|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
Cena mnie przeraża i stopuje ale na żywo się w nim zakochałam...ale jest taka sprawa, że babka chce kupić łóżeczko także tego ...
(babka męża, a wczoraj nawet teściowa powiedziała, żebyśmy zamówili z jej konta |
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy po juniorze drewex hippo łóżeczko. Du.y nie urywa ale daje rade i jest nie zniszczone wiec bedziemy używać
|
#1175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najlepiej wypić duszkiem i się nie zastanawiać ![]() Cytat:
![]() Ale kusicie tymi truskawami ![]() Śliczny ten kocyk
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#1177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą, cudne te wzory Mogłabyś podać sprawdzonego sprzedawcę?? Ja to cykor jestem jeśli chodzi o zakupy na allegro
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1178 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
A co do łóżeczka to my bedziemy turystyczne używac po Adasiu, jak dla mnie najlepsze i najbardziej bezpieczne dla takiego malusza .
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest taka sama sprawa
|
|
#1180 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
moze nie bedzie tak złe ze mną ![]() Cytat:
Dzieki prawie wszystkie tam są fajne cieżko cos wybrać Cytat:
Mnie juz to picie tak nawet nie przeraża jak to siedzenie na tyłku dwie godziny ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Dziewczyny jakby któraś z Was zamawiała cos z przyklejkapro to mam kupon -20%. Jest ważny o ile sie nie mylę do połowy czerwca wiec jeszcze trochę czasu na zastanowienie jest u nas ze wzgledu na białe meble+białe ściany rozweselam wlasnie plakatami, oświetleniem i tak myśle nad tą przyklejką... Hmmm
|
|
#1181 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zobacz ofertę: MATERAC lateksowy HEVEA Baby 120x60 AEGIS Medica + http://allegro.pl/showItem2.php?item=5266713705 Materac przyszedł na następny dzien
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak nie to książka/gazeta i zleci ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Ah złożyłam kolejne zamówienie w Gemini i już mam wszystko z kosmetyków dla siebie i dzidzi i wybrałam rożek
|
#1184 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
Mam termin na koniec sierpnia, ale bede sie rozpakowywala kolo polowy przez cc. Od kilku dni do Was wpadam, ale czasu nie mam za wiele, dlatego nic nie pisalam. Mam 2 corcie (3-cia w drodze) wiec pewnie rzadko sie bede udzielala, ale milo bedze czasem do Was wpasc i sie poradzic |
|
|
|
#1185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
krem na słońce też kupowałaś może?
|
|
|
|
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to mąż będzie miał mały babiniec ![]() Właśnie nie, bo nie mieli nic dla niemowlaczków od 1 dnia życia i będę szukać czegoś w stacjonarnych aptekach
|
|
#1187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 córcie plus mama- dominacja kobiet w rodzinie
|
|
|
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hej Kolejna sierpnioweczka ale nas dużo Orientujecie sie moze czy przypadkiem ten rocznik nie bedzie jakiś wyżem demograficznym?
|
|
#1189 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Witam po chwilowej nieobecności, z powodu męża czasu brak.. Jeszcze próbuję z tą moją pracą powoli do przodu ruszać, ale normalnie usiedzieć przy lapku nie umiem a czas się kończy powoli...Mi też ostatnio brzuch coraz częściej robi się twardy, nawet w nocy po 2-3razy i aż mnie to wybudza ze snu i się nie wysypiam.. Wizyta dopiero za 1.5tyg.. W niedzielę to miałam szalony dzień, nie dość że rano okazało się że ktoś zniszczył nam trampoline na działce, to sąsiadom też poniszczyli różne rzeczy Jakieś małolaty robiły sobie pewnie imprezę i za dużo wypili i im się rozwałki zachciało wrrr... Policja była, oględziny itp, chyba tam 3 godz siedziałam a miałam na te targi jechać do Wro.. Jeszcze okazało się że w oponę wbił się jakiś wkręt i trzeba było szukać wulkanizatora na już.. Całe szczęście koleś nam otworzył warsztat - ale prawie 30km trzeba było dojechać.. Jedyny plus że mogę na pustej oponie dojechać bo mam runflaty Cytat:
ale jak obejrzałam te białe plastiki na łączeniu stelaża to nie chcę ich oglądać za parę miesięcy więc zrezygnowałam z niego pomimo że najbardziej mi się podobał Ale każdy kupuje pod siebie wózek..A po targach średnio, spodziewałam się czegoś innego.. Z braku czasu nie spojrzałam jacy wystawcy będą a nastawiałam się na oglądanie wózków heh, przeszłam dookoła dwa razy i wyszłam, nawet mi się odechciało iść na tę część co robili te usg itd.. A że zaraz dzwoniłam do sklepu gdzie ostatnio oglądałam we Wro wózki i mieli ten model co mnie interesował, więc pojechaliśmy tam.. Fajnie że tobie wyprawa się udała ![]() Ogólnie wyprawa skończyła się pozytywnie bo do domu wróciliśmy z wózkiem i fotelikiem ale wybór był na szybko i oczywiście małżonek kazał mi zdecydować który - i tu pojawia się kwestia co u niektórych waszych tż że to mamuśka będzie głownie nim jeździć Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze że jesteś.. Super że masz wyprawkę za sobą, zazdraszczam.. Mi jeszcze zostało dużo do kupienia ![]() Cytat:
Achh pomarudziłam trochę idę coś spróbować popisać dalej.. bo niedługo D. skończy na dworze pracować i trzeba kolację robić.. Młoda lata po ulicy z koleżankami, więc w domu spokój względny
|
|||||||
|
|
|
#1190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam z gemini z pharmacerisa na słoneczko od pierwszego dnia zycia ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
Hej! Opowiedz cos więcej o sobie ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Cytat:
A cóż za wozek kupilas ? ![]() Ja sie dowiedziałam, ze do 8.06 musze oddać prace do sprawdzenia a 16.06 ostateczny termin składania prac...
|
|
#1191 |
|
Rozeznanie
|
Ja juz wykąpana i leżakuj
tak jakos mi sie nic nie chce :pA wy jak zwykle mega naskrobalyscie ![]() Witam kolejna mamę Ja chyba zostanę przy tym Torino ale klamka jeszcze nie zapadła
|
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez juz wykapana Junior sie kładzie, ja wkładam lasagne do piekarnika i sie rozgoszcze królewsku przed tv
|
|
#1193 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja po prostu nie dałam rady, MUSIAŁAM zrobic sobie lasagne pomimo, ze ostatnio juz była... Bigos jeszcze TŻ jutro zje wiec luzik
|
|
#1195 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam nadzieję że będę zadowolona ja, jak również bąbel ![]() Ooo to ci przyspieszyli termin?? U mnie niezmiennie do 31.05 muszę oddać w dziekanacie.. Jeszcze muszę fotki na dyplom zrobić, prawie bym zapomniała ![]() A tak wygląda: |
|
|
|
|
#1196 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello dziewczyny
tyle o tym co u mnie...heroine86 i Sabina LGWitam nowe mamusie i nowe małe gwiazdki na wątkuasienka powodzenia z tym zębem oby wszystko było ok i nie sponiewiało kieszani![]() beaciorq- ale brzuszek zgrabny ja to do Ciebie mam olbrzymasandeo świetne obrazki sama rozważam zamówienie tego obrazka z chmurką, ponieważ na pakamerze ma przyjśc mi zamówienie z chmurką mobilną do zawieszania na pewno zamówie taki obraz z napisame z dawandy d"dom jest tam gdzie jest rodzina" widziałas moze![]() jeszcze mi się podoba obraz co gryzie misia? sweter[B]isabelle26[/B cholerni smarkacze da się naparwić już taka trampoline czy juz na śmieci raczej? ludzie są straszni
|
#1197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to gratulacje dokonania zakupu !! Super !Ja miałam mieć obronę na koniec lipca a dzis na seminarium sobie wymyślili, ze jednak do 7 lipca...
|
|
#1198 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak nasi kochani policjanci znajdą sprawców to kasę odzyskam i nową kupimy... A tak to młoda nie ma trampoliny na chwilę obecną...
|
|
|
|
|
#1200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziś byłam w hurtowni i widziałam ten wózek na żywo i moim zdaniem fajny jest ![]() Ja osobiście zaczęłam się zastanawiać na Torino. Niby nowość, ale już sama nie wiem. W ogóle to się nie przywitam więc witam zakręcona dziś jestem...Musiałam jechać do lekarza i objeździć całe miasto, bo wyniki miałam w jednym szpitalu, inne w drugim i tak jeździłam w tym upale...:/ wcześniej to nie był dla mnie problem, ale teraz po wyjściu ze szpitala i nakazie oszczędzania się to jazda autem nie jest dla mnie przyjemnością, bo prowadząc napina mi się brzuch... same wiecie jak się po mieście w korkach jeździ:/ Ale na szczęście lekarz trochę mnie uspokoił i za tydzień mam na usg iść i teraz już do końca ciąży co 2tyg muszę iść na usg:/ Aaa i kg truskawek dziś wciągnęłam byłam przy okazji na targu i nie mogłam się oprzeć szału nie było, mało słodkie, ale zawsze to truskawki:P
Edytowane przez belleza_ines Czas edycji: 2015-05-19 o 19:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

(babka męża, a wczoraj nawet teściowa powiedziała, żebyśmy zamówili z jej konta
ja jak się napiję wody gazowanej to raz dwa ją łapie
łóżeczko fajne ! 

Doradźcie mi
swoją drogą, cudne te wzory 

a czas się kończy powoli...