![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Super, ze udało sie Wam tak szybko podjąć decyzje co do imienia ![]() ![]() --- Ja sie ogarniam i lece po świeże pieczywko bo mnie naszło na świeża bułeczkę z serkiem, pomidorkiem i młoda cebula ![]() ![]()
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
Nom nie ma co, zachcianki trzeba spelniac, ja wczoraj przed snem pochlonelam frytki i lody ;-) a dzis pilnuje slodko spiacej sasiadki od 6.20 wiec na sniadanko z mezem jedlismy zapiekanki na buleczkach z wedlinka i serem ;-) teraz popijam poranne cappuccino, a i od dzis ograniczam slodkie... No i jak sie uda to bede mniej jesc, bo jem z nudow poprostu a nie z glodu... :-P wiec bedzie ograniczenie ;-) no ale dzis beda pierogi ruskie ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1683 |
Rozeznanie
|
:hejka: Hej
![]() Ja juz sie obudziłam a w zasadzie to dzidzi mnie obudziło kopaniem ![]() Musze jeszcze troche wstac zjeść śniadanie i jechac mężowi po receptę na warzywniak po truskawki ![]() ![]() Dzisiaj upiekę biszkopt a jutro bede tworzyć tort na urodziny Tż ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
![]() ---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ---------- Ah i dziś zaczynamy 31 tc ![]()
#1685 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze będą jaja jak urodzimy w tym samym dniu ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1686 |
Zadomowienie
|
hej mamusie,ja na chwile obecna nic nie kupuje,
niespodziewajka chamstwo i trzeba sie przygotowac ze beda dla Was jeszcze gorsi ...ja bym ograniczyla konkakty do minimum,da się? a Twoj maz ma jakas opcje by znaleźć zlecenie do czasu Twojego porodu,gdyby nie ten poslizg moglby ladnie zarobic gdzie indziej...ludzie to są niewdzieczni.. martulka,to Ci heca...ja bym sie nie przejela bo mam duzo ciuszków po synku ale jakos juz sie nastawilam na corke i wlasnie polakierowalam kolejne motylki zeby nakleic na drzwi i lozeczko... asienka182 ja tez jem i jem..ciagle jem i ciagle glodna jestem...niedlugo brzuch to bede na kolanach tzrymac. Roxy u nas też juz imie wybrane ,z synkiem bylo tak samo,pierwszy pomysl najlepszy bo jak sie za duzo kombinuje to potem niewiadomo juz co wybrac.. jess922 jak bylam u mamus lipcowych 2010 to niejedna urodzila tego samego dnia..zalezy jak dlugo ktora sie meczyla..bo wiekszosc z nas rodzila sn.. u mnie szafa jzu zlozona przynosze ubranka od mamy,bo dotychczas tam skladowalam,ale wypiore jak pogoda bedzie pewniejsza no i ostatnio na zelazko nie moge patzrec. majka jednak wybralismy Hensvik..super jest. ja dzis mam warzywna z brukselkami i naleśniki...
#1687 |
Zakorzenienie
|
A ja miałam dzisiaj pisac mgr bo junior w zerówce, TŻ w pracy a mi ni stad ni zowad przyjechali robic taras
![]() ![]() ![]() ![]() Dzis ja sie musiałam wyżalić ![]()
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się i ja ![]() U nas piękna pogoda, mąż w domku ze mną, jutro wyjeżdżamy i nie będzie nas do poniedziałku- święto u nas jest, więc akurat przedłużony weekend ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
Ja siedzę jak na szpilkach ![]() Architekt wczoraj miał nam dać znać kiedy zaczynamy, mieliśmy spisać protokół itd i nie zadzwonił !!! Czekamy teraz do godz. 10 i dzwonimy do inwestora . Jestem taka zdenerwowana tą całą sytuacją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() Ja jeszcze leze i nie moge sie przemoc zeby wylez z lozka ![]() A tu niema chlebka i trzeba do sklepu isc..wlasnie myslalam nad obiadkiem i chyba zrobie botwinke ![]() Dobra skladam lozko i do dziela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
hej mamusie...
Ja to jakaś nieogarnięta jestem,,, znów pocytowałam, popisałam i zamiast kliknąć wyślij zamknęłam okienko... no co za de*il wrrrr
#1691 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Maly od wczoraj tak sie wierci ze zaczelam sie zastanawiac:| moze poczul ze mialam wczoraj kiepski dzien, no i ten kleszcz:-( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1692 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ---------- Cytat:
![]() gratuluję synka hihi
![]() |
#1693 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Co za pogoda ![]() Cytat:
![]() ![]() Gratuluję ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
na pewno poczuł ten stres.... Ja jutro zaczynam 28tc ... le to leci masakra
#1695 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny
![]() Dzisiaj wazny dzien bo: 1. zaczynam 3 trymestr 2. Na wadze pojawilo sie 7 z przodu 3. Zauwazylam pierwsze rozstepy na piersi Normalnie chyba sie upije z tej okazji.... Jeszcze do tego dziś w nocy spimy sobie i nagle wlacza sie sam telewizor w pokoju myslalam ze sie zes.am ze strachu budze szybko tz i go wygonilam żeby wylaczyl. Okropnie sie przestraszylam az mi sie maluch obudzil bo zaczal kopac chyba dostal zastrzyk adrenaliny :p |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ale u mnie leje od wczoraj. Tak mi się juz nie chce pracować też ostatnio mam spadek formy jak większość z Was ale już poinformowałam przełożonych że w czerwcu idę na zwolnienie. martulka0991 gratuluje zdrowego synusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi się ostatnio tak światło na przedpokoju zaświeciło (ale to wiem że przez Maję bo skakała skakała i nie dala rady więc pewnie na pół włącznik został) ale i tak się wystraszyłam a chwilę potem w szafie rurka od odkurzaca się obsunęła i spadła ... TZ miał dwie pobudki i sprawdzać musial cały dom ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- co dziś na obiad? Mi został z wczoraj jeszcze indyk w sosie pieczarkowym , a w południe babusia przychodzi i robimy pierogi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam obiad z wczoraj- zapiekanka ziemniaczana z mięsem mielonym
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |
Zadomowienie
|
Heeej
![]() Ja juz po śniadanku, łazienka posprzątana, reszta sprząta sie sama a ja biorę mojego piesia na spacer ![]() ![]() Dzisiaj na obiad planuje racuszki ![]() Miłego dnia Dziewczynki! ![]() ---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
Gratki z okazji 3 trymestru ![]() Waga sie nie przejmuj! Tak jak teraz wszystkie tyje,y tak pózniej będziemy zrzucać ![]() ![]() ![]() Co do rozstępów to ja sie nawet boje oglądać. Wole nie wiedzieć czy je mam ![]() A oglądałam wczoraj Gesler? Tam tez był motyw ducha ktory straszył w restauracji. Przez to w nocy bałam sie iść siku ![]()
![]() |
#1702 |
Zadomowienie
|
Czy Wy tez nie mozecie w nocy spać?nie o to ze wczesnie wstaje bo z tym nie jest najgorzej ale budze sie w nocy na siku a potem chodze, laze..100razyz mieniam pzoycje do spania,rozmyslam ..masakra.. jak jak juz jasno jest tj 4-5 to gorzej..
dobra ide ogarnac mieszkanie ![]()
#1703 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Witam sie w piątek, leze po sniadaniu razem z pieskiem rodzicow ![]()
![]() |
#1704 |
Rozeznanie
|
Wiem wiem dziewczyny , wcale sie wam nie dziwię że macie takie zdanie ale co poradzić . Są ludzie i ludzie .
![]() Jedyne co na tym zyskujemy to to że w nocy o północy gdybysmy czegos potrzebowali to nie bedziemy sie krepowac tylko właśnie do nich dzwonić , nawet z najwieksza pierdołą .. ![]() Sytuacje mamy na dzien dzisiejszy taka że robota bedzie ale dopiero od pierwszego bo to załatwiane jest po znajomosci i musimy poczekac . Pieniedze na zycie sie koncza wiec TŻet jedzie do ojca porobić ten tydzien a ja z Adasiolkiem do mojej siostry . Innego wyjscia nie mamy bo żyć za coś trzeba .. Dziś byłam na badaniach , mój gin niemowa nie powiedział mi że te maziaje na karcie to krzywa cukrowa i efekt tego taki że nie mam jej zrobionej . jakoś bardzo mnie to jednak nie martwi ![]()
#1705 | |
Zakorzenienie
|
natalia1011 tak budyń zamiast mózgu... tak właśnie czasem czuję że mam... Dla przykładu jak wracaliśmy w niedzielę z TZ z komunii w pewnym momencie zaczęłam się drzeć w aucie UWAAAAAŻŻŻŻŻAJ!!!!! Jechaliśmy przez jakieś ,,pipidówy,, włączyłam komórkę i siedziałam chwilę na FB jak podniosłam głowę okazało się że wyprzedzamy jakiegoś kolesia ale zbliżamy się do wzniesienia gdzie nic nie widać czy coś jedzie z na przeciwka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]() i pewnie, wykorzystujcie ich tak jak oni was... Podejrzewam że są takimi ludźmi którzy szybko to zauważą i zwrócą wam uwagę, w tedy ty też się odezwiesz, że jak nie zapłacili wam za pracę i nie mialaś co do gara włożyć to im to nie przeszkadzalo... ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- no ... wysprzątałam mieszkanko, pranie powieszone, kawusia zrobiona i można się relaksować ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1706 | ||||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() W końcu Was nadrobiłam. Ja niedawno dopiero się obudziłam. Jednak cały dzień w samochdzie plus tres dały mi popalić. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja ostatnio chciałam ziemniaczki pieczone zrobić i blaszkę przełożyłam na samą górę, zamknęłam piekarnik i patrzę a tam w środku coś pamarańczowo sie zrobiło. Otwieram a tam mi się pali papier i te ziemniaczki. Jak spanikowałam. Szybko wyciągałam do zlewu i wodą zalałam. A później godzinę ryczałam, aż TŻ z pracy wrócił i mnie uspokajać musiał. I nie wiem czy to papier do dupy czy może grzałki dotknął czy co;/ Ale już nic nie robię w tym piekarniku będąc sama w domu. A któraś z Was miała wczoraj pulpety w sosie koperkowym. Podasz proszę przepis?? Bo mi smaka narobiłaś ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe jak ja do dziecka wstanę... ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- mój stwierdzil to samo... Jak pierwsze zdjęcie siuśka dostaliśmy cieszyl się jak dziecko i jak znajomi wpadali to zaraz pokazywał... :,,Patrzcie jaki wielki pisiorek,, ![]() ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- rabat w Coccodrillo
- w sklepie stacjonarnym -50% na drugą rzecz - w sklepie internetowym -20% na kolekcję wiosna/lato
![]() |
#1708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tym chłopom niewiele do szczęścia trzeba ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry mamusie u mnie dalej zimno i deszczowo
Budziłam się dziś w nocy chyba z 10 razy i jeszcze takie głupoty mi się śniły że szok - normalnie kiedy ja się wyśpię ;/ Widziała że temat kleszczy był wczoraj - ja wyciągam sama sobie, tż i nawet Zuzi ale to pewnie dlatego że u nas Zuzia już sporo zaliczyła. Dawniej wyciągałam pęsetą ale czasem coś się urywało i musiałam "wygrzebywać" resztę odkąd Zuzia się urodziła kupiłam taki specjalny przyrząd i teraz tylko tym wyciągam i super jest, potem odkażam i nigdy nic się nie działo o poproszę o przepis na taką zupkę jutro sobie ugotuje - ostatnio brokuły mi podchodzą ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- martulka - ale numer z tą zmianą płci ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() |
#1710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj też pierogi ruskie, teściowa przywiezie ![]() ![]() Cytat:
Zazdroszczę.. Ja wstaję minimum 3 razy w nocy na siusiu. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.