|
|
#1501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
ja te wstałam bez humoru... Pogoda dobija i bez kawki sie nie obedzie
|
#1503 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie laleczki :-* ja dzis sie obudzilam ok 8, juz po sniadanku
jeszcze troche i bede sie ogarniac ;-)KASPERKA, powodzenia na wizycie, kciuki :-* my tez jedziemy poogladac nasza juz chyba niemala kruszyne ![]() Dd1dd, oczywiscie musisz byc silna, dzielna i usmiechnieta, masz dla kogo :-*
|
|
|
|
#1504 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie
![]() Tyle się nacytowalam i napisałam a tu przerwa techniczna i post wsiąkł ![]() Powodzenia na wizytach A ja dziś miałam w nocy skurcz w lydce pierwszy raz... ależ krzyczałam TZ oszalał minę miał jak by ducha zobaczył, zaczął biegiem masować, oszalał myślał że rodzę heheheA dziś mam leniwy dzionek... Wczoraj latalam na szmacie do wieczora i dziś nic procz obiadku nie robię... Wysprzątane wszystko co możliwe łącznie z szafkami w kuchni ... prawie jak na święta haha Tylko zastanawiam się czy okna myć
|
#1505 |
|
Zadomowienie
|
Dzoewczyny, widze ze u wiekszosci spadek formy... Pewnie pogoda tak miesza... Ja wczoraj zaczelam brac nospe i leze kiedy tylko moge, wtedy czuje sie ok a jak chodze to juz niekoniecznie. A decyzja juz podjeta... wyprowadzka, tylko jeszcze zastanawiamy sie czy czerwiec czy lipiec. A u rodzicow trzeba bedzie remoncik zrobic zeby wykonczyc pokoik dla maluszka. Ale bedzie miala wlasny wiec lepiej niz tu w kawalerce
|
|
|
|
#1506 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale bylam równy tydzień temu od wczoraj a termin mam na 22 ;D Tak wogole to dzień dobry ![]() Ja juz jestem posrana bo dzisiaj ten dentysta ((
|
|
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
Witam się i ja w ten deszczowy i pochmurny dzień
Ja kompletnie dziś nie wyspana cała noc burze przechodziły i jakoś tak mnie bez przerwy budziły, a wczoraj posadziłam sobie kwiaty w ogrodzie i na balkonie, rano nawet mi się nie chciało patrzeć co z nich zostało :/ Kawka zrobiona biorę się za nadrabianie
|
#1508 |
|
Zadomowienie
|
A tak w ogole to wiecie co, bylam u mamy i naszla mnie taka ochota na prawdziwego piernika takiego na miodzie i smietanie, przekladanego powidlami... I co??? Zrobilam
wyszedl super, tak wyrosl a taki pyszny... Az sobie kawalek zabralam ze soba ;-) a dzis sobie go szamie i popijam wloskie cappuccino dostalam od mamy
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Roxi, natalia, martulka dziekuje za kciuki
martulka trzymam za Ciebie rowniez kciuki , odezwij sie po wizycie
|
|
|
|
#1510 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale bede tam szla z lekiem przed waga, no ale poprostu sie nie da no normalnie nie da sie ograniczac, moj maz wczoraj frytki smazyl po 20 i wez tu nie tknij... :-P
|
|
|
|
|
#1511 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1513 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dominika-dd1dd asienka ma ten sam dzień planowanego porodu co ja i jeśli była tydzień temu na wizycie ( środa)to miała dokładnie 25 tydzien 4 dni ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
|
|
#1514 | ||||
|
Raczkowanie
|
Widzę że było o chusteczkach nawilżanych ja wczoraj wdepłam do rossmanna i były pampers sensitive 4 - pak za 19 zł więc wziełam przyz Zuzi też je miałam na początek i były ok
A i tesco jest promocja na wszystkie ciuchy dziecięce, kocyki itp. -30% jakby któraś miała ochotę Cytat:
Cytat:
Cytat:
chociaż mój mały w 24 tc miał 670g i lekarz mówił że bardzo ok, żadnych leków nie brałam , zresztą Zuzia urodziła się 3300 ale w 42tc więc jakby się urodziła gdzieś na poziomie 38tc to była by naprawdę drobniutka Cytat:
och... to za mną chodzi już jakiś czas wytrawne czerwone wino - no normalnie mnie skręca jak widzę butelki na półce ..... uwielbiam..... ale jeszcze daleko do tego żeby można było się napić... co do remontów to u nas też w planie remont korytarza koniec czerwca - początek lipca więc też się szykuje że wszędzie syf będzie
|
|
#1515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też się właśnie wybieram do biedronki, ale chciałam zerknąć jeszcze na gazetkę i widziałam, że koszule nocne są niedostępne, a dresów, ani legginsów nie ma już w tej gazetce, więc nie wiem, czy opłaca mi się jechac...:/ |
|
|
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
Witam się po paru dniach. W niedziele dostałam mega zatrucia albo nie wiem co to było. Ale ścieło mnie na 3 dni. Mąż chciał mnie zabrac do szpitala ale naszczęście mineło. Dzisiaj już dobrze ale siedzę w pracy a tak mi się nie chce Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty |
|
|
|
#1517 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
oj to dobrze że już wszystko ok oj ja też w pracy ale dziś totalnie nie mam zacięcia - koszmarny leń ze mnie dzisiaj
|
|
#1518 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Witam sie z bolem glowy ;p czyli standard od jakiegos tygodnia.. nie moglam znieść tych upalow dzisiaj u nas na szczęście chlodno i pohmurno
Cytat:
Cytat:
z deweloperskiego stanu a jak remomt to pewmie jeszcze dluzej chyba ze nie wymieniacie wszystkiegoCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
POWODZENIA NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH ![]() a ja lece się ogarnąć i doprowadzić do stanu uzytkowego
|
||||||||
|
|
|
#1519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Mamusie
![]() Cytat:
ale dacie radę, wszystkie Cytat:
Cytat:
dzisiaj należy Ci się odpoczynek Ale menu ja uwielbiam piec i gotować, ale ostatnio coś mi pomysłów brakuje i weny... mam wrażenie, że w kółko to samo przygotowuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#1520 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, moj maz ostatnio w biedronce kupil chusteczki nawilzane dodatkowo z plastikowym pojemnikiem. Chyba jest promocja, no i jeszcze zakupil papier toaletowy nawilzany tez z pojemnikiem plastikowym.
A do kiedy ta promocja w tesco na ciuszki? |
|
|
|
#1521 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Sporo masz tych pieluch, albo ja mam za mało ![]() Kupiłam 10 zwykłych( 5 białych, 5 kolorowych) i 5 flanelowych. Cytat:
Ile to trzeba się nagimnastykować przed lusterkiem Cytat:
Ciuszki mają ładniutkie i tanie. Rabat wskakuje od kwoty 30 zł .Cytat:
Cytat:
Mój małżonek też często tak mówi hehe.Też byłam w biedronce i kupiłam prześcieradło Myślałam nad bodziakami, ale tyle juz tego mam.... a jesczze kusi mnie zamówić coś z f&f, bo tanioszka wychodzi z rabatem i takie tam wszystko ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dd1dd dziewczyny już wszystko napisały co i ja bym napisała, więc powtarzać nie będę. Widocznie córcia będzie z tych mniejszych, ale też wcale nie jest powiedziane, że nie nadrobi zaległości, bo ma jeszcze sporo czasu No i współczuje remontów, ale też wiem jak to jest, jak człowiek wprowadza robi wszystko na ostatnią chwilę, bo sama wprowadziłam się do nowego domu około miesiąc przed porodem i całą ciążę siedziałam na budowie żeby skończyć na czas. Na koniec trzeba było wszystko posprzątać, a człwiek schylić się nawet nie mógł.
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Odpuść te okna lepiej... chyba, że nie musisz wysoko sięgać to wtedy tak
ale ostrożnie Jeszcze raz kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty Kochane
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1523 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane
Zaczyna się wszystko układać wreszcie Dziś lecę na zakupy niemowlęco ciążowo biedronkowe A na obiadek zrobiłam sos chrzanowy z jajkiem i ziemniaczkami .. mniaaaam
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dasz radę, wierzę w Ciebie
Cytat:
a zaraz przeszło ![]() Cytat:
a ja jeszcze śniadania nie jadłam :PCytat:
|
|||
|
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z zakupów, w lidlu dorwałam bodziaki 17.99zl za dwie sztuki a w biedronce koszule ciążowa.
body były dopiero od rozmiaru 68 wiec nie brałam ![]() Lece machnąć ten obiadek co bede miała pozniej spokoj
|
#1527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciekawe czy jeszcze są ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1528 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1529 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana.
Humor tez średni. Spać mi się chce. Wszystko mnie denerwuje. Czuje się jak wieloryb. Chyba Zjem goralka 😀 Dziewczyny a ja się Was zapytam o karmienie. Bo czytam na internecie jadłospis dla kobiet karmiących i pisze kanapka z sałata, pomidorem i szynka albo tuńczyk . Jakieś brzoskwinie, ogórki i pomidory. Czy Wy tak jadlyscie? Ja z tego co pamiętam to tylko chleb z szynka, miodem, serkiem białym. Zupy lekkie. bałam się jeść owoce i warzywa. jak było u Was? I zamierzacie jeść takie rzeczy?
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.

dziękuję! 

ja te wstałam bez humoru... Pogoda dobija i bez kawki sie nie obedzie

TZ oszalał minę miał jak by ducha zobaczył, zaczął biegiem masować, oszalał myślał że rodzę hehehe

ale bylam równy tydzień temu od wczoraj a termin mam na 22 ;D 

Wasze dzidzie ładnie przybierają a moja się ociąga
jestem z Toba myslami 

ale dacie radę, wszystkie
a na kolacje planuje machnąć salatke Cezar...
dzisiaj należy Ci się odpoczynek
a zaraz przeszło