Scent Bar LVI - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-21, 23:10   #3511
Miciel
Wpisz tu zomzing

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
2.a skont ona i gdzie takowe występujo
no, w internetach, jak wiadomo

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

'Będąc dzieckiem często jeździliśmy na wieś do babci.'

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 00:54   #3512
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Już mam jednak slepam
Wychodzi na to, że jednak głupim
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
No tłumaczyć mam jak dziecku? Znajdź se
Nie kręcą mnie zabawy w chowanego
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
a ja mam na odwrót, im bardziej się najem na wieczór tym bardziej głodna się budzę rano
Czasami mam dokładnie tak samo
Cytat:
nie wiem, ale w tym opisie co wkleiłeś o gazie rozweselającym było napisane, że to sedacja wziewna tym gazem jest
może jest i jakaś inna?
Mnie się samo słowo "sedacja" kojarzy ze znieczuleniem zupełnym, tj. takim wyłączającym świadomość
Cytat:
2. ja się staram od dawna oduczyć mycia zębów kółkami, jak zapomnę to oczywiście kręcę kółka ale staram się jednak stosować ruchy wymiatające (jak to brzmi )
Ja kółkami myję od zarania dziejów (a ściślej - od czasów wczesnoszkolnych i pisemka typu "Kaczor Donald", w którym to ukazała się oświecająca dzieci wzmianka o tym, że jakiś amerykański dent poleca tę właśnie metodę jako najskuteczniejszą; do tej pory stosuję nie narzekam) A z medycyną jest jak z modą, trendy się zmieniają, często wbrew "doniesieniom naukowym" - za parę lat dowiemy się, że najpiękniejszy uśmiech gwarantuje mycie zębów kijkiem maczanym w popiele z ogniska

Dobra, to utopia - lobby szczoteczkowo-paściane prędzej wysadziłoby się w powietrze przed sejmem
Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No.
Ten kosztował 1000 Eurasów jako nowy. Nasz poprzedni (ślubny ) był troszkę oldskulowym gratem, a zobacz ile za niego chcą.
Dla mnie takie ceny są serio szokiem, szczególnie w naszej, polskiej rzeczywistości
Cytat:
Ale za to jak jedziemy ludzie na ulicy nam machają i pokazują sobie palcami Bezcenne
Sam bym pokazywał Szczególnie, że ostatni raz tandem widziałem na oczy jakieś 15 lat temu
Cytat:
Poszłabym poczytać, ale mam akurat na tapecie Davida Copperfielda i tak strasznie żal mi tego chłopca Widać, że jestem przed okresem i każdy powód do płaczu dobry?
Widocznie ja mam okres 30 dni w miesiącu, tak średnio wychodzi
Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Pożarłam michę makaronu ze srem pleśniowym,oliwą i czosnkiem,poprawiłam resztką ptysiów i teraz mogę z głodnym pogadać
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:20   #3513
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dzień dobry

Znad soczku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 07:42   #3514
agnyska81
Zakorzenienie

Dzień dobry, znad kawy

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
1. Mnie się samo słowo "sedacja" kojarzy ze znieczuleniem zupełnym, tj. takim wyłączającym świadomość

2. Ja kółkami myję od zarania dziejów (a ściślej - od czasów wczesnoszkolnych i pisemka typu "Kaczor Donald", w którym to ukazała się oświecająca dzieci wzmianka o tym, że jakiś amerykański dent poleca tę właśnie metodę jako najskuteczniejszą; do tej pory stosuję nie narzekam) A z medycyną jest jak z modą, trendy się zmieniają, często wbrew "doniesieniom naukowym" - za parę lat dowiemy się, że najpiękniejszy uśmiech gwarantuje mycie zębów kijkiem maczanym w popiele z ogniska

3. Dla mnie takie ceny są serio szokiem, szczególnie w naszej, polskiej rzeczywistości

Sam bym pokazywał Szczególnie, że ostatni raz tandem widziałem na oczy jakieś 15 lat temu

4. Widocznie ja mam okres 30 dni w miesiącu, tak średnio wychodzi
1. A mnie z "głupim jasiem"
2. Mi ze względu na wycieranie się szyjek dentka zakazała kółeczek. No ale to nie taki sposób mycia zrobił mi kuku (tylko bruksizm ).
3. Toteż zbieraliśmy eeee 3-4 lata Ale wiem, że będzie jeżdżone, a jak się kiedyś będziemy chcieli pozbyć to nadal za dobrą cenę się sprzeda.
4. Widać, że udajesz To przed okresem się cuda dzieją z psychą i somą

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:41   #3515
Parabelka
Panaroja

snad kawusi
Cytat:

Uwierz, pracuje nad tym już z jakieś kilkanascie lat i dalej stoję w tym samym miejscu ��
Od zawsze rano nie bywałam glodna- już jak 5-6 lat miałam to samo było - herbatka rano tak, chlebek nie��
podpytaj rodzinę , do jakiego wieku byłaś karmiona w nocy wytworzył Ci się nieprawidłowy nawyk żywieniowy

Cytat:
Znad zakupionego roweru

Cytat:

To było przed lokalem, w którym kolega wyprawiał osiemnastkę - obstawiam spore stężenie % w powietrzu
a to sporo wyjaśnia
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

U mnie tsh 0,2 i dostałam pozwolenie na udział w maratonie hahahah

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Veni,Vidi, Vici
Ale dziś bolało Brrrrrr
Jednak euforia po wszystkim
No niewiele się równa radości wyjścia w pozytywnym stanie bez traumy z od lekarza

A tego nie wiemy, bo skąd. To się dowiemy lub nie, po latach.

Po przejsćiach, ale zalepione. Został tylko jeszcze jeden raz (Bar wzdycha ) ponoć nie wiadomo co się kryje w środku, ale dopiero na lipiec impreza.
1.
2.no wiesz , 30 lat stosowania i obserwacji daje już możność wyciągnięcia wniosków
3. chciałam wkleić emtokę pocieszającą a tu mi wyskoczyła przerwa techniczna
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość

Nooooo ja jutro bo zgryzłam 5 tkę , a Negatyw przyszedł z pracy też z rozwalonym zębem, rozpadł mu się jak jadł śniadanie...
A dwa dni temu śniło mmi się że jedynki górne mi się powyłamywały.
Strach się bać
o kurde
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

A tak przy okazji to teraz w profilu każdy może sobie walnąć swój osobisty podpis pod nickiem. Tylko że pogrubiony jeno jest u testerów, wam dany będzie chudy
lete paczać
Cytat:
a ja mam na odwrót, im bardziej się najem na wieczór tym bardziej głodna się budzę rano
wyjontek potwierdzający regułę
Cytat:
Poszłabym poczytać, ale mam akurat na tapecie Davida Copperfielda i tak strasznie żal mi tego chłopca Widać, że jestem przed okresem i każdy powód do płaczu dobry?
ooojj , po co takie rzeczy czytać , przeczytałam to będąc w ósmej klasie i powiedziałam sobie nigdy więcej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 09:43   #3516
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
no, w internetach, jak wiadomo

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

1.no tak , to fszystko można znaleźć
2.i słusznie , pobyty na wsi bardzo są zdrowe

Haaa , zmieniłam se podpisa

Mić a wiesz , że właśnie zomzinga też chciałam wpisać

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2015-05-22 o 09:49
Stary 2015-05-22, 09:52   #3517
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
ooojj , po co takie rzeczy czytać , przeczytałam to będąc w ósmej klasie i powiedziałam sobie nigdy więcej
Bo nie czytałam jeszcze Nie wiedziałam, że tam takie sadyzmy

A jak się wpisuje tagi? Miał być zomzing

Stary 2015-05-22, 09:54   #3518
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
podpytaj rodzinę , do jakiego wieku byłaś karmiona w nocy wytworzył Ci się nieprawidłowy nawyk żywieniowy

Macham znad rozczarowania EDM - pachną płynem do robienia baniek. Niee ma dlaa mniee peerfum...

Kier już mi przysłała osobę na nauki, oesu, oesu, a ja mam właśnie złe przeczucia, że nic z tego nie będzie. No ale przekazałam wiedzę

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 10:08   #3519
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Na ciepło czosneczek lepiej mi wchodzi, cebula takoż.
Ostatnio miałam pastę z marchwi i słonecznika, poezja

No.
Ten kosztował 1000 Eurasów jako nowy. Nasz poprzedni (ślubny ) był troszkę oldskulowym gratem, a zobacz ile za niego chcą.
Ale za to jak jedziemy ludzie na ulicy nam machają i pokazują sobie palcami Bezcenne.

1. i Jeszcze nie robiłam. Zawsze wszamam uparowaną marchew z masłem i nic się nigdy nie doczekało pasty.

2. Ja bym stanęła i paczała jak wchodzicie w zakręty

3. Widać i Najgorzej jak mi łyżka spadnie Olaboga, tragedia, po prostu kataklizm świata i wielki krzyk przez łzy "Whyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy?" "Whyyyyyy me? "

Cytat:
Potwierdzam, dzieją się, vide łyżki itp niedorzeczności.

Cytat:

2.no wiesz , 30 lat stosowania i obserwacji daje już możność wyciągnięcia wniosków
Mnie 30 lat wciąż nie przekonuje, za mało ! Ale i tak piję tego Supradyna, cholerstwa dostanę pewnie od czego innego

3.
Cytat:
2.i słusznie , pobyty na wsi bardzo są zdrowe

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Macham znad rozczarowania EDM - pachną płynem do robienia baniek. Niee ma dlaa mniee peerfum...

Kier już mi przysłała osobę na nauki, oesu, oesu, a ja mam właśnie złe przeczucia, że nic z tego nie będzie. No ale przekazałam wiedzę
1. Tak tak tak!!! To jest to, nie wiedziałąm, z czym go utożsamić, no niby trochę szpital, ale nie do końca

2.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 10:18   #3520
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Mić a wiesz , że właśnie zomzinga też chciałam wpisać
Zomzing rządzi A Agnyska ma Szilę To ja też dorzucę szilę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ozor.jpg (146,8 KB, 19 załadowań)

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 10:30   #3521
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Mnie się samo słowo "sedacja" kojarzy ze znieczuleniem zupełnym, tj. takim wyłączającym świadomość

A z medycyną jest jak z modą, trendy się zmieniają, często wbrew "doniesieniom naukowym" - za parę lat dowiemy się, że najpiękniejszy uśmiech gwarantuje mycie zębów kijkiem maczanym w popiele z ogniska
1. a sedacja to nie znaczy uspokojenie po prostu

2. po neandertalsku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 10:31   #3522
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ostatnio, czytając komentarze na YT, z treści których wynikało, ze pisane przez ludzi dorosłych, wykształconych, aż mnie skręcało.

Ok, ja też robię błędy. Ok, na forum, zazwyczaj celowo niszczę składnię. I ok, tworzymy "nowomowę". Ale, tam tego nie było, całość piękna i spójna i pierdyliard byków ortograficznych. Ale to takich kolosalnych.

Aaaaaaaaaaa! "Dla czego" "niewiem" "robiom"

Dlaczego?
Stary 2015-05-22, 10:35   #3523
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Mnie wystarczy, jak w celach informacyjnych wejdę czasem na stronę gazeta.pl, którą rzekomo tworzą dziennikarze Błąd na błędzie i błędem pogania. Szczytem wszystkiego był niedawny quiz poprawności językowej, w którym błędne odpowiedzi były zaznaczone jako prawidłowe
Stary 2015-05-22, 10:39   #3524
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie wystarczy, jak w celach informacyjnych wejdę czasem na stronę gazeta.pl, którą rzekomo tworzą dziennikarze Błąd na błędzie i błędem pogania. Szczytem wszystkiego był niedawny quiz poprawności językowej, w którym błędne odpowiedzi były zaznaczone jako prawidłowe
No i efekt kuli śniegowej. Ktoś na bakier z orto w szkole jak to czyta to powiela.

Nie jestem purystą językowym, ale no robi się jeden wielki syf.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-22 o 10:40
Stary 2015-05-22, 10:53   #3525
Redhaired Witch
Nindżopesz

Pytanie allegrowe: jeśli odesłałam towar, sprzedawca twierdzi na stronie "o mnie", że zwraca kasę w terminie 10 dni roboczych od otrzymania paczki, minęło 14 dni i kasy nie ma, już dwa razy pytałam kiedy mogę się jej spodziewać - najpierw obiecywali, że do końca zeszłego tygodnia, teraz, że do końca tego tygodnia - to normalne, że tyle to trwa? Są przepisy, że faktycznie kasę zwraca się w 10 dni czy to dobra wola sprzedawcy kiedy odda? Do kiedy jeszcze poczekać? Pytać ponownie czy założyć spór w przyszłym tygodniu?
Sprzedawca ma same pozytywy i odpisuje błyskawicznie więc na kontakt nie mogę narzekać, może więc przesadzam i jestem natrętna?

Stary 2015-05-22, 12:35   #3526
Parabelka
Panaroja

Cytat:

1. co powącham to amsakreska , albo śmierdzi , albo nie pachnie , albo pachnie jak coś co już było
2.jak przekazałaś to wystarczy
Cytat:
Bo nie czytałam jeszcze Nie wiedziałam, że tam takie sadyzmy

A jak się wpisuje tagi? Miał być zomzing
1.no niestety , wiktoriańska rzeczywistość była nieciekawa
2.założyciel baru chyba może wpisać

Cytat:
Mnie 30 lat wciąż nie przekonuje, za mało ! Ale i tak piję tego Supradyna, cholerstwa dostanę pewnie od czego innego
no , wiadomo że kilkaset lat byłoby pewniejsze
Cytat:
Zomzing rządzi A Agnyska ma Szilę To ja też dorzucę szilę
cuuuudooooo

suońce wyjszło
ale patrząc przez okno chyba nie na długo

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-05-22, 12:43   #3527
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Ludzie co poniektórzy to sa albo durni, jak nie wiem co .... dzisiaj jadę autem przez skrzyżowanie, mam skręt w lewo, przede mna z 2 auta i przejscie dla pieszych zaraz za zakrętem - dodam, ze piesi mieli czerwone swiatło i nagle auta przede wryły sie w asfalt - co widzę?- na pasy na czerwonym wlazła jakas babka z dzieckiem w wózku Kretynka, czy jak?! Jak mozna tak ryzykować?!

A parę dni temu wuyjeżdzałam z Galerii Katowickiej - ścisłe centrum, dojeżdzam na skrzyzowania i widze zielone z daleka i goscia, co stoi na tym zielonym zamiast jechac, wiec tocze sie wolno. Jak dotoczyłam, to zrobiło sie czerwone i wtedy ten gosciu ...pojechał ... daltonista czy debil?
Rączki odpadowywują na takowe sytuacje

A w temacie Rossa i minus 40% na pielegnacje ryjka - skusiłam sie na krem i mezzoserum. Jeszcze zapas toniku i miceli. Chciałam capnac tez 2 maseczki mezzo, ale przy kasie coś mi się nie zgadzało, okazało się, ze maseczki nie wklepali na -40% i obeszłam sie smakiem. Pani powiedziała, ze jutro bedzie mozna je kupić na promo No pecha mam W innym Rossie ich nie było, wiec sie chyba jutro zas przejde

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-22, 12:49   #3528
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
1. co powącham to amsakreska , albo śmierdzi , albo nie pachnie , albo pachnie jak coś co już było
Mimo złych doświadczeń postanowiłam dać szansę kilku zapachom: stożek Issey, L'eau par Kenzo, Hiris, Cristalle EDP, DKNY Woman EDP. Pewnie uznam to wszystko za mydlano-kffiatowe ale spróbować czeba.

Stary 2015-05-22, 12:50   #3529
rachell111
Zakorzenienie

Chyba mam prezencik dla przyjaciółki https://www.google.pl/search?q=spraw...w=1366&bih=659

Czas edycji: 2015-05-22 o 13:01
Stary 2015-05-22, 12:52   #3530
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Mimo złych doświadczeń postanowiłam dać szansę kilku zapachom: stożek Issey, L'eau par Kenzo, Hiris, Cristalle EDP, DKNY Woman EDP. Pewnie uznam to wszystko za mydlano-kffiatowe ale spróbować czeba.
Cristalle edp najpierw byłam średnio zachwycona, potem zaintrygowana, az kupiłam mała pojemność, ponosiłam, trochę i zaczał mnie wkurzać, wiec zbyłam na all

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-22, 12:55   #3531
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! A jednak podobieństwa? Lubię je, od lat się przekonywuję żeby móc nosić. I nijak mi nie wychodzi, ale nie odpuszczam.

Na L'eau par muszę mieć wenę - bo naszać umiem, ale raz drażni (ozonowo-pudorwe) raz nie. Zależy od widzimisia.

Issey - j.w.

A narcyza z DKNY kocham, uwielbiam, szaleję za tym zapachem od lat wielu, ale przy noszeniu boli mnei głowa jak żyć?

No są kwiatowe, są. Te ostatnie zwłaszcza, narcyz wypisz wymaluj, niuchany wprost z kwiatka.

Jak żyć?

A, i dla mnie wszystkie 3 powyżej, są słodkie, słodkawe, nie rześkie. Więc na Tobie też podejrzewam wybije się słodycz.

Czas edycji: 2015-05-22 o 12:58
Stary 2015-05-22, 12:57   #3532
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cristalle lubię tylko Eau Verte, chociaż nietrwały. Mnie na -40% nabili również płatki do demakijażu Toniku nie mieli, może dziś wdepnę do tego Rossa, co obok pracy mam.

Poza tym albo się przeziębiłam, albo coś pyli z nosa mi leci non stop i ogólnie się kiepsko czuję i chcę się wyspać...! Czemu chuopy se wymyślają randkowanie na weekend, nie dociera, ze ktoś chce odpocząć?
Stary 2015-05-22, 13:02   #3533
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Chyba mam prezencik dla przyjaciółki http://archiwum.allegro.pl/oferta/sp...702305549.html

Cytat:
Ha! A jednak podobieństwa? (...)
No są kwiatowe, są, te ostatnie zwąłszcza, narcyz wypisz wymaluj, niuchany wprost z kwiatka.
Ach, znowu w reckach kłamali bo DKNY miały być liściasto-deszczowe, Issey wodno-bagniste, Kenzo powietrzno-zimne. Tia...

Stary 2015-05-22, 13:05   #3534
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. A mnie z "głupim jasiem"
Sprawdziłem na wikipedii ("miszcz sprytu" ), racja - sedacja to "obniżenie aktywności ośrodkowego układu nerwowego za pomocą środków farmakologicznych bez wyłączenia świadomości"
Cytat:
2. Mi ze względu na wycieranie się szyjek dentka zakazała kółeczek. No ale to nie taki sposób mycia zrobił mi kuku (tylko bruksizm )

Cytat:
3. Toteż zbieraliśmy eeee 3-4 lata Ale wiem, że będzie jeżdżone, a jak się kiedyś będziemy chcieli pozbyć to nadal za dobrą cenę się sprzeda
No i super
Cytat:
Dobra, więc inaczej - "od tylu lat okres mi się spóźnia, choć dzień w dzień mam wszystkie jego objawy"
Cytat:

Cytat:
A o czym jest ta ksionszka, psze Państwa?
Cytat:
Haaa , zmieniłam se podpisa

Cytat:
Pamiętam, że ja również rozczarowany byłem, a nastawiałem się na Bóg-wie-jakie przeżycia (to po wszystkich zachwytach tu na forum). Przydałoby się odświeżyć tamte wspomnienia, to było parę lat temu już (i może nieprawda?)
Cytat:
1. a sedacja to nie znaczy uspokojenie po prostu
Si
Cytat:
Szczytem wszystkiego był niedawny quiz poprawności językowej, w którym błędne odpowiedzi były zaznaczone jako prawidłowe
Przepraszam, ale
Cytat:
Chyba mam prezencik dla przyjaciółki http://archiwum.allegro.pl/oferta/sp...702305549.html
Stary 2015-05-22, 13:28   #3535
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ach, znowu w reckach kłamali bo DKNY miały być liściasto-deszczowe, Issey wodno-bagniste, Kenzo powietrzno-zimne. Tia...
DKNY - też takie bywa, ale narcyza nie unikniesz. Wydaje mi się, że to deszcz tropikalny jednak

Issey - no wodne ofszem, ale lilie

Kenzo na mnie nie chce być zimne, raczej powietrze w parny dzień.

Przetestuj, przeż to tylko moje subiektywne odczucia. Kenzo jest chyba na mnie najbardziej kapryśnym zapachem. Im dalej tym słodziej - baza.

Czas edycji: 2015-05-22 o 13:30
Stary 2015-05-22, 13:42   #3536
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba mam prezencik dla przyjaciółki https://www.google.pl/search?q=spraw...w=1366&bih=659

Cytat:
pudorwe

Cytat:
Dobra, więc inaczej - "od tylu lat okres mi się spóźnia, choć dzień w dzień mam wszystkie jego objawy"

A masz ekhem otfór odpływowy?

Książka jest o Dejwidu Copperfieldu, jak sama nazwa wskazuje. Jestem przy początku, a już go gnębił ojczym (profilaktyczne bicie i uwięzienie kilkudniowe), a teraz zaczyna się szkoła i pewno lepiej nie będzie.

Redziu, a Eau de Gentiane Blanche znasz? Nie kłamię jak recki, są gorzkawo-krzaczorowe

Jaka ładna Szila

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2015-05-22 o 14:02
Stary 2015-05-22, 13:45   #3537
gryx82
BAN stały

Cytat:
Cristalle edp najpierw byłam średnio zachwycona, potem zaintrygowana, az kupiłam mała pojemność, ponosiłam, trochę i zaczał mnie wkurzać, wiec zbyłam na all
Ja kiedyś zanabyłem odlewkę dla mamy (edt) i to też nie było to, czego się spodziewałem - robiły się jakieś takie słodkawo-mydlane, co w połączeniu z ich "zielonością" dawało lekko zatęchły efekt
Stary 2015-05-22, 13:58   #3538
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja kiedyś zanabyłem odlewkę dla mamy (edt) i to też nie było to, czego się spodziewałem - robiły się jakieś takie słodkawo-mydlane, co w połączeniu z ich "zielonością" dawało lekko zatęchły efekt
O własnie Szypr sam w sobie ok, ale bardziej mydło z nich wychodziło potem, co mnie wnerwiało

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-22, 14:13   #3539
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Redziu, a Eau de Gentiane Blanche znasz? Nie kłamię jak recki, są gorzkawo-krzaczorowe

Znam, mam, faktycznie są gorzko-krzaczorowe Aaale chce mi się czegoś deszczowego czyli w innej kategorii. Muszę też przetestować Rain Demeter ale nigdzie nie ma próbek a całej flachy w ciemno nie chcę brać.

Stary 2015-05-22, 14:16   #3540
gryx82
BAN stały

Cytat:
A masz ekhem otfór odpływowy?
Może nie brnijmy w to dalej
Cytat:
Książka jest o Dejwidu Copperfieldu, jak sama nazwa wskazuje. Jestem przy początku, a już go gnębił ojczym (profilaktyczne bicie i uwięzienie kilkudniowe), a teraz zaczyna się szkoła i pewno lepiej nie będzie
Mnie się na początku z tym magikiem skojarzyło, więc se myślę - wtf?
Cytat:
O własnie Szypr sam w sobie ok, ale bardziej mydło z nich wychodziło potem, co mnie wnerwiało
Niestety
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości