|
|
#3511 |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar LVI
no, w internetach, jak wiadomo
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- 'Będąc dzieckiem często jeździliśmy na wieś do babci.' |
|
|
|
#3512 | |||||||
|
BAN stały
|
Wychodzi na to, że jednak głupim
Nie kręcą mnie zabawy w chowanego Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z medycyną jest jak z modą, trendy się zmieniają, często wbrew "doniesieniom naukowym" - za parę lat dowiemy się, że najpiękniejszy uśmiech gwarantuje mycie zębów kijkiem maczanym w popiele z ogniska ![]() Dobra, to utopia - lobby szczoteczkowo-paściane prędzej wysadziłoby się w powietrze przed sejmem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3513 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Znad soczku |
|
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, znad kawy
![]() Cytat:
2. Mi ze względu na wycieranie się szyjek dentka zakazała kółeczek. No ale to nie taki sposób mycia zrobił mi kuku (tylko bruksizm ).3. Toteż zbieraliśmy eeee 3-4 lata Ale wiem, że będzie jeżdżone, a jak się kiedyś będziemy chcieli pozbyć to nadal za dobrą cenę się sprzeda. 4. Widać, że udajesz
|
|
#3515 | |||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
wytworzył Ci się nieprawidłowy nawyk żywieniowy ![]() Cytat:
Cytat:
2.no wiesz , 30 lat stosowania i obserwacji daje już możność wyciągnięcia wniosków ![]() 3. chciałam wkleić emtokę pocieszającą a tu mi wyskoczyła przerwa techniczna ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#3516 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.i słusznie , pobyty na wsi bardzo są zdrowe Haaa , zmieniłam se podpisa ![]() Mić a wiesz , że właśnie zomzinga też chciałam wpisać
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-05-22 o 09:49 |
|
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, że tam takie sadyzmy ![]() A jak się wpisuje tagi? Miał być zomzing
|
|
#3518 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Macham znad rozczarowania EDM - pachną płynem do robienia baniek. Niee ma dlaa mniee peerfum... Kier już mi przysłała osobę na nauki, oesu, oesu, a ja mam właśnie złe przeczucia, że nic z tego nie będzie. No ale przekazałam wiedzę
|
|
|
|
|
#3519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie robiłam. Zawsze wszamam uparowaną marchew z masłem i nic się nigdy nie doczekało pasty.2. Ja bym stanęła i paczała jak wchodzicie w zakręty 3. Widać i Olaboga, tragedia, po prostu kataklizm świata i wielki krzyk przez łzy "Whyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy?" "Whyyyyyy me? " Cytat:
Cytat:
![]() 3. ![]() Cytat:
2. |
||||
|
|
|
#3521 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. po neandertalsku
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#3522 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio, czytając komentarze na YT, z treści których wynikało, ze pisane przez ludzi dorosłych, wykształconych, aż mnie skręcało.
Ok, ja też robię błędy. Ok, na forum, zazwyczaj celowo niszczę składnię. I ok, tworzymy "nowomowę". Ale, tam tego nie było, całość piękna i spójna i pierdyliard byków ortograficznych. Ale to takich kolosalnych. Aaaaaaaaaaa! "Dla czego" "niewiem" "robiom" ![]() Dlaczego?
|
|
|
|
#3523 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mnie wystarczy, jak w celach informacyjnych wejdę czasem na stronę gazeta.pl, którą rzekomo tworzą dziennikarze
Błąd na błędzie i błędem pogania. Szczytem wszystkiego był niedawny quiz poprawności językowej, w którym błędne odpowiedzi były zaznaczone jako prawidłowe
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie jestem purystą językowym, ale no robi się jeden wielki syf. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 10:40 |
|
|
|
|
#3525 |
|
Nindżopesz
|
Pytanie allegrowe: jeśli odesłałam towar, sprzedawca twierdzi na stronie "o mnie", że zwraca kasę w terminie 10 dni roboczych od otrzymania paczki, minęło 14 dni i kasy nie ma, już dwa razy pytałam kiedy mogę się jej spodziewać - najpierw obiecywali, że do końca zeszłego tygodnia, teraz, że do końca tego tygodnia - to normalne, że tyle to trwa? Są przepisy, że faktycznie kasę zwraca się w 10 dni czy to dobra wola sprzedawcy kiedy odda? Do kiedy jeszcze poczekać? Pytać ponownie czy założyć spór w przyszłym tygodniu?
Sprzedawca ma same pozytywy i odpisuje błyskawicznie więc na kontakt nie mogę narzekać, może więc przesadzam i jestem natrętna? |
|
|
|
#3526 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.jak przekazałaś to wystarczy Cytat:
![]() 2.założyciel baru chyba może wpisać Cytat:
cuuuudooooo suońce wyjszło ale patrząc przez okno chyba nie na długo
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3527 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ludzie co poniektórzy to sa albo durni, jak nie wiem co .... dzisiaj jadę autem przez skrzyżowanie, mam skręt w lewo, przede mna z 2 auta i przejscie dla pieszych zaraz za zakrętem - dodam, ze piesi mieli czerwone swiatło i nagle auta przede wryły sie w asfalt - co widzę?- na pasy na czerwonym wlazła jakas babka z dzieckiem w wózku
Kretynka, czy jak?! Jak mozna tak ryzykować?!A parę dni temu wuyjeżdzałam z Galerii Katowickiej - ścisłe centrum, dojeżdzam na skrzyzowania i widze zielone z daleka i goscia, co stoi na tym zielonym zamiast jechac, wiec tocze sie wolno. Jak dotoczyłam, to zrobiło sie czerwone i wtedy ten gosciu ...pojechał ... daltonista czy debil?Rączki odpadowywują na takowe sytuacje A w temacie Rossa i minus 40% na pielegnacje ryjka - skusiłam sie na krem i mezzoserum. Jeszcze zapas toniku i miceli. Chciałam capnac tez 2 maseczki mezzo, ale przy kasie coś mi się nie zgadzało, okazało się, ze maseczki nie wklepali na -40% i obeszłam sie smakiem. Pani powiedziała, ze jutro bedzie mozna je kupić na promo No pecha mam W innym Rossie ich nie było, wiec sie chyba jutro zas przejde
|
#3528 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
postanowiłam dać szansę kilku zapachom: stożek Issey, L'eau par Kenzo, Hiris, Cristalle EDP, DKNY Woman EDP. Pewnie uznam to wszystko za mydlano-kffiatowe ale spróbować czeba.
|
|
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba mam prezencik dla przyjaciółki https://www.google.pl/search?q=spraw...w=1366&bih=659
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 13:01 |
|
|
|
#3530 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na L'eau par muszę mieć wenę - bo naszać umiem, ale raz drażni (ozonowo-pudorwe) raz nie. Zależy od widzimisia. Issey - j.w. A narcyza z DKNY kocham, uwielbiam, szaleję za tym zapachem od lat wielu, ale przy noszeniu boli mnei głowa No są kwiatowe, są. Jak żyć? ![]() ![]() A, i dla mnie wszystkie 3 powyżej, są słodkie, słodkawe, nie rześkie. Więc na Tobie też podejrzewam wybije się słodycz. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 12:58 |
|
|
|
|
#3532 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cristalle lubię tylko Eau Verte, chociaż nietrwały. Mnie na -40% nabili również płatki do demakijażu
Poza tym albo się przeziębiłam, albo coś pyli
|
#3533 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3534 | ||||||||
|
BAN stały
|
![]() Sprawdziłem na wikipedii ("miszcz sprytu" ), racja - sedacja to "obniżenie aktywności ośrodkowego układu nerwowego za pomocą środków farmakologicznych bez wyłączenia świadomości" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Si Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Issey - no wodne ofszem, ale lilie Kenzo na mnie nie chce być zimne, raczej powietrze w parny dzień. Przetestuj, przeż to tylko moje subiektywne odczucia. Kenzo jest chyba na mnie najbardziej kapryśnym zapachem. Im dalej tym słodziej - baza.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 13:30 |
|
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A masz ekhem otfór odpływowy? ![]() Książka jest o Dejwidu Copperfieldu, jak sama nazwa wskazuje. Jestem przy początku, a już go gnębił ojczym (profilaktyczne bicie i uwięzienie kilkudniowe), a teraz zaczyna się szkoła i pewno lepiej nie będzie. Redziu, a Eau de Gentiane Blanche znasz? Nie kłamię jak recki, są gorzkawo-krzaczorowe Jaka ładna Szila
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-22 o 14:02 |
||
|
|
|
#3537 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3538 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3539 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Znam, mam, faktycznie są gorzko-krzaczorowe |
|
|
|
|
#3540 | ||
|
BAN stały
|
Może nie brnijmy w to dalej
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.

A z medycyną jest jak z modą, trendy się zmieniają, często wbrew "doniesieniom naukowym" - za parę lat dowiemy się, że najpiękniejszy uśmiech gwarantuje mycie zębów kijkiem maczanym w popiele z ogniska 

Brrrrrr

Jeszcze nie robiłam. Zawsze wszamam uparowaną marchew z masłem i nic się nigdy nie doczekało pasty.
Olaboga, tragedia, po prostu kataklizm świata i wielki krzyk przez łzy "Whyyyyyyyyyyyyyyyyyy yy?" "Whyyyyyy me? " 

Kretynka, czy jak?!
Jak mozna tak ryzykować?!
No pecha mam