|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() Nie ma co być dumnym, ja to chcę mieć już za sobą po prostu. Odfajkować. No na razie jest spox, ale wejście do poczekalni i pot leje się strumieniami (znów te rymy ala Szymon Wydra )
|
|
|
|
|
#3452 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3454 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ooo., dobra myśl!
|
#3455 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A gdy nie mam, to nie mam, do sklepu specjalnie nie polecę (choć mam tak samo, jak Rejcz - średnio raz w miesiącu taki ostry napad i głód cukru) ![]() Cytat:
Eeeej, a może gazem rozweselającym? ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||||
|
|
|
#3456 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
dlatego czasem chowam przed małzem, bo on umiaru nie zna i wsio co słodkie wciaga jak młody pingu śledzie nim zdążę sie obejrzeć A ja takie zapasy baaaardzo powoli sobie dozuję
|
|
#3457 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. w sensie jaką książkę na komunię? z księgarni przykościelnej, ciekawostki z życia świętych, żeby było na temat ![]() też właśnie o tym pomyślałam - stosuje się ten gaz tak w ogóle? Cytat:
no mam taką nadzieję, że będę super zadowolona i też coś w kościach czuję, ale to raczej pogoda
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3458 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Stosuje, ale pewnie w niewielu gabinetach Tutaj troszkę na temat Cytat:
|
||
|
|
|
#3459 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3460 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3461 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Oj...
![]() Nie napiszę nic więcej, ale masz racje, zmień w tempie błyskawicznym, nawet przed urodzinami.
|
#3462 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3463 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
O matko boska,kompulsywnie poczłapałam drugi raz do Rossa - tym razem wziełam Argan Face Oil i 2 micele Bielendy
za wsio wyszło 29 zeta - no zeby tak w Sephorach tyle palcic, to byłby cud miód orzeszki
|
#3464 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cały Bar trzyma kciuki za Rejczel!
Cytat:
Siedzisz na siedzonku i pedałujesz I nie kiwasz się na boki. Ja sama nie jeżdżę na rowerze (w ogóle żadnym pojazdem nie kieruję) i dla mnie kosmosem jest utrzymanie równowagi i kierownicy. Raz niedawno próbowałam w lesie to wjechałam w paprocie Cytat:
![]() Szczoteczki elektryczne fajne som, tylko na początku ma się odruch kręcenia kółek ![]() Żegnam się znad utworu "Panie Janie" granego na mini akordeoniku
|
|
#3466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic, skoro wiecie to dobrze ![]() Też mam zamiar coś potestować, tylko nowego, na pewno jakieś kremiszcza z Rival de loop, niezle składowo i jakieś Tołpy. No i coś spontanicznie pewnie wyjdzie jeszcze
|
|
|
|
|
#3467 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#3468 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jeszcze mezoserum by mi sie przydało ![]() No i zapas toniku tyż, jak Margot. Tylko, ze w sumie mam prawie pełne buteleczki, z drugiej strony płacić 12 a 7 zł to zasadnicza róznica i w pełni usprawiedliwa chomikowanie chyba
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobrze, coś tam sobie wezmę nie planowanaego. W sumie mam tylko zapas olei i jeszcze jeden krem zachomikowany. No i jakieś maseczki, także nie wiele
|
|
|
|
|
#3470 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o serum, polecam zielone to z kwasami Aaaa, TV nie mam od lat 10-ciu a na blogi nie zaglądam
|
|
#3471 | ||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
Przynajmniej te już dosc dobrze nam znane. Bielende "odkryłam" niedawno, stad namysł, czy warto zapasy, czy nie ![]() Zielone mezoserum, tak? No w sumie w nie typowałam własnie
|
|
#3472 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Krem na noc i po oczy też mam zielony, ale z innej - 40+ obydwa świetne. Nawet się zaczęłam zastanawiać, czy by sobie nie dobrać kremu na dzień, skoro promocja jest...?
|
|
#3473 | |||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.o kurde 3. Cytat:
![]() ![]() ![]() 1.aaaa , bo odebrałam to jako apage satanas 2.a skont ona i gdzie takowe występujo ![]() o paczaj , aa ja nienawidze biegania ![]() Cytat:
2.ale będą przeżycia ![]() 3. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3474 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
generalnie staram się unikać wciągania , bo skutki są opłakane , bo jak wpadnę w ciąg wciąganiowy to nic się nie ostaje ino sadła chyżo przybywa Cytat:
:k ciuki:![]() ![]() to musiał być nietoperz niesprawny , latający o lasce ![]() Cytat:
2.ale to by było szczęście ![]() 3.
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3475 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No własnie tez myslę nad kremem czy warto, hmm... ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
|
|
#3476 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
2.no to nic dzifnego , jak się wieczorem nawp...znaczy najesz nic dziwnego że rano Ci się nie chce trza by sie przegłodzić wieczorem a najeść rano
|
|
|
|
#3477 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Uwierz, pracuje nad tym już z jakieś kilkanascie lat i dalej stoję w tym samym miejscu Od zawsze rano nie bywałam glodna- już jak 5-6 lat miałam to samo było - herbatka rano tak, chlebek nie
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-21 o 17:47 |
|
|
|
|
#3478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Znad zakupionego roweru
Hmm, zapowiada się super Cytat:
Internetu przenośnego jakoś nie potrzebuję. Bo nie mam Pewnie jakbym miała tobym twierdziła, że potrzebuję 2. Od kiedy zjadłam pierwszy raz to w sezonie kalafiorowym każę TŻu robić raz w tygodniu ![]() (Gryx, ja chyba wrzucałam już jakiś przepis z tego bloga. Jedyny kulinarny, na który zaglądam, bardzo lubię autorkę i jej przepisy )Cytat:
Ale to w przyszłym miesiącu, w tym spłukałam się na zapas soczewek i wypaśną wizytę u gina - czemu to człowiekowi się wydaje, że dopiero-co-był, a tu prawie dwa lata minęły ![]() Tak rozmyślam nad tym surowym łososiem Margot I przypomniało mi się, że kiedyś miałam zamiar robić gravlax. Czy ktoś próbował robić sam w domu? Albo jadł? Dobre?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-21 o 17:58 |
||
|
|
|
#3479 | ||||
|
BAN stały
|
Znad tabletek
Cytat:
To było przed lokalem, w którym kolega wyprawiał osiemnastkę - obstawiam spore stężenie % w powietrzu ![]() Cytat:
Mam dokładnie to samo, do wieczora mogę na samych kawach funkcjonować ![]() O! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3480 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Jednym słowem wieczorem sa ataki dywanowe na lodówkę i szuflady
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

)

Eeeej, a może gazem rozweselającym? 

One są niebezpieczne 

Dla mnie to kosmos. No i nienawidzę jazdy na rowerze.