Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-22, 06:08   #1681
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Witam sie i ja synek juz ma imie wybrane, bedzie Alan, wybral tatus ;-) Do mnie chyba powoli dotarlo ze jednak synus ale nie ma bata, teraz trzeba kupic jemu jakichs ciuszkow na poczatek... Wiec jutro chyba wyruszamy na lowy ;-)

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ----------

Ale jak bedzie nastepna coreczka to bedzie Lena, nie ma bata ;-)

Super, ze udało sie Wam tak szybko podjąć decyzje co do imienia

---
Ja sie ogarniam i lece po świeże pieczywko bo mnie naszło na świeża bułeczkę z serkiem, pomidorkiem i młoda cebula

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 06:12   #1682
martulka0991
Zadomowienie

Nom nie ma co, zachcianki trzeba spelniac, ja wczoraj przed snem pochlonelam frytki i lody ;-) a dzis pilnuje slodko spiacej sasiadki od 6.20 wiec na sniadanko z mezem jedlismy zapiekanki na buleczkach z wedlinka i serem ;-) teraz popijam poranne cappuccino, a i od dzis ograniczam slodkie... No i jak sie uda to bede mniej jesc, bo jem z nudow poprostu a nie z glodu... :-P wiec bedzie ograniczenie ;-) no ale dzis beda pierogi ruskie ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 06:24   #1683
asienka_182
Rozeznanie

:hejka: Hej
Ja juz sie obudziłam a w zasadzie to dzidzi mnie obudziło kopaniem
Musze jeszcze troche wstac zjeść śniadanie i jechac mężowi po receptę na warzywniak po truskawki Zaś do gminy po odbiór dowodu i po resztę zdjęć z wesela do fotografa wiec mam trochę latania dzisiaj ale dam rade
Dzisiaj upiekę biszkopt a jutro bede tworzyć tort na urodziny Tż zobaczymy co mi wyjdzie no bo jutro jeszcze grill urodzinowy kupiłam mu karnet na siłownię i bluzkę wiec powinno starczyć
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 06:57   #1684
MsLullaby
Zakorzenienie

ja juz przed 6 na nogach :/

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Ah i dziś zaczynamy 31 tc

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:01   #1685
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Witam sie i ja synek juz ma imie wybrane, bedzie Alan, wybral tatus ;-) Do mnie chyba powoli dotarlo ze jednak synus ale nie ma bata, teraz trzeba kupic jemu jakichs ciuszkow na poczatek... Wiec jutro chyba wyruszamy na lowy ;-)

---------- Dopisano o 06:03 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ----------

Ale jak bedzie nastepna coreczka to bedzie Lena, nie ma bata ;-)
Dobry wybór z imieniem
Jeszcze będą jaja jak urodzimy w tym samym dniu

---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Ja od 5
Stary 2015-05-22, 07:13   #1686
beatrix28
Zadomowienie

hej mamusie,ja na chwile obecna nic nie kupuje,
niespodziewajka chamstwo i trzeba sie przygotowac ze beda dla Was jeszcze gorsi ...ja bym ograniczyla konkakty do minimum,da się? a Twoj maz ma jakas opcje by znaleźć zlecenie do czasu Twojego porodu,gdyby nie ten poslizg moglby ladnie zarobic gdzie indziej...ludzie to są niewdzieczni..

martulka,to Ci heca...ja bym sie nie przejela bo mam duzo ciuszków po synku ale jakos juz sie nastawilam na corke i wlasnie polakierowalam kolejne motylki zeby nakleic na drzwi i lozeczko...

asienka182 ja tez jem i jem..ciagle jem i ciagle glodna jestem...niedlugo brzuch to bede na kolanach tzrymac.
Roxy u nas też juz imie wybrane ,z synkiem bylo tak samo,pierwszy pomysl najlepszy bo jak sie za duzo kombinuje to potem niewiadomo juz co wybrac..

jess922 jak bylam u mamus lipcowych 2010 to niejedna urodzila tego samego dnia..zalezy jak dlugo ktora sie meczyla..bo wiekszosc z nas rodzila sn..

u mnie szafa jzu zlozona przynosze ubranka od mamy,bo dotychczas tam skladowalam,ale wypiore jak pogoda bedzie pewniejsza no i ostatnio na zelazko nie moge patzrec.
majka jednak wybralismy Hensvik..super jest.

ja dzis mam warzywna z brukselkami i naleśniki...
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:25   #1687
roxana_lu
Zakorzenienie

A ja miałam dzisiaj pisac mgr bo junior w zerówce, TŻ w pracy a mi ni stad ni zowad przyjechali robic taras 6 chłopa, krzyki, przekleństwa, szum, wiertary... i to sie rozłożyli akurat na ostatnia moja prosta z pisaniem pracy przed oddaniem promotorowi... Akurat do południa kiedy mam wolne i ciszę

Dzis ja sie musiałam wyżalić

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 07:36   #1688
kasperka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Witam się i ja
U nas piękna pogoda, mąż w domku ze mną, jutro wyjeżdżamy i nie będzie nas do poniedziałku- święto u nas jest, więc akurat przedłużony weekend

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
A ja miałam dzisiaj pisac mgr bo junior w zerówce, TŻ w pracy a mi ni stad ni zowad przyjechali robic taras 6 chłopa, krzyki, przekleństwa, szum, wiertary... i to sie rozłożyli akurat na ostatnia moja prosta z pisaniem pracy przed oddaniem promotorowi... Akurat do południa kiedy mam wolne i ciszę

Roxi, współczuje tych przeklaństw i wiercenia, ale przynajmniej będziesz miała spokój...
Ja siedzę jak na szpilkach
Architekt wczoraj miał nam dać znać kiedy zaczynamy, mieliśmy spisać protokół itd i nie zadzwonił !!!
Czekamy teraz do godz. 10 i dzwonimy do inwestora .
Jestem taka zdenerwowana tą całą sytuacją
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:38   #1689
Acka
Rozeznanie

Witajcie
Ja jeszcze leze i nie moge sie przemoc zeby wylez z lozka
A tu niema chlebka i trzeba do sklepu isc..wlasnie myslalam nad obiadkiem i chyba zrobie botwinke pierwsza w tym roku.
Dobra skladam lozko i do dziela
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:42   #1690
majka242007
Zakorzenienie

hej mamusie...

Ja to jakaś nieogarnięta jestem,,, znów pocytowałam, popisałam i zamiast kliknąć wyślij zamknęłam okienko... no co za de*il wrrrr
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:43   #1691
Acka
Rozeznanie

Cytat:

Ja wlasnie wczoraj zaczelam 28 i tak mi to zlecialo ze w szoku jestem
Maly od wczoraj tak sie wierci ze zaczelam sie zastanawiac:| moze poczul ze mialam wczoraj kiepski dzien, no i ten kleszcz:-(
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 07:49   #1692
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
.

u mnie szafa jzu zlozona przynosze ubranka od mamy,bo dotychczas tam skladowalam,ale wypiore jak pogoda bedzie pewniejsza no i ostatnio na zelazko nie moge patzrec.
majka jednak wybralismy Hensvik..super jest.

ja dzis mam warzywna z brukselkami i naleśniki...
no i super, właśnie na nią zerknęłam... Ładna... Tylko żeby posłużyła i będzie git

---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
No dokładnie .. ale co poradzić .. ostatni raz tam poszliśmy , ostatni raz TŻet w czymkolwiek mu pomagał.

A jeszcze wczoraj ta moja kuzynka stwierdziła że wylądowała w szpitalu ( jest w ciąży zagrożonej ) bo musiała mojemu G podawac wode jak jej te płytki na tarasie układał .. noo szczeeeeeeeena taka
nie no... aż sama się wkurzyłam Oni są (przepraszam za wyrażenie) bezczelni

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Niespodziewajka po raz kolejny widać ze z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciach :/
pod warunkiem że staniesz po środku, bo jak z boku to cię jeszcze wytną ze zdjęcia

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez sandeo Pokaż wiadomość
Jej... Ja mam całą szafę chłopięcych ciuszków. Jakby teraz sie okazało ze bedzie jednak dziewczynka to chyba bym zemdlała
no ja sama też bym była w szoku...

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Witajcie... Ja juz po wizycie... Moja mala Lenka okazala sie CHŁOPCEM.... :-P serio... Nie moglam w to uwierzyc ale bede miala wymarzonego synka!!!! Ale juz bylam nastawiona na dziewczynke i mam juz kilka rozowych ubranek... :-P wazy 1226g, a rozmiary brzuszka glowki i kosci udowej ma jakby byl tydzien starszy.
Zadzwonilam do mamy z informacja ze zostanie jednak zona dziadka a ona na to ze jaja sobie robie, a ja jej mowie ze jaja to ja widzialam na pol ekranu ;-) aj... Jakos mi coezko teraz ta zmiane przyswoic... Ale ewidentnie widac bylo ze bedzie chlop...

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

A... I waga... 8 z przodu jeszcze sie nie pokazalo ;-) wiec tyle dobrego ;-) ale tylko ciut ciut brakuje... :-P dzis fryrki a pozniej lody... To na poprawienie humoru...
łał , masakra
gratuluję synka hihi
Stary 2015-05-22, 07:49   #1693
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Co za pogoda

Cytat:
Szybka decyzja u nas nie ma tak łatwo

Cytat:
Gratuluję teraz będzie już z górki
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:49   #1694
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Maly od wczoraj tak sie wierci ze zaczelam sie zastanawiac:| moze poczul ze mialam wczoraj kiepski dzien, no i ten kleszcz:-(
na pewno poczuł ten stres.... Ja jutro zaczynam 28tc ... le to leci masakra
Stary 2015-05-22, 07:52   #1695
beaciorq
Zadomowienie

Czesc dziewczyny

Dzisiaj wazny dzien bo:
1. zaczynam 3 trymestr
2. Na wadze pojawilo sie 7 z przodu
3. Zauwazylam pierwsze rozstepy na piersi

Normalnie chyba sie upije z tej okazji....
Jeszcze do tego dziś w nocy spimy sobie i nagle wlacza sie sam telewizor w pokoju myslalam ze sie zes.am ze strachu budze szybko tz i go wygonilam żeby wylaczyl. Okropnie sie przestraszylam az mi sie maluch obudzil bo zaczal kopac chyba dostal zastrzyk adrenaliny :p
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:53   #1696
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Ale u mnie leje od wczoraj. Tak mi się juz nie chce pracować też ostatnio mam spadek formy jak większość z Was ale już poinformowałam przełożonych że w czerwcu idę na zwolnienie.

martulka0991 gratuluje zdrowego synusia Ja też mam ciągle przeczucie że mój lekarz się pomylił i jednak będzie dziewczynka. Okażę się 11 czerwca bo wtedy mam mieć szczegółowe usg ale ciężko by mi bylo się już teraz przestawić. Ale z drugiej strony wole teraz niż po porodzie.
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:58   #1697
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:

Współczuję warunków

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Dzisiaj wazny dzien bo:
1. zaczynam 3 trymestr

Jeszcze do tego dziś w nocy spimy sobie i nagle wlacza sie sam telewizor w pokoju myslalam ze sie zes.am ze strachu budze szybko tz i go wygonilam żeby wylaczyl. Okropnie sie przestraszylam az mi sie maluch obudzil bo zaczal kopac chyba dostal zastrzyk adrenaliny :p
kup se Karmi albo szampana dla dzieci na poprawę humoru
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2015-05-22, 08:02   #1698
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc dziewczyny

Dzisiaj wazny dzien bo:
1. zaczynam 3 trymestr

mi się ostatnio tak światło na przedpokoju zaświeciło (ale to wiem że przez Maję bo skakała skakała i nie dala rady więc pewnie na pół włącznik został) ale i tak się wystraszyłam a chwilę potem w szafie rurka od odkurzaca się obsunęła i spadła ... TZ miał dwie pobudki i sprawdzać musial cały dom

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

co dziś na obiad?
Mi został z wczoraj jeszcze indyk w sosie pieczarkowym , a w południe babusia przychodzi i robimy pierogi ruskie najlepsze pierogi na świecie ruskie mojej babci
Stary 2015-05-22, 08:05   #1699
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość

mi się ostatnio tak światło na przedpokoju zaświeciło (ale to wiem że przez Maję bo skakała skakała i nie dala rady więc pewnie na pół włącznik został) ale i tak się wystraszyłam a chwilę potem w szafie rurka od odkurzaca się obsunęła i spadła ... TZ miał dwie pobudki i sprawdzać musial cały dom

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ----------

co dziś na obiad?
Mi został z wczoraj jeszcze indyk w sosie pieczarkowym , a w południe babusia przychodzi i robimy pierogi ruskie najlepsze pierogi na świecie ruskie mojej babci
U nas dziś zupka brokułowa i chlebek czosnkowy do tego

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-22, 08:31   #1700
heroine86
Zakorzenienie

Ja też mam obiad z wczoraj- zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym
Stary 2015-05-22, 08:41   #1701
sandeo
Zadomowienie

Heeej uff dzisiaj humor o wiele lepszy! Dobrze ze ten wczorajszy dzień szybko minął.
Ja juz po śniadanku, łazienka posprzątana, reszta sprząta sie sama a ja biorę mojego piesia na spacer muszę wykorzystać czas póki jeszcze jest piękne prawie bezchmurne niebo i nie pada. Biorę książkę, kawkę i zmykam do ogrodu niech juz w koncu bedzie cieplej!!

Dzisiaj na obiad planuje racuszki wlasnie zdałam sobie sprawę ze w tym tygodniu tylko raz jadłam mieso. Totalnie mnie odrzuciło co jest dla mnie niepodobne!

Miłego dnia Dziewczynki!

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:
Czesc dziewczyny

Dzisiaj wazny dzien bo:
1. zaczynam 3 trymestr

Gratki z okazji 3 trymestru
Waga sie nie przejmuj! Tak jak teraz wszystkie tyje,y tak pózniej będziemy zrzucać u mnie juz 14-15kg na plusie
Co do rozstępów to ja sie nawet boje oglądać. Wole nie wiedzieć czy je mam
A oglądałam wczoraj Gesler? Tam tez był motyw ducha ktory straszył w restauracji. Przez to w nocy bałam sie iść siku
Stary 2015-05-22, 08:41   #1702
beatrix28
Zadomowienie

Czy Wy tez nie mozecie w nocy spać?nie o to ze wczesnie wstaje bo z tym nie jest najgorzej ale budze sie w nocy na siku a potem chodze, laze..100razyz mieniam pzoycje do spania,rozmyslam ..masakra.. jak jak juz jasno jest tj 4-5 to gorzej..

dobra ide ogarnac mieszkanie..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:44   #1703
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
hej mamusie...

Ja to jakaś nieogarnięta jestem,,, znów pocytowałam, popisałam i zamiast kliknąć wyślij zamknęłam okienko... no co za de*il wrrrr
Bardzo często mi sie tak zdarza w ciazy, zganiam to na budyn ciążowy ( nieogarniecie życiowe).
Cytat:
O jaa, tez wczoraj zaczelam 28, az to przeoczylam, czas leci jak szalony a smyki w brzuchach rosna i fikaja
Cytat:
Czesc dziewczyny

Dzisiaj wazny dzien bo:
1. zaczynam 3 trymestr

Jeszcze do tego dziś w nocy spimy sobie i nagle wlacza sie sam telewizor w pokoju myslalam ze sie zes.am ze strachu budze szybko tz i go wygonilam żeby wylaczyl. Okropnie sie przestraszylam az mi sie maluch obudzil bo zaczal kopac chyba dostal zastrzyk adrenaliny
Nie pamietam ktora, ale ktoras z Was polecala piwo bezalkoholowe Bawaria czy jakos tak. Probowalam, jedyne takie piwo ktore jest zbliżone smakiem do prawdziwego taka namiastka 'upicia' sie

Witam sie w piątek, leze po sniadaniu razem z pieskiem rodzicow wezme go pozniej na jakis spacer, nie wiem co ze soba zrobic, tesknie za Mężem ;(

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:47   #1704
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Wiem wiem dziewczyny , wcale sie wam nie dziwię że macie takie zdanie ale co poradzić . Są ludzie i ludzie .
Jedyne co na tym zyskujemy to to że w nocy o północy gdybysmy czegos potrzebowali to nie bedziemy sie krepowac tylko właśnie do nich dzwonić , nawet z najwieksza pierdołą ..

Sytuacje mamy na dzien dzisiejszy taka że robota bedzie ale dopiero od pierwszego bo to załatwiane jest po znajomosci i musimy poczekac . Pieniedze na zycie sie koncza wiec TŻet jedzie do ojca porobić ten tydzien a ja z Adasiolkiem do mojej siostry . Innego wyjscia nie mamy bo żyć za coś trzeba ..

Dziś byłam na badaniach , mój gin niemowa nie powiedział mi że te maziaje na karcie to krzywa cukrowa i efekt tego taki że nie mam jej zrobionej . jakoś bardzo mnie to jednak nie martwi
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 08:58   #1705
majka242007
Zakorzenienie

natalia1011 tak budyń zamiast mózgu... tak właśnie czasem czuję że mam... Dla przykładu jak wracaliśmy w niedzielę z TZ z komunii w pewnym momencie zaczęłam się drzeć w aucie UWAAAAAŻŻŻŻŻAJ!!!!! Jechaliśmy przez jakieś ,,pipidówy,, włączyłam komórkę i siedziałam chwilę na FB jak podniosłam głowę okazało się że wyprzedzamy jakiegoś kolesia ale zbliżamy się do wzniesienia gdzie nic nie widać czy coś jedzie z na przeciwka Było baaaardzo niebezpiecznie!!!! I wzniosłam alarm żeby ratować nas, nasze życie i dzidziusia więc zaczęłam krzyczeć z sercem w gardle UWAŻAJ! CO ROBISZ! JAK JEDZIESZ! NIC NIE WIDZISZ! PO CO WYPRZEDZASZ!!!!!! I nagle z tylnego siedzenia poklepał mnie w ramie TZ-ta brat bo jechał z nami... Z tekstem : mała nie panikuj to dwupasmowa trasa szybkiego ruchu , nikt pod prąd ci nie wyjedzie no i faktycznie, spojrzałam w lewo a tam kolejne dwa pasy w przeciwległą stronę....

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ----------

Cytat:
Wiem wiem dziewczyny , wcale sie wam nie dziwię że macie takie zdanie ale co poradzić . Są ludzie i ludzie .
Jedyne co na tym zyskujemy to to że w nocy o północy gdybysmy czegos potrzebowali to nie bedziemy sie krepowac tylko właśnie do nich dzwonić , nawet z najwieksza pierdołą ..

Sytuacje mamy na dzien dzisiejszy taka że robota bedzie ale dopiero od pierwszego bo to załatwiane jest po znajomosci i musimy poczekac . Pieniedze na zycie sie koncza wiec TŻet jedzie do ojca porobić ten tydzien a ja z Adasiolkiem do mojej siostry . Innego wyjscia nie mamy bo żyć za coś trzeba ..

Dziś byłam na badaniach , mój gin niemowa nie powiedział mi że te maziaje na karcie to krzywa cukrowa i efekt tego taki że nie mam jej zrobionej . jakoś bardzo mnie to jednak nie martwi
Będzie dobrze, jakoś się ruszy i z pracą i ze wszystkim zobaczysz
i pewnie, wykorzystujcie ich tak jak oni was... Podejrzewam że są takimi ludźmi którzy szybko to zauważą i zwrócą wam uwagę, w tedy ty też się odezwiesz, że jak nie zapłacili wam za pracę i nie mialaś co do gara włożyć to im to nie przeszkadzalo...

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

no ... wysprzątałam mieszkanko, pranie powieszone, kawusia zrobiona i można się relaksować nic już nie robię ziemniaki na pierogi się gotują jak babcia przyjdzie to jedynie farsz zrobię i będę siedziala i patrzyła jak ładnie się lepią
Stary 2015-05-22, 09:01   #1706
Mirabelka_90
Zadomowienie

Dzień dobry
W końcu Was nadrobiłam. Ja niedawno dopiero się obudziłam. Jednak cały dzień w samochdzie plus tres dały mi popalić.
Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja juz po wizycie
Wyniki wszystkie mam dobre, Mały ma się również dobrze , fikał cały czas
Pani doktor powiedziała, że nóżki ma długie po tacie
Waży 1600 gram

Nadrobię Was później, dziękuję za wszystkie kciuki
Ale super. Duży chłopak
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Super to wyszło ale też miałam zagwozdkę co to takiego

Super ale duży chłopczyk z Niego mi ostatnio lekarz powiedział, że Mała ma duże stópki na pewno nie po mnie
Cytat:
A mi lekarz ostatnio powiedzial ze pisior ogromny hehe..
Moja odp: Ciekawe po kim:P

---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Ja mialam identycznie z mandarynkami a teraz nie mam na nie ochoty.potem byly jablka
No mój jak usłyszał, że ma dużego to się cieszył, że po Nim;d
Cytat:
Witajcie... Ja juz po wizycie... Moja mala Lenka okazala sie CHŁOPCEM.... :-P serio... Nie moglam w to uwierzyc ale bede miala wymarzonego synka!!!! Ale juz bylam nastawiona na dziewczynke i mam juz kilka rozowych ubranek... :-P wazy 1226g, a rozmiary brzuszka glowki i kosci udowej ma jakby byl tydzien starszy.
Zadzwonilam do mamy z informacja ze zostanie jednak zona dziadka a ona na to ze jaja sobie robie, a ja jej mowie ze jaja to ja widzialam na pol ekranu ;-) aj... Jakos mi coezko teraz ta zmiane przyswoic... Ale ewidentnie widac bylo ze bedzie chlop...

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

A... I waga... 8 z przodu jeszcze sie nie pokazalo ;-) wiec tyle dobrego ;-) ale tylko ciut ciut brakuje... :-P dzis fryrki a pozniej lody... To na poprawienie humoru...
Ale jaja;d Hehehe.Najważniejsze, że zdrowy

Cytat:

Biedna. a długo im zejdzie robienie tego tarasu?
Cytat:
Czesc dziewczyny

Dzisiaj wazny dzien bo:
1. zaczynam 3 trymestr

Ja rozstępy na piersi mam już długo i powoli się przyzwyczajam... Smaruję dalej no ale już są niestety.
A ja ostatnio chciałam ziemniaczki pieczone zrobić i blaszkę przełożyłam na samą górę, zamknęłam piekarnik i patrzę a tam w środku coś pamarańczowo sie zrobiło. Otwieram a tam mi się pali papier i te ziemniaczki. Jak spanikowałam. Szybko wyciągałam do zlewu i wodą zalałam. A później godzinę ryczałam, aż TŻ z pracy wrócił i mnie uspokajać musiał. I nie wiem czy to papier do dupy czy może grzałki dotknął czy co;/ Ale już nic nie robię w tym piekarniku będąc sama w domu.

A któraś z Was miała wczoraj pulpety w sosie koperkowym. Podasz proszę przepis?? Bo mi smaka narobiłaś
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:10   #1707
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Czy Wy tez nie mozecie w nocy spać?nie o to ze wczesnie wstaje bo z tym nie jest najgorzej ale budze sie w nocy na siku a potem chodze, laze..100razyz mieniam pzoycje do spania,rozmyslam ..masakra.. jak jak juz jasno jest tj 4-5 to gorzej..

ja spie jak zabita... Nie budzę się na siusiu. Czasem się przebudzam zmienić pozycje bo jednak nie wygodnie mi trochę ale śpię z poduchą między nogami i jest spoko... Czasem nawet nie slyszę jak TZ wstaje do pracy i wychodzi
Ciekawe jak ja do dziecka wstanę...

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość

No mój jak usłyszał, że ma dużego to się cieszył, że po Nim;d
mój stwierdzil to samo... Jak pierwsze zdjęcie siuśka dostaliśmy cieszyl się jak dziecko i jak znajomi wpadali to zaraz pokazywał... :,,Patrzcie jaki wielki pisiorek,,

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

rabat w Coccodrillo
- w sklepie stacjonarnym -50% na drugą rzecz
- w sklepie internetowym -20% na kolekcję wiosna/lato
Stary 2015-05-22, 09:15   #1708
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
ja spie jak zabita... Nie budzę się na siusiu. Czasem się przebudzam zmienić pozycje bo jednak nie wygodnie mi trochę ale śpię z poduchą między nogami i jest spoko... Czasem nawet nie slyszę jak TZ wstaje do pracy i wychodzi
Ciekawe jak ja do dziecka wstanę...

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

mój stwierdzil to samo... Jak pierwsze zdjęcie siuśka dostaliśmy cieszyl się jak dziecko i jak znajomi wpadali to zaraz pokazywał... :,,Patrzcie jaki wielki pisiorek,,

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

rabat w Coccodrillo
- w sklepie stacjonarnym -50% na drugą rzecz
- w sklepie internetowym -20% na kolekcję wiosna/lato

Jak tym chłopom niewiele do szczęścia trzeba

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:

Ja często tak mam
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:22   #1709
NOK84
Raczkowanie

Dzień dobry mamusie u mnie dalej zimno i deszczowo

Budziłam się dziś w nocy chyba z 10 razy i jeszcze takie głupoty mi się śniły że szok - normalnie kiedy ja się wyśpię ;/

Widziała że temat kleszczy był wczoraj - ja wyciągam sama sobie, tż i nawet Zuzi ale to pewnie dlatego że u nas Zuzia już sporo zaliczyła.
Dawniej wyciągałam pęsetą ale czasem coś się urywało i musiałam "wygrzebywać" resztę odkąd Zuzia się urodziła kupiłam taki specjalny przyrząd i teraz tylko tym wyciągam i super jest, potem odkażam i nigdy nic się nie działo

Cytat:
U nas dziś zupka brokułowa i chlebek czosnkowy do tego
o poproszę o przepis na taką zupkę jutro sobie ugotuje - ostatnio brokuły mi podchodzą

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

martulka - ale numer z tą zmianą płci ja też się czasem zastanawiam czy aby na pewno się nie pomylili

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:

do pierwszego już nie daleko, na pewno dacie radę najważniejsze że pracę udało się załatwić, a jak już zacznie i popracuje kilka dni to zawsze o zaliczkę może jakąś poprosić
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:23   #1710
Molise
Zakorzenienie

Cytat:
No i jak sie uda to bede mniej jesc, bo jem z nudow poprostu a nie z glodu... :-P wiec bedzie ograniczenie ;-) no ale dzis beda pierogi ruskie ;-)
Ja mam to samo. Nie jestem głodna, a jem. Czyli z nudów.
U mnie dzisiaj też pierogi ruskie, teściowa przywiezie A raczej mąż po nie pojedzie

Cytat:

Współczuję... U nas tydzień temu wymieniali w jednym mieszkaniu drzwi wejściowe. Taki hałas, że wyniosłam się do rodziców na cały dzień.

Cytat:
ja spie jak zabita... Nie budzę się na siusiu.
Zazdroszczę.. Ja wstaję minimum 3 razy w nocy na siusiu.

Leon
Molise jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości