|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Kochane -tym razem prawie że wieczornie. Jezu jaki zwariowany dzień-pomimo tego ze Synuś wyjątkowo dzisiaj grzeczny ( odpukać ) to cały czas coś... to moi rodzice przyjechali tu siostra męża z całą familia i nawet jak juz mam chwile żeby się położyć i odpocząć to kufa nie ma szans bo się drzwi nie zamykają. Szlag mnie trafia... :-(
Pocytowalam Was-tyle chciałam napisać popytać itd to wszystko mi wcielo a już nie pamiętam co to było po kolei. Najwyżej będę uzupełniać... FlightlessBird - i jak po tej rureczce? Pierwszy raz tym robiłaś? Od razu poszło? Ja się musze jednak zaopatrzyć w ten sprzęt ale się boje :-( Blackberry - jak tam dzisiaj? Uczulenie zeszło? Jak Maluszek? Boleczka- widzisz szybciutko leci ten czas- a Ty taka dzielna jesteś... Juz niedługo usciskasz swojego Tż. Mala- przykro z powodu babci? Współczuję :-( :-* Karola - jak dzisiaj się trzymasz? Jak nastrój? Malutka juz odpuscila i mniejsze nerwy juz pokazuje? Ja używam oilatum to tak apropo odp na zadane pytanie-ale chyba już zebrałas info Kamilove -zazdroszczę domowego spa; -) Gossip -na wszelki wypadek poczekaj jeszcze chwile bo faktycznie po tym twoim całym cierpieniu to różnie tam może się układać... ale pocieszaj się ze juz blizej niz dalej; -) |
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co się odwlecze... Wiadomo 😉 za to później co to będą za doznania 😁
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Jeszcze jedno pytanie. .. widzicie ikonki? ☺😀😇😁😃😯😠😕😬😡😨 czy tylko jakieś znaczki? ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- I jeszcze jedno he he. ... Wczoraj wpadła koleżanka - pokazała mi wszystko o ci chodzi z tą chusta i tak serio to nie jest taka ciężka sprawa. Trzeba poćwiczyć ale dzisiaj juz wiazalam sama i jest super. Mały genialnie w niej wygląda i generalnie widać ze fajnie się w niej czuje. Ciesze się dobry zakup polecam jeśli jeszcze się zastanawiacie to ja podłączam się pod te pozytywne opinie o chustach - kupujcie - maluszki będą zachwycone choć słyszałam że też potrzebują nieraz się przyzwyczaić...
|
|
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
Druga godzine usypiam.. possie piers, zasypia, odkladam do lozka i po 5 max. Minutach juz po spaniu. A mnie oczy sie tak kleja ze az mnie wqrw dopada
|
|
|
|
#3576 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Domima lepiej dzis,dzieki :-*
Mam dosyc znowu pol dnia ryk. A tz mi całe g.owno pomaga :-(
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3581 |
|
Zakorzenienie
|
Oj ja bym sie klocila, wg mnie biszkopt jest najtrudniejszym ciastem .
---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Gosiak moze chcesz mojego syna na jeden dzien pożyczyć? Tak sobie dobrze radzisz, że bym ci zostawiła syna, nie bojąc sie, a sama troche oddechu złapała. Łeb mi peka. Tz w koncu go wziął i uspal bo ja juz wlozylam do fotelika i siedzialam obok a on wyl. Mam dosyc. Jakos inaczej sobie to wyobrazalam, wiedziałam ze dzieci rycza ale zeby aż tyle miec siłę? Chyba średnio sie sprawdzam w roli mamy.
|
#3582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to chyba Ty kiedyś nam o nim napisałaś prawda?Cytat:
dopiero jak mąż przychodził po pracy to uspokajał małą, chyba była już mną znudzona i nie działałam na nią... trzeba myśleć o tym, że to tylko czasowe i minie aż się boje---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Dziewczyny może ma któraś kod z biedronki do allegro i nie będzie korzystała?
|
|
#3583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
smaczny ale może nie jestem obiektywna bo ostatnio wszystko pochłaniam ![]() Mamą na pewno jesteś wspaniałą Cytat:
|
|
#3584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oo to mnie zachęciłas do tej chusty jeszcze bardziej ![]() Cytat:
FLIGHT super ze po windi lepiej ciesze się
|
|
#3585 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ciastka ja w 1 dzień zjem albo pół, ale pominmy to ![]() mmm lody, jakie próbowałaś i są ok ? Cytat:
ale my tylko tyłek smarujemy to w miarę szybko idzieCytat:
w dodatku dostałam od znajomych zestaw johnsona do pielęgnacji i leży..chyba sama zacznę używać ![]() a czemu Ci nie podpasował? coś się zadziało? hehe moja ma identycznie z moro ![]() Cytat:
noo takie prezenty są spoko, też będę prosić o takie rzeczy pierwszego użytku ja mam zestaw avent naturals i dostałam od koleżanki teściowej córki, która pracuje w MAM dwie butle małą i dużą i dwa smoki 0-2. i jeszcze mam jedną butlę chicco, którą dostałam na warsztatach, czyli łącznie 7 szt a korzystam sporaaadycznie z jednej mogę Ci wysłać jakaśCytat:
ale stwiedziłam, że poczekam do wizyty u gina po 6 tyg od porodu szwy ok 3 tygodni się rozpuszczają tak słyszałam.. kurcze ale bez zabezpieczenia to nie ma opcji już, muszę coś od gina wziać bo gumki odpadają ble Cytat:
ja rano spa zrobiłam ![]() byliśmy na spacerku i na wyborach Mała wykąpana, nakarmiona i uśpiona ![]() ale coś gwiazdorzy ostatnio przy piersi, po jakimś czasie niby dalej ssie ale chwilę, potem jakoś kręci się i wypuszcza sutka, potem znowu łapie i tak w kółko..myślałam, że denerwuje się, że jej nie leci ale jak naciskam to jest mleko bo sprawdzałam nie wiem, może wkurza się, że za wolno leci? bo na początku to wiadomo nie musi się za mocno wysilać
|
|
#3586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to coś mi się pomieszało
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie też zawsze biszkopt wychodzi
Z tego co pamiętam ten piling cukrowy Black polecała!
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Cytat:
Hania niechcę Cię załamywać ale w 7 tygodniu znowu czeka nas kryzys 😃 trwający do 9 tygodnia Teoretycznie ten tydzień powinien być spokojny i zbierajmy siły na kolejne 😃 My się dziś na spacer dalej wypuściliśmy i na syrenie znowu powrót, teraz na mnie śpi pijawka ![]() Ale nam buźkę potówkami zsypało kurde, już alantanem po kąpieli wysmarowałam, czekamy na efekty.
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymaj butle na przyszłość. Ja też na razie sporadycznie używam ale w przyszłości sie przydadzą na picie czy mm ![]() Wylewam ciasto na blachę i układam na nim owoce
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam te wyprzedaże na smyku i coś bym kupiła, nie powiem
ale ta rozmiarówka u nich mega dziwna, np moja córa nosi z h&m rozmiar 56, a ze smyka niektóre bodziaki na 62 a pajace wypadają dużo większe ![]() Czajelka-widzę Cię!!!
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis wlozylam jeansy r.68 z lidla i dobre a myslalam ze będą wielkie
|
|
#3592 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wiem wiem, ale 7 szt na pewno nie wykorzystam tak samo ze smokami ![]() Cytat:
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-05-24 o 20:28 |
|||
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix w końcu dzis nie zjadłam loda bo w stronę natury poszliśmy
a tam nie ma sklepów, a na koniec to już szybka akcja była. Mąż malutką na ręce wziął a ja z wozem i psem leciałam, bo na rękach spokojniejsza była.
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas takie czerwone krostki z białymi łebkami to chyba to.---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Kupię Oilatum na allegro i ten kupon z Biedry wykorzystam, tylko muszę zobaczyć jak to działa jeszcze, jak mąż mi przyniesie torbę z auta. Niewiecie czy te 100 zł musi byc od jednego użytkownika czy można łàczyć? ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Kamilove potem mogę Ci dać kupon bo mam dwa, ale to za jakąś godzinkę by było
Kropka powitamy ok 23.04.2015 Edytowane przez violka848 Czas edycji: 2015-05-24 o 20:36 |
|
|
|
|
#3596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akcja niezła, musiał być stresik u mnie córa śpi na spacerach, raz tylko się wydarła na poczcie jak stałam w kolejce i się zestresowałam wtedy strasznie, bo ludzi full i nagle wszyscy na mnie ![]() Cytat:
a w ogóle to mam kilka legginsów od zestawów z F&F tych do 1szego miesiąca i od początku były już za małe na Alę..szkoda, bo fajne są ale brzuszek za duży i nie wchodzi
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2015-05-24 o 20:41 |
||
|
|
|
#3597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja jedne body dostałam 62 a spokojnie na roczniaka będą hehe ![]() Ja już rozmiarów nie czytam, przykładam jedno do drugiego i tak w szufladach poukladałam że na górze najmniejsze i bede stopniowo schodzić już mam kilka rzeczy ktore może jeszcze raz czy dwa włożę
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już część odłożyłam i jeszcze kilka rzeczy musze odłożyć.
|
#3599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też do tej pory spacery były super W pt w Biedrze zaczęła odstawiać sceny ale to moja wina bo już z 3,5 godziny minęło od ostatniego karmienia 😜 Ale dziś to niewiem co rybci niepasowalo ake dała znać i to dobitnie 😃A loda raz już jadłam takiego klasyka bambino śmietankowe w wafelku ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- No u Ciebie długi synio i starszy😃
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
często gęsto wrócimy do domku, chwilę poleży i już głodna nagle się robi ![]() ooo bambino, śniło mi się, ze go jadłam
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

dopiero jak mąż przychodził po pracy to uspokajał małą, chyba była już mną znudzona i nie działałam na nią... trzeba myśleć o tym, że to tylko czasowe i minie
aż się boje

nie wiem, może wkurza się, że za wolno leci? bo na początku to wiadomo nie musi się za mocno wysilać