|
|
#3031 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Ten śniadaniowy zestaw świetny, zapisuję!
Z gier bardzo fajna się wydaje ta z lodami i kotem w worku , dziękuje ci bardzo, coś wybiorę |
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam mini electric poszedł za 42 złote chyba. Cieszę się, że mała fajnie je, jak sobie przypomnę rozszerzanie diety Miśka, 11 miesięcy praktycznie sam cyc. Dziewczyny, Michał naoglądał się jak Georg ze świnki Peppy podrzuca dinozaura i on też chce, kurczę, może bym coś wymodziła, uszyła. Tylko nie wiem jak się za to zabrać, jakiś schemat może by się przydał, ktoś potrafi pomóc?
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Laurko to jak dorwiesz uszyj dwa kuuupie od Ciebie
u mnie jak u Misiael szal nie z tej ziemiWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
laurko mi w sumie prxy Tomaszkutez nie kapalo, pierwsze 6 miesiecy karmilismy sie mieszanie, a potem na samym cycu do 22 miesiaca. Tylko ja sie tak nastawilam, ze przy drugim wszystko pojdzie latwo,a tu troche figa z makiem. Ale nic! Dzisiaj juz wierze ze sie uda, dostal 3 razy butelke, z czego 2 razy z moim mleczkiem
marsi, szaja niby to wszystko wiem, ale zrzuce to ba pologowe hormony, ze tak to wszystko mnie meczy. Kurcze kusicie tymi prezentami na DD, my w sumie zamiast prezentu planowalismy spedzic z dzieciakami fajnie dzien, w jakims fajnym miejscu, tz cos wymyslil, ale nie pamietam co. Moze jednak jakas planszowke wybiore i jeszcze dla Piotrusia trzeba cos wyszukac, bo w gierke z bratem jeszcze nie da rady
|
|
|
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo https://www.google.co.jp/search?q=%E...ml%3B220%3B391
Tu masz rysynki o co mniej wiecej chodzi. Chwytasz sutek trzema palcami kciukiem, wskazujacym i srodkowym i robisz obroty, ruchy przod tyl, naciskasz i puszczasz, wyciagasz i puszczasz. Jest jeszcze taki ruch jak przy recznym odciaganiu i on pomaga przy wyplywie pokarmu. ---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- marsi najwazniejsza zaleta jest praca w dwoch tempach: pierwsze przypomina ssanie by wywolac produkcje pokarmu a drugie to wlasciwe odciaganie. Mozna w obu tempach regulowac predkosc, by odciaganie niemal przypominalo prawdziwe ssanie przez dziecko. Dziala szybko, jest przenosny. W zestawie jest ta medelowska butelka ze smoczkiem jak piers. |
|
|
|
#3037 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie ezzo ,meneq mi przypomniala,kup sobie smoczek calma medela w tych pierwszych tygodniach wydaje mi sie ze to bardzo wazne zeby unikac tradycyjnego smoka
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#3038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marsi, dziekuje, takiego wlasnie używamy ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- meneq a w ktorym momencie mam trenowac te moje sutki, przed przystawieniem malego czy przed laktatorem? Dlugo tak robic? Caly czas intrygije mnie Twoje pytaniw o srednice sutka, jaki moze to miec wplyw? Dzien dobry wszystkim |
|
|
|
|
#3039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze zle sie wyrazilam, chodzilo mi o srednice otoczki. To na jej skraju znajduja sie zakonczenia nerwowe, ktore odpowiedzialne sa za produkcje pokarmu. Wiec tak kombinowalam, ze moze nie jest w stanie objac usteczkami. Trenuj w wolnych chwilach, na pewno pod prysznicem. Przed przystawieniem tez moze byc, ale w tym bardziej chodzi o regularnosc cwiczenia niz ilosc powtorzen czy czestotliwosc wykonywania. Kazdego z 5powtorzen, u mnie zaleca sie zaczac ok 30tyg, zeby do porodu piersi byly gotowe. Tylko z drugiej strony na Twoim miejscu nie "maltretowalabym" za bardzo piersi, zebys przypadkiem krzywdy sobie nie zrobila |
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zimno dzis. A my na grila urodzinowego smigamy.
|
|
#3041 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do otoczki, to mam ogromna i dziecko nie jest w stanie jej objac, ona jest tak jakby rozlana, moze stad u mnie problem z tymi karmieniami? Nawet jak polozne wpychaja moje uu do buzi malucha to nigdy nie wsadzily calej otoczki, nie da sie. |
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie umiem szyć ![]() Cytat:
|
|
#3043 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo dziewczyny juz napisaly dasz rade kp i nie mysl inaczej , u nas tez małe problemy ale walczymy
A właśnie ogarniam pakowanie i stwierdziłem ze to nie mozliwe spakowac dwoje dzieci na 2 tygodnie przy tak zmiennej pogodzie
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moze stad wynikaja problemy. Nie wiem, czy jest sposob temu zaradzic, zerkne, moze cos znajde |
|
|
|
|
#3046 | |
|
Konto usunięte
|
zwykłe
A, jeszcze - nie wiem, na jakim etapie są wasze dzieci, ale super jest to wydanie Grzybobrania - z drugiej strony fajna i śmieszna gra "Cudowna podróż" ![]() http://aros.pl/ksiazka/grzybobranie-...-gra-planszowa Cytat:
to wolę te gry i pograć z nimi fajnie, albo normalnie na spacer, dostaną lale i małpki, więc jest z kim spacerować ![]() A, właśnie - POLECAM te małpki, są absolutnie cudowne! miękkie, futerko świetne http://www.pandatoys.com.pl/malpka-c...tis-p1197.html i najtaniej wychodzi |
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, duza otoczka jest jednym z najwiekszych utrudnien przy kp. ezzo nie lam sie, jesli sutek bedzie miekki, dziecko da rade!! To dlatego, w koncu z Tomaszkiem Wam sie udalo, karmilas i w koncu zmiekly a on sie tez przyzwyczail. Teraz juz wiesz jak mozecie sobie pomoc, zatem powodzenia!!!
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się. .
Marsi na moje krótkie karmienie. . I wiele prób kupiliśmy medele electric i była super. Także mogę ją polecić. . Zaraz jednak ja sprzedałem i poszła szybciutko.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2015-05-23 o 12:28 |
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam Wam pokazać wspólną sobotnią zabawę z tatą. .. "mamo ja ce tam się bawiś z tatusiem"
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo kochana dasz radę, pamiętam po dziś jak Debrah walczyła z kp i jak jej się pięknie udało!!
Ja się właśnie szykuję do panieńskiego, byłam rano biegać (mialam dziś mój pierwszy trening personalny, na MAKSA mi się to podoba!!!) i po niecałym pierwszym kilometrze jak się zatrzymałam na światłach to zaczęlo mi serce dudnić w gardle gula przed oczami czarno i taka się ciężka zaczęłam robić (u mnie to pierwsze kroki do zemdlenia) wystraszyłam się okrutnie, potem jeszcze 2x taka sytuacja się zdarzyła ale jakoś dobiegłam do tej mojej kursantki, potem nic się nie działo, ale kurczę masakra ostatnio raz takie coś miałam lata, lata temu przy fatalnych wynikach ASO cholera mam nadzieję, że tym razem to ta pogoda i ciśnienie tylkoidę wlosy jeszcze machnąć
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Lady - powinnas dostac w doope! i to porzadnie! wez sie dziewczyno za siebie!!! porob sobie jakies badania, zobacz co sie dzieje i moze zwolnij troche, co...?
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, miałaś robić kiedyś badania? i co zrobiłaś?
![]() Zadbaj o siebie, ty biegasz, chcesz paść kiedyś w trasie?? Pamiętasz moje początki kp? o , jak mi miło A w temacie to u nas chyba zaczęło się przesypianie nocy, przychodzi po 5 rano się tulić i dopiero wtedy pije mleko, wcześniej śpi jak zabita u siebie
|
|
|
|
#3054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3055 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U nas remont trwa. Łazienka w połowie zrobiona. Kuchnia się robi... Ale jeszcze sporo pracy. Wczoraj jeszcze byliśmy wybrać kabinę prysznicową. A dziś idę na imprezkę z pracy Zimno , szaro , buro... ani wyjść z dzieckiem na plac zabaw bo zimno okrutnie i wieje... Przepraszam,że nie nadrabiam ale nie mam na nic czasu.
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
Silver gdzieś zamawiacie kuchnie w sklepie czy ktoś Wam robi w sensie jakaś firma prywatna m? Juz się nie mogę doczekać zdjęć
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My juz po urodzinach. Dziecko padlo godzine temu. Nie miala drzemki w dzien, wiec mam ofromna nadzieje ze to na noc juz. Ja mam dzis wychodne. Ide do sasiadki. A tz w nocy na ryby jedzie. Ze tez mu sie chce..
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Misiek ma dinozaura, ale jaki koślawy
Dzięki pomocy mamy, która w życiu nie szyła nic podobnego. Młody zachwycony, śpi z nim pod pachą ![]() Zobaczcie co znalazłam dla Peppomaniaków http://kosucas.blogspot.com.es/2013/...eltro.html?m=1
|
#3059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3060 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
masz dla kogo żyć, może rusz swój zabiegany tyłek i dobiegnij na badania wreszcie? Cytat:
Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

u mnie jak u Misiael szal nie z tej ziemi
i jeszcze dla Piotrusia trzeba cos wyszukac, bo w gierke z bratem jeszcze nie da rady

Ja nie umiem szyć 
ostatnio raz takie coś miałam lata, lata temu przy fatalnych wynikach ASO cholera mam nadzieję, że tym razem to ta pogoda i ciśnienie tylko