Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 08:01   #2821
myszola21
Zakorzenienie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 22

Cytat:
Napisane przez ludovika Pokaż wiadomość
dziękuje

---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

hej Olivcia miałam troche zmian w życiu i komunię ale czytam Was na bierząco 😉.Foteczki wstawie na dniach.
Ludovika Ty masz okrąglasy? przypomnij jakie masz implanty
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 08:49   #2822
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
mi mój TŻ też tak gadał,ale powiedzmy sobie szczerze to my na to patrzymy codziennie i my to dźwigamy więc heloł, ja też uzbierałam, nawet mi szybko poszło, ale tylko dlatego, że mieszkam jeszcze z mamą i mogłam całą kase na to przeznaczyć więc zbierałam jakieś pół roku, a wątpliwości zawsze są...jakieś, ciekawe co mi dziś dr powie

to okrągłe pod gruczoł brać jak sie ma troche swojego cycka ale obwiślaka czy lepiej nie?

NightWish widze, że super zniosłać operke, przypomnij gdzie robiłaś
Zależy jak bardzo obwisły i z jaką ilością gruczołu. Ja miałam okropnie. Takie jajko sadzone z jednego, a drugi w miarę sterczał, ale maluszek był. Plastyka jest potrzebna, kiedy cycuś jest "smutny' Czyli jak sutki patrzą w dół. Tego nie załatwi żaden implant.
Kilka dziewczyn miało na forum zwiski (pełne na dole, a góra pusta), brały okrąglaski pod mięsień i wyszły piękne cycuchy. Osobiście nigdy nie brałabym pod gruczoł. Wolałabym wcale nie robić operacji.
Misiaczek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 09:20   #2823
Zainteresowana2
Zadomowienie

Cześć dziewczyny
Myszola21 powodzenia na dzisiejszej konsultacji u A.B. daj znać co Ci powiedział i czy Ci się spodobał mam nadzieję, że tak i że wyznaczycie dzisiaj termin operacji

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 09:37   #2824
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
Ludovika Ty masz okrąglasy? przypomnij jakie masz implanty
tak okrągłe nagory uhp 345ml.
ludovika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 09:51   #2825
Vloszka77
Raczkowanie

Włożyłam fotki 16dni po..cycki zmieniają sie,od dołu nie wyglądają ładnie ,skóra marszczy sie.Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie, ja uważam w takiej sytuacji jak ja byłam ,mając 37lat od 2 lat cyce opadły ,nagle ,juz kolagen przestaj wytwarzać sie.
W moim przypadku lepiej pod gruczoł ,niż wcale.Z czasem moge tylko podnieść .Ciezko zrobic piękny biust mając 75DD jak hormony mi buszowały to nawet E ,po ciąży G takze te cyce przeszły przemiany.Jestem szczęśliwa. Mając tylko pod gruczol
04.05.2015 Piaseczno XF3 405 nagor anatomy
Vloszka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 10:17   #2826
MizerneA
Raczkowanie

Hejka Laski

Kochaneczka - no cudeńka prawdziwe L.P. Tobie wyczarował
Napisz, kiedy zaczęły miękknąć, bo ja dopiero tydzień po operacji jestem,a już mam dość tych kamieni
Tak więc byłam wczoraj na pierwszej kontroli w Ostravie - doktorek oczywiście zadowolony, tak, tak, pięknie, wszystko dobrze, szwy mi zdjęli tylko od drenów a na sutkach zostały
A już się tak cieszyłam, że mi zdejmie
No i z kontrolami to tak wymyślił, że powinno być następująco; tydzień po, potem znowu tydzień po, potem dwa tyg po i potem miesiąc po. No niestety, ja nie mam odrzutowca, żeby tak latać tam i spowrotem.
W końcu ustaliłam następną kontrolę za dwa tygodnie i oby mi juz zdjął szwy.
Narazie zdjął mi plastry tylko okrywające szycie na otoczce sutka, wysmarował tym odkażającym brązowym czymś, powiedział, ż już można brać przysznic i sie ma. 6 godzin jazdy w jedną stronę na 10 minut kontroli...
Ale wolę jechać, bo jak już tu pisały dziewczyny - w razie "czegokolwiek", on się nie poczuwa do odpowiedzialności.
W sumie to nawet rozumiem - też bym nie chciała, żeby mi ktoś w mojej robocie grzebał

Padło pytanie o ceny u L.P. - u mnie to było;
konsultacja -30 e
badania przed oper.- 40e
zaliczka - 500 €
dopłata w dniu operacji - 1600e
Razem operacja z implantami, stanikiem i kontrolami - 2100e.
Badania i konsultacja - 70e.

Podobno on bierze 2200 e przy dużych implantach (pow. 450cc) ale nie zawsze, jak widzę - Pati płaci 2100e a ma mieć 500cc ?

Nightwish - gratulacje kochana, najważniejsze, że cyce już są

Nie wiem, czemu ale mnie te cyce ciągle bolą, rwą i kłują jak wściekłe
Olivka śmiga zadowolona, a ja ciągle obolała i jeszcze te blizny - koszmarnie to wygląda.
W dodatku zaczęłam zauważać asymetrię, tzn. sutki są jeden wyżej a drugi niżej??????
To niby normalne podczas rekonwalescencji ale ja już się martwię
Miałyście coś takiego??????
Stary 2015-05-20, 10:28   #2827
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Vloszka77 Pokaż wiadomość
Włożyłam fotki 16dni po..cycki zmieniają sie,od dołu nie wyglądają ładnie ,skóra marszczy sie.Każdy ma prawo wyrażać swoją opinie, ja uważam w takiej sytuacji jak ja byłam ,mając 37lat od 2 lat cyce opadły ,nagle ,juz kolagen przestaj wytwarzać sie.
W moim przypadku lepiej pod gruczoł ,niż wcale.Z czasem moge tylko podnieść .Ciezko zrobic piękny biust mając 75DD jak hormony mi buszowały to nawet E ,po ciąży G takze te cyce przeszły przemiany.Jestem szczęśliwa. Mając tylko pod gruczol
Pomyśl o plastyce. Skoro mam być szczera. Po operacji otoczki i brodawki niby były wyżej, ale znowu poleciały w dół.
Może przeniesienie kompleksu brodawka-otoczka załatwi problem. Piersi rozmiarowo masz piękne, ale efekt byłby dużo lepszy z plastyką
Stary 2015-05-20, 10:38   #2828
kasika84
Rozeznanie

Dzień dobry
MizerneA piersi przechodzą rekonwalescencję nierównomiernie. Jeden mięsień puszcza szybciej, więc i sutki mogą być nierówne. Musisz być cierpliwa
Nightwish gratuluję
Stary 2015-05-20, 10:44   #2829
kasika84
Rozeznanie

Dot.: po czym poznać błąd lekarza przy powiększaniu biustu?

Efekt double bubble na ogół spowodowany jest nieodpowiednio dobraną metodą włożenia implantu, czyli czy pod mięsień czy pod gruczoł (ma tu również znaczenie rozmiar Twoich piersi przed op i ilość gruczołu).
Co do braku rowka to rzeczywiście jest to kwestia naszej anatomii. Jeśli masz szeroko rozstawione piersi i przy tym wąską klatkę, to niewiele da się z tym zrobić. No chyba że chcesz mieć piersi pod pachami
Stary 2015-05-20, 10:49   #2830
Zainteresowana2
Zadomowienie

Wyliczanka na dzisiaj

zabojadka88 25.05 - 5
wino132 01.06 - 12
lijuana 10.06 - 21
pati3112 29.06 - 40
aicha1985 06.07 - 47
maginka23 08.07 - 49

05.10.2017 - operacja A.B. 😁 silimed natural 425HI
Zainteresowana2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 10:51   #2831
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
najwazniejsze ze Ty jestes zadowolona .U mnie to wyglądało tak jedna dr powiedziała ze u mnie anatomy i podwieszanie cycków,druga ze okrągłe i absolutnie zadnego podwieszania. Także widzisz ze jeden mówi tak a drugi moze powiedzieć odwrotnie. Zdecydowałam sie i zaufałam tej która mówiła ze okrągłe dodatkowo wyslalam fotkę do jeszcze innego dr i potwierdził ze sam implant jego zdaniem uniesie piersi. Nie chodz bez stanika i bedzie ok .

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Misiaczek80 Pokaż wiadomość
Pomyśl o plastyce. Skoro mam być szczera. Po operacji otoczki i brodawki niby były wyżej, ale znowu poleciały w dół.
Może przeniesienie kompleksu brodawka-otoczka załatwi problem. Piersi rozmiarowo masz piękne, ale efekt byłby dużo lepszy z plastyką
czesc Misis Nightwish gratuluje Kasika84 heja .

Edytowane przez ludovika
Czas edycji: 2015-05-20 o 10:57
Stary 2015-05-20, 10:59   #2832
NightWish159
Raczkowanie

Dziękuję za miłe słowa i komentarze ; )
Myszola, robiłam u J.J. we Wrocławiu. Ja z całego serca polecam go, ale jak nie masz dużych oczekiwań co do rozmiaru. Zobacz galerię jego- ja się zdjęciami przede wszystkim kierowałam i spotkałam się z Martynką, która u niego robiła, a poznałyśmy się właśnie tutaj na forum. Wtedy już nie miałam wątpliwości, bardzo naturalne, blizny mało widoczne, miiiiód!
Dzisiaj było trudno wstać ; ( Po śniadanku szybciutko ketonal i jest lepiej ; )
Mizerna, a bierzesz tabletki? Po co masz się tak męczyć... <pociesza>
NightWish159 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 11:05   #2833
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NightWish159 Pokaż wiadomość
Dziękuję za miłe słowa i komentarze ; )
Myszola, robiłam u J.J. we Wrocławiu. Ja z całego serca polecam go, ale jak nie masz dużych oczekiwań co do rozmiaru. Zobacz galerię jego- ja się zdjęciami przede wszystkim kierowałam i spotkałam się z Martynką, która u niego robiła, a poznałyśmy się właśnie tutaj na forum. Wtedy już nie miałam wątpliwości, bardzo naturalne, blizny mało widoczne, miiiiód!
Dzisiaj było trudno wstać ; ( Po śniadanku szybciutko ketonal i jest lepiej ; )
Mizerna, a bierzesz tabletki? Po co masz się tak męczyć... <pociesza>
Odpoczywaj kochana,moment zleci..najgorsze pierwsze pare dni ,a pózniej z górki ,,całuski

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Misiaczek :masz pięknie zrobiona plastykę,piękne bimbalkiU jakiego dr robiłaś plastykę ,3 tys to nie jest dużo !tez zrobię przez otoczkę ..na raz robiłaś wszystko..
Stary 2015-05-20, 11:06   #2834
ludovika
Rozeznanie

Wyslalam zaproszenie pokażesz mi swoje nabytki ?Vłoszka 77.
Stary 2015-05-20, 11:11   #2835
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
Witam Was wszystkie już jako cycolinka ; )

Czuję się świetnie, ból... nie ma bólu jest dyskomfort Wszystko do wytrzymania z pomocą oczywiście kolegi ketonalu
Operację miałam w poniedziałek jednak. Zwolniło się miejsce, ale już w wiliczance nie chciałam mieszać ;D bo to byłby już 3 raz !
Zdjęcia zaraz wylądują w galerii, kto ciekawy, to zapraszam!
Jestem dobrej myśli i już nie mogę doczekać się, kiedy minie miesiąc, wszystko będzie na swoim miejscu i będę mogła założyć super biustonosz- to może trochę później z tym biustonoszem
Nie obeszło się bez wątpliwości, o nie, tak kolorowo nie było, jednak humor wrócił i ciągle spoglądam w lustro i napatrzeć się nie mogę ! ; )
Dobanoc ;* ...i oby jutro wstawało się lepiej niż dzisiaj. Najgorzej zmienić pozycję z leżącej do siedzącej... Buziaki !
NightWish Gratuluję Kochana pięknych sterczących cycuszków!

Olivka ty to naprawdę szczęściara ,że tak dobrze się czujesz

MizerneA a ja tak właśnie myślałam o Tobie czy wafelek już po tyg. zdejmie Tobie szwy z sutków, jednak jeszcze nie ,ale pewnie jedz lepiej do niego ,jak masz możliwość , a cycuszki się dopiero kształtują ,trochę czasu musi minąć jak zmiękną ...cierpliwości piękności a i ja faktycznie całość 2100e i mam mieć 500cc no chyba ,że wafelek na miejscu powie ,że zapomniał mi napisać i jeszcze stóweczke przytuli

Vloszka nie jest żle... szkoda tylko ,że się tak pod spodem marszczą , może to z czasem minie , ale ciesz się kochana swoimi nowymi cycami i nie ma co narzekać , nie jedna kobieta mająca takie piersi jak ty przed operką chciałaby mieć takie jak ty masz teraz!

Misiaczek widzę ,że jesteś strasznie sceptyczna do implantów pod gruczoł ,ale lekarz sam mówi ,że robi to tylko w sporadycznych przypadkach i muszą być do tego specjalne wskazania , przecież wszędzie jest na necie o tym efekcie double cyc ,a on jest właśnie kiedy jest robione pod mieśien gdy jest zwis ,nie każda z nas jest szczęściarą żeby mieć pod ten mięsień ,ja bardzo bardzo bym chciała mieć pod mięsięń ale to się okaże w dniu operacji. No ale fakt każdy ma swoje zdanie .
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 11:26   #2836
kasika84
Rozeznanie

Cytat:
najwazniejsze ze Ty jestes zadowolona .U mnie to wyglądało tak jedna dr powiedziała ze u mnie anatomy i podwieszanie cycków,druga ze okrągłe i absolutnie zadnego podwieszania. Także widzisz ze jeden mówi tak a drugi moze powiedzieć odwrotnie. Zdecydowałam sie i zaufałam tej która mówiła ze okrągłe dodatkowo wyslalam fotkę do jeszcze innego dr i potwierdził ze sam implant jego zdaniem uniesie piersi. Nie chodz bez stanika i bedzie ok .

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

heja

Wow! Vloszka ale cyc! Giganty
Stary 2015-05-20, 11:26   #2837
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Odpoczywaj kochana,moment zleci..najgorsze pierwsze pare dni ,a pózniej z górki ,,całuski

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Misiaczek :masz pięknie zrobiona plastykę,piękne bimbalkiU jakiego dr robiłaś plastykę ,3 tys to nie jest dużo !tez zrobię przez otoczkę ..na raz robiłaś wszystko..
Robiłam wszystko za jednym zamachem. Tłuszcz do tego miałam przeszczepiany, ale o dupę potłuc takie kombinowanie. Siniaki tylko były, a efektu zero.
Przez plastykę możesz również pomniejszyć otoczki, wyciąć nadmiar skóry.
U Ciebie ładniej wyjdzie, bo dwie poprawisz. U mnie jedna była robiona i jest różnica w wielkości. To moja zmora i utrapienie.
Zapytaj o plastykę przez otoczkę. W albumie przed i po mam napisane gdzie robiłam.
Stary 2015-05-20, 11:33   #2838
pati3112
Raczkowanie

Cytat:
Robiłam wszystko za jednym zamachem. Tłuszcz do tego miałam przeszczepiany, ale o dupę potłuc takie kombinowanie. Siniaki tylko były, a efektu zero.
Przez plastykę możesz również pomniejszyć otoczki, wyciąć nadmiar skóry.
U Ciebie ładniej wyjdzie, bo dwie poprawisz. U mnie jedna była robiona i jest różnica w wielkości. To moja zmora i utrapienie.
Zapytaj o plastykę przez otoczkę. W albumie przed i po mam napisane gdzie robiłam.
Misiaczku wysłałam Tobie zaproszenie ,będzie mi miło jeśli będę mogła obejrzeć Twoją galerię
pati3112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 11:57   #2839
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pati3112 Pokaż wiadomość
NightWish Gratuluję Kochana pięknych sterczących cycuszków!

Olivka ty to naprawdę szczęściara ,że tak dobrze się czujesz

MizerneA a ja tak właśnie myślałam o Tobie czy wafelek już po tyg. zdejmie Tobie szwy z sutków, jednak jeszcze nie ,ale pewnie jedz lepiej do niego ,jak masz możliwość , a cycuszki się dopiero kształtują ,trochę czasu musi minąć jak zmiękną ...cierpliwości piękności a i ja faktycznie całość 2100e i mam mieć 500cc no chyba ,że wafelek na miejscu powie ,że zapomniał mi napisać i jeszcze stóweczke przytuli

Vloszka nie jest żle... szkoda tylko ,że się tak pod spodem marszczą , może to z czasem minie , ale ciesz się kochana swoimi nowymi cycami i nie ma co narzekać , nie jedna kobieta mająca takie piersi jak ty przed operką chciałaby mieć takie jak ty masz teraz!

Misiaczek widzę ,że jesteś strasznie sceptyczna do implantów pod gruczoł ,ale lekarz sam mówi ,że robi to tylko w sporadycznych przypadkach i muszą być do tego specjalne wskazania , przecież wszędzie jest na necie o tym efekcie double cyc ,a on jest właśnie kiedy jest robione pod mieśien gdy jest zwis ,nie każda z nas jest szczęściarą żeby mieć pod ten mięsień ,ja bardzo bardzo bym chciała mieć pod mięsięń ale to się okaże w dniu operacji. No ale fakt każdy ma swoje zdanie .
Jakoś tak właśnie nie mam przekonania

Vloszka miała jedną z większych wyjściówek. Mając takie piersi zastanawiałabym się jedynie nad samą plastyką bez powiększania. Ja niestety z tych, co zero na klacie i cieszyłoby ładne duże B nawet.
Stary 2015-05-20, 12:11   #2840
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy jak bardzo obwisły i z jaką ilością gruczołu. Ja miałam okropnie. Takie jajko sadzone z jednego, a drugi w miarę sterczał, ale maluszek był. Plastyka jest potrzebna, kiedy cycuś jest "smutny' Czyli jak sutki patrzą w dół. Tego nie załatwi żaden implant.
Kilka dziewczyn miało na forum zwiski (pełne na dole, a góra pusta), brały okrąglaski pod mięsień i wyszły piękne cycuchy. Osobiście nigdy nie brałabym pod gruczoł. Wolałabym wcale nie robić operacji.
Cytat:
Napisane przez Zainteresowana2 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Myszola21 powodzenia na dzisiejszej konsultacji u A.B. daj znać co Ci powiedział i czy Ci się spodobał mam nadzieję, że tak i że wyznaczycie dzisiaj termin operacji
Cytat:
tak okrągłe nagory uhp 345ml.
dam znać co mi dr zaproponuje
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 12:19   #2841
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:

Ludoviczko

Cytat:
Napisane przez pati3112 Pokaż wiadomość
Misiaczku wysłałam Tobie zaproszenie ,będzie mi miło jeśli będę mogła obejrzeć Twoją galerię

Przyjęłam

Masz ładną wyjściówkę. Wiesz o co Cię proszę

Cytat:
Koniecznie daj znać
Stary 2015-05-20, 12:24   #2842
ludovika
Rozeznanie

Cytat:
szkoda ze nie masz swojej wyjściówki w albumie 😊powodzenia i daj znaka co powiedział dr.
Stary 2015-05-20, 12:35   #2843
wino132
Raczkowanie

Cześć, dziś odebrałam wyniki. Mam lekkie odchyły od normy w wynikach..dziś będę je wysyłać e-mailem. Ciekawe co dr mi powie. , jutro ekg, a 26 ide na usg piersi.
Stary 2015-05-20, 12:50   #2844
anita1303
Raczkowanie

Hej!
Możecie mi napisać czy Wy też się balyscie tej narkozy??
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 12:52   #2845
Misiaczek80
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anita1303 Pokaż wiadomość
Hej!
Możecie mi napisać czy Wy też się balyscie tej narkozy??
Ja bardzo Miałam doła, że się nie obudzę Najbardziej właśnie bałam się narkozy. O operacji i bólu nie myślałam wcale
Stary 2015-05-20, 12:55   #2846
anita1303
Raczkowanie

Cytat:
Ja bardzo Miałam doła, że się nie obudzę Najbardziej właśnie bałam się narkozy. O operacji i bólu nie myślałam wcale
No właśnie ja też. Myślę co tam ból, ale co jak się nie obudze??? Znasz takie przypadki? Prócz tego ze Szczecina bodajże...
anita1303 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:10   #2847
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabojadka88 Pokaż wiadomość
Hej!
A u mnie operacja staneła pod znakiem zapytania...
Muszę powtorzyć badania..mam lekkie odchylenia od normy jeśli chodzi o krzepliwość krwi...widocznie znaczące skoro muszę powtórzyć badania...
Dziś na noc wypijam wit c i jem duzo żelaza...
zobaczymy
Mogę Cie pocieszyć bo miałam to samo powtórzyłam badania i też nie było ok ale do operacji mnie dopuszczono tu chodzi o narkozę bo trzeba podać coś (nie pamiętam nazwy ale mówiono mi) więc powodzenia i trzymam kciuki

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:19   #2848
NightWish159
Raczkowanie

Moim zdaniem nie ma coś się bać narkozy Większe prawdopodobieństwo jest, że przejedzie nas samochód w drodze na zakupy, niż, że się nie obudzimy. Jeżeli badania są w porządku, nie ma przeciwwskazań, to nie ma czym się martwić. Zobacz ile ludzi jest dziennie operowanych przy znieczuleniu ogólnym
NightWish159 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 13:29   #2849
Aicha1985
Rozeznanie

Cytat:
Moim zdaniem nie ma coś się bać narkozy Większe prawdopodobieństwo jest, że przejedzie nas samochód w drodze na zakupy, niż, że się nie obudzimy. Jeżeli badania są w porządku, nie ma przeciwwskazań, to nie ma czym się martwić. Zobacz ile ludzi jest dziennie operowanych przy znieczuleniu ogólnym
tez tak sobie to tlumacze ale jednak strach pozostaje, im blizej operacji tym wiecej watpliwosci, a drugiej strony tak dlugo na to czekam ze chyba nie moglabym sie teraz wycofac bo bym sobie w brode plula :/
Stary 2015-05-20, 14:13   #2850
Vloszka77
Raczkowanie

Cytat:
Wyslalam zaproszenie pokażesz mi swoje nabytki ?Vłoszka 77.
Ludovika:cycki boskie,tyle moge powiedzieć.Idealna wielkość ,jestem pod wrażeniem.dzieła sztuki
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości