|
|
#3331 |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar LVI
Nie, nie wiedziałam ile będzie chapterów
![]() A odpoczywać chciałabym stacjonarnie ale nie na basenie tylko nad morzem, w knajpach, w mikro-górkach, skałkach, klimatycznym miasteczku, nad portem, wśród regionalnej zieleniny etc. etc. Patrząc na zdjęcia widzę, że spoko spoko ale pewnie Chorwacja byłaby bardziej w moim guście. |
|
|
|
#3332 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde nie mam czsu juz pisac...jeszcze powiem ze grecy fajnie mówia po angielsku
ich r az wwierca sie w uszy... , wymowe mają hmmm mao poprawną lekką mowiąc, mialam problem ze zrozumieniem..np całkiem zdezorientował mnie "zomzing"![]() ogladam mydeła w sklepie a mila pani do mnie aj szoł ju zomzing se mysle wtf is zomzing? a pani siągnie dalej "kom,kom aj szoł ju zomzing intrrristing on de oderrr sajd "
|
|
#3333 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3334 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba przestanę oglądać grę o Tron. W 5 sezonie są takie rozbieżności między książka a filmem ze juz nie mam radochy z oglądania a zaczyna mniej nudzić takie wymyślanie nowych problemów na sile
|
#3335 |
|
Zakorzenienie
|
Czy istnieje jakiś środek multi-witaminowo-minerałowy dla dorosłych w formie do rozpuszczania?
Kiedyś był Supradyn ale nie widzę już go.
|
|
|
|
#3336 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
tym bardziej, ze w ciągu ostatnich 2 lat, to moze ze 2 razy moczyłam tyłek w wannowni wiec jak sie parawan wannowy urwał, to staneło sie przed dylematem - nowy, czy kabina, decyzja była nadzwyczaj szybka A, ze przy okazji miejsca mam tez wreszcie wiecej w łazience, to mi sie bardzo podoba ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
a to syf mieli tam ....Dlatego teraz, jak mamy wiecej miejsca w łazience, to chciałam nabyc nową pralke, z wsadem do 9 kg
|
|
#3337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łatwoprzyswajalne minerały są w ziołach i preparatach na bazie ziół - witaminy zreszt a tez . Tyle ,że są droższe. ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- nie, dobrze się czyta ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- pranie jak pranie, ale wykręcanie .........
|
|
#3338 |
|
niecnotliwa dziewica
|
|
#3339 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
to mnie najbardziej rozśmieszyło edit: Polly, czyli w sumie na Krecie to w tej Elouncie byłoby fajniej/ładniej, niż tam gdzie koniec końców wylądowaliście? oj, to źle trafiłaś....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-05-19 o 16:25 |
|
|
|
|
#3340 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No to se poszłam biegać ... luneło chwilę temu i grzmi ...
|
#3341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem w jakich ziołach taki zestaw minerałów bym dostała, nie do połykania w formie tabsów. Chętnie poznam, jeśli znasz, bo uwielbiam zioła i preferuję naturalne składniki. Już kupiłam ten Supradyn. Ja tak z braku laku, przez tą moją awersję do tabletek. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-19 o 18:10 |
|
|
|
|
#3342 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale z tego co piszesz to normalnie mi sie wizualizują kwaterki prywatne w makarskiej albo Baska Voda Cytat:
Elounta to normalnma miejscowosc, a ta nasza to po prostu taka hotelarnia na uboczu
|
|
|
#3343 |
|
Zakorzenienie
|
Znad prażonych płatków migdałów
|
|
|
|
#3344 |
|
Nindżopesz
|
A ja znad rozczarowania Entchanted Forest... Żelki, kompot, słodka galaretka :/
|
|
|
|
#3345 |
|
BAN stały
|
Znad umordowania się wstawianiem pralki
|
|
|
|
#3346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradź parametry ?
|
|
|
|
|
#3347 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3349 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3350 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
za to teraz po banicji wanny przymierzam sie wreszcie do "normalnie"otwieranej pralki
|
|
#3351 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - piszesz zarąbiście! Twja hipsterska relacja powaliła mnie na kolana! nie wiem, jaka jesteś w podróży, ale jeśli czasem mówisz o swoich spostrzeżeniach, chciałabym mieć Cię za towarzyszkę.
Po prostu kiedy trochę liznęłam twojej relacji z podróży, to teraz jestem już głodna innych twoich wypowiedzi (koniecznie dłuższych)
|
#3352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ma być tak "ponuro" przez najbliższych kilka dni no wreszcie relacja super się czytało Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3353 |
|
Zakorzenienie
|
Co do wanny - i prysznica, to mam wannę z drzwiami przesuwnymi. Potrójnymi. I każdym ma to, co woli. Czyli wanna obudowana ścianami z 3 stron - czwarta ściana to te właśnie drzwi. Są od 1998 roku i nie przeciekają - mimo szaleństw Gucia
|
#3354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Mama ma to samo, o tym pisałam - szkło twarde, solidne, nic się nie klekocze. No bueno!!! Z ta różnicą, że u niej wszystko jest przesuwne i można sobie dowolnie manewrować. I wiesz, że też jakoś tyle to będzie lat. W 2000 już były na pewno. A przetrwało szaleństwa młodości
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-19 o 22:07 |
|
|
|
|
#3355 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
U siostry dochodzi jeszcze kwestia bojlera, pod którym rzeczona pralka stoi - czyt. nie otworzysz górnej klapy normalnie, jak projektant przykazał, ino na (mniej więcej) 45 stopni, więc dozuj se bezpośrednio do bębna środki piorące A jak chcesz mieć pachnące pranie, wypłukane w płynie, to musisz włączyć płukanie z wirowaniem na nowo, już po całym cyklu prania, po dodaniu płynu (bezpośrednio do bębna ofkors)! --- Skołowałem se Duomox i nie zawaham się go użyć Ino rozterki na temat dawkowania mam - lepiej o,5g 3 razy dziennie, czy 1g dwa razy na dobę? W necie rozpiska dawkowania jak dla konia, ew. jak dla umierających na sepsę
|
|
|
|
|
#3356 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja pamiętam, ze jak byłam mała, to lubiłam włazić do łazienki, siedzieć po ciemku i patrzeć jak sie beben kręci z praniem - tak mi było błogo i doobrze Treaz bym sobie kupiła Szajsungowe Bubble z tym granatowym pięknym okrągłym łokienkiem ![]() U nas pralka wczesniej stała pod półka, teraz pod junkersem i tyż pełnego otwatrcia ni ma
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-20 o 07:29 |
|
|
|
|
#3357 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, odnośnie perfum to zupełnie znienacka spodobały mi się Escentric 02, których poprzednio prawie nie czułam. Pachną jak ogród po wiosennej burzy
|
|
|
|
#3358 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3359 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Przyłączam się do klubu wpatrujących się w okno pralki
![]() Jak jeszcze mieszkałam w bloku i pralka stała w łazience, potrafiłam sobie usiąść z książką na dywaniku, oparta plecami o wannę, i sobie na zmianę czytałam i zerkałam jak się kręci.... Cieszę się, ze nie jestem jedyna
|
#3360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No moooże mooooże, jest w nich coś błooogo zimnego, lodowatość wody z górskiego strumyka, ale zapachy mało górskie. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

ich r az wwierca sie w uszy...
wiec jak sie parawan wannowy urwał, to staneło sie przed dylematem - nowy, czy kabina, decyzja była nadzwyczaj szybka 

a to syf mieli tam ....

.

zdradź parametry ?
Whirlpool ładowany od góry, zwyczajny model bez bajerów
za to teraz po banicji wanny przymierzam sie wreszcie do "normalnie"otwieranej pralki 
U siostry dochodzi jeszcze kwestia bojlera, pod którym rzeczona pralka stoi - czyt. nie otworzysz górnej klapy normalnie, jak projektant przykazał, ino na (mniej więcej) 45 stopni, więc dozuj se bezpośrednio do bębna środki piorące
Ino rozterki na temat dawkowania mam - lepiej o,5g 3 razy dziennie, czy 1g dwa razy na dobę?
W necie rozpiska dawkowania jak dla konia, ew. jak dla umierających na sepsę