Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 20:13   #2821
Majka232
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Cashmere a o Tormentalum slyszalas? Takie jak tormentiol tylko bez tego toksycznego skladnika
O. Zapisze sobie

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Mi dziś lekarz powiedział że nie mam już na boku kłaść i mały ma spać na plecach i brzuchu a na boczek okazjonalnie....

Jak ja byłam na wizycie to główka też wyszła mniejsza niż przy porodzie ale lekarz powiedział że to normalne bo po pierwsze główka przy porodzie jest znieksztalcona po drugie mierzą dziecko na szybko i niedokładnie

Chyba tak jak nornalna herbata... poprostu podgrzejesz np. Popoludniu

Nam tylko sudocrem pomógł

Laktator! !! Czemu nie sciagnelas jak mała nie dopila?

U nas bioderka ok ale lekarz kazal profilaktycznie pieluszkowac ale jak ok to po co? ? No ale ok na noc go będę pieluszkowac.
W ogóle dziś mnie niemiłosiernie boli blizna po nacięciu i peknieciu tak samo jak po porodzie :/ ledwo chodzę, teraz leże rozkraczona. Którąś też boli blizna, szycie np. Na zmianę pogody itp. ?
Ja teraz kładę na płasko na klinie

Mały nie spi od 1,5 godz. Leży w łóżeczku. Juz go poprawiłam bo leżał w poprzek. Hmm. Zaraz kolejne karmienie
Stary 2015-05-20, 20:14   #2822
blackberry89
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51469031]Bujam sobie nogą bujaczek, a moja niunia po 2 minutach zasnela,cud
Bujanie dzieci tez jest takie "zle" jak dawanie smoczka? W opinii "mądrości ludowej"?

Koperco,wspolczuje zastoju, to tak z godziny na godzine to sie robi? Czy myslisz ze mozna jakoś zapobiegać takiej "atrakcji"?[/QUOTE]

No bujanie jest o tyle zle ze potem trzeba bujac wiecznie, ale z drugiej str to dziecko wiec nie widzę powodu zeby nie bujac... Ale nosić staram sie nie uczyć bo potem nie dam rady
jak bedzie większy.

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Rosario mnie codziennie ciągnie do dolu, jak stoję chwilkę a nie chodzę to aż boli.... A na zmianę pogody z dawnych mądrości podobno może boleć.....:/

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Lody wam się marzą hahaha mojemu Tz też... :P No ale musi się obejść smakiem
Jak tak was czytam to cieszę sie ze mialam cc.

U nas dzis do 18 pobudki co 3h z zegarkiem w ręku, w koncu jakas stabilizacja

Oglądamy finał top szefa i Ide spac.

Sonia sie dzis odzywala?
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:15   #2823
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
My wrociliśmy z Białego niedawno uff Wizyta chwila moment, tylko Usg brzucha zrobił i anty wypisał, chwilę pogadaliśmy i koniec Potem obłowiłam się w Sephorze i w SP kupiłam mamuśkom tusze. Znacie ten tusz Bourjois Push up volume glamour? Babka polecała i na promocji był. Potem jeszcze w Castoramie nabyliśmy stolik i 2 krzesła na balkon taki byle jaki trochę ale składany i nieprzemakalny zestaw to na nasz balkon się sprawdzi I już mieliśmy do domu jechać, ale że mama kazała się nie spieszyć, że Ada grzeczna, mleko z butli wyjadła to jeszcze na kolację pojechaliśmy Bardzo fajne popołudnie, takie trochę inne od ostatnich hehe ale od 18 już tacy padnięci jesteśmy, bateria nam się o tej porze po całym dniu rozładowuje Rodzice się sprawdzili heh dobrze wiedzieć😜 Tęskniłam trochę do mojej ślicznotki ale nie jakoś tam panicznie, wiedziałam że jest w dobrych rękach
jakie tabsy masz?
daj znac jak sie po tabsach bedziesz czula. ja krwawie juz kilka dni i czuje sie slabo czasami.. chyba mi sie podeszly :/

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:17   #2824
rosarioV
Zakorzenienie

Dziś synek śpi od 11 z przerwami na karmienie gdzie jeszcze na jedzeniu przysypia... a wczoraj spał 3 godz w ciagu całego dnia

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:21   #2825
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Mam dwa laktatory ale żadnym mi ściąganie nie wychodzi w recznym pompka się zacina, a elektryczny nie chce się przysac a od wczorajszego odciagania tylko sutki bola. Nie wiem sama moze mam za malo mleka

---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Mały tez caly dzien nie chce spać a jak juz to.ns rekach i przy cycu.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Po jakim czasie dostalyscie kase za macierzyński ?

Mnie na poczatku sutki tez bolaly, szczegolnie jak nie wycelowalam w srodek tego lejka co sie przyklada do piersi.

Cytat:
Siempre u mnie mleka full a z odcoaganiem eleltrycznym tez jest problem.

Cashmere na razie czerwone wokol odbytu plus jedna krostka obok. Ale nie za dobrze to wyglada. Zmieniam pieluche max co 2 h a drze sie przy tym jak opetana :/ a mnie sie plakac chce bo mysle czy jej to nie boli

Dzialaj od razu to sie nie rozwinie. Ja teraz czasem przewijam i 3x na godzine. Masakra...

Cytat:
Napisane przez ametty Pokaż wiadomość
Mam go nadal, polozna obejrzala i stwierdzila, ze nie bedzie mnie meczyc. Mam sie zglosic jak cialo zacznie go wyrzucac, bo narazie jest calkiem pod skora. Troche odetchnelam z ulga, ale z drugiej strony wolalabym go juz nie miec

Kto pisal, ze dzieci do trzeciego miesiaca sie nie przyzwyczajaja? Mam taki wrzask w domu, ze chyba zaraz wyjde. Cora chce byc noszona, a maz jej nie chce nosic. Co wieczor mam taka akcje, jak oddaje tatusiowi dziecko. Wystarczy, ze maz ja wezmie na rece zrobi dwa kroki i cisza. A tylko sie zatrzyma i odsunie mala od siebie jakby ja odkladal i znowu wrzask. Maz jest z niej dumny, bo tez taki uparciuch z niego. Nie wytrzymam z nimi :banghead:

Przyzwyczaila sie panienka jak nic :/

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Cashmere - nam tez tylko Tormentiol pomagał. Potem wracało. Przemywalam wodą z soda, wietrzyłam i zaczęłam smarować alantanem. Wypróbowałam wiele tj.sudocrem, Bepanthen, nivea, penaten. Spróbuj może z soda i alantanem

Violka - super popołudnie

A z soda to jakie proporcje??

Cytat:
Cashmere a o Tormentalum slyszalas? Takie jak tormentiol tylko bez tego toksycznego skladnika
Ja nie slyszalam? mam to, ale bez kwasu borowego to nie jest takie skuteczne niestety. Bez porownania jesli chodzi o leczenie odparzen. Ale tak profilaktycznie to dobra masc

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Moja maruda jeszcze nie spi, a wykapna i najedzona juz dawno temu

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:23   #2826
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko hmm karmiąc to niewiem czy bym tego loda zjadła - jak myślicie można? Któraś kiedyś posała że śmietankowe można 😜
ja jadlam, i do tego bakaliowe, bo maz akurat takie kupil a mi sie bardzo chcialo

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:25   #2827
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Mnie na poczatku sutki tez bolaly, szczegolnie jak nie wycelowalam w srodek tego lejka co sie przyklada do piersi.

Dzialaj od razu to sie nie rozwinie. Ja teraz czasem przewijam i 3x na godzine. Masakra...

Ja nie slyszalam? mam to, ale bez kwasu borowego to nie jest takie skuteczne niestety. Bez porownania jesli chodzi o leczenie odparzen. Ale tak profilaktycznie to dobra masc

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Ja sypie na oko. Mysle że łyżeczka na pół szklanki wody

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 20:33   #2828
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sypie na oko. Mysle że łyżeczka na pół szklanki wody
Sprobuje. I to przy kazdym przewijaniu? Normalnie na platek i heja?

jestem mamą
Stary 2015-05-20, 20:35   #2829
violka848
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
O. Zapisze sobie

Ja teraz kładę na płasko na klinie

Mały nie spi od 1,5 godz. Leży w łóżeczku. Juz go poprawiłam bo leżał w poprzek. Hmm. Zaraz kolejne karmienie

O kurcze to super masz, moja to tyle w życiu nie przeleżała, max 20 minut bo już ją nuda bierze

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
jakie tabsy masz?
daj znac jak sie po tabsach bedziesz czula. ja krwawie juz kilka dni i czuje sie slabo czasami.. chyba mi sie podeszly :/

A Ty jakie masz? Mi przepisał jakiś Limetic, że bezpieczne podczas Kp i na 3 miesiące przepisał. Ale na potem polecał wkładkę na 5 lat, ile ta wkładka kosztuje? Orientuje się ktoś?

Cytat:
ja jadlam, i do tego bakaliowe, bo maz akurat takie kupil a mi sie bardzo chcialo

No ja też się pewnie skuszę w cieplejszy dzieñ, jak dziś np
Zaraz jakaś burza się u nas rozwinie chyba bo już coś grzmi z lekka.

Edytowane przez violka848
Czas edycji: 2015-05-20 o 20:39
violka848 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:39   #2830
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
My wrociliśmy z Białego niedawno uff Wizyta chwila moment, tylko Usg brzucha zrobił i anty wypisał, chwilę pogadaliśmy i koniec Potem obłowiłam się w Sephorze i w SP kupiłam mamuśkom tusze. Znacie ten tusz Bourjois Push up volume glamour? Babka polecała i na promocji był. Potem jeszcze w Castoramie nabyliśmy stolik i 2 krzesła na balkon taki byle jaki trochę ale składany i nieprzemakalny zestaw to na nasz balkon się sprawdzi I już mieliśmy do domu jechać, ale że mama kazała się nie spieszyć, że Ada grzeczna, mleko z butli wyjadła to jeszcze na kolację pojechaliśmy Bardzo fajne popołudnie, takie trochę inne od ostatnich hehe ale od 18 już tacy padnięci jesteśmy, bateria nam się o tej porze po całym dniu rozładowuje Rodzice się sprawdzili heh dobrze wiedzieć😜 Tęskniłam trochę do mojej ślicznotki ale nie jakoś tam panicznie, wiedziałam że jest w dobrych rękach
No to super popołudnie mieliście z mezem

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Hania -po miesiącu od tego jak Ty złożyłas dokumenty u pracodawcy czy od tego jak z kadr ktoś złożył dokumenty w zusie? Ja jeszcze nie dostałam i się zastanawiam czy o mnie nie zapomnieli przypadkiem :-/

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

No właśnie się zastanawiałam jak wygląda odparzenie? Czy jak jest takie zaczerwienienie to już jest to?

po miesiącu od porodu, wysłaliśmy do pracodawcy wniosek po wyjściu ze szpitala czyli niecały miesiąc minął od wysłania do otrzymania kasy.

Cytat:
Ja też już chyba coś za macierzyński dostałam, wydaje mi się że za 10 dni kwietnia - bo jakaś taka kwota niepełna.
Ja też dostałam za kwiecień póki co.

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:40   #2831
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Sprobuje. I to przy kazdym przewijaniu? Normalnie na platek i heja?
Ja przemywalam chusteczka mokra a potem wacikiem z soda.
Ja sama tak to wymyslilam. Mozna kąpać w sodzie ale wtedy działa sie na całe ciało

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 20:43   #2832
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko hmm karmiąc to niewiem czy bym tego loda zjadła - jak myślicie można? Któraś kiedyś posała że śmietankowe można 😜

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Dzięki dziewczyny tak popołudnie fajne, nie potrzebowałam w ogóle czegoś takiego, ale dobrze nam zrobiło Polecam
Jem lody smietankowe, truskawkowe, z orzechami, w czekoladzie :p

Cytat:
nam sie sprawdzil bepanthen w polaczeniu z zasypka alantan plus

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ----------

a swojego mleczka nie chcesz sciagac i zamrazac? moj butelki nie chcial wziac nawet do buzi, ani herbatki zadnej ani wody a jak podalam swoje mleko to szamal
chcialabym aby sie nauczyl pic mm, tak zebym potem nie musiala się tym martwic. Niedługo wakacje wiec jakies morze jezioro itp wiec mrozobe tam sie też nie sprawdzi tam.

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No bujanie jest o tyle zle ze potem trzeba bujac wiecznie, ale z drugiej str to dziecko wiec nie widzę powodu zeby nie bujac... Ale nosić staram sie nie uczyć bo potem nie dam rady
jak bedzie
Powtorze Ci slowa mojej mamy "ja was nosilam i bujalam, wnuki byly noszone i bujane i wszyscy zyja, bo dziecko tego potrzebuje i po to jest rodzic"
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:51   #2833
soniuska
Zakorzenienie

Hej Kochane;* caly dzien czytam ale sily nie mam pisac.
Na booderkach ok,lewe zdrowe a prawe w normie i kazal profilakttcznie pieluszkowac na to prawe bioderko. Za 3mce wizyta znow
Szkoda mi maluszka z ta pielucha ale coz.
Lece spac,moze uda sie pospac chociaz 2h.
Tesknoe za Wami;*
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 20:54   #2834
kamilove
Zakorzenienie

Mała hehehe no niezły masz zapasik tych chusteczek 😁

Violka tu super dzień mieliście, fajnie tak się wyrwać bez dziecka na trochę 😉

Violka ja jadłam już lody z maka i zwykle big milki też 😃
Stary 2015-05-20, 20:54   #2835
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Jem lody smietankowe, truskawkowe, z orzechami, w czekoladzie :p

chcialabym aby sie nauczyl pic mm, tak zebym potem nie musiala się tym martwic. Niedługo wakacje wiec jakies morze jezioro itp wiec mrozobe tam sie też nie sprawdzi tam.

Powtorze Ci slowa mojej mamy "ja was nosilam i bujalam, wnuki byly noszone i bujane i wszyscy zyja, bo dziecko tego potrzebuje i po to jest rodzic"

Zdrowe podejście mamy niczemu to nie szkodzi, tylko potem ciężko jest
Mowisz że tak wcinasz lody Hoho skuszę się na śmietankowca jak bede spacerować Dziś sprobował paprykę i trochę sosu czosnkowego podżarłam A Ty trzymasz dietę?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 20:56   #2836
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
O kurcze to super masz, moja to tyle w życiu nie przeleżała, max 20 minut bo już ją nuda bierze

A Ty jakie masz? Mi przepisał jakiś Limetic, że bezpieczne podczas Kp i na 3 miesiące przepisał. Ale na potem polecał wkładkę na 5 lat, ile ta wkładka kosztuje? Orientuje się ktoś?
Z tego co wiem to 500zl trzeba liczyc. Chociaz pewnie jak w wszystkim sa tansze i drozsze zaleznie od jakosci itp
Stary 2015-05-20, 20:58   #2837
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Mała hehehe no niezły masz zapasik tych chusteczek 😁

Violka tu super dzień mieliście, fajnie tak się wyrwać bez dziecka na trochę 😉

Violka ja jadłam już lody z maka i zwykle big milki też 😃

O no to super kolejny głos za lodami 😃

Sylwia rzeczywiście chusteczek ostre zapasy masz muszę też dokupić bo u nas 2 opakowania tylko - bieda hehe
Stary 2015-05-20, 20:59   #2838
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
O no to super kolejny głos za lodami 😃

Sylwia rzeczywiście chusteczek ostre zapasy masz muszę też dokupić bo u nas 2 opakowania tylko - bieda hehe
Najbardziej to mi się marzy magnum 😋 ale on z tych ciężkich takich i ta czekolada... 😞
Stary 2015-05-20, 21:00   #2839
cashmere
Zakorzenienie

Ja z lodow jadlam narazie tylko sorbet z czarnej pozeczki, pycha

Jutro jedziemy na szczepienie. Denerwuje sie. Trzymajcie kciuki

jestem mamą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 21:05   #2840
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrowe podejście mamy niczemu to nie szkodzi, tylko potem ciężko jest
Mowisz że tak wcinasz lody Hoho skuszę się na śmietankowca jak bede spacerować Dziś sprobował paprykę i trochę sosu czosnkowego podżarłam A Ty trzymasz dietę?
Niektórych rzeczy nie jadam w ogole np z grilla, ostre, a reszty jesli na cos mam apetyt a wiem ze moze zaszkodzic na Michasiowy brzuszek to male ilosci.
Stary 2015-05-20, 21:09   #2841
Majka232
Zakorzenienie

Przyszłam do Julka a on znów w poprzek i ulane ns prześcieradło. W pampku kupka a on spokojniutki. Rozczulil mnie.

Cashmere - kciuki!

Black - pytałaś bo chusteczki dada newborn. Pierwsze wrażenie ok ale bez szału. Huggies i lidlowskie lepiej nawilżone ale te też spoko
Stary 2015-05-20, 21:10   #2842
madzixx88
Zakorzenienie

witam się wieczornie

córa mi śpi od 2h, ostatnio polubiła usypianie w leżaczku, chwilę ja pobujam i odpływa a potem do łóżeczka przenoszę
oglądamy teraz tv a ja robię sobie stópki najs

Malinka-ja na Retkini mieszkam a Ty na Majowym? trochę kawałek mamy do siebie, wózkami nie da rady raczej dojechać ale chętnie się spotkam na spacer

Sylwia-przyjeżdzaj do nas

Bird-współczuję sytuacji z Tatianą, ale dobrze, że w domku całe i zdrowe jesteście

Kamilove-tak, te ciasteczka są przepyszne dziś na spacerze pochłonęłam 3/4 paczki a na jaką sukienkę czekasz?

Viola-gratki zakupów i co tam w Sephorze ciekawego ??
fajny dzień miałaś
ja marzę o wypadzie do galerii i shoppingu ciuchowym dla siebie niby w niedzielę ma to się stać

gratuluję wszystkich skończonych miesięcy i pięknych wag

temat szczepionek mnie przeraża
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:15   #2843
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Ale fajny dzien i jak masz dobrze z rodzicami.
Ja za bardzo nie mam z kim zostawic corki nawet na te 2 godziny, w pn mam wizyte kontrolną u gina i niby moge poprosic siostrę,dorosłą,ale ostatnio jak byla to nawet popatrzec jak sie pampersa zmienia za bardzo nie chciała...i jesli mala sie jej rozryczy to pewnie bede musiala wracac w trybie pilnym do domu...
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:17   #2844
madzixx88
Zakorzenienie

mi też się lody marzą i nie tylko, dziś w biedrze jak chodziłam między półkami to normalnie..

Cashmere-kciuki za szczepienie
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:21   #2845
cashmere
Zakorzenienie

Grzmi i leje u mnie. Czad.

Klade sie, moze troche pospie. Dobranoc!

jestem mamą
Stary 2015-05-20, 21:22   #2846
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
U nas bioderka ok ale lekarz kazal profilaktycznie pieluszkowac ale jak ok to po co? ? No ale ok na noc go będę pieluszkowac.
W ogóle dziś mnie niemiłosiernie boli blizna po nacięciu i peknieciu tak samo jak po porodzie :/ ledwo chodzę, teraz leże rozkraczona. Którąś też boli blizna, szycie np. Na zmianę pogody itp. ?
u mojej tez biodra ok,a uslyszalam od lekarza "pieluchowac luźno",nie dopytywalam sie o co mu biega,bo nie zamierzam.
Mnie tez dzis rana po cc boli,tak momentami mocniej nawet.kolezanke juz ze 2lata po cc boli podobno na zmiane pogody... :/
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:23   #2847
gossip_girl21
Zakorzenienie

Nie zdążyłam porządnie usnąć a ta się już głodna obudziła apetyt po tatusiu

---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Więc otwieram nocna zmianę

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-20, 21:29   #2848
lekkaatletka
Zadomowienie

Cytat:

Kurcze to zmartwilas mnie, myslalam ze te masci to to samo
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 21:37   #2849
kamilove
Zakorzenienie

Cytat:
Ja z lodow jadlam narazie tylko sorbet z czarnej pozeczki, pycha

Jutro jedziemy na szczepienie. Denerwuje sie. Trzymajcie kciuki
✊😃

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
witam się wieczornie

córa mi śpi od 2h, ostatnio polubiła usypianie w leżaczku, chwilę ja pobujam i odpływa a potem do łóżeczka przenoszę
oglądamy teraz tv a ja robię sobie stópki najs

Malinka-ja na Retkini mieszkam a Ty na Majowym? trochę kawałek mamy do siebie, wózkami nie da rady raczej dojechać ale chętnie się spotkam na spacer

Sylwia-przyjeżdzaj do nas

Bird-współczuję sytuacji z Tatianą, ale dobrze, że w domku całe i zdrowe jesteście

Kamilove-tak, te ciasteczka są przepyszne dziś na spacerze pochłonęłam 3/4 paczki a na jaką sukienkę czekasz?

Viola-gratki zakupów i co tam w Sephorze ciekawego ??
fajny dzień miałaś
ja marzę o wypadzie do galerii i shoppingu ciuchowym dla siebie niby w niedzielę ma to się stać

gratuluję wszystkich skończonych miesięcy i pięknych wag

temat szczepionek mnie przeraża
No mnie też dziś poniosło z tymi ciasteczkami , aż niedobrze mi było 😁 ale pycha.
A sukienkę wylicytowalam taka na rękaw 3/4 i dół falbanka, dresowa jakby chyba, sama nie wiem do końca 😁
To piękna niedziela Cie czeka! 😃
Stary 2015-05-20, 21:51   #2850
rosarioV
Zakorzenienie

A mi dada newnorn podpadowaly i kupiłam sobie 8 paczek na zapas

Matko jaknie pi.pka boli i rwie idę spać choć mały się troszkę kokosi może obudzi się na jedzenie zaraz dostanie cyca i wsio spać

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości