich showerow po ćwiczeniach, bieganiu, etc nie cierpię sie moczyć w wannie niczym wodnik szuwarek
No a co do prania - zawsze wieszam na rozkładanym stojaku w pokoju, fiec żaden problem
Piorę w pralce prawie wsio, pojedyncze sztyki zaś w dużej umywalce i wsio gra
Także u nas wanna nie miała racji bytu

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 12:35   #3303
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ale marnie że owoców mało , tego się bym nie spodziewała w takiem klimacie zapiekanka i różnorodność kajbli
Dlatego moja Mam (i ja też, ale mam mniejsze doświadczenie), która lata 2 razy w roku, zawsze poleca Hiszpanię, Włochy też, ale głównie Hiszp, Kanary, Madery i inne Portugalie. Można w owocach się tarzać, i ogólnie inna cywilizacja

Grecję i Greków, wspomina fatalnie, ale mowa o lądzie.
Wyspy chyba lepsze, np Santorini bajera nad bajery!!!

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość

chapter 6

KRETA

powiem krótko, Kreta jet piekna tam gdzie nie jest zabudowana i ochydna tam gdzie cokolwiek zbudowano.
w wioskach do ktorycj prowadza drogowskazy traditional village jest syf kiła i mogiła,kupa smieci i gruzu, tynk leci płoty rdzewieja, chwasty rosno....nigdzie w polsce nie widzialam czegoos takiego, a w wielu miejscach byłam.
w róznych miateczkach przez które przejeżdzalismy architektoniczny miszmasz...wszystkie style i stany zachowania budowli sąsiaduja ze soba..
I tu się pokrywa wszystko co do joty, z tym co mówi moja Mam. Grecy to brudasy, więc co nie zbudują jest marne i nie dbają o NIC.

Natura nie skażona grecką ręką - wiadomo
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 12:36   #3304
Parabelka
Panaroja

Cytat:
chapter 5

LUDZIE

naj;lardziej zdziwili mnie Grecy
bardzo mili i bezposredni,nie uprzejmi tak po polsku tylko wrecz przyjacielscy i sa zakreceni na pinkcie didów.wszedzie nas zaczepiano, le nie tak na chwilke, ludzie np na łódce,bawili sie Olgą przez 15 min, wklepie nasili ja na rekach, na plazy podchodzili i zaczynali gadke...
dla mnie był to nakwiekszy szok kulturowy

chapter 6

KRETA

ale czy masz na myśli współczesne wytfory czy antyczne ?

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Jestem fanka szybkich showerow po ćwiczeniach, bieganiu, etc nie cierpię sie moczyć w wannie niczym wodnik szuwarek
No a co do prania - zawsze wieszam na rozkładanym stojaku w pokoju, fiec żaden problem
Piorę w pralce prawie wsio, pojedyncze sztyki zaś w dużej umywalce i wsio gra
Także u nas wanna nie miała racji bytu
dużego koca się w umywalce nie upierze
no i moczenie się
prania u mnie wychodzi z reguły i suszarka stojąca i suszarka wisząca nad wanną także ten , no

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 12:38   #3305
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Ja nie umiem się obmyć z grubsza pod prysznicem bo albo mi leci na łeb albo prysznic się przekręca i daje po oczach. No i wieje jak się nie zamknę a jak zamknę to duszno i fryzura się psuje
u mnie sie nic nie przekręca, prysznic można wyjąc z uchwytu, a co wiania/ duszno - włącza sie wentylatorek w kabinie i wsio gra

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
ale czy masz na myśli współczesne wytfory czy antyczne ?

dużego koca się w umywalce nie upierze
no i moczenie się
prania u mnie wychodzi z reguły i suszarka stojąca i suszarka wisząca nad wanną także ten , no
Koc do pralki, po to sa, żeby prały, nie?
Z praniem zawsze sie zmieszczę na stojaku zas

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
wow to dopiero mobilizacja z rana
:
Ja tak codzien

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-19, 12:41   #3306
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie mi się słabo zrobiło jak sobie zwizualizowałam pranie ręczne koca

Moja pralka w ogóle ma funkcję "pranie ręczne" Polegam na nim, bo prać w rękach nie znoszę, wyjątek koronki/pończochy jakieś delikatne.
Stary 2015-05-19, 12:43   #3307
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

No właśnie mi się słabo zrobiło jak sobie zwizualizowałam pranie ręczne koca

Moja pralka w ogóle ma funkcję "pranie ręczne" Polegam na nim, bo prać w rękach nie znoszę, wyjątek koronki/pończochy jakieś delikatne.

No właśnie, mnie tyzpo kija sie męczyć ręcznie, jak pralka ma teraz tyla bajerow, ze nic tylko wsadzać i prac

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-19, 12:43   #3308
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
u mnie sie nic nie przekręca, prysznic można wyjąc z uchwytu, a co wiania/ duszno - włącza sie wentylatorek w kabinie i wsio gra
Znaczy to taki nowoczesny prysznic Ja mam doświadczenia głównie wakacyjne z niedomykającymi się kabinami i prysznicem niby zdejmowanym ale potem dyndającym na wysokości kolan i lejącym wodą po mordzie, suficie i fogle
No a tak w ogóle lubię się moczyć zimą w gorącej wodzie toteż właśnie zmieniliśmy "kupny" prysznic na sporą wannę

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 12:45   #3309
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Z praniem zawsze sie zmieszczę na stojaku zas
jeden duży koc nierównomiernie obciąża bęben który się urwać może , a oprócz koca nic mi do pralki nie wlezie

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-05-19, 12:49   #3310
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Znaczy to taki nowoczesny prysznic Ja mam doświadczenia głównie wakacyjne z niedomykającymi się kabinami i prysznicem niby zdejmowanym ale potem dyndającym na wysokości kolan i lejącym wodą po mordzie, suficie i fogle
No a tak w ogóle lubię się moczyć zimą w gorącej wodzie toteż właśnie zmieniliśmy "kupny" prysznic na sporą wannę
Normalna kabina prysznicowa, jakich teraz w ciul w Obich Wanach czy inkszych Castorowniach
Bardzo użytkowe to i bezproblemowe
No co kto lubi generalnie, prawda?

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
jeden duży koc nierównomiernie obciąża bęben który się urwać może , a oprócz koca nic mi do pralki nie wlezie
W starszych pralkach może, do tych teraz z wsadem na 9 kg pójdzie bez problema a jak ktoś sie boi, to zawsze można zanieść do pralni abo do czyszczenia, tyz powstały aby ludkom ułatwić zycie

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-19, 12:49   #3311
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

...pończochy też piorę w pralce... i koronkowe niewymowne też....

A pranie koca ręcznie to chyba w ramach jakiejś wyrafinowanej tortury...?
Stary 2015-05-19, 12:50   #3312
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość

A pranie koca ręcznie to chyba w ramach jakiejś wyrafinowanej tortury...?

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-19, 12:50   #3313
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
No co kto lubi generalnie, prawda?
Otóż to, dla mnie kluczowym jest polegiwanie w wodzie i zachowanie twarzy oraz fryzury podczas kąpieli Czyli nie zalanie się niechcący.

Stary 2015-05-19, 12:51   #3314
Parabelka
Panaroja

Cytat:
W starszych pralkach może, do tych teraz z wsadem na 9 kg pójdzie bez problema a jak ktoś sie boi, to zawsze można zanieść do pralni abo do czyszczenia, tyz powstały aby ludkom ułatwić zycie
no właśnie starszą mam i wsad max 4 kg , bo mała ze względu na brak miejsca .

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-05-19, 12:54   #3315
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Otóż to, dla mnie kluczowym jest polegiwanie w wodzie i zachowanie twarzy oraz fryzury podczas kąpieli Czyli nie zalanie się niechcący.
kiedys tez tak miałam, ale odkąd ćwiczę zmieniły mi sie priorytety i upodobania

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
no właśnie starszą mam i wsad max 4 kg , bo mała ze względu na brak miejsca .
Ja teraz mam mała z wsadem chyba do 5 kg i tez do niej nie wrzucę koca teściowej podrzucam

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-19, 12:55   #3316
Parabelka
Panaroja

Cytat:
właśnie tfarz mniejsza, ale włosy pod prysznicem nie ma bata , będą mokre , a to odpada . Nie myję łeba codziennie i nie mogę używać suszarki a włosy mam długie , więc moczenie z głową włącznie odpada , a pod prysznicem praktycznie inaczej się nie da

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:

Ja teraz mam mała z wsadem chyba do 5 kg i tez do niej nie wrzucę koca teściowej podrzucam
no więc sama fidzisz ja nie mam teściowej , więc sama muszę

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-05-19, 12:58   #3317
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
no więc sama fidzisz ja nie mam teściowej , więc sama muszę
Dlatego wybieram sie z kocem do czyszczenia teraz, bo teściowej pralka już stara i sie buntować zaczela

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-19, 13:16   #3318
gryx82
BAN stały

Znad kawy
Cytat:
Dla mnie brak wanny to przekleństwo zawsze
Ja się do teraz nie pogodziłem, a od remontu łazienki minęło już 14 lat chyba
Cytat:
2.ano . Nie do szpitala , do sanatorium najlepiej od razu plus bezterminowe zwolnienie ze szkoły
Tak, tak, racja!
Cytat:
3.inhalacje
To mi się z didami kojarzy wyłącznie
Cytat:
kaszel hamuje , ale odkrztuszania nie ułatwia nędzny fałszywy chwyt reklamowy
Nie ma już czego brać, jak pisałem wcześniej ad sinupret flegaminy
Cytat:
jak już to acc
Najgorsze, że kaszel mi się unormował "jako tako", a w zamian zastrajkował nos i zatoki
Cytat:
Jak się np robi pranie i gdzieś je trzeba powiesić to w prysznicu sie nie da , a nad wanną tak albo jak trzeba coś większego w garści prać albo myć
Dlatego u nas brodzik prysznicowy wysoki, bo dość często służy do ręcznych przepierek, głównie koców
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Taaaa jeszcze nie jest za późno , no i wielkie mi mecyje , zebrać pędy i cukrem zasypać .No szczyt komplikacji kulinarnej.
No właśnie mecyje - rozchodzi się o pójście i zebranie tych pędów
Cytat:
Ja się boję. Raz czy dwa próbowałem w pralce wyprać, ale nasza taka dziwna, że pobiera malutko wody i miałem zawsze wrażenie, że ten koc się prał "pół sucho", a poza tym po namoczeniu ciężki jak byk się robi i miałem obawy, że mogę pralce kaputt zrobić kocem Podobnie z praniem kołder
Cytat:

---

Polly, no w końcu się doczekaliśmy!
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 13:17   #3319
Polly_
grozi wypollizowaniem

Chapter 7

OKOLICA BLIZSZA

plaza hotelowa jak dla mnie była brzydka czego sie spodziewałam, wąska i żwirowa ogrodzona betonowym płotkiem od obleśnej betonowej promenady.

plaza jednak była bardzo czysta, jak i cały teren hotelu, było tak czysto ze mialam wrazanie ze mozna jeść z gleby

2 w pierwsze dni zaoordynowałam zwykła rutyne wakacyjna czyli spacer w lewo i spacer w prawo

Spacer w lewo-
w lewo szło sie do centruma miejscowosci,a całą miejscowosc składała sie w promenady i hoteli.

Więc ide promenadą i pacze:
nasz hotel....cos w budowie....wypozyczalnia samochodów..cos brzydkiego sie rozpada...knajpa bezstylowa i bezludna....sklep z pażdzierzem..knajpa ładna! jedna fajna knajpa była, a podłoga z drewna i hamakami...chcialam do niej isc...ale po co?

plaza w strone centruma robiłą sie ładniejsza, szersza, bardziej piaszczysta i bez murka..momentami było ładnie jak sie patrzyło w strone morza...bo jak sie patrzyło przed siebie to sie widziało ciąg niskuch brzydkich budowli o róznym przeznaczeniu co ładne nie było

spacer w prawo
spacerem w prawo mozna było dojsc podobno do miasta czyli hersonissos...ale nie doszlismy, w przedostatni dzien próbowalismy dojechac promenadą i tez sie nie udało...zgubilismy sie gdzie pomiedzy hotelami

wiec ide i pacze:
1 nasz hotel, hotel w budowie, hotel, hotel hotel, nic....hotel

plaza za to robiła sie ciekawa, jakies skały, jakies wodorostym jakas nawet kapliczka i wielka zaleta-plaza w tej częsci była oddzielona od promenady krzakami co sprawiało wrazenie obcowania z nieskalaną naturą

natomiasta sama promanada miala tu juz charakter zwykłej paskudnej ulicy
Stary 2015-05-19, 13:21   #3320
Redhaired Witch
Nindżopesz

Polly, i reasumując - warto na Kretę? Pewnie w formie objazdowo-archeologicznej tak, a w wypoczynkowej? Np. Chorwacja ładniejsza?

Stary 2015-05-19, 13:24   #3321
Polly_
grozi wypollizowaniem

chapter 8

OKOLICA DALSZA

w srode jechalismy na wycieczke przeprosinową do knossos i heraklionu.

Knossos-to ten labirynt minotaura , ładne, fjane, przewodniczke mieliśmy świetną,ale tłum turystów skutecznie niweluje dosnania estetyczne i duchowe

Heraklion-stolica tegionu, tu lądowaliśmy, niby zabytkowy jakis centrum tam jest ale raczej brzydko...poszlismy do potru w czasie wolnym, nawet ok, twierdza która sie zwiedza była ofkors w remoncie..

w heraklionie jest za to muz. historyczne, które jest warte zwiedzenia i w którym znajduje sie cel wszystkich kretenskich turystów tzn dysk z fajstos.

i tu sie zaskoczyłam, bo od czasów podstawówki byłam przekonana ze ten , jak o nim pisza nieiwelki dysk, jest niewielki...tzn wielkości dużej monety...a tu paczy na mnie cos wielkości talerzyka deserowego....no zdziwiłam sie okrutnie
Stary 2015-05-19, 13:37   #3322
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

No właśnie mecyje - rozchodzi się o pójście i zebranie tych pędów
To może kopa na rozpęd chcesz?
Ja drałowałam 40 km za warszawę po pędy

WAKACJE!!!!!
Polly dzięki za sprawozdanie my na początku Czerwca do Chorwacji jedziemy , oczywiście jeszcze nie wiemy gdzie

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Dlatego wybieram sie z kocem do czyszczenia teraz, bo teściowej pralka już stara i sie buntować zaczela
Ja już nie daję do czyszczenia m, raz dałam wrócił lepki i cuchnący pleśnią Następnym razem sami praliśmy ,to mordęga była ...Ale przynajmniej czysty i pachnący
Stary 2015-05-19, 13:37   #3323
gryx82
BAN stały

Cytat:
To może kopa na rozpęd chcesz?
Ja drałowałam 40 km za warszawę po pędy
Ja mam do lasu 10 min. drogi spacerkiem Ale nie po drodze mi, nie po drodze
Stary 2015-05-19, 13:43   #3324
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem fanka szybkich showerow po ćwiczeniach, bieganiu, etc nie cierpię sie moczyć w wannie niczym wodnik
Taaaaa to potoczne myślenie booooo w mojej łazience nie mieścił się brodzik a wanna tak

Przecież w wannie też prysznic można brać Wiem bo i ja ćwiczyłam i biegałam

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Ja mam do lasu 10 min. drogi spacerkiem Ale nie po drodze mi, nie po drodze

A dziś oglądałam syrop sosnowy w sklepie , zawartość sosny 1,5 %

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:

może niedajbosz się zaraził od Ciebie

ideu sobie drugą kawusię strzelić , pierwsza nie podziałała
A jak można wyjaśnić taki wzrost trójglicerydów przy spadku wszystkich innych cholesterów
Stary 2015-05-19, 13:44   #3325
Polly_
grozi wypollizowaniem

chapter 9

OKOLICA DALSZA samochodem

podczas wycieszki pani przewodniczka uswiadomiłą nas ze przepisy drogowe na krecie jedynie sugestią i zeby miec to na uwadze.
Mezu mojemu , kierowcy koszernemu, sie to nie miesiło w głowie, niestety w krótce miał sie zmierzyc z grecką rzeczywistościa drogową.

wypozyczamy auto i jedziemy, dzien pierwszy jedziemy w lewo .
wykopaliska w Malii-to ta miekscówka która miała byc 5 min piechotą od naszego niedoszłego hotelu

jedziemy, jedziemy, fajnie jest, droga nowa, ładna prosta..jedziemy...ograni czenie prędkości...zwalniamy.... jedziemy..wszyscy nas wyprzedzają
u mauza lekka dezorientacja ale jedziemy...podwójna ciągła...dalej nas wszyscy wyprzedzają
jedziemy jedziemy...wyprzedza nas skuter ...i to przejeżdzając poboczem. tego juzbyo za duzo i mauz wydał okrzyk " co jest kurde! "

jedziemy ja pilotuje wg mampy w tel. mówie jedź prosto..a ten skreca ja w krzyk-źleźle! wrazaj! mauz-ale tam jes zakaz wjazdu!
ja na to-ale to jedyna droga! nie ma innej!
zjeżdzamy na pobocze i paczymy....jeden samochód wjeżdza tam...drugi wjażdza...czeci tez..nikt sie nawet nie zawaha..a mauzu ma oczy jak spodki, mówie jeź a ten ze nie .

w koncu jedzie dziadzio na rowerze, paczy na nas i ma polewke...macha ręką zeby jechać...to jedziemy...

i teraz najlepsze...przejeżdzamy zakaz wjazdu...a tam..znaki drogowe..ograniczenie prędkości ...no cóż grecka rzeczywistość..sugerowali nie wjeżdzac,ale skoro musisz to jedź wolno...jeśli możesz of kors...i chcesz

dojeżdzamy do wykopoalisk mijają piękną szeroką piaszczystą plaze-to miała byc moja plaza! piękna miejscówka,, ale sie pocieszyłam ze blisko drogi wiec nie tak idealnie by było

wykopaliska fajne,ale upał w nich, jedziemy dalej, do Eloundy a stamtad łódką na spinalonge- wysepka na której była twierdza a potem kolonia dla trędowatych.

dojezdzamy do Eloundy i zdziwko-pięknie ! normalne kurortowe miasteczko. ładne budyneczki, uliczki, nawet łódeczki w porcie wszystkie ładniutkie, stylowe i czysciutkie no szok!

kupujemy bilety na łódke- 2 dorosłe i ulgoey dla duzego dida choc nie przysługuje...ale pan mówi ze spoko, tam wszystko jest na oko...nikt nie sprawdza uprawnien do ulg...

dopływany do spinalongi,mamy godzine na zwiedzanie. zaczynamy zwiedzac i po chwili okazuje sie ze minęło 40 minut! jest gorącom wic mauz z didem zostaje w cieniu a ja ze starsza ruszamy biegiem po wyspie, zeby cos zobaczyc...obiegamy ja dosłownie dookoła i wpadamy do portu w ostatniej nimucie..a tam zonk...mauza nie ma....panika..łapie goscia co czyma kotwice i mowie o co cho...a on ze spoko spoko poczekamy....w koncu sie mauz objawił....zasiedzial sie nad morzem...

Spinalonga super, nie ma co pisac mozna pogooglac

wrazamy łódką do eloundy, wsiadamy w auto na parkingu, który choć jest płatny, to jest bezpłatny i wracamy do hotelu inną droga, przez góry...widoki piekne, zjezdzamy do 2traditional village w ktorych widzimy pustkę, syf kiłe i mogiłe...
Stary 2015-05-19, 13:45   #3326
gryx82
BAN stały

Cytat:
Szewc bez butów chodzi
Cytat:
A dziś oglądałam syrop sosnowy w sklepie , zawartość sosny 1,5 %
To normalne niestety w większości syropów
Stary 2015-05-19, 13:52   #3327
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly, i reasumując - warto na Kretę? Pewnie w formie objazdowo-archeologicznej tak, a w wypoczynkowej? Np. Chorwacja ładniejsza?
rozumiem ze mam sie juz zamknąć ?
ale jak chcesz wypoczywac?
mysle ze jak stacjonarnie na plazy to trzeba wybrac hotel pod tym kątem.
bylismy w tym hotelu w aquaparku darmowo w ramach przeprosin i w sumie mogłabym tam siedziec cały czas, wielki trawnik, zjeżdzalnie, cuuuudna plaza (tylko momentami wąska).

na tym zdjeciu z góry ten hotel to jest ten zaraz przy tych skałakch co tam widac w głłębi (a moze to całe to jest ten hotel? )

http://www.tui.pl/wakacje-samolotem/...e=autoredirect

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2015-05-19 o 13:54
Stary 2015-05-19, 13:57   #3328
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie tfarz mniejsza, ale włosy pod prysznicem nie ma bata , będą mokre , a to odpada . Nie myję łeba codziennie i nie mogę używać suszarki a włosy mam długie , więc moczenie z głową włącznie odpada , a pod prysznicem praktycznie inaczej się nie da
Jest wyjście - nawet zastosowałam, czepek. Ale grozi zejściem małża na śmierć ze śmiechu. Mój mnie przyłapał, tchu nie mógł nabrać przez ponad minutę Także ostrzegam
Cytat:
Znad kawy

Ja się do teraz nie pogodziłem, a od remontu łazienki minęło już 14 lat chyba
Na prawdę współczuję.

Cytat:
chapter 8

OKOLICA DALSZA
Polly powiem Ci, że tak pięknie i obrazowo opisujesz, że ja to wszystko widzę

Ale tak gwoli ścisłości wrzucisz jakieś zdjecia?
Czyli Wąwóz nie zaliczony? W sumie to nie na rodzinną wycieczkę ponoć.

I czemu nie weszłaś do knajpy z hamakami?
Stary 2015-05-19, 13:59   #3329
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
Nie , ekstra relacja klask i:
Stary 2015-05-19, 14:05   #3330
gryx82
BAN stały

Cytat:

A zdjęcia jakieś bendo?
Cytat:
Jest wyjście - nawet zastosowałam, czepek. Ale grozi zejściem małża na śmierć ze śmiechu. Mój mnie przyłapał, tchu nie mógł nabrać przez ponad minutę Także ostrzegam

Cytat:
Naprawdę współczuję.
Marność
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości