|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3902 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- No, tak kusi, kusi. Nie chciałaby dostawać takich paczek z kosmetykami w ciemno. Już wolałabym się dogadać na jedną konkretną rzecz do danej kwoty by i mnie było jakoś stać na taki prezent. |
|
|
|
|
#3903 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
A ja bym się pokusiła. ALE- najchętniej z innymi jutuberkami. I na innych zasadach.
No bo po co wysylać sobie coś, co mozna znaleźć w pobliskim rossie? Jakbym miała konkretną ilość widzów, to bym im zaproponowała paczki o konkretnej wartości, a zawartość- np. regionalne przysmaki, słodycze, ciekawe kosmetyki znalezione w malutkim sklepie z kosmetykami eko czy coś w tym stylu. Wiecie, o co mi chodzi? Coś, czego u siebie nie znajdę i vice versa. I nawet jakieś regionalne wyroby, typu koronki. Jeszcze większa frajda by była, jakby znaleźć kogoś spoza Polski. Oj, pisałabym się na to, bardzo Aż się podjarałam pomysłem.e: MATKO JAK MNIE TO JARA to mój cel zrobiłabym cos takie raz na miesiąc/dwa i z całego świata sobie wysyłać coś jak te subscription boxy, ale lepiej ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaamuszetozrobić Edytowane przez ruskieklopsy Czas edycji: 2015-05-23 o 14:35 |
|
|
|
#3904 | ||
|
-ist
|
Cytat:
![]() Ciekawa jestem, jaka jest Wasza opinia na ten temat - gdybyście były vlogerkami, to czy zakładałybyście skrytki? Niby to takie urocze, otrzymywanie pocztówek czy miłych listów od widzów, ale wydaje mi się to jednak niezręczne (a co dopiero mówić o mniej czy bardziej hojnych prezentach, poczynając od maskotek, kończąc na wysokopółkowych kosmetykach). Jak myślicie, czy vlogerki już tak przywykły do otrzymywania gratisów, że wydaje im się to naturalne i nie zawracają sobie tym głowy? ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3905 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy bym założyła. Opcja prezentów kusi ale jednak gdzieś coś mi mówi, by tego nie robić. Chyba, że wysyłaliby mi słodycze z opcją "nie musisz mi być dłużna" <3
|
|
|
|
#3906 | |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Cytat:
Aaale ja bardziej lubię oglądać takie filmiki ze smakowania/rozpakowywania nieznanych rzeczy, poszłabym w tę formę
|
|
|
|
|
#3907 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3908 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
Ja bym skrytki nie zakladala. |
||
|
|
|
#3909 | |||
|
ciepłe kluchy
|
Cytat:
Cytat:
Me zdanie
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Munka, na Eska TV jest weekend w Beyonce
![]() Mam jakieś dziś odrzucenie od YT, każdy filmik wyłączam w polowie, co to się dzieje?
|
#3911 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
Nawet Klaudia Klara w swoim ostatnim filmie jakaś mało śmieszna i jeszcze to lokowanie produktu... ![]() Zmieniłam sobie rangę, pasuje idealnie
|
|
#3912 |
|
tuńczyk duńczyk <><
|
Ja też dzisiaj wszystko wyłączam. Zwłaszcza makijaże. Wkurzają mnie wszyscy, że mają takie normalne powieki, a moje mają różny stopień upośledzenia i nic na nich nie zrobisz >:C
|
|
|
|
#3913 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3914 |
|
-ist
|
|
|
|
|
#3915 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
). Cytat:
|
|||
|
|
|
#3916 | |||||||||
|
Kociara
|
Cytat:
Cytat:
Mi się wydaje, że ona poza kamerą dalej potrafi być taka bardziej spontaniczna https://instagram.com/p/2GyH6yqF14/?taken-by=nissiax83Cytat:
no jeszcze poczekasz ![]() Cytat:
Cytat:
Karolina poszła już totalnie w komerchę, ja się i tak zastanawiam o czym one mogłu rozmawiać i rok temu, bo dla mnie to są dwie rózne planety No, ale też myślę, że mogła mówić o Szusz, szczególnie jak rzuciła o tych recenzjach seriali Cytat:
wszystko Micel z Garniera, micel z Bourjois, dwufaza z Ziaji niebieska i oliwkowa, olejek różany z Evree, serum z Bielendy (na jesień/zimę), żel z RdL, krem pod oczy czerwony RdL, tonik ogórkowy z Ziaji, krem do mycia z Alterry, a dziś dokupiłam jeszcze wcierkę z Jantara i maseczki z Tołpy, bo dowiedziałam się, że te produkty też wchodzą na promocję! Cytat:
Dlaczego głupie? Chyba normalne, ja tęsknię za wieloma miejscami ![]() Cytat:
niee... Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#3917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie to ma aspekt psychologiczny, coś na zasadzie nie ma kozaków - nie ma zimy Bo tej nie cierpię.
|
|
#3918 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nissiax Komorowska to mój hit xD Cytat:
mnie w ogóle wszystko dusi, nie przepadam za perfumami, kupuje tylko lekkie zapachy, jeśli juz. Mam cztery flakony, z czego uzywam jednego, reszta zapachow to malo trafione prezenty, ktore muszę pusicic w świat |
||
|
|
|
#3919 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzałam właśnie ostatni filmik Karoliny Z. (makijaż dzienny vs codzienna charakteryzacja) - świetnie pokazuje, dlaczego makijaż 'dzienny' Maxineczki wcale nie jest dziennym w potocznym tego słowa rozumieniu. Szacunek dla Karoliny, że potrafi skrytykować najpopularniejsze głupie trendy (tona bronzera, maksymalnie wyrysowane brwi, sztuczne rzęsy zawsze i wszędzie).
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
ani ja. niby fajnie jest coś dostawać za darmo, ale... z umiarem. a tak szczerze to ja jako widzka, nigdy bym nie pomyślała będąc na wakacjach "a, wyślę kartkę do Szusz" czy będąc w drogerii "kupię to i wyślę Karolinie, na pewno jej sie spodoba"....
|
|
|
|
#3921 | |||||||
|
Kociara
|
Cytat:
no naaaaaaareeeeeeszcieeeee ![]() Cytat:
Na bank nie poszla nigdzie jak był ootd z Asusem, widać było, że ściemnia Niestety, od jakiegoś czasu Szusz to dla mnie taka nudziara, że podejrzewam, że 80% czasu spędza w domu. Parę razy w miesiącu może musi gdzies wyjść na "biznesowe spotkanie", ale umówmy sie, większość przeciez ugaduje z firmami przez maila. Cytat:
![]() Cytat:
Z jakiej Ty jesteś planety ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Lookbook u pięknej TheMadBrunette ![]() |
|||||||
|
|
|
#3922 | |
|
now or never
|
Cytat:
![]() wiedziałyście o tym: I Żeglarskie Mistrzostwa Polski Youtuberów wow
|
|
#3923 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Konto usunięte
|
Magda Gontarz 17 godzin temu (edytowany)
hmm... Trochę to przykre bo jeszcze kilka miesięcy temu gdy wspomniałam o pomyślę vlogów i luźnych pogadanek wprost naskoczyłaś na mnie, że Twój kanał nigdy nie będzie śmietnikiem i nie będziesz nagrywać nic nie wnoszących vlogów. A tu nagle wchodzę a mówisz o takich zmianach.... Nie odpowiada Ci to, a będziesz to robić bo jest taki trend??? Zawsze wspominałaś o tym, że masz swoich widzów i nie masz zamiaru zmieniać się dla kogoś. A teraz dostosowujesz się do trendu bo wszyscy tak robią??? Czegoś tutaj nie rozumiem... Pokaż mniej Odpowiedz · 53 Ukryj odpowiedzi nissiax83 17 godzin temu +Magda Gontarz tak, nie rozumiesz tego co mówię ... Odpowiedz · 49 Kasia W. 16 godzin temu Mam dokladnie to samo wrażenie Aga caly czas podkresla, ze nie idzie za trendami ale chyba jednak jest inaczej:-( Odpowiedz · 12 Agnieszka Wójcik 16 godzin temu +Magda Gontarz Mam wrażenie, że oglądałyśmy inny filmik ![]() Odpowiedz · 40 Paula T 16 godzin temu +Magda Gontarz zmienia zdanie jak Komorowski z piątku na poniedziałek ![]() Odpowiedz · 20 i potem (tam jest ponad 60 odpowiedzi :"D): Pozzzziomka 6 godzin temu +Kasia W. Dokladnie i pada w filmiku tlumaczenie, ze bedzie cos, bo cos ... Wiec tekst "ze ktos czegos nie rozumie" jest nie na miejscu i to obrazanie widza, ktory nie atakuje, tylko nazywa rzeczy, ktore widzi po imieniu Padlo w tekscie wyjasnienie, ze pojawialy sie jakies komentarze ... ... i dlatego kanal pojdzie w inna strone A to jednak pokazywanie, ze to nie wlasna spontaniczna zmiana pogladu, tylko zmiana pod to, co oczekuja inni Tak zmienia poglady wlasnie pan na K. Gdzie zawieje, tam leci Nie chodzi mi o zmiany, tylko o pisanie tekstow w stylu - "Nie, nie rozumiesz" Jak mozna mowic, ze cos sie zmienia pod wplywem komentarzy z jakby wyrzutami i pozniej gdy widz to napisze, to sie go atakuje Nie, nie rozumiesz Generalnie polecam całą konwersacje Zarzuty o robienie z kanału śmietnika, o atakowanie widzów, o filmy pod publiczke... cudo :"D |
|
|
|
#3925 |
|
Rozeznanie
|
Co do paczek to dziwi mnie, bo wątpię aby neenka miała skrytkę pocztową i zapewne podała adres mieszkania. Nie wiem jak robią inne mniej sławne ytberki ale dla mnie to jakiś kosmos nieodpowiedzialności
|
|
|
|
#3926 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czytalam to na szybko i nie zauważyłam tego. Ze ludziom sie tak chce. |
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla każdego dużo będzie oznaczało co innego, ja mam klika flakonów z wyższej półki cenowej, ale nie jestem jakimś freakiem perfumowym. |
|
|
|
|
#3928 |
|
Rozeznanie
|
heheheh oglądam filmik MissPKProject i leżę od słuchania jej 5 minutowych samozachwytów
Moja mama to moja mama tamto, moja mama mówi, że ja jestem super mamą i ahhh ohhhhh
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Kociara
|
"nissiax83 17 godzin temu
+Magda Gontarz tak, nie rozumiesz tego co mówię ..."
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:06.

Aż się podjarałam pomysłem.

Me zdanie 

).
Micel z Garniera, micel z Bourjois, dwufaza z Ziaji niebieska i oliwkowa, olejek różany z Evree, serum z Bielendy (na jesień/zimę), żel z RdL, krem pod oczy czerwony RdL, tonik ogórkowy z Ziaji, krem do mycia z Alterry, a dziś dokupiłam jeszcze wcierkę z Jantara i maseczki z Tołpy, bo dowiedziałam się, że te produkty też wchodzą na promocję!
Chyba normalne, ja tęsknię za wieloma miejscami