|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Promocje -49%, 1+1 - Część II
U mnie i tak jak naloze podkład to i tak widać pory, wiec to bez różnicy. Bardziej mi chodzi o to by twarz się tak bardzo nie świeciła, bo cholery można dostać a już używam takich podkładów, że nie powinnam się świecic tylko ze wcześniej nie używałam kremu pod spód i myślę czy to nie tego wina, wiec teraz zaczęłam nakładać. Jest może ciut lepiej, ale pewnie na efekty będzie trzeba poczekać dłużej.
|
|
|
|
#992 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#994 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
No i te odkręcające się słoiczki. To tak jak z pielęgnacją. Można kupić półfabrykaty z mazideł, biochemii czy ecospa, ale coś tam na promocji w Rossmanie zawsze dobrze dokupić, chociażby dla szklanych dozowników,pompek i słoiczków.Zamówiłam na ezebra 3 paletki Iconic z Makeup Revolution. Porównam sobie z UD. Zobaczymy, czy dobry zamiennik. Wiem, że MUA też coś podobnego wypuściła.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-24 o 08:37 |
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
Gdybt ktoś szukał fajnego kremu pod oczy, to polecam tołpę. Używam już 2-3 dni rano i wieczorem i mam wrażenie, że widać różnicę. Skóra jest mięciutka, nawilżona, a cienie jakby mniejsze
(mam nadzieję, że to nie placebo ).https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...-pod-oczy.html
|
|
#997 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, powiedzcie czy wam też zdarzyło się kupić w rossie na tych promo 49% produkty, które w środku są prawie puste? W zeszłym roku kupiłam tusz eveline i po przyjściu do domu chcę sie pomalować a tam praktycznie sucho, w tym roku kupiłam błyszczyk, bodajże vibo i to samo a dodam, że nie brałam pierwszego z brzegu tylko gdzieś ze środka :/ No chyba, ze to tylko mój pech.
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam w tym roku dwa tusze i mam nadzieję, że jednak się nimi nacieszę
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to potrafi być dobrany perfekcyjnie Nawet nie pomyślałam o tym fakcie bo ja miałam takie szczęście, że trafiłam w swój ideał w pierwszym zamówieniu i to nawet nie próbki a biga
|
|
#1000 |
|
Makeup challenge winner
|
Na DAX letnia wyprzedaż do -50%. Oprócz tego inne marki fimy: Celia, DAX Man i Perfecta.
|
#1001 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nie mam pewności czy coś nie było wcześniej rozpakowywane to po prostu nie biorę. ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Właśnie maluję pazury Rimmel Salon Pro Hip Hop. Ależ przyjemny produkt. Bardzo wygodny pędzelek, kryje jedną warstwą, nie smuży. No bajka. Ciekawe jaką będzie miał trwałość. Chyba będzie kolejny udany zakup promocyjny. ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- A i wykombinowałam jak nakładać serum Ava z witaminą C, żeby nie krzywdziło mi skóry. Daję na olejek Magic Rose z Evree. Mam przebarwienia słoneczne pod jednym okiem. Dałam tak wczoraj na noc i dziś na dzień i już widać rozjaśnienie tych plamek. Podrażnienia brak. Więc jak ktoś ma to serum ava a ma naczynka to można tak spróbować.
|
|
#1002 | |
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Na wątku głównym były porady jak ustrzec się używanego produktu. Większość z nas prosi o produkty z szuflad. Niektóre tusze da się rozpoznać po stopniu dokręcenia i oczywiście po zabrudzeniu szyjki.Wysyłałyśmy też prośby do Biura Obsługi Rossmann, aby wprowadzili zaklejanie produktów. Na razie nic w tej sprawie nie zrobili.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-24 o 14:02 |
|
|
|
|
#1003 | |
|
Wredny kotecek
|
Cytat:
Chyba placebo:P
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
No raczej nie bo wieczorem te plamki były jeszcze mocno brązowe, a teraz trzeba się przyjrzeć, żeby je zobaczyć.
Akurat na efekt placebo jestem wyczulona bo wiem jak działa. ![]() Nie liczyłam na to, że się rozjaśnią bo mam je już długo- efekt poparzenia słońcem w Alpach, w deszczu (zmyło mi krem ochronny od deszczu i od potu jak podjeżdżałam cały dzień na rowerze górskim). Serum ava dałam z myślą o drobnych pierwszych zmarszczkach przy oku, ale pierwszy efekt jaki zauważyłam na skórze to właśnie te plamki. Ponieważ były wyraźne i efekt jest widoczny. Co do zmarszczek- jeszcze muszę poczekać by móc powiedzieć czy to w ogóle działa. Czasem robię dokumentację fotograficzną mojej skóry, ale to raczej jak atakuje mnie alergia, wypryski atopowe, ale nie przy testowaniu nowych kosmetyków. Ale mogę zrobić.
|
#1005 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1006 |
|
Makeup challenge winner
|
Ja mam zawsze takie wrażenie rozjaśnienia po maseczce z ogórka. Niestety jak później oglądam się dokładnie w lusterku, to przebarwienia wciąż takie same.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-24 o 15:12 |
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
No maseczki z ogórka akurat nigdy nie testowałam. Zobaczymy jaki będzie efekt na dłuższą metę. Jakoś nie liczyłam na usunięcie tych plamek, ale jeśli się uda to będzie fajnie. W każdym razie tak szybki efekt rozjaśnienia skóry troszkę mnie zaskoczył.
Dużo dobrego słyszałam o witaminie C, ale podchodziłam do tego z rezerwą. A tu zaskoczenie- faktycznie jakiś efekt rozjaśnienia cery jest. Tylko nie wiem jakie stężenie witaminy C jest w tym serum AVA. Muszę poszukać tej informacji bo narazie na pudełku nie wypatrzyłam. A czy efekt się utrzyma to inna sprawa. Na 3 brunatne plamki 2 są teraz bardzo blade i naprawdę trzeba się przyjrzeć by te 2 dostrzec. A wszystkie 3 były wcześniej tak samo ciemnobrązowe.
|
#1008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Zamawiałaś niedawno? Jest darmowa dostawa od 30 zł i chciałam zrobić zamówienie, ale patrzę, że dolicza mi za przesyłkę, jeszcze nie zatwierdziłam ostateczni. Też tak miałaś?
|
#1012 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1013 |
|
Klientka w krawacie
|
A miałaś jakieś inne? Moim zdaniem jedyną czynnością, do której badają się ET (piszę o pędzlach do twarzy) jest zamiatanie klawiatury. Są zbyt wiotkie i za bardzo się rozłażą. I spróbuj nałożyć pędzlem do różu tej marki wypiekany produkt (np. Bourjois).
|
#1014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Właśnie dlatego nie brałam żadnego tuszu na zapas, bo przeczuwałam że wcześniej został "obmacany", chociaż niby śladów nie miał. Mam nadzieję, że kiedyś wprowadzą folie albo jakieś naklejki ochronne, z drugiej strony przy większych promocjach w SP zaklejone tusze albo podkłady często widziałam z pozrywanymi zabezpieczeniami, więc może lepiej edukować ludzi, że to niehigieniczne grzebać w kosmetykach, których się nie kupuje .
|
|
|
|
|
#1015 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bobbi Brown, więc różne przekroje cenowe. Może po prostu ja trafiłam na jakąś lepszą serię, mam róż Bourjois i nakładam go bez problemu pędzlem do różu z ET ![]() Jeśli chodzi o sam róż to kiedyś bardzo szybko stawały się twarde jak kamień i może trafiłaś na właśnie taki, który ciężko się nakłada. Zmienili recepturę i teraz nie ma tego problemu. ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
A jeśli chodzi o otwieranie wszystkiego po kolei przez klientki w drogerii to jest to nagminne i to walka z wiatrakami. Klient uważa, że wszystko mu wolno i zupełnie go nie interesuje to czy niszczy towar, ani czy ktoś następny może kupić taki otwarty produkt. Nawet jak jest tester do jakiegoś produktu to i tak klient otworzy produkt pełnowartościowy, bo 90% jest przekonana, że tester to coś innego niż produkt, który można kupić. Ciężki temat. Mam z tym do czynienia na co dzień. Dla klienta wszystko w drogerii jest testerem ![]() Ja wszystko rozumiem, że klient chce zobaczyć itd. ale czasami jak na opakowaniu jest napisane, że tusz jest czarny to klientka i tak otworzy 10 po kolei, bo jej zdaniem jeden jest mniej czarny, a ona chce bardzo czarny i cóż klient ma zawsze rację ![]() Mogłabym napisać książkę o tym co klienci potrafią zrobić z towarem w sklepie, bo to przechodzi ludzkie pojęcie. Ludzie nawet smarują się balsami po ciele, używają antyperspirantów, by sprawdzić czy działają i może nie uwierzycie, ale zdarzają się klientki, które chcą przymierzyć podpaski czy wkładki. Jak się to czyta to wydaje się śmieszne, albo trudno w to uwierzyć, ale jak się to widzi czy słyszy to człowiek nie wie czasem co ma odpowiedzieć ![]() Ręce opadają, ja to się uśmiecham, bo po latach pracy dla mnie takie sytuacje to normalność i codzienność. Edytowane przez elissien Czas edycji: 2015-05-24 o 22:03 |
||
|
|
|
#1016 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1017 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tego H24 akurat nie mam, ale dziękuję za radę zaopatrzę się przy okazji kolejnego zamówienia. Edytowane przez elissien Czas edycji: 2015-05-24 o 22:25 |
|
|
|
|
#1018 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
|
|
#1019 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Ale wiem jacy są klienci - pracowałam w sklepie i wiem, że potrafią wpaść na naprawdę genialne pomysły i teorie spiskowe dotyczące testerów . Ale dalej uważam, że przydałaby się jakaś kampania społeczna dotycząca obmacywania nietesterów .
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

Dlatego zużyję go na noc
Ale pewnie, przy takich promocjach trzeba próbować!

. Ponadto fluid nałożysz ręką, do minerałów potrzebny jest pędzel, i to nie jakieś badziewie w stylu AnnCo czy EcoTools.
No i te odkręcające się słoiczki.
To tak jak z pielęgnacją. Można kupić półfabrykaty z mazideł, biochemii czy ecospa, ale coś tam na promocji w Rossmanie zawsze dobrze dokupić, chociażby dla szklanych dozowników,pompek i słoiczków.
tp

Na wątku głównym były porady jak ustrzec się używanego produktu. Większość z nas prosi o produkty z szuflad. Niektóre tusze da się rozpoznać po stopniu dokręcenia i oczywiście po zabrudzeniu szyjki.

Zobaczę za kilka dni jak okres minie i trochę potestuję.