![]() |
#1621 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
![]() Mravka ale fajowo.. nad morze ![]() ![]()
![]() |
#1622 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1623 | |||||
Zakorzenienie
|
Akurat tym się nie podzielę
![]() Cytat:
![]() Chociaż ja bym nie dała nikomu prasować, bo oczy na cieszę ich widokiem . Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż dwa tygodnie to dla mnie stanowczo za długo. Ja to z tych co 4 max 5 dni i ciągnie mnie do domu... Cytat:
![]() Ale się objadłam placków ziemniaczanych ... Kiedy bierzecie się za docelowe pranie ciuszków? Ja tak myślałam z 6 tyg przed porodem, ale nie wiem czy to nie za póżno ![]()
![]() |
#1624 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A Ty ale mi narobiłaś ochoty na obiad ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Babyy skad wy macie te truskawki ja od wczoraj nie moge znalesc w sklepach ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Zakorzenienie
|
Asienka, super, że ząbek wyleczony
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dopiero w lipcu bede prac ![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Roxi, podaj prosze Twoj przepis na krem ze szparagow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Noo nie wiem, czy tak dobrze... wolałam jak było wcześniej jak miałam dużo siły i wszystko sobie sama robiłam, a teraz jest masakra... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
Ja truskawki kupuję od takich prywatnych osób co stoją z łubiankami koło dużych sklepów, bo w maketach to jeszcze ich nie ma .
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-05-21 o 16:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na maśle podsmażam cebule pokrojona w kostke i czosnek, dodaje obrane i pokrojone w kawałki białe szparagi i ziemniaki pokrojone w kostke. Zalewam woda i gotuje do miękkości. Blenduje i przelewam przez sitko. W drugim garnku pezygotowuje niewielka ilośc beszamelu, jak jest gotowy to wlewam do zupy. Doprawiam sola, pieprzem, gałka muszkatołowa. Podaje z grzankami ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
A mi to nawet takie truskawki sie wydają bez smaku... Tzn raz sie trafiły super... A tak to gorsze niż w supermarketach ![]()
![]() |
#1634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To następnym razem kup i dla mnie ![]()
![]() |
#1636 |
Rozeznanie
|
![]()
Bylam przed chwila na pogotowiu
![]() Koszmar jakis normalnie.otoz wbil mi sie kleszcz prawie pod pacha ale troche nizej.tak ze mislam go pod biustoniszem.probowalam z paniki zrobic to na wladna reke ale cos zostalo i biegiem do przychodni.tam nawet na.mnie nie spojrzeli poniewaz mam karte zalozona w starej przychodni a w tej niemam.babka w recepcji poszla zapytac lekarza a on mnie odeslal-nawet nie wychodzac z gabinetu:/dodam ze stara przychodnie mam w miescie obok a maz zabral samochod akurat.wyszlam z tej przych i zaczelam ryczec z bezsilnosci i ze wscieklosci zarazem.Musialam poczekac na meza i jak juz wrocil pojechalismy na pogotowie.Tam odbylam rozmowe z ratownikiem ktory oswiadczyl ze takie rzeczy jak kleszcze wyciagaja w przychodni ogolnej..juz sie zalamalam:/ale przyszedl lekarz i bez rejstracji wyciagnal mi tego gada ![]() Uff teraz musze patrzec czy nie ma ruminia.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super ![]() Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No jak się nie chwalisz jak chwalisz ![]() ![]() Cytat:
Słodkie są takie szczere teksty. Moja mama dziś chodziła po młodego do przedszkola, wrócili wyciąga pojemnik na chleb i mówi: widzisz co ta matka mi daje do jedzenia... miał z wędliną i ogórkiem. Mięso to on tylko toleruje w schabowy i parowkach. Cytat:
U mnie może za tydzień będą. Teraz pochlodniało to się przeciągnie, na czereśnie tez juz czekam i nie mogę się doczekać. Cytat:
Kupiłam pół arbuza w biedronce i oprócz tego że jest mokry i różowy to smakuje bardziej jak ogórek. I jeszcze kupiłam paczkę pieluch 1 z dada. Młody otworzył mojego eosa oblizuje i mówi wiesz, że to jest słodkie ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
Mam całodniową chandrę... Kawa nie pomogła, magnum tez... Teraz zjadłam michę sałatki owocowej
![]() ![]() A nie.. Sorry.. Przyjechał jeden ale to z butami dla mnie, nic dla maluszka ![]() Widzę ze niektóre z Was chwała sie wypoczynkiem nad morzem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1640 |
Zadomowienie
|
Witajcie... Ja juz po wizycie... Moja mala Lenka okazala sie CHŁOPCEM.... :-P serio... Nie moglam w to uwierzyc ale bede miala wymarzonego synka!!!! Ale juz bylam nastawiona na dziewczynke i mam juz kilka rozowych ubranek... :-P wazy 1226g, a rozmiary brzuszka glowki i kosci udowej ma jakby byl tydzien starszy.
Zadzwonilam do mamy z informacja ze zostanie jednak zona dziadka a ona na to ze jaja sobie robie, a ja jej mowie ze jaja to ja widzialam na pol ekranu ;-) aj... Jakos mi coezko teraz ta zmiane przyswoic... Ale ewidentnie widac bylo ze bedzie chlop... ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- A... I waga... 8 z przodu jeszcze sie nie pokazalo ;-) wiec tyle dobrego ;-) ale tylko ciut ciut brakuje... :-P dzis fryrki a pozniej lody... To na poprawienie humoru... |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | |||
Zakorzenienie
|
Ja tak samo... jakoś w pierwszej połowie lipca
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() A w którym tygodniu lekarz mówił, że to dziewczynka? Mówił, że jest pewien? U mnie w 21t i powiedział, że na 100%. Nie mogliśmy z mężem uwierzyć, bo jakoś przekonani byliśmy, ze będzie syn, ale teraz to ja już jestem tak nastawiona, że nie wiem jak bym zareagowała ![]() Ale ogólnie to oczywiście gratulacje, że synuś zdrowiutki jak rybka, waga ładna ![]()
![]() |
#1642 |
Zadomowienie
|
Nicole... U nas w 21t 1d na 90%powiedzial ze dziewczynka, pozniej bylam w 24t4d i nie potwierdzil bo sie nie dalo a dzis mam 28t4d i jest chlopak...
Nad imieniem wlasnie debatujemy, maz chce Alan albo Ignas (czyli Ignacy... A to juz nie tak ladnie brzmi) :-P Edytowane przez martulka0991 Czas edycji: 2015-05-21 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zadomowienie
|
Martulka gratuluje
![]() ![]()
#1644 |
Zakorzenienie
|
Będę miała pietra przed kolejnym USG... a jakoś ostatnio nachodzą mnie takie myśli, co jeśli okaże się, że syn
![]() ![]() ![]()
#1645 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1647 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że u nas nic nie urośnie bo wszysyko różowe kupuje |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow, serio ?!?? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
To całkiem normalne ![]() ![]() Chociaz powiem, ze w ciazy z juniorem byłam o wiele bardziej ostrożniejsza z wyborem ciuchow itd mimo, ze mówili ze na 100% chłopak. Bałam sie kupować wszystkiego pod "chłopaka" bo zawsze była nutka niepewności. Teraz inaczej bo mam z krwi, inaczej bym pewnie tez nie zrobiła az tak dziewczęcej wyprawki ![]() ![]()
![]() |
#1649 |
Wtajemniczenie
|
Martulka ale niespodzianka, teraz normalnie pietra mam jak moja Julcia moglaby byc chlopcem.. wlasnie sprzedalam prawie wszystko po synku a szafa cala w rożu i sukienkach. :-D malo sie odzywam bo pakujemy sie nad morze, takze wakacjujemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.