![]() |
#1771 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Ja trzymam w szufladach i moje i tż w większości też. Dla mnie to wygodniejsze niż półka. Nic nie wypada i więcej się zmieści. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez bym sie na Santorini wybrała ale to tak we dwoje z TŻ ![]() A, ze jesteśmy z juniorem a za chwile z juniorem i juniorką to stawiam na atrakcje a nie romantyzm hihi ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Podobno piękne ale na kilka dni. Dwa tygodnie to idzie sie wynudzic jesli ktoś nie stawia tylko na leżenie ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
Ja mam komodę z ikei ale przewijak bedzie na łóżeczku ![]() Co do układania ciuszków to jeszcze nie wiem. Wyjdzie w praniu ![]()
![]() |
#1773 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moniska Tobie też za odp buziak. Cytat:
![]() Z tym samopoczuciem to wszystkie mamy na bakier zresztą sama czytasz, że co dzień inna ma zły humor i wszystko jest takie blee ![]() Jesteśmy coraz większe, coraz bardziej zmęczone to i samopoczucie do du.py. Cytat:
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fiona27 Czas edycji: 2015-05-22 o 14:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
A jakie macie przewijaki?
![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znieczulica. ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Zwykły przewijak na łóżeczko z Allegro za jakies 30zl ![]()
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Z synkiem miałam komodę i na to przewijak i było to bardzo wygodne, ale teraz nie mam miejsca na taki mebel, więc przewijak będzie na łóżeczku, ale jeszcze go nie kupiłam.
#1777 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale na Santorini też rodzinki spędzają urlop hihi ![]() Nie tylko romantyczne pary ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Zadomowienie
|
Wrocilam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem ale większość miejsc to takie spokojne, typowo na romantyczny wypad we dwoje ![]() Wole z juniorem pojechać gdzies na jakas większa wyspę, do tzn "molochu" i niech szaleje ![]() Ale Santorini na pewno kiedys odwiedzimy ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Mi sie Chorwacja nie podoba ![]() ![]() Tak samo Wenecja mnie całkowicie nie oczarowała. ![]() ![]()
![]() |
#1780 | |
Wtajemniczenie
|
1,5 h poleżałam sobie na leżaku na balkonie a mały popychal auta na parapacie balkonowym całe 6 metrów
![]() roxana no racja jak masz takie ciśnienie to może faktycznie tylko obrona po porodzie- tak we wrzesniu i już będziesz mieć luzik. Dla mnie gorsze było pisanie niz obrona aczkolwiek też stresujące ![]() ![]() ![]() ![]() Mirabelka ja pieprze czyli racja.. że Polak ..Polakowi najbardziej podkłada świnie za granicą SZOK! ja tym bardziej jakbym widziała Polkę w ciązy- moja rodaczkę to bym obsłuzyła itp no może jestem inna ![]() Niespodziewajka no a u mnie na bank widać brzuch.. bo niektorzy to myślą, że rodzę za miesiąć ![]() Fiona też masz duży brzuszke czy się uspokoił? bo jak mówię ludziom ,że ja dopiero zaczne 7 miesiąc to mówią,że myślą,że to 8 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie planuje obrobić w przyszłym roku ![]() Nie chce mi sie we wrzesniu wyrywać na obronę, na spokojnie sobie podejdę do tematu ![]() Odpuścić na pewno nie odpuszcze bo to najwieksza głupota ![]() ![]()
![]() |
#1782 |
Zadomowienie
|
I o... Pogadane, przyszedl jakis taki nieswoj... Powiedzial ze za 2tyg jedzie do niemiec, a dzis musial jeszcze pojsc na budowe. Jest juz zmeczony, niedlugo wyjezdza i boi sie mnie sama zostawic w domu... Nie wiem czy cos wyjdzie z przeprowadzka bo nawet nie bedzie kiedy... Oj... Katastrofa... Zawsze wiatr w oczy... :'( ja juz nie wiem co to bedzie...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No spory mam brzuszek nie da się ukryć. Często spotykam się z komentarzami, że pani to już chyba długo nie zostało do porodu, bo brzuszek też mam bardzo nisko od samego początku. ---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1784 |
Wtajemniczenie
|
roxana właśnnie czytam ankietę.. uzpełnie wieczorem i odeślę
![]()
#1785 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam z babunią pierożki i byłam u dentysty....
Zaczął leczyć kanałowo... Co z kimś rozmawiałam do tej pory o kanałowym leczeniu to zawsze widziałam wielkie przerażone oczy i tekst typu ojejku współczuję... Zrobił mi prawie wszystkie kanaliki i na następnej wizycie już kończymy leczenie.... Bo nie panikowalam a wręcz podobało mi się ![]() ![]() ![]() ![]() zostało mi dużo więc zapraszam:
#1786 |
Zakorzenienie
|
zazdroszczę ... Ja co weekend z Mają mam dodatkowe zajęcia... Tym razem w sobotę do stadniny bo jeździ konno a w niedzielę nauka pływania... W weekendy jest jedynie czas żeby spełniać jej zachcianki... Do tego ,,wycieczka,, po większe zakupy, i jutro chcieliśmy grilla zrobić ale już zapowiadają deszcz więc pewnie nic z tego...
#1787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie tez sie Wenecja kojarzy ze smrodem ![]() ![]() Ja to chetnie polecialabym na Ibize i Formentere znowu ![]() Kiedys to rok w rok tam bylismy ![]() Nooo ale teraz to urlop inaczej troche bedziemy spedzac ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
martulka dobrze bedzie
![]() ambiwalentna29 u mnie etz jzu spory brzusio..,nie za miesiac tylko 2 ...strasznie mi ta ciaza szybko leci. moniska gratuluje ukonczenia pisania pracy mgr. Mirabelka z tym zyciem Polakow za granica to tak jest.. Teraz coś o komodzie z przewijakiem :..ciuszki bede trzymac w szafie,komode chce z jedna otwarta polka i ogolnie z drzwiczkami nie z szufladami.w komodzie glownie pieluchy ,jakies rzeczy do kąpieli,pielegnacji,..co do szafy: zalezy od ukladu polek. na srodku to co sie najczesciej uzywa:body dlugie, krotkie, nizej pajace, spiochy... skarpetki i niedrapki czy czapeczki w plastikowych koszyczkach.tak zeby bylo Ci porecznie i abys mogla szybko wszystko znaleźć. co do wakacji troche juz w zyciu zobaczylam ..choc w grecji nie bylam ale Wlochy Hiszpania -Costa Brava , francja ,wegry,szwajcaria.. super.Do Barcelony chcialabym jeszcze pojechac ![]()
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie wlasnie, ze co weekend "coś" robicie ![]() Tym bardziej jesli Mai sprawia to przyjemnosc... Nie nudzi sie przynajmmiej jak niektóre dzieci "pod blokiem" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jasne ! ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
Mi sie bardziej podobają takie wypady z dzieckiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Skończmy o tych wakacjach bo mi sie jeszcze bardziej chce ![]() Co roku zawsze ze 2-3 razy był jakis dalszy wyjazd a teraz trzeba poczekać jeszcze rok ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę ![]() Ja już się doczekać nie mogę naszego pierwszego urlopu ... tylko nasza trójka ![]() ![]() Masz rację skończmy już ![]() Moja koleżanka, która ma termin porodu 2 tyg. po mnie jest teraz na urlopie, w tym samym hotelu, gdzie my ostatnio byliśmy...codziennie wysyła mi filmiki i zdjęcia , babajaga wstrętna ![]() Ja w ciąż nie poleciałabym...kojarzy mi się to jednak z ryzykiem... Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-22 o 17:39 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
No ja jak dzis pamietam nasze pierwsze wspólne wakacje z juniorem
![]()
#1793 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1794 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oj nie kuś. Ale bym zjadła pierożki. Cytat:
Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszcze wam tych wakacji dziewczyny , ja sie musze zadowolić grillem przydomowym lub wypadem nad jeziorko ale narzekać nie bede ![]() ![]()
![]() |
#1796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Urodził sie na koniec września a na samym początku maja lecieliśmy wiec 6 miesiecy skończone ![]()
![]() |
#1797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
My z Bartusiem pierwszy lot zaliczylismy jak miał nie całe pół roku do polski a do Anglii juz wracałam z nim sama
![]() ![]() My jutro jedziemy na shopping, lubię to ![]()
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja to nie mam teraz cierpliwości po sklepach biegać ![]() Kiedyś to cały dzień mogłam latać po sklepach ![]() Teraz tylko online shopping mnie uszczęśliwia... A musiałabym nowe staniczki kupić , ale nie mam ochoty przymierzać itd ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.