|
|
#3481 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVI
Ja napadłam na Intimissimi
Poza tym upolowałam w Rossie krem na dzień do kompletu z nocnym ![]() A co do łososia... Gravad lax sama nigdy nie robiłam - nie dotrwałby. U mnie jest ten problem,że co się da,jem na surowo,chyba,że naprawdę się nie da. Np.surowej wątroby,albo krewetek...
|
#3482 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ale zdjęcia, jednak kolor przekłamuja No ja nasycona 3 kolorami na razie stanikowo jestem zaspokojona ze tak powiem ![]() A jak Ci sie widzi ten bezszwowy krój w noszeniu? Ja przyznaje, ze jak go zobaczyłam w sklepie to sceptyczna, byłam, ale jak przymierzyłam, to sceptycyzm cały zniknał, jak ręką odjał
|
|
#3483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz przymierzałam taki bezszwowy i hmmmm. Rachelo Jak tam twoje próchniaczki? U mnie tsh 0,2 i dostałam pozwolenie na udział w maratonie hahahah
|
|
#3484 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Veni,Vidi, Vici
Ale dziś bolało Brrrrrr Jednak euforia po wszystkim No niewiele się równa radości wyjścia w pozytywnym stanie bez traumy z od lekarza Cytat:
2. Dzięki Cytat:
Cytat:
wstyd mi, ale cóż. Chyba niepotrzebnie się przyznałam ![]() 2. Dla mnie kosmos jest w utrzymaniu równowagi na jednośladzie oraz w byciu kompatybilnym z czyimś że tak powiem stylem. Ktoś tym buja. Nie wiem, nienawidziłąm jako dziecko jazdy na bagażniku rowera, telepało mną, niedobrze mi było, bez sensu kompletnie. Nie lubię w czyimś rytmie. No i nie lubię rowerować. Lubię chodzić. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
) ponoć nie wiadomo co się kryje w środku, ale dopiero na lipiec impreza. ![]() 2. ![]() ![]() klask i:
|
|||||||
|
|
|
#3485 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
A dwa dni temu śniło mmi się że jedynki górne mi się powyłamywały. Strach się bać
|
|
#3486 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Rejcz No proszę, jak to od razu świat wydaję się fajniejszy ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
wcześniej czy później, ale iść musiałam ![]() Takze wolę nie snić
|
|
#3487 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Rachelo,gratulacje!
![]() Corii,dla mnie też pierwsze wrażenie dziwne,ale myślę,że w noszeniu się sprawdzi. Zaskoczenie: musiałam wziąć większą miseczkę a cen jest 135zł minus zniżka a te stare staniki trzy dni ze sobą do pracy nosiłam
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz Rachelko, już po
A ja jeszcze przed i pilnuję coby stracha większego niż potrzeba nie uhodować ![]() Oto pojazd, już nasz Taki rowerowy tydzień, wczoraj B dostał swój pierwszy rowerek Jeszcze tylko musi nauczyć się pedałować ![]() Idę robić szparagową pastę, ciekawe co z tego wyjdzie
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-21 o 20:10 |
|
|
|
#3489 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3490 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Noszenie starych stanikó ze sobą w końcu przyniosło efekty ![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Mój atak juz sie zaczął - na pierwszy ogień poszły orzeszki Felix
|
|
#3491 | ||
|
BAN stały
|
Próchniaczki
Suuuper! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3492 | |
|
Zakorzenienie
|
To prawda, zawsze tak było. Autentycznie serotonina 100% w górę!
Morda się śmieje. ![]() Wiem, że marudzę jak małe dziecko, no ale ponoć w robo u chuopa nikt nie siada na fotel bez znieczulenia, tacy panikarze. Także nie jestem sama ![]() Cytat:
2. Oooooo, w sensie pasta, makaron czy pasta, mix? Bardzo jestem ciekawa. U mnie niestety chuop robi zapiekanki na chlebie - ja mam wersję po włosku, on po wiejsku.
|
|
|
|
|
#3493 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Gdzie tam marudisz, chyba nie wiesz, co to prawdziwe marudzenie ![]() A bo chuopy to przy byle czym od razu słabną ![]() Mój jak raz poszedł na pobranie krwi, to się w tam w tym pokoju pobrań z nóg zwalił Uderzył o szafkę i do domu mi przyszedł z plasterem na głowie, ja się pytam gdzie był, on ze na pobraniu, a ja na to, ze nie wiedziałam, ze z głowy pobieraja teraz Także wiesz, nie przejmuj się, nic co ludzkie itd
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-21 o 20:12 |
|
|
|
|
#3494 | |
|
Zakorzenienie
|
No już już
![]() Cytat:
Pojechałam minimalistycznie, bo nie mam rukoli (nie dziwota, skoro nie lubię) ani orzeszków piniowych (tak naprawdę to tylko raz w życiu jadłam), więc tylko obgotowane szparagi+twardy ser i włala Pyszotka. Lepsze na pewno byłoby z czosnkiem, ale źle mi robi na żołądek.
|
|
#3495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Racja, szparagi i parmezan to wystarczająco bogaty smak Odlocik smakowy i w ogóle. Ale wiesz, że bez piniowych, te pesta lub pasty są znacznie smaczniejsze. JA rukolę uwielbiam, pesto z niej ze słonecznikiem pyszne. Wiesz, że i mi surowy czoch wypala żołądek Jakoś tak w pastach samoróbnych mnie żre od środka, wypala, i już nie daję. Czasem dosypię granulowanego odrobinę. W knajpowych pastach jednak mi nie szkodzi ![]() Dlatego pochłaniam czosnek na ciepło, w prawie wszystkim
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-21 o 20:24 |
|
|
|
|
#3496 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przyszłam zajrzeć, czy moja siostra Rejcz żyje, widzę że tak
![]() W sobotę też napadam na Rossa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3498 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A tak przy okazji to teraz w profilu każdy może sobie walnąć swój osobisty podpis pod nickiem. Tylko że pogrubiony jeno jest u testerów, wam dany będzie chudy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3499 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
One takie drogie z natury? Cytat:
|
|||
|
|
|
#3500 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#3501 |
|
BAN stały
|
Gdzie się ten podpis wklepuje, bo nie umiem znaleźć
|
|
|
|
#3502 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No własnie miałam to samo pisac- przejrzałam ustawienia i albom slepa, albom głupia, albo Winterce się cus przysnilo
|
#3503 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3504 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3505 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
No tłumaczyć mam jak dziecku? Znajdź se
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. O, dobry i chudy, będzie jedyną chudą rzeczą jaką mam! Naaaaaajsssssss
|
|
|
|
|
#3507 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() na początku trochę szok, a teraz mi się dziwnie myje zwykłą, jakoś tak za dużo muszę się namachać ![]() ![]() Cytat:
najważniejsze że już z głowy ![]() Cytat:
Ale jestem głodna, mam ochotę na kolacje w stylu Parableki
|
||||
|
|
|
#3508 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
a telefon jednak mniejszy i lżejszy niż taki przykładowo tablet, żeby go nosić zawsze ze sobą nie wiem, ale w tym opisie co wkleiłeś o gazie rozweselającym było napisane, że to sedacja wziewna tym gazem jest może jest i jakaś inna? Cytat:
2. ja się staram od dawna oduczyć mycia zębów kółkami, jak zapomnę to oczywiście kręcę kółka ale staram się jednak stosować ruchy wymiatające (jak to brzmi Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio miałam pastę z marchwi i słonecznika, poezja Cytat:
No. Ten kosztował 1000 Eurasów jako nowy. Nasz poprzedni (ślubny Ale za to jak jedziemy ludzie na ulicy nam machają i pokazują sobie palcami Poszłabym poczytać, ale mam akurat na tapecie Davida Copperfielda i tak strasznie żal mi tego chłopca
|
|
#3510 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Pożarłam michę makaronu ze srem pleśniowym,oliwą i czosnkiem,poprawiłam resztką ptysiów i teraz mogę z głodnym pogadać
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

Brrrrrr
Siedzisz na siedzonku i pedałujesz
wstyd mi, ale cóż. Chyba niepotrzebnie się przyznałam 
Przynajmniej te już dosc dobrze nam znane.
klask i:
No proszę, jak to od razu świat wydaję się fajniejszy
a cen jest 135zł minus zniżka 

Odlocik smakowy i w ogóle.
Jakoś tak w pastach samoróbnych mnie żre od środka, wypala, i już nie daję. Czasem dosypię granulowanego odrobinę. W knajpowych pastach jednak mi nie szkodzi