|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Wonder Wymiany :)
Cześć dziewczyny!
Mam trochę kosmetyków do wymiany, może macie na coś ochotę? ![]() Dlaczego chcę się ich pozbyć? Jeżeli są nieotwierane, to najpewniej dostały się do mnie jakoś "przez przypadek" (konkurs, prezent) i są mi niepotrzebne. Jeżeli zaś coś jest napoczęte, to najprawdopodobniej się u mnie nie sprawdziło. Co z wysyłką? Nie mam żadnych przekupek, wiec wyślę pierwsza. W kopercie bąbelkowej lub pudełku (zależy jak ustalimy), ZAWSZE poleconym. I od Was też bym tego wymagała ![]() Co chcę w zamian? Kosmetyki! ![]() Zdjęcie I - PIELĘGNACJA - Ziaja pasta oczyszczanie liście manuka, zużyta w około 1/4 - Perfecta zabieg zmiękczający do stóp - Goldwell pasta do włosów, nieotwierana Zdjęcie II - KOLORÓWKA - Eveline czarny eye-liner, użyłam raz, otwarty dwa tygodnie temu - Manhattan lakie do ust w kolorze 20 A Eternal Flame, użyłam go około 3 razy - Revlon podkład w odcieniu 150 Nude, zużycie zaznaczyłam na zdjęciu - PS Love (Primark) sztuczne rzęsy, klej w opakowaniu - Essence baza pod cienie do powiek, użyłam raz Zdjęcie III - PAZNOKCIE ewentualne zużycie widoczne na zdjęciu - Sally Hansen żel do usuwania skórek, mam z wymianki, nie użyłam ani raz, poprzednia właścicielka 2-3 razy - Astor lakier w kolorze 137 - Astor lakier w kolorze 109 - Astor lakier w kolorze 008 Mint Candy - Astor lakier w kolorze 006 Acid Drop - Eveline lakier w kolorze 936 - Manhattan lakier w kolorze 81R - Lambre lakier w nieznanym mi kolorze, ale to pomarańczowy odcień Edytowane przez Wonder_Woman_ Czas edycji: 2015-05-25 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
Dot.: Wonder Wymiany :)
Coś u mnie za biała gl8nke i złota maskę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Ziaja pasta oczyszczanie liście manuka, zużyta w około 1/4 - Yasumi złota maska; to ta, którą robimy w shakerze plastykowym, ale bez problemu można też zrobić ją w szklance, misce, czymkolwiek - Mokosh glinka biała, nieotwierana - KTC olej kokosowy, zużyłam jakieś 3-4 łyżeczki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
Sally Hansen żel do usuwania skórek, mam z wymianki, nie użyłam ani raz, poprzednia właścicielka 2-3 razy
i olej kokosowy (czy jest nierafinowany?) cos u mnie?
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
A widzisz coś za Sally Hansen i ew.olejek argan owy?
![]() |
#7 |
|
Chętnie oddam czekoladę borzuja
![]() Coś jeszcze podoba Ci się u mnie bo ja w sumie to sporo chciałbym od Ciebie ![]() - Kolastyna Energy Touch krem-żel do twarzy, nieotwierany - Spadomowe.pl olejek arganowy, zużyta 1-2 kropelki - Perfecta zabieg zmiękczający do stóp - Eveline czarny eye-liner, użyłam raz, otwarty dwa tygodnie temu - Manhattan lakie do ust w kolorze 20 A Eternal Flame, użyłam go ok 3 razy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
A co powiesz na czekoladę i podklad borzuja Za złota maskę biała glinka Kolastyna Energy Touch krem-żel do twarzy, nieotwierany
- Spadomowe.pl olejek arganowy, zużyta 1-2 kropelki. Tylko napisz ile wagowe zostało maski i jaka pojemność glinki i olejku. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Ok mi by pasował a Tobie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Welcome to Jamrock
|
- Revlon podkład w odcieniu 150 Nude, zużycie zaznaczyłam na zdjęciu
- KTC olej kokosowy, zużyłam jakieś 3-4 łyżeczki - Spadomowe.pl olejek arganowy, zużyta 1-2 kropelki coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Hej może coś u mnie za olej kokosowy i podkład? Poza wątkiem mam nowy tusz do rzęs Rimmel o taki http://sklep.rossnet.pl/Produkt/Rimm...FUezcgod1IgAew
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Eveline czarny eye-liner, użyłam raz, otwarty dwa tygodnie temu
Yasumi złota maska; to ta, którą robimy w shakerze plastykowym, ale bez problemu można też zrobić ją w szklance, misce, czymkolwiek - Mokosh glinka biała, nieotwierana - Perfecta zabieg zmiękczający do stóp - KTC olej kokosowy, zużyłam jakieś 3-4 łyżeczki ?
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz coś w moim wątku za:
- Spadomowe.pl olejek arganowy, zużyta 1-2 kropelki ![]() ![]() - Mokosh glinka biała, nieotwierana - Perfecta zabieg zmiękczający do stóp - KTC olej kokosowy, zużyłam jakieś 3-4 łyżeczki - Revlon podkład w odcieniu 150 Nude, zużycie zaznaczyłam na zdjęciu - Sally Hansen żel do usuwania skórek, mam z wymianki, nie użyłam ani raz, poprzednia właścicielka 2-3 razy - Manhattan lakier w kolorze 81R
Zapraszam do moich wątków: Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post88129146 Ubrania (XXS-L), torebka, buty, biżuteria, dodatki do domu: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post83808431 Vinted: Madzik75 - stałe dokładki |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
tak, drugi post ze zdjęciami też aktualny, tylko nie opisany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ok to zapraszam na priv w celu wymiany adresów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.