Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 20:50   #3691
ultraviolwt188
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez kika1989wroc Pokaż wiadomość
To mój niedobry york Luna
Moja bokserka tez sie nazywa luna
Stary 2015-05-20, 20:57   #3692
sylwka321
Wtajemniczenie

Marei dzięki za podpowiedź
Noo cudny psiaczek, wogole wszystkie małe są słodkie i jakiegoś większego problemu z nimi nie ma w domu, nie to co z naszym owczarkiem

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Fartuch nie łam się zobacz jest tu sporo nas które będą w tej sytuacji po raz pierwszy, tyle kobit na świecie dane radę to czemu Ty miałabyś nie dać głowa do góry!!
sylwka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:04   #3693
country111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
też bym zjadła arbuza...z wódką

tak, tak! cos, trzymamy mocno kciuki za twoje bąbelki

ej laski, mam prośbe, nie bedzie mnie jutro pół dnia, weźcie nie spamujecie za dużo, żebym was zdążyła nadrobić do porodu cooo?
Pod warunkiem że jutro nie urodzisz, inaczej dasz radę nadrobić

Coś oby jak najszybciej was wypuścili

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Jajka moge jesc na okraglo! Przez ciaze ubolewalam ze nie moge na miekko ani takiego lejacego sadzonego.
Ja tam wcinam jajka na miękko
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:05   #3694
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Cześć

Witam w wisielczym humorze... Psychicznie to jeden z najbardziej depresyjnych dni w moim życiu. Od rana ryczę, krzyczę na dziecko (mąż się już do mnie nie odzywa wcale...) i użalam się nad sobą... Oby mi przeszło do jutra, bo mam rano jechać do Krakowa, a jak się sfochuję rano na małża to jestem gotowa zepsuć całe plany... Wytrzymać ze sobą nie mogę Chyba za dużo mam na głowie i nie ogarniam....

może jakiś nerw Ci uciska

ja już rzadko zapinam pasy, bo jak zapnę to po chwili brzuch mi się stawia...

Ja u siebie też zauważam, ze brzuszek większy każdego dnia
Odpocznij już dziś

Chyba uciska coś tam, bo raz boli, a raz nie.. Ale to jest taki przeszywający ból, że jak wczoraj pomyślałam o porodzie, to mi się płakać chciało

Widzę, że pasy w samochodzie to jest indywidualna sprawa Ja zapinam póki mogę, ale moje dziecko się bardzo buntuje, gdy prowadzę... A niestety jeszcze muszę

Cytat:
A z okiem tż-a juz lepiej ?
Tak. Zakrapiam mu oczko i nie boli go. Ale mówi, że czuje taką suchość w oku, jak nie zakrapiam dłużej niż 4 godziny... Ja generalnie w poniedziałek poszłabym na kontrolę jeszcze, ale on nie daje się namówić.

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
18 części? szalone!
Noooooooo W sumie majówki też już mają 12 część.. A lipcówki dopiero 4

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość

Ja też
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:06   #3695
kaczuszka1986
Zadomowienie

Jezuuuuu... Was nadrobić...

A więc odnosząc się do niektórych tematów:

Cos_ szybkiego powrotu Wam życzę

Jajka lubię mogę jeść
Pizza
A na myśl o arbuzie zbieram slinę z podłogi

Od 2h Noemi mam wrażenie że walczy z pępowiną dawno się tak nie kotłowała, brzuch mi lata z lewej na prawą
Jutro wizyta ciekawe co się nowego dowiem..
Wyniki odebrałam i mocz średnio na jeża, po mimo antybiotyku leukocyty 6-10, ale najważniejsze ze spadły z 21-26 flora bakteryjna b. Liczna :/ i tak to..
No dobra.. co by tu zjeść...

Edytowane przez kaczuszka1986
Czas edycji: 2015-05-20 o 21:27
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:07   #3696
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
no i właśnie takie filmy niczemu innemu nie służą, tylko niepotrzebnie straszą.
robienie kupy też jest naturalne a nie oglądamy takich filmików

oooo nie, jakbym chciała oglądać takie rzeczy to bym poszła na położnictwo

aaaa i z "pozycji głowy" tż też sporo zobaczy....no chyba że nie bedzie spuszczał wzroku z waszej twarzy

alkamor, miałąś racje, zjadłam później zupe ....a potem lody i truskawki bo tż przyniósł to nie mogłam odmówić
teraz dobiłam jeszcze babeczkami...nie wchodze na wage. waże pewnie 150 kilo
A Ty naprawdę watpilas w to że ja zjesz?
Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Alkamor i Kika dziękuję

Co do wietrzenia bożeny po porodzie - leżałam z dwiema dziewczynami na sali (na patologii nie było miejsca, więc w sumie leżałam z dziewczynami po porodzie, w trakcie porodu i niestety po zabiegach gin) to położne chodziły i kazały ściągać leginsy i wietrzyć bożeny, bo podobno nic tak nie pomaga jak powietrze.

Byłam w szoku, bo dziewczyna po 12h skurczy i pół godziny parcia i lekkim nacięciu krocza, praktycznie sama się wykąpała i wcale nie wyglądała na kobietę, która dopiero co urodziła. Po 2h snu była rześka i chciała iść po dziecko, ale położne zarządziły odpoczynek. Niesamowite, że cały czas się uśmiechała. Jej córeczka tylko jadła i spała, nic a nic nie płakała.
Ja jak leżała w szpitalu to kiedy się tylko dało jak leżała na plecach podkurczalam nogi kładąc na łóżku podkład i leżałam bez majtek.nogi miałam nakrętek pościelą. Taki "namiot"
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
No mam taką nadzieję, tym bardziej, że pamiętam, że faceci z naszego roku normalnie sobie jedli i pili jak te filmy leciały
On zawsze powtarza, że dużo gorsze rzeczy w życiu widział i to w ogóle nie robi na nim wrażenia Mam nadzieję, że w moim przypadku będzie podobnie
Co za ☠☠☠☠a z tej lekarki, nie daj się tam, zagroź jej, że napiszesz na nią skargę jak będzie taka niemiła
Jak sobie pomyślę o zimnych jajach to mi się kotłuje w brzuchu
Biedna Odpoczynek Ci się należy

Co to za dziadostwo, ja już sama nie wiem, ale na trochę przechodzi po paracetamolu na szczęście...

Ja tu zdycham a Ty się śmiejesz?

Będziemy pierdziały tymi jajkami...
Ale może to i dobrze, organizm chce wypocić... Tylko ciekawe czemu bez gorączki, jakby nic się nie działo, żadnej walki organizmu Pamiętam, że ostatnio Tż też nie miał gorączki i strasznie długo go trzymało...
No ja też nie mam pojęcia co to jest ale podobno w ostatnim miesiącu ciąży takie akcje z zębami często się pojawiaja

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:10   #3697
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez country111 Pokaż wiadomość
[/COLOR]
Ja tez jem na miękko, a co to ze niby nie można?
Stary 2015-05-20, 21:11   #3698
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Marei dzięki za podpowiedź
Noo cudny psiaczek, wogole wszystkie małe są słodkie i jakiegoś większego problemu z nimi nie ma w domu, nie to co z naszym owczarkiem

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Fartuch nie łam się zobacz jest tu sporo nas które będą w tej sytuacji po raz pierwszy, tyle kobit na świecie dane radę to czemu Ty miałabyś nie dać głowa do góry!!
Dlaczego z owczarkiem są takie problemy?

Fartuch głowa do góry
Stary 2015-05-20, 21:24   #3699
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
ja dziewczyny załapałam jakiegos doła chciałabym żeby już było po... bo ta niepewność i strach przed nieznanym mnie strasznie dołują
fartuch, no co Ty?! nie stresuj sie tak. zobaczysz, ze bedzie wszystko ok, a nawet jak nie do konca tak jak sobie to wyobrazasz to jak tylko zobaczysz Maluszka to apomnisz o stresie i rozterkach wytrzymaj jeszcze troche... wiem co czujesz, tez juz nie moge sie doczekac

Cytat:
[/COLOR]Fartuch nie łam się zobacz jest tu sporo nas które będą w tej sytuacji po raz pierwszy, tyle kobit na świecie dane radę to czemu Ty miałabyś nie dać głowa do góry!!
nawet jesli dla czesci z nas to drugi lub trzeci raz, to i tak nie mozna powiedziec ze wiemy co nas czeka. kazda ciaza i kazdy porod jest inny. ja tez sie boje tego co mnie czeka, przebiegu porodu i tego co bedzie potem mimo ze niedawno urodzilam... Ale tak jak piszesz - tyle kobiet dalo rade...
Stary 2015-05-20, 21:34   #3700
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dlaczego z owczarkiem są takie problemy?
Może nie tyle problemy co dużo większy obowiązek, zaspokoić potrzeby dużego psa to nie lada wyczyn:p potrzebuje dużo ruchu i dużo spacerów by spalić swoją energię. Chodzimy z tż razem, albo on sam, ja sama z nim już nie chodzę, bo się boję, ostatnio tak mnie zaczął ciągnąć w jednym miejscu (nie wiedzieć czemu koło kościoła, coś wybitnie mu to miejsce nie leży:p), że z bezsilności się poryczalam w środku miasta :p w domu zaczyna się problem jak wydaje mu się ze jest małym psem i wchodzi pod stół wywracajac wszystko co stoi na nim
A tak to kochana psinka
Stary 2015-05-20, 21:35   #3701
fartuch
Zakorzenienie

Dzięki laski muszę się spiąć i ogarnąć... a na dodatek siostry co chwile dzwonią czy już rodzę, szału można dostać
Stary 2015-05-20, 21:36   #3702
sylwka321
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość

nawet jesli dla czesci z nas to drugi lub trzeci raz, to i tak nie mozna powiedziec ze wiemy co nas czeka. kazda ciaza i kazdy porod jest inny. ja tez sie boje tego co mnie czeka, przebiegu porodu i tego co bedzie potem mimo ze niedawno urodzilam... Ale tak jak piszesz - tyle kobiet dalo rade...
Masz rację, ale plus minus wiesz czego się można spodziewać
Stary 2015-05-20, 21:39   #3703
kaczuszka1986
Zadomowienie

Obejrzałam ten poród.....

Powiem tak.. od dupy strony to wygląda po prostu tragicznie, obrzydliwie i wszystko co możliwe... normalnie aż mi słabo mam nadzieję, że nie będę o tym pamiętać na porodówce :P

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Dzięki laski muszę się spiąć i ogarnąć... a na dodatek siostry co chwile dzwonią czy już rodzę, szału można dostać
też już mnie wQ.. pytania, JAK SIE CZUJESZ?? a jak mam się czuć?! o_O jak waleń to już mało powiedziane, męczę się nawet siedzeniem
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:42   #3704
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
tak tak piwo oni maja faze na tym punkcie i normalnie w pracy na przerwie pija też jedno

ojej, ale bym się piwka napiła

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Ahaaaa. O jezu, ja myślałam, że jakąś klatkę czy coś

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
Mąż mi dzisiaj powiedział że u niego w pracy takiej dziewczyny mąż się zastrzelił w domu brrr
masakra!

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Tak jesteśmy już w domu od poniedziałku
Jak będę miała chwilkę to napiszę

Ogólnie mała jest cudowna, je, śpi i tak w kółko
Z tż jesteśmy zakochani TŻ wpatrzony jak w obrazek, jest przekochany bo dba o mnie jak nigdy

Miałam trochę problemów z laktacją, wczoraj miałam lekką załamkę i beczałam przez pół dnia bo nie mogłyśmy się dograć z karmieniem, musiałam dokarmiać, plus nawał, plus hormony itp. i ogólne zniechęcenie plus ból dawał się we znaki.
Ale dzięki tż dałam radę. Gdyby nie jego wsparcie to

Postaram się dodać jutro zdjęcie małej.

Ale powiem Wam, że takich uczuć to jeszcze nie miałam

A ja fizycznie jestem tak wytyrana, że szkoda gadać Bożena mnie boli przeokropnie, nie wiem już co robić-psikam Octeniseptem, używam TR ale szału nie ma
cudownie, że już jesteście w domku
Brawa dla tż
czekamy na fotki i relację z porodu
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:59   #3705
pszczoua
Zakorzenienie

Czy tylko mnie ten poród nie rusza? Przez cały filmik tylko bałam się o dziecko żeby szczęśliwie przyszło na swiat, zobaczcie jak sie maluszki muszą nacierpiec, takie sine się rodzą biedactwa. Pamiętam jak rodzilam Julka i jak już urodziła się glowka to z ciekawosci zerknelam między nogi żeby zobaczyć ile ma włoskow Nie obrzydzilo mnie to w ogóle a do tego dało mi mnóstwo sił żeby na nastepnym partym go urodzić
Stary 2015-05-20, 22:19   #3706
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Cześć laski

Witam się i ja Niestety na bieżąco nie jestem, chwilowo nie ma na to szans, bo ogarnięcie domu z 2 dzieci, remontu, zakupów do nowego m itp + wizaz jest niemożliwe. A smutno mi, bo chciałabym wiedzieć co u Was :/
My w każdym razie radzimy sobie nieźle, Julka tylko je i śpi, nawet dobrze nie wiem jak płacze
Kubuś musi dostosować się do nowej sytuacji, która jest dla niego bardzo trudna i póki co jest ciężko - więcej płacze, krzyczy i wymusza. Staramy my się okazywać jak najwięcej miłości i cierpliwości i mam nadzieje, ze to przejdzie.
Mamy już za sobą wizyty położnej i pediatry i z mala wszystko oki .
Na szczęście nie ma problemów z kp, mleka mam bardzo dużo - musze ściągać i zamrażam na zaś
ja juz praktycznie doszłam do siebie, krocze juz nie boli, mogę latać

Po krótce to tyle, będę się starała zaglądać jak najczęściej. Trzymam mocne kciuki za wszystkie z Was i życzę jak najszybszych porodów i oczywiście bezbolesnych
To która następna ?
super, że u Was tak fajnie sie układa!
Co do synka...to dla niego bardzo trudna i niezrozumiała sytuacja, więc na pewno trochę to potrwa... Moja kosmetyczka mówiła, że między jej dziećmi jest dwa lata różnicy i przez pierszy rok w czwórkę było ciężko... potem z każdym rokiem lepiej. Słabe pocieszenie-dla mnie też- ale prędzej czy później starszak się przyzwyczai.

Cytat:
Cześć Dziewczyny
Dziękuję za wszystkie pozdrowienia
Wczoraj wróciłam ze szpitala. Nie nadrabiam, bo szczerze nie mam siły siedzieć przed komputerem, ale postaram się być na bieżąco.

GRATULUJĘ MAMUSIOM!!!!
dobrze, że już jesteś

Cytat:

Gorączki nie mam a pocę się jak szczur, ciągle zmieniam piżamy...
zdrowiej

Cytat:
weszłam na odchowalnię i widzę że tam nieźle frekwencja spada. Np. mamy grudniowe 2014 napisały tylko 14 stron od stycznia!
wiadomo, że przy maluszkach nie ma tak czasu pisać ale mam nadzieję, że nasz wątek tak nie zaniknie
na moim poprzednim wątku początkowo dziewczyny sporo pisały. Różne rady, doświadczenia, ale z czasem coraz mniej i mniej...

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Selis Pokaż wiadomość
Ojjjj Dziś już w miare możliwości odpuść co możesz, odpocznij, zrelaksuj się...jutro będzie nowy dzień, inna pogoda, nastrój...
Cytat:

Oby juz teraz było tylko lepiej czasem niestety takie dni się zdążają a tz na pewno rozumie
dzięki dziewczyny
Już trochę lepiej... popłakałam sobie jeszcze, pogadałam z mężem na messengerze i mam nadzieję na zmiany

Cytat:

jutro będzie lepszy dzień

Cytat:
Byłam w szoku, bo dziewczyna po 12h skurczy i pół godziny parcia i lekkim nacięciu krocza, praktycznie sama się wykąpała i wcale nie wyglądała na kobietę, która dopiero co urodziła. Po 2h snu była rześka i chciała iść po dziecko, ale położne zarządziły odpoczynek. Niesamowite, że cały czas się uśmiechała. Jej córeczka tylko jadła i spała, nic a nic nie płakała.
marzenie!

Cytat:
Kika jajka zdecydowanie rządzą w szpitalnej diecie Dieta matki karmiącej właściwie nie różniła się niczym od mojej. Nie wiem jak tu wykarmić dziecko z jednego zimnego jaja i chleba... Byłam w szoku, bo dziewczyna, która karmiła dostała dżem truskawkowy.
noo tak to wygląda w szpitalu po porodzie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
Ciężko jest jak dopadnie taki humor.
Ja dzisiaj tez naskoczyłam na córkę i męża. To później się położyłam i udawałam, że śpię.
A Tobie też się nie dziwię, przecież Ty ciągle masz coś do załatwienia

j.
ehhh, bo ja zawsze wszystko "muszę sama", zrobię dokładniej, sama wybiorę etc... a potem nie daję rady ze wszystkim. Muszę odpuścić, bo to do niczego dobrego nie prowadzi...

Cytat:
Ja w życiu nie zrobię w obcym miejscu, nigdzie z Tż nie wyjeżdżamy przez to na dłużej niż tydzień... Masakra...
.
tydzień? Ja muszę "dwójkę" codziennie, bo jak nie to zaraz mam zaparcie W szpitalu po porodzie o to pytają czy się zrobiło.
Stary 2015-05-20, 22:23   #3707
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:
Masz rację, ale plus minus wiesz czego się można spodziewać
nooo... plus minus
bylam tak zestresowana ze Tz mnie za reke prowadzil bo nagle zapomnialam gdzie jest porodowka w moim szpitalu
Stary 2015-05-20, 22:34   #3708
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Rybka ciezko powiedziec,Blanka musi przybrac jeszcze 150 g do 2000. I dopiero mozna dyskutowac na temat pojscia do domu. Mam nadzieje ze po weekendzie juz cos bedzie wiadomo.
trzymam kciuki za przybieranie dzieciaczków

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dziękuję
Może napij się melisy? Podobno przed porodem kobiety są bardziej nerwowe albo nagle tryskają energią. Tylko nie wiem na ile tyg przed porodem. Później syndrom wicia gniazda parę dni przed...
dzięki, już mi lepiej

Cytat:
To mój niedobry york Luna
słodziak!

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Wyniki odebrałam i mocz średnio na jeża, po mimo antybiotyku leukocyty 6-10, ale najważniejsze ze spadły z 21-26 flora bakteryjna b. Liczna :/ i tak to..
No dobra.. co by tu zjeść...
a zakwaszasz się jakoś? Pijesz dużo? Ja mam jutro badać siuśki mam obawy, że coś tam wyjdzie, bo w pierwszej ciąży w końcówce miałąm infekcję.

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Czy tylko mnie ten poród nie rusza? Przez cały filmik tylko bałam się o dziecko żeby szczęśliwie przyszło na swiat, zobaczcie jak sie maluszki muszą nacierpiec, takie sine się rodzą biedactwa. Pamiętam jak rodzilam Julka i jak już urodziła się glowka to z ciekawosci zerknelam między nogi żeby zobaczyć ile ma włoskow Nie obrzydzilo mnie to w ogóle a do tego dało mi mnóstwo sił żeby na nastepnym partym go urodzić
ja nie oglądałam to nie wiem
Stary 2015-05-20, 22:46   #3709
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
weszłam na odchowalnię i widzę że tam nieźle frekwencja spada. Np. mamy grudniowe 2014 napisały tylko 14 stron od stycznia!
wiadomo, że przy maluszkach nie ma tak czasu pisać ale mam nadzieję, że nasz wątek tak nie zaniknie
mi się wydaje że to po części też "wina" wątków co miesiąc a nie co 2 jak kiedyś. z większego grona łatwiej było o pozostanie większej ilości osób. pamiętam, że u nas ktoś przestał pisać od porodu, kilka osób dość szybko po, część pojawiała się i znikała w zależności od sytuacji zawodowych/życiowych, ale przez pierwszy rok dużo się pisało, a to kolki, rozszerzanie diety itp. potem powoli powroty do pracy i zdecydowanie mniej postów, ale piszemy nadal.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 23:29   #3710
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cytat:
Ja tez jestem odporna na takie rzeczy przeciez każdy z nas tak przyszedł na swiat

Dziewczyny zamawialyscie cos z aliexpress?
Aa robicie masaż krocza?
Stary 2015-05-20, 23:38   #3711
Irmusia81
Zakorzenienie

podpatrzyłam u majówek, jakieś przepisy na okres kp

http://delicjematkikarmiacej.blox.pl/html

Dobranoc!
Stary 2015-05-21, 02:50   #3712
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Aa robicie masaż krocza?
Dotąd tylko raz. I to tz mi robił, bo prawą rękę nadal mam nie do końca sprawną, a lewą nie bardzo dałam radę.
Stary 2015-05-21, 05:14   #3713
ultraviolwt188
Raczkowanie

Ja muszę się wkoncu zmobilizować no to juz ostatni dzwonek, biorę wiesioek moze cos pomoże dzis wizyta ciekawe jak tam u mojej małej miałam w nocy dwa takie skurcze ze az mi sie gorąco z wrażenia zrobiło myślałam ze to juz sie cos dzieje, ale obróciłam sie na drugi bok i przeszło ufffff Marei cóż to za dziwne godziny do pisania ?
Stary 2015-05-21, 05:53   #3714
Millygirl
Zadomowienie

Fartuch bedzie dobrze, jakoś damy rade

Sylwka321 nam też się marzy owczarek i najlepiej jeszcze rudy kocur
Jak na razie mamy tylko 4 świnki morskie (prawdopodobnie dojdzie 5 ) ale jak sie przeprowadzimyvto psinka na pewno sie pojawi w domu

Cytat:
Ja tez jestem odporna na takie rzeczy przeciez każdy z nas tak przyszedł na swiat

Dziewczyny zamawialyscie cos z aliexpress?
Tak, pare razy, roznosci od komputerowych i komorkowych rzeczy - bateria do lapka, jakies kabelki, ladowarki,power banki po cotton ballsy

Kurcze,jak tż ma nocki to sie wysypiam za wszystkie czasy

Edytowane przez Millygirl
Czas edycji: 2015-05-21 o 05:59
Millygirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 06:07   #3715
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Dzień dobry!
Hmmm no i znowu: 6 rano i się budze
Nawet Tż nie chrapie a mimo wszystko nie spie

Edytowane przez Soleil_Rouge
Czas edycji: 2015-05-21 o 06:09
Soleil_Rouge jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 07:25   #3716
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno będzie dobrze wszystkie tu sobie powoli ze wszystkim damy radę ja się boję, że nie będę wiedziała jak przewijać i przebrać takie maleństwo,ale każdy mi mówi, że to wszystko przyjdzie wraz z jego pojawieniem się na świecie

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Obejrzałam ten poród.....

Powiem tak.. od dupy strony to wygląda po prostu tragicznie, obrzydliwie i wszystko co możliwe... normalnie aż mi słabo mam nadzieję, że nie będę o tym pamiętać na porodówce :P

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

też już mnie wQ.. pytania, JAK SIE CZUJESZ?? a jak mam się czuć?! o_O jak waleń to już mało powiedziane, męczę się nawet siedzeniem
Heh co do odczuć o samej sobie mam tak samo, nie lubię teraz na siebie patrzeć na zdjęciach a ostatnio byli u nas znajomi i powiesiłam nowe zdjęcia z wakacji 2014, których oni nie widzieli i jakież było ich zdziwienie, że zdjęcia były zrobione tak niedawno.

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 07:29   #3717
pszczoua
Zakorzenienie

Witam się czwartkowo. 6 dni do tp... Coraz czesciej twardnieje mi brzuch, krzyze bolą, skurcze już czasem są bolesne ale do porodowych im daleko więc tak sobie czekam... Męczy mnie już to
Stary 2015-05-21, 07:38   #3718
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Witam się czwartkowo. 6 dni do tp... Coraz czesciej twardnieje mi brzuch, krzyze bolą, skurcze już czasem są bolesne ale do porodowych im daleko więc tak sobie czekam... Męczy mnie już to
Jesteś na ostatniej prostej i na pewno niedługo, już za chwileczkę będziesz tulić swoje Maleństwo

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 07:42   #3719
pszczoua
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Jesteś na ostatniej prostej i na pewno niedługo, już za chwileczkę będziesz tulić swoje Maleństwo
Już nie mogę się doczekać Mam tylko nadzieję ze nie przenoszę...
Stary 2015-05-21, 07:48   #3720
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
no ty to już prawdziwa tykająca bomba jesteś

ja wczoraj tylko bezbolesne miałam na wieczór, a w nocy wreszcie się wyspałam, więc na nic się nie zapowiada na razie

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości