|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
jak na razie słoneczny...U mnie też 31tc strasznie ten czas leci szybko.Jejku, jak ja Wam zazdroszczę tych urlopów nad morzem, ja niestety nie mogę sobie na to pozwolić, TŻ za granicą jeszcze, a ja nie mogę tak długo w aucie jechać i muszę się oszczędzać Może jak malutka trochę podrośnie w końcu się wybierzemy gdzieś
|
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak mają w ofercie takie rzeczy to moim zdaniem powinny być w każdym sklepie, a nie tylko w wybranych. |
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi też się marzą ciepłe kraje... nigdy nie byłam na takich wakacjach
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Za marzenia sie nie placi to fakt, ale czesto za ich realizacje juz tak
No coz tak to juz jest ze jeden moze jechac gdzie i kiedy chce a drugi nie my planujemy nad polskie morze juz w 3 pojechac
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w samochodzie i tak siedzę a potem bedę 5 dni odpoczywać, siedzieć nad morzem itd... zresztą, nie czarujmy się - mam dziecko, któremu muszę i czas i energię poświęcić i nawet gdybym nie wiem jak chciała odpoczywać nie mogę cały czas i pozwolić, żeby ktoś mi usługiwał więc wyjeżdżając nad morze tylko odpocznę ![]() --- mi się marzy Grecja, nasza kochana Grecja... planujemy w kwietniu/maju lecieć na bite dwa tygodnie... dłużej nie czekam
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Fiona przy kp jadlam nabiał od początku
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej sierpnióweczki
zaczynam mieć doła z pwoodu wielkości brzucha i samopoczucia Teraz siedze w domu... bo nawet nie mam siły iść z synkiem na spacer ![]() Przede wszystkim martulka gratuluję zdrowego synusia ![]() No więc teraz masz![]() ![]() Acka też bym chyba sobie sama nie wyjęła kleszcza choć z teorii wiem jak to się robi ech.. U mnie w Biedronce nic nie było z ciążowych rzeczy.. tak jakby w ogóle nie dostali! mOże w wybranych sklepach jets ta oferta?
|
#1750 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Na 20 sierpnia, musze napisac do Roxany zeby mnie dopisala ![]() Cytat:
|
|
#1751 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() Każda z wysp ma coś w sobie wyjątkowego natomiast najmniej podobało mi się na Rodos. Teraz nie wiem... może Korfu Zakhyntos u nas odpada bo uwielbiamy wypożyczyć samochód na 3-4 dni i zwiedzać co się da a na Zakhyntosie w jeden dzień zwiedzisz całą wyspę ![]() Okropnie podobało mi się też na Wyspach Kanaryjskich, byliśmy na Fuertaventurze ![]() Mieliśmy w planach w przyszłym roku w maju do Grecji a na jesień Wyspy ale junior zacznie szkołę od września więc już nam odpadają jesienne wypady... a szkoda bo i taniej i mniej ludzi
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-22 o 14:10 |
||
|
|
|
#1752 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
także kasjerki wykazują się empatią w ogóle jedna babcia jak zobaczyla,że idę do kasy, prawie kuźwa mnie staranowała ostatnio a dodam ,że szla o KULACH!! tak wystartowała,że była za mna a wyprzedziła---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ---------- Roxana Rodos
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strzeliłam śmiechem, odwróciłam się do niej, zaśmiałam i stałam dalej ![]() no to macie wspaniałe wspomnienia ![]() mi się Rodos najmniej podobała jako wyspa, miasto super ![]() pomijając fakt, iż Grecy to są fleje numer jeden.. to ta wyspa mi się najbardziej zaniedbana wydawała... nie wiem czemu. Chociaż Kos w okolicach miasta Kos też srednio, lepiej się prezentuje druga część wyspy ![]() ale często się z TŻ śmiejemy, że przeciez to takie brudasy z tych Greków a i tak uwielbiamy tam latać
|
|
#1754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wlasnie... Chcialam synka, mialam takiego czuja na poczatku ale jak powiedzial ze na 90%dziewczynka to jakos sie z czasem przestawilam, a teraz jakos ciezko, ale za kilka dni moze znow bedzie ok i bede szalala z radosci ![]() Ide sie zbierac do pracy, a wieczorem pewnie znow padne... Ale jeszcze ze 3tyg przeciagne i sie zwolnie... |
|
|
|
|
#1755 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja zapłaciłam wczoraj TYLKO 130 zł Cytat:
jadłam nabiał w takiej ilości jak w czasie ciąży. Nic nie ograniczałam. Cytat:
![]() Ci ludzie w kolejkach są beznadziejni... stałam w kolejce w biedronce kupowałam mamie talerze przede mną facet z papierem toaletowy i patrzy na mnie. Nie był ten karton bardzo ciężki no ale wiecie... Byłam dziś u promotora po prace, przyszłyśmy w 7 i mówi, że te prace są beznadziejne i on nie wie co z nimi zrobić. Poszlam pierwsza i mam 5 zdań do poprawy i jedną literówke. Nie spodziewałam się, że tak dokładnie sprawdza. Chciał się jeszcze wniosków czepiać ale przeczytał wszystko na głos i mówi, że dobrze. Napisał dopuszczone do obrony nawet nie wiecie jak radocha i obronę będę mieć 26 czerwca
|
||||
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Heh miałam taką sytuację niedawno w Polsce w biedronce, już widoczny brzuch, Bartuś mi marudzi w wózku ja koszyk zakupów i otworzyli nowa kasę a baba z piwami tak do niej biegła żebym tylko pierwsza nie była
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli teraz się przygotowac do obrony i finitoooo... ![]() ja się cieszę, że mój promotor ma na to z górki ![]() ja 8.06 jadę mu oddać moją, zobaczymy co powie
|
|
#1758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
brudasy to są dopiero Arabusy
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Ambiwalentna- wspolczuje sytuacji w sklepie
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Wtajemniczenie
|
Lula u mnie w biedronce to norma
ale raz się ludzie zdziwili jak byłam też z dzieckiem i otwierali nowa kasę - oczywiście wszyscy mnie wyprzedzili a babka zawołała mnie![]() Moniska to super z tą pracą tylko obrona i z głowy.. roxana Ty też szybko pisz i po pordzie będziesz mieć z głowy- kużwa drugi raz juz bym nie chciala pisać mgr.. moj promotor tez czasami takimi tekstami sypał,że ech.. sprawdzał wszystko
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No chyba już nie , zanim pójdę na wizyte , dostanę drugie skierowanie to już za późno będzie . no trudno ![]() Ambiwalentna też miałam taką sytuację nie raz i nie dwa . Tyle że u mnie brzuch mały i nie widac że w ciazy jestem W momencie gdy mi sie slabo robi to po prostu wychodzę , nie mam sily wtedy wszystkich przekonywac że jestem w 7 miesiacu
|
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Nie wiedziałam czego się spodziewać bo z niego dziwak jest taki o: http://www.wrozka.com.pl/component/c...rticle?id=4240 Ale sprawdził wszystko co do joty. Jestem z siebie dumna chyba tż do mcDonalda wyciągnę
|
|
|
|
#1765 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Grecja jest piękna, macie racje
![]() Bardzo miło wspominam Kos Ale Santorini i Mykonos też piękne są |
|
|
|
#1767 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam wielką prośbę. Otóż poszukuję teraz jakiejś komody, która byłaby dobra, żeby położyć na niej przewijak i żeby stworzyć takie miejsce do pielęgnacji. Ma któraś może jakaś komodę z ikei i mogłaby polecić? Jakie wymiary powinna mieć? A i czy ciuszki będziecie trzymały w szufladach? Może macie jakieś patenty jak je układać, żeby było przejrzyście i praktycznie. Wiem trochę głupie pytanie, ale tak myślę czy szuflady się sprawdzą czy lepsza normalna szafka z półkami?
|
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba Kreta ![]() Ale okolice Chani i Rethymno, Chersonissos nie
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no ja na pewno skoncze pisac przed porodem, nie wiem tylko czy sie zdecyduje na sama obronę ze względu na to ciśnienie
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

jak na razie słoneczny...

...
i Pan mi powiedział, że w ogóle tego nie przywieźli
kupiłam za to 4-pak chusteczek nawilżanych Dada z pudełkiem
No coz tak to juz jest ze jeden moze jechac gdzie i kiedy chce a drugi nie

Teraz siedze w domu... bo nawet nie mam siły iść z synkiem na spacer 

rzytul: Przepraszam jeśli pisałaś ale nie wszystko ogarnęłam