Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-23, 18:40   #3961
kiziamizia91
Koteł

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

tak a propos pani Boguslawy, to niektorzy maja po prostu dobre geny i sie nie starzeja az tak drastycznie. cala moja rodzina w linii ojca wyglada mlodziej niz na swoj wiek. dziadek mial 90 lat a wygladal na 70 pare a kremow nie uzywal i wiekszosc zycia spedzil ciezko pracujac w polu. ciotki tez jakos bardziej, niz uzywanie zwyklego kremu na dzien, nie dbaja o siebie obym odziedziczyla te geny!
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:49   #3962
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Mówiła, że nie korzystała z zabiegów medycyny estetycznej, ale dodała, że nie ma nic przeciwko i kiedyś z pewnością skorzysta. Wierzę jej, bo skoro powiedziała, że kiedyś się zdecyduje, to równie dobrze mogłaby potwierdzić to teraz
Swoją drogą twarz można naciągnąć, ale szyi czy dłoni już nie. Wystarczy spojrzeć na Madonnę czy Cher
No tak, masz rację. Dzięki ale tak bardzo jej zazdroszczę w takim razie
Filmik z kwietnia, ale jeśli ktoś chce zobaczyć jak pięknie wygląda: https://youtu.be/U0_AmzVnfx8

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Ma 54 lata.
Z tego co kojarze to nie mowila nic o ingerencji chirurga. Ona nie musiala korzystac z jego uslug. Ona zawsze o siebie duzo dbala.
Jak pisałyście o tym, że nakłada kilka(naście?) maseczek jedna po drugiej to uznałam, że to już przesada i musi bardzo bać się starości, zmarszczek itd. Teraz zastanawiam się czy nie zacząc tak robić, bo efekty jednak widać!
Pod którymś filmikiem widziałam prośbę o jej zdjęcie z młodości, odpisała, że wstawi jeśli nie zapomni. Widział ktoś czy jednak zapomniała?
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 18:53   #3963
juli_jka
now or never

Cytat:
Mi sie wydaje ze Susz to ogladaja "kury domowe" w okolicy 30. Dla 16 latek jest za nudna. Tak samo jak wydaje mi sie ze Panne Joanne to ogladaja takie zakompleksione, ciche myszki z podejsciem "przepraszam ze zyje" we wlosach spietych w kitke i wielkich okularach na nosie.
no toś mi pojechała
kura sie nie czuję w żaden sposób, ale szuszkę z przyzwyczajenia i sentymentu oglądam,
ale zgadzam się smęci ostatnio niesamowicie :P
Stary 2015-05-23, 18:57   #3964
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Mogę prosić link. Przyznam, że nie kojarzę która to Karolina Z. Prędzej ogarniam bo ksywach wymyślonych przez wizażanki.
https://www.youtube.com/watch?v=6HoxGoZue6U

Bardzo zdolna wizażystka. I nie gwiazdorzy
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:00   #3965
olenkasz
Zakorzenienie

jak Karolina Z. zrobiła sztuczną część twarzy, to zaczęła wyglądać jak Maxi
olenkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:12   #3966
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość

ja lubię PannęJoannę (póki co), przyjemnie mi się ją ogląda, zwłaszcza dailyvlogi Wiem, ze dla wielu one są nudne i w ogole, ale mi jakoś tak odpowiadają. Wolę PannęJoannę pokazujacą mi swój normalny dzien niż szusz na fuertaventurze.
No ale ja mam za duże okulary i do niedawna nosiłam kucyk
mam podobnie. Może nie wnosi nic w moje życie, nic się od niej nie nauczę (chyba ze na jej bledach, np. makijazowych). ale to mi pokazuje,z e jest normalna, nieidealną dziewczyną. Takie mi się fajnie ogląda, nawet jak taki dailyvlog jest totalnie nudny. Lubię też nasza Gabi, normalna, naturalna dziewczyna, niesprzedana

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:15   #3967
Bothi
Rozeznanie

Munka, już dawno nie nazwałaś Britney czitosem
Bothi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:16   #3968
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
;*

Z tą cerą p. Bogusławy to chyba geny. Moja babcia do 60. wyglądała tak dobrze jak ona. Niby o siebie dbała ale bez przesady. Głownie Ziaja wklepywana jakąś metodą a'la masaż Tanaka. Po magicznej 60. zaczęła wyglądać na babcię a nie moją matkę. Pojawiły się sensowniejsze zmarszczki i owal twarzy poleciał jak szalony w dół. Może panią Bogusławę też to dopiero czeka.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:17   #3969
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez malwine55 Pokaż wiadomość
Nie bierz tak wszystkiego do siebie xD
nie biorę

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Filmik z kwietnia, ale jeśli ktoś chce zobaczyć jak pięknie wygląda: https://youtu.be/U0_AmzVnfx8

Jak pisałyście o tym, że nakłada kilka(naście?) maseczek jedna po drugiej to uznałam, że to już przesada i musi bardzo bać się starości, zmarszczek itd. Teraz zastanawiam się czy nie zacząc tak robić, bo efekty jednak widać!
Pod którymś filmikiem widziałam prośbę o jej zdjęcie z młodości, odpisała, że wstawi jeśli nie zapomni. Widział ktoś czy jednak zapomniała?
jeszcze nie wstawiła
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:19   #3970
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bothi Pokaż wiadomość
tak
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:21   #3971
blue2003
Miuoshowa

GG do blue2003 Wyślij wiadomość przez Yahoo do blue2003

"Tutaj sobie ludzie przechadzają"

"...nasza wielkość miała iskrzyć, a wygasa gdy tak teraz na nią patrzę a ty milczysz..."
blue2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:21   #3972
Leae
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_ Pokaż wiadomość
heheheh oglądam filmik MissPKProject i leżę od słuchania jej 5 minutowych samozachwytów Moja mama to moja mama tamto, moja mama mówi, że ja jestem super mamą i ahhh ohhhhh
Ja na jej kanał trafiłam kilka miesięcy temu i na początku byłam nią zachwycona - ładna, zadbana, z silną osobowością, Perfekcyjna Pani Domu, Idealna Żona, Matka i do tego Bjuti Guru. Z czasem jakoś mi przeszło Ale co mnie trochę zdziwiło to to, że dość często wstawia na instagram zdjęcia na których widnieją motywacyjne cytaty w stylu: "orły nie latają z gołębiami" , "nie daj się stłamsić słabym jednostkom" , "ludzie są zawistni" - oczywiście parafrazuję, ale brzmi to tak jakby nieustannie spotykała się z hejtem, zazdrością, zawiścią. Ok, ma fajne życie, ale czy jest to coś tak nieosiągalnego że wszyscy ją przez to non-stop atakują?

Cytat:

Nie nakłada, obejrzyj co naprawdę mówiła na temat ilości nakładania maseczek.

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:25   #3973
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bothi Pokaż wiadomość
Ale za to prowokowała do chwalenia Beyonce. Better?

201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:29   #3974
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Nie no. Postanowiłam sprawdzić o co chodzi z Szusz, skoro sama niedawno się wypowiedziałam na jej temat. Musiałam sprawdzić czy jest tak jak piszecie. Odpaliłam filmik "vlog do kawy# 12" i odpadłam po 17 sekundach. Pierwsze co mi się rzuciło w oczy to kompletny brak pomysłu i uzasadnienia dla nagrywanych filmików, na zasadzie "odpalam kamerę i jakoś to będzie". Myślę, że oglądanie jej produkcji można porównać do wyciskania wulkanów przed lustrem. Czysty masochizm.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:30   #3975
201607111632
Konto usunięte

Cytat:
Wiem, że jest tu dużo fanek p. Bogusławy, ja właśnie zaczęłam przeglądać jej filmiki i zastanawiam się czy ona gdzieś przyznała się do jakichś interwencji chirurga, wypełniaczy, cokolwiek? Z tego co wiem to jest między 50 a 60 r.ż. i aż trudno uwierzyć, że można tak wyglądać szyja, dłonie, dekolt - nawet tam brak zmarszczek
Powiedzialaby, gdyby korzystała z zabiegów. Wygląda rewelacyjnie, ale to na pewno połączenie genów + pielęgnacji od wielu lat Ona mnie motywuje do codziennego nacierania się kremami i dbania o skórę, bo czasem jestem takim leniem, że umyję twarz mydłem i idę spac.

Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_ Pokaż wiadomość
Pewnie podziwiają, że Szusz nie musi pracować a stać ją na kosmetyki i wyjazdy.

Swoją drogą w ostatnim vlogu zaczęła komentować, że Serum z Avy za ok. 25zł najtańsze nie jest itd. a poleca koncentrat z Shisedo za ok 300zł Uzależnienie od marek czy jak...
Ja to zrozumialam jako cenę wysoką na kosmetyk drogeryjny.
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:39   #3976
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

amelsss
Janusz Północy <3

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:52   #3977
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
Mówiła, że nie korzystała z zabiegów medycyny estetycznej, ale dodała, że nie ma nic przeciwko i kiedyś z pewnością skorzysta. Wierzę jej, bo skoro powiedziała, że kiedyś się zdecyduje, to równie dobrze mogłaby potwierdzić to teraz
Swoją drogą twarz można naciągnąć, ale szyi czy dłoni już nie. Wystarczy spojrzeć na Madonnę czy Cher
Dłonie akurat się wypełnia i można poprawić ich wygląd.

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Obejrzalam daily vloga u boogie i muszę powiedzieć, że ten jej Krzysztof wydaje się być całkiem miłym facetem.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 19:55   #3978
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Magda Gontarz 17 godzin temu (edytowany)
hmm... Trochę to przykre bo jeszcze kilka miesięcy temu gdy wspomniałam o pomyślę vlogów i luźnych pogadanek wprost naskoczyłaś na mnie, że Twój kanał nigdy nie będzie śmietnikiem i nie będziesz nagrywać nic nie wnoszących vlogów.
A tu nagle wchodzę a mówisz o takich zmianach....
Nie odpowiada Ci to, a będziesz to robić bo jest taki trend???
Zawsze wspominałaś o tym, że masz swoich widzów i nie masz zamiaru zmieniać się dla kogoś. A teraz dostosowujesz się do trendu bo wszyscy tak robią???

Czegoś tutaj nie rozumiem...
Pokaż mniej
Odpowiedz · 53
Ukryj odpowiedzi

nissiax83 17 godzin temu
+Magda Gontarz tak, nie rozumiesz tego co mówię ...
Odpowiedz · 49

Kasia W. 16 godzin temu
Mam dokladnie to samo wrażenie Aga caly czas podkresla, ze nie idzie za trendami ale chyba jednak jest inaczej:-(
Odpowiedz · 12

Agnieszka Wójcik 16 godzin temu
+Magda Gontarz Mam wrażenie, że oglądałyśmy inny filmik
Odpowiedz · 40

Paula T 16 godzin temu
+Magda Gontarz zmienia zdanie jak Komorowski z piątku na poniedziałek
Odpowiedz · 20

i potem (tam jest ponad 60 odpowiedzi :"D):

Pozzzziomka 6 godzin temu
+Kasia W. Dokladnie i pada w filmiku tlumaczenie, ze bedzie cos, bo cos ... Wiec tekst "ze ktos czegos nie rozumie" jest nie na miejscu i to obrazanie widza, ktory nie atakuje, tylko nazywa rzeczy, ktore widzi po imieniu Padlo w tekscie wyjasnienie, ze pojawialy sie jakies komentarze ... ... i dlatego kanal pojdzie w inna strone
A to jednak pokazywanie, ze to nie wlasna spontaniczna zmiana pogladu, tylko zmiana pod to, co oczekuja inni Tak zmienia poglady wlasnie pan na K. Gdzie zawieje, tam leci Nie chodzi mi o zmiany, tylko o pisanie tekstow w stylu - "Nie, nie rozumiesz" Jak mozna mowic, ze cos sie zmienia pod wplywem komentarzy z jakby wyrzutami i pozniej gdy widz to napisze, to sie go atakuje Nie, nie rozumiesz

Generalnie polecam całą konwersacje
Zarzuty o robienie z kanału śmietnika, o atakowanie widzów, o filmy pod publiczke... cudo :"D
Ola80s 6 godzin temu
+Magda Gontarz To polecam wylogować się ze świata YT, skoro nie widzisz różnicy między różnymi kanałami. Więcej vlogów to nie jest równoznaczne z nic nie znaczącymi filmikami typu szusz i inne.
koainka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 20:26   #3979
201607250928
Konto usunięte

Prawdę mówi

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
mam podobnie. Może nie wnosi nic w moje życie, nic się od niej nie nauczę (chyba ze na jej bledach, np. makijazowych). ale to mi pokazuje,z e jest normalna, nieidealną dziewczyną. Takie mi się fajnie ogląda, nawet jak taki dailyvlog jest totalnie nudny. Lubię też nasza Gabi, normalna, naturalna dziewczyna, niesprzedana
Sama nie przepadam za oglądaniem kanałów, które się "sprzedały", więc wyszłabym na hipokrytkę jakbym sama zaczęła coś takiego robić. Lubię kręcić filmiki, sprawia mi to frajdę, a co więcej są ludzie, którzy chcą mnie oglądać to nic tylko się cieszyć

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2015-05-23 o 20:38
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 20:46   #3980
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Szkoda Pana i szkoda Madzika...

Nennka mówi, że jeszcze dokupi parę rzeczy, żeby wartość była mniej więcej równa.

Według mnie to nie w porządku, jeśli jakaś dziewczyna mówi "przyślę kilka lakierów", potem przychodzi paczka trzy razy większa niż ktokolwiek mógłby się spodziewać, a ona oczekuje w zamian tak samo bogatej przesyłki. To stawia adresata w niezręcznej sytuacji, no bo w sumie - czy to jest prezent, czy wymiana, a jeśli wymiana, to czemu nie o ustalonej wcześniej wartości?
Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Dla mnie z punktu widzenia osoby która ma sporo kosmetyków to trochę bez sensu. Dostaję paczkę z rzeczami które może średnio mi się spodobają i muszę się odwdzięczyć równie duża paczką na którą też trochę wydam zamiast kupić sobie za to coś co potrzebuję.. Zwłaszcza jeśli nie wiemy co dana osoba lubi i czy wysłane kosmetyki przypadną jej do gustu.. Po co mi kolejne 20 lakierów z których 5szt. będę używać. Inaczej jeśli wymieniamy się na rzeczy które nam zalegają, ale może ktoś inny je lubi.

Wyszłam teraz na jakąś sknerę ale chyba rozumiecie o co mi chodzi. Jakbym miała przygarnąć tonę kolejnych kosmetyków których bym nie używała to bym tylko się wkurzyła.

PS. Dużo wydajecie na perfumy? Wolicie jeden droższy zapach czy tańszy ale często zmieniany? A może w ogóle nie chcecie wydawać kasy na takie pierdoły?
Wydaje mi się, że Nennkę to po prostu kręci. Element zaskoczenia co tak naprawdę z tej paczki wyciągnie i możliwość przetestowania nowych rzeczy. Wydaje się być szczera w swoich zachwytach nad otrzymanymi kosmetykami.
Ja bym dostała kota, bo nie lubię mieć dużej ilości kosmetyków. Ale dla chomików to opcja idealna.

A dziewczyna chciała pewnie zrobić jej niespodziankę, przyjemność. Raczej nie pomyślała: wyślę Nence 3 razy więcej kosmetyków, niż obiecałam, wprawię ją w zakłopotanie i pewnie kupi mi coś ekstra.

Co nie zmienia faktu, że ja udostępniłabym adres skrytki tylko po ustaleniu szczegółów, ponieważ nie chciałabym dostać kosmetyków, które będą leżeć i się kurzyć. I akceptowałabym tylko wymiany, nie prezenty. Ewentualnie jakaś ciekawa kartka pocztowa - zawsze na +.

A co do perfum, obecnie mam 3 flakoniki (w tym 2 na wykończeniu) i wczoraj zamówiłam kolejny - skorzystałam z oferty urodzinowej Yves Rocher.
Uwielbiam nowe zapachy, ale staram się kontrolować, bo jak już napisałam, nie lubię zagracać sobie półek.

edit: Ale hola hola, nie odpowiedziałam na pytanie! Zależy. Patrzę przede wszystkim na to, czy zapach mi się podoba. Mam 2 z wyższej półki i 2 (jeden w drodze) z YR. Zależy od mojej zasobności portfela w danym momencie.
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

wszystko Micel z Garniera, micel z Bourjois, dwufaza z Ziaji niebieska i oliwkowa, olejek różany z Evree, serum z Bielendy (na jesień/zimę), żel z RdL, krem pod oczy czerwony RdL, tonik ogórkowy z Ziaji, krem do mycia z Alterry, a dziś dokupiłam jeszcze wcierkę z Jantara i maseczki z Tołpy, bo dowiedziałam się, że te produkty też wchodzą na promocję!
Powaga?!
Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Mina Suszi mówi wszystko - jak zwykle.

Dziewczyny - kupiłam mamie olejek różany Evree i chyba polecę jutro po swój własny egzemplarz. Nałożyłam go tak po 12 na twarz, poszłam w kimę, wstałam o 20 i łooo. Twarz jest ukojona, nawilżona, ale nie tłusta, niesamowicie gładka, bez zaczerwienień, naczynka są uspokojone, niespodzianki miej widoczne, jestem zachwycona. Wiem, że to dopiero pierwsze użycie, jednak większość kosmetyków zapycha mnie natychmiast, więc wiążę z tym olejkiem duże nadzieje.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-05-23 o 21:31
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 20:47   #3981
Takajakaya
Wtajemniczenie

Kolejny filmik nt. YT

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 20:56   #3982
paniaw
Kot w worku

https://www.youtube.com/watch?v=BCBzOHZ3JUo
Nowy film Włodka Markowicza na temat kompletnie mnie nie interesujący, ale jestem pod wielkim wrażeniem pracy, jaką musiał włożyć w jego przygotowanie. Chapeau bas, vlogerki uczcie się.
+ Kędzierzyn-Koźle przetłumaczony na Kentucky <3

Edytowane przez paniaw
Czas edycji: 2015-05-23 o 20:57
paniaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 21:11   #3983
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Kolejny filmik nt. YT
Dobrze gada
Stary 2015-05-23, 21:16   #3984
201605301559
Konto usunięte

jajaja, gdzie się podziewasz?

Gotujące dziołszki - polecam Wam paprykę wędzoną w proszku - pyycha
posypałam nią ziemniaki i podpiekłam i
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 21:18   #3985
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

ja tez polecam poszerzam liste: garam masala, tikka masala z lidla (tydzien azjatycki) mmmmm
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 21:18   #3986
juli_jka
now or never

vlogów część kolejna

znacie ją?
Stary 2015-05-23, 21:20   #3987
201607250928
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

Ogarnij miotłę z kurzu i przylatuj do mnie - takim czymś Cię poczęstuję mniams
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 21:33   #3988
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
;*

Z tą cerą p. Bogusławy to chyba geny. Moja babcia do 60. wyglądała tak dobrze jak ona. Niby o siebie dbała ale bez przesady. Głownie Ziaja wklepywana jakąś metodą a'la masaż Tanaka. Po magicznej 60. zaczęła wyglądać na babcię a nie moją matkę. Pojawiły się sensowniejsze zmarszczki i owal twarzy poleciał jak szalony w dół. Może panią Bogusławę też to dopiero czeka.
Z genami to jest tak jak z talentem. Mozesz miec super talent, ale jak go nie rozwijasz, nie pracujesz ciezko to go zmarnujesz. Geny to takie troche "punkty bonusowe" ktore latwo zmarnowac.

---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość

Ja to zrozumialam jako cenę wysoką na kosmetyk drogeryjny.
Ale i tak palnela glupio. Przeciez 25 zl za serum to normalna cena w drogerii. Ja nie przypominam sobie takiego z drogerii ktory jest tanszy niz te 25 zl.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 21:57   #3989
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Powaga?!

wejdź w rossnet, baner promocji, regulamin i jako załącznik masz spis produktów, które są objęte promocją

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
ja tez polecam poszerzam liste: garam masala, tikka masala z lidla (tydzien azjatycki) mmmmm

jak lubisz kuchnię indyjską to na YT jest taki kanał Viren gotuje i tam on pokazuje jakieś popularne indyjskie potrawy
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-23, 21:58   #3990
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

wejdź w rossnet, baner promocji, regulamin i jako załącznik masz spis produktów, które są objęte promocją

jak lubisz kuchnię indyjską to na YT jest taki kanał Viren gotuje i tam on pokazuje jakieś popularne indyjskie potrawy
Uwielbiam dzieki, spojrze
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości