|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Agnysko - dzięki za wyłuszczenie "pudorwę"
![]() Ad Smartfony - no cóż, to małe przekleństwo i zbawienie zarazem. Ja sobie już nie wyobrażam nie mieć, przydaje mi się net bardzo często poza domem, ale prawdą jest że szlag mnie trafia jak mam an smarcie z neta korzystać, tablet byłby lepszy. Dotykowość dla mnie to wygoda, wyjątek zimą ale też są sposoby. ![]() W poczekalniach wszelakich - niezastąpione, choć gdybym miała Kindla, wolałabym zdecydowanie. Doradzić modelu nei doradzę, bo sama szukałam bez doradztwa i wtopiłam. Moja wina, moja wina, moja baaaaardzo wielka... Opis był taki, że odpowiadał w teorii moim potrzebom, że niby do zdjęć i do netu idealne parametry. Ale, imo to je chłam. SONY M2. Dziadostwo i brzydkie. Ale nie mogłam sobie pozwolić na nic lepszego cenowo. Widzę po znajomych że znakomity jest Samsung Galaxy S4 bodajże oraz HTC. Także tylko przestrzegam przed Sony M2 Jakoś też nie odpowiada mi menu Nie kupujcie tego - poza tym cegła więc i tak chyba byście nie zawiesiły na nim oka. Ma jeden, jedyny plus. Bateria trzyma mi nadzwyczaj długo. Używam intensywnie. Szczerze to chciałabym tableta, ale też muszę kupić po kosztach, i nie wiem ile to jest najtaniej żeby był dobry, bo szkoda wyrzucić 150 zł w błoto na chłamek. Nie chcę popełnić błędu ze smartem, tym razem się rozpytam, ale coś mi mówi, że raczej wszyscy jak kupują tableta to już konkretny wypasiony model
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 16:42 |
|
|
|
#3543 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Chciałam tylko nieśmiało wtrącić, ze na Alledrogo som już miniaturki Aromatics in white - ja się chyba skuszę
A co smartfona to ja się swoim nacieszyłam miesiąc i poszedł się leczyć już mi zapowiedzieli, ze albo naprawia albo zwrócą kasę - a mój SE Elm się rozwala w ręku....serio, ekran mi odpada od tej wilgoci
|
#3544 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Dlatego po ponad roku gryzienia się ze sobą nabyłam w końcu tableta i teraz wsio ładnie gra ![]() No niestety, akurat sony M to badziew Ale ma inne super modele, które sa naprawdę świetne.Zresztą każda marka ma swoje badziewy i hity Z Szajsungów ponoc Alfa jest super. Z HTC - One.
|
|
#3545 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
bo tableta bym przecież ze sobą wszędzie nie nosiła, za duży i ciężki jak na moją torebkę, a skoro mam sieciunię normalnie na komputerze w domu.... a sytuacji awaryjnych kiedy trzeba by z internetu skorzystać na mieście jest w gruncie rzeczy niewiele....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3546 | |
|
Zakorzenienie
|
On czy ona? Mam dziś płciowe zwątpienie
![]() Cytat:
Na wuj mi smartfon z netem, skoro miałby mnie szlag trafiać. Na wuj mi tablet, skoro ma słuszne gabaryty, a miałabym go targać ze sobą. Jedyne co by mi się przydało to kundel Tablet też mam (słaby jakiś, dorzucony do czegoś gratis) i używam jedynie w domu, głównie do prezentacji ćwiczeń - ustawię na parapecie i heja ![]() Kameno, właśnie tym tokiem podążam ![]() Idę preparować ziemniaczka, bo zaraz monsz przybywa A a propos ziemniaczka, uprzejmie donoszę, bo ktoś się tu zastanawiał, że są już dostępne krajowe - tata dziś na targu kupował za 2,50 zł/kg.
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-22 o 17:18 |
|
|
|
|
#3548 | |
|
BAN stały
|
Znad flaków*
*zupa, żeby nie było niedomówień ![]() Jednego? Monsz na diecie? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3549 |
|
Zakorzenienie
|
To było na dwóch i jeszcze się syn na drugi obiad załapał
I okazało się, że nasze kartofle (tak, było ich więcej) też młode polskie, mniam. A teraz kawkuję
|
#3550 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ja pierwszego smartfona kupowałam po to głównie żeby mieć gps pod ręką zawsze, jakoś tak się człowiek czuje bezpiecznie jak wie gdzie ma jechać, kiedy nagle musi gdzieś w nieznane a teraz bardzo często korzystam z neta poza domem, jakoś tak przyzwyczaiłam się no i jak bez ręki tak bez neta ![]() Zeżarło mi cytaty albo zapomniałam pocytować
|
|
|
|
|
#3551 | |
|
BAN stały
|
Nakarmić 3 osoby jednym ziemniakiem - od czasów Jezusa nikt takich cudów nie widział!
![]() Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3552 |
|
Zakorzenienie
|
Snad mega bólu guowy....
Jusz wiem co oznaczał sen z ułamanym jedynkami . Wydatki , wydatki wydatki
|
#3553 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
podpisy podnickowe
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3554 |
|
Zakorzenienie
|
Jaki piękny kotlecik
|
#3555 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
mam nadzieję że nie zaraziłam Cię bólem głowy.....
|
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszę
---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Nieeee to przez rozdziwianie paszczy u protetyka
|
#3557 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3559 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Jakiś spadek formy mam. Usmazyłam placki ziemniaczane i chyba ten smród zmażenia na łeb mi się rzucił, bo siedze jakas wypluta i nawet połgodzinna drzemkę zaliczyłam. Humoru też jakoś nie mam
![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
u mnie wyadatki sa i bez takich snofffff
|
|
#3560 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3561 |
|
Zakorzenienie
|
Neska i Corii, współczuję bólu głowy
Kamena, jak zrobiłaś lustro?
|
#3562 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Agnyska, tym: http://www.upsidedowntext.com/
|
|
|
|
#3563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bynajmniej człowiek taki jak ja
|
|
#3564 |
|
Zakorzenienie
|
Umnie będzie mega moc w tej nalewce bo spiryt i wóda only no i sosna ofkors
---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- To nie tyle sam ból to jakby jeszcze ktoś szpadlem przywalił ...
|
#3565 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Nooooooo to się zmobilizuj.... Jestem prawie pewna że mam już patent... Sosne spirytem wstępnie trza zalać...
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zamrażarce tężeje blok czekoladowy
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.obsesjasmaku.pl/syrop-z-pedow-sosny
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-05-22 o 20:02 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

jednokłowy 

już mi zapowiedzieli, ze albo naprawia albo zwrócą kasę - a mój SE Elm się rozwala w ręku....serio, ekran mi odpada od tej wilgoci
Ale ma inne super modele, które sa naprawdę świetne.

mam nadzieję że nie zaraziłam Cię bólem głowy.....