|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Ja juz leżę, Bartek mało co zjadł i zasnął bardzo szybko o dziwo.. A jutro to szczepienie :/
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
oglądam ugotowanych i dawno nie widziałam tak niezgranej grupy
szok jakie teksty o sobie walą---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Dominika do spania
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hej Dziewczyny mam prośbę, jakby któraś miała listę NIEZBĘDNYCH kosmetyków (w tym maści itp) dla niemowlaka od 1 dni życia, lub jeśli którejś chciałoby się zrobić taką listę, to BARDZO BARDZO BARDZO prosiłabym o podzielenie się tu bo weszłam dzisiaj na gemini i zgłupiałam.... mniej więcej wiem co traeba, ale nie chcę o niczym zapomnieć, a zamówiłabym już hurtem i moze prosze o zbyt wiele, ale jakbyscie podaly przy okazji nazwy masci, ktore sa najlepsze, to bede podwojnie wdzieczna ![]()
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) czyli na sam początek szałowe 3 kosmetyki później zacznę używać balsam z hipp i płyn do mycia tez z hipp. Głowę przez pewnie pierwsze 2 miesiące tylko wodą, w razie ciemieniuchy kupie szampon z dentinox który moim zdaniem jest rewelacyjny, poza tym to już zależy jak Adrian będzie reagował na wybrane przeze mnie kosmetyki, ewentualnie będę zmieniać czy jeśli pojawią się problemu ze skórą to już jakieś emoliety ale to już po konsultacji z lekarzem.. moim zdaniem im mniej kosmetyków tym lepiej
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
no już idę, idę
dla siebie nie kupiłam nic, prócz skarpetek do szpitala wzięłam tylko dla małej 3 rzeczy i kazałam mężowi stać w mega długiej kolejce mieliśmy jechać na spokojnie w poniedziałek ale darowaliśmy sobie
|
|
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taka niby sportowa ale równocześnie mogę załoźyć szpilki i naszyjnik i może być na wieczór..Kochana zauważyam u Ciebie nowy syndrom..... który jest mi nieobcy od dawna ![]() zamiast kupowac sobie obkupuje się dziecko
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
hejka \
Dawno mnie u was nie było ![]() U mnie dziś 26 tc brzuch coraz wiekszy.Z mężem mysliśmy o wózku 4rider, mutsy jaką macie opinie? ładny w miare designerski, Nie bez wad
|
|
#1238 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbym czytała o sobie pojechaliśmy na zakupy ubraniowe dla nas a skończyło sie tylko na smyku wybrałam co mi potrzebne i po prostu wyszłam na zewnątrz bo było mi duszno, został mąż w długaśnej kolejce zahaczyliśmy tylko o obiad i do domku ![]() ---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
Z wyglądu fajny tylko jak dla mnie ma chyba za małe przednie koła. Ale ja patrzę pod siebie i wertepy jakie przyjdzie mi pokonywać zimą
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
sandeo podobno dobrze radzi sobie na wertepach ale nie z piachem,
I jest cieżki
|
|
#1240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A masz dużo schodów do pokonywania na codzień? Ja wybrałam xlandera x move i tez do najlżejszych nie należy ale dla mnie to nie ma znaczenia bo ja schodów nie mam praktycznie wcale.
|
|
#1241 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Niespodziewajka25 Czas edycji: 2015-05-19 o 22:22 |
|
|
|
#1242 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
sandeo Schodów będzie ale bede go trzymać w wózkowni w piwnicy,
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Niespodziewajka25 A ustalił jakieś warunki czy to była taka przysługa? Bo czasami ludzie są bezczelni i myslą że za robote od rodziny się nie płaci
|
|
#1244 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jaką sukienkę sobie kupiłaś? Pochwal się? sama jakiejś poszukuję.
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie mutsy odpadl od razu, bo wszystko się w nim ruszało, szczególnie rączka do prowadzenia ![]() Ale to tylko moje skromne zdanie
|
|
|
|
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jutro postaram sie zrobic foto sukienki
|
|
#1248 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez Niespodziewajka25 Czas edycji: 2015-05-19 o 22:22 |
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
kasperka mnie się jeszcze emilajunga podoba ale mężowi już nie,
A ty na jaki wózek stawiasz,? Ja ogladalam Mutsy izy go, i nawet fajnie się prowadził rączka się super skaładała
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam jakos zaden model mutsy nie przypadl do gustu, bo wlasnie takie chwiejne te rączki w kazdym ... Emmaljunga fajny, ale specyficzny ![]() Moja znajoma ma i chwali sobie My zamowilismy Joolz Day Quadro... |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem trzeba by również się nie taktownie zachowach.
Albo wziaść flaszkę wypić z nimi a na koniec powiedzieć to teraz porozmawiajmy o wynagrodzeniu
|
|
#1252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja ci napisze co ja juz kupilam to moze cos ci wpadnie ![]() Na pepek-jalowe gaziki i oscenisept(nie wiem czy dobrze napisalam ![]() Podklady dla mnie i malego,aspirator do noska,sol fizjologiczna,krem do buzi hipp,oliwka hipp i plyn do kapieli hipp,pieluchy pampers newborn,wkladki laktac.,butelka i smoczek Nuk.,masc majerankowa,patyczki do uszkow,platki kosmet.,termometr do wody i bezdotykowy dla malego, Juz nie pamietam czy czegos nie pominelam...
Edytowane przez Acka Czas edycji: 2015-05-19 o 22:40 |
|
|
|
|
#1253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam ta lasagne wieczorem i mi sie nie opłaciło. "wyje" z bólu... Zgaga :/
Ani spac nie moge...
|
#1255 |
|
Zadomowienie
|
Roxi współczuje...
Ja tez cos nie mogę spać meczy mnie sos czosnkowyyyyy
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha to sie oby dwie zalatwilysmy Dzien dobry ! Dziwna noc za mna, niby zasnelam bardzo wczesnie no ale sie mega męczyłam w nocy... Niby sie wyspalam a jednak nie. Ide odprawić chłopaków z domu, wpadnę pozniej
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Dzień dobry
Roxi, ja od 2 godz.sie przewracam z boku na bok ![]() W nocy znowu caly czas musialam wstawac do toalety i jestem zmęczona
|
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
kasperka Wiem co czujesz kochana.
Ja sie obudziłam i normalnie łzy mi same ciekły z tej zgagi, jeszcze w domu nic nie miałam na nią. Cała noc sie wiercilam, wstawałam, kładłam. Jak juz przysnelam to mi sie siku zachciało i musiałam zas wstawać. I tak do prawie 5.00... Jak juz zasnelam to mnie junior o 6.00 obudził haha
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamusie
dziś maleństwo mnie o 6 obudziło i znowu się wierci, teraz chwila cisza może usnął.... Ale przespałam całą noc więc mam siły na kolejny dzień jego przewrotów.---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:52 ---------- Cytat:
|
|
#1260 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja brałam do dupci linomag i oprócz tego mam taką maść z Hippa, Zartcreme, którą można stosować na całe ciało, ale na odparzenia też jest dobra podobno, Hipp -szampon, płyn do mycia, płyn do kąpieli, maść na buźkę na mróz(mama mi to kupowała, więc nie wybrzydzam ),sól fizjologiczna, oscenisept, sól fizjologiczna do nosa(spray), termometr(elektroniczny, bezdotykowy i do wody), obcinaczki do paznokci, szczoteczkę z grzebykiem(ale to wiem, że już masz ),podkłady poporodowe(te które masz z Belli), osłonki na piersi, waciki jałowe, patyczki higieniczne z ogranicznikiem, aspirator i dodatkowe wkłady do niego, podkłady higieniczne(takie na łóżko), wkładki laktacyjne, podpaski takie MAXI, Pampersy 1 i 2(2 szt. jedynek mam i 1 dwójek), herbatkę na laktację sobie wzięłam(Bocianek), płatki kosmetyczne, majtki siateczkowe wielorazowe i jednorazowe(te nie siateczkowe), mydełko Bambino(w razie gdyby miał odparzenia). No to chyba wszystko - idę do półki zobaczyć, bo nie jestem pewna aaa mam jeszcze krem na sutki Linoderm i jeszcze kupiłam sobie podkłady do przewijania. Zauważyłam, że nie mam kremu po kąpieli ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-05-20 o 07:46 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:51.

szok jakie teksty o sobie walą
bo weszłam dzisiaj na gemini i zgłupiałam.... mniej więcej wiem co traeba, ale nie chcę o niczym zapomnieć, a zamówiłabym już hurtem
rosi: bo weszłam dzisiaj na gemini i zgłupiałam.... mniej więcej wiem co traeba, ale nie chcę o niczym zapomnieć, a zamówiłabym już hurtem
później zacznę używać balsam z hipp i płyn do mycia tez z hipp. Głowę przez pewnie pierwsze 2 miesiące tylko wodą, w razie ciemieniuchy kupie szampon z dentinox który moim zdaniem jest rewelacyjny, poza tym to już zależy jak Adrian będzie reagował na wybrane przeze mnie kosmetyki, ewentualnie będę zmieniać czy jeśli pojawią się problemu ze skórą to już jakieś emoliety ale to już po konsultacji z lekarzem..
moim zdaniem im mniej kosmetyków tym lepiej
wzięłam tylko dla małej 3 rzeczy i kazałam mężowi stać w mega długiej kolejce
mieliśmy jechać na spokojnie w poniedziałek ale darowaliśmy sobie

meczy mnie sos czosnkowyyyyy