|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.
Cytat:
Acha włoski mi nie wrastają, stosuję olej tamanu po depilacji. Myszola21, ja rozumiem obawę o pracę ale Ty się możesz doprowadzić do kalectwa . Wysłuchaj starszej , doświadczonej i daj sobie prawo do chorowania . Wyluzuj
Człowiek postępuje rozsądnie wtedy i tylko wtedy, gdy wszystkie inne możliwości zostały już wyczerpane Edytowane przez cynada Czas edycji: 2015-05-24 o 14:53 |
|
|
|
|
#3482 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak się Zariusz nie ogarnie, to na wyprzy będzie marnie. Miłożniczki Zary, cz.
|
|
|
|
#3483 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
od 16 roku zycia pracuje i chyba jestem pracoholiczka ![]() 1-2 jak na bikinii to super chyba zainwestuje o ile wcześniej nie kupie philips lumea
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
||||||
|
|
|
#3484 |
|
Zakorzenienie
|
Myszola-ja też rozumiem,że boisz się o pracę.Ale dziewczyno! Ty musisz myśleć o swoim zdrowiu i życiu.A jeszcze jak czytam,że Ty ćwczyłaś będąc taka chora,to nic tylko Ci zlać tyłek
.Dobrze,że jesteś w szpitalu.Zajmą się teraz Tobą porządnie I odpoczywaj,nie martw się na zapas.W razie czego zupki chińskie podeślemy |
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jak mi miło ![]() Polecam się na przyszłość sama nieraz korzystałam z uprzejmości innych dziewczyn tutaj, więc zawsze pomagam, jesli jestem w stanie.---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Myszola, życzę zdrowia! Teraz Ty jesteś najważniejsza, pracą martwić sie bedziesz pozniej! Co do depilatorów to ja mam zle wspomnienia kupiłam sobie jeden dobrych kilka lat temu, Braun właśnie, wtedy wiodący model. Co do samego urządzenia nie mam zastrzeżeń, ale mnie ta depilacja tak bolała, ze przerzuciłam sie na wosk, bo to juz szybciej jestem w stanie znieść. Jedną nogę depilatorem robiłam 30-45min, a ta nakładka masująca to miałam wrazenie bardziej mi skore podrazniała, niz masowała. Ale moze teraz te nowsze są rzeczywiscie lepsze, w kazdym razie ja nie mam zamiaru juz próbować Miałam robioną laserową na niektóre partie ciała, jestem zadowolona ale z powodu wysokich kosztów zastanawiam się nad zakupem konkurencji philipsa, a kiedys jak sobie zarobię $ to resztę tez wydepiluję profesjonalnie.
|
|
|
|
|
#3486 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Miłama dwa Brauny Wet & Dry i nie mam im za bardzo co zarzuci.. Jednakzemam taki typ skóry, ze zawsze miałam problem z wrastajacymi włoskami,a czasaem i bolesnymi krostami z tego powodu. Dlatego poszłam na laser i to była najepsza decyzja w zyciu
|
#3487 |
|
Konto usunięte
|
Też mam depilator Brauna ale nie depiluję bo włoski mi wrastają i robią się bolesne, ropne krosty. Zazwyczaj usuwam laserowo lub golę - szczególnie nogi bo mam mało i na dodatek blond włoski
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuję za odzew odnośnie deiplatora, chce kupić komus na prezent taki sprzęt. Co do samej depilacji, ja mam laserem pachy i bikini. Nogi golę, albo wosk.
Depilator raz za razem powodował u mnie wrastanie włosów. A kilka razy zapalenie mieszków włosowych, kończące się kuracja Duomoxem.
Edytowane przez monimyszek Czas edycji: 2015-05-24 o 16:48 |
|
|
|
#3489 |
|
Zakorzenienie
|
Myszola duzo zdrowia!!! oby bylo juz dobrze tylko
|
|
|
|
#3490 |
|
Zakorzenienie
|
zakupy
boyfriendy zara, t-shirty i sukienki https://www.youtube.com/watch?v=Wzj46Bh8sNM
![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2015-05-24 o 18:04 |
|
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
Myszola zdrówka kochana
|
|
|
|
#3492 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Myszola- teraz dopiero przeczytałam Twoją historię, bo spieszyłam się na obiad do knajpy i muszę Ci napisać jedno->
i to tak porządnie. Z niewyrównaną astmą to możesz pomarzyć o jakiejkolwiek pracy. Rób porządek z sobą a potem myśl o robocie !!! I ciesz się, że żyjesz !!! No i zdrówka...---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Dziewczynki- szukam - ładne, wygodne sandałki na obcasie lub wysokim konturnie- w kolorze nude, pudrowym różu albo ewentualnie pudrowy błękit, mięta.. Widziałyście gdzieś coś fajnego ?
Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2015-05-24 o 19:24 |
|
|
|
#3493 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny chciałabym zareklamować marynarkę w mango outlet, ale nie mam paragonu bo zwracałam jedną rzecz z niego i wysłałam im wtedy ten paragon, jak mam teraz zareklamować tą rzecz?
|
|
|
|
#3494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
[/QUOTE]Cytat:
Ad. Depilatora mam podobne odczucia chodziłam na laser diodowy potem ipl + rf a teraz chce sobie sprawić swój własny ktoś tu pisał o remingtonie ze kupił juz nie pamietam kto ja chciałam philips lumea do bikini i pach do podtrzymania efektu bo na laser juz ze 2 lata chodzę diodowo robiłam łydki i okolice bikini i tam niemam praktycznie włosów ale tam gdzie był jasny vlonc czyli bardzo głęboki bikinii i uda mi nie złapało
konsultuje się ![]() 20.05.2015 KONSULTACJA DR A.B. 09.10.2015 KONSULTACJA M.SZ 16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł. 23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J. OXY 64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8 ![]() 56,6->56,3->55,9->55,2 https://www.instagram.com/lukrecjaass/ |
||||
|
|
|
#3495 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;51513485]dziewczyny chciałabym zareklamować marynarkę w mango outlet, ale nie mam paragonu bo zwracałam jedną rzecz z niego i wysłałam im wtedy ten paragon, jak mam teraz zareklamować tą rzecz?[/QUOTE]
A nie mozna wydrukowac tak jak w zarze? |
|
|
|
#3496 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pisałam ze mysle nad remingtonem ale jeszcze nie podjęłam decyzji
|
|
|
|
|
#3498 |
|
batonik
|
Kochana..ręce mi opadły ja to przeczytałam. Czas zacząć zadbać o siebie i zdrowie! ŻADNA praca i ŻADNE pieniądze nie są warte utraty zdrowia
Trzymaj się |
|
|
|
#3499 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Dokładnie
|
|
|
|
|
#3500 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3501 | |
|
Przyczajenie
|
Masakra, ale w Netii jest 300
---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- no bez przesady, trzeba pilnowac swojego interesu ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Kurde, ja rozumiem, ale chyba trzeba pilnowac swoich spraw. ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Ray, tak czytam i slucham. Nigdy nie mialam z Netia takich akcji. |
|
|
|
|
#3502 |
|
Okrutna, podła i zła
|
Dziewczynki- co myślicie? Potrzebuję na imprezę i nie będą mi pasowały ciemne sandałki a w sumie tylko takie mam
![]() Które fajniejsze ? |
|
|
|
#3503 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Chciało Ci się specjalnie rejestrować ??? Ahh...czego się nie robi dla dobra firmy, w której się pracuje. Ale wiesz...obojętnie co byś nie napisała NASZYCH doświadczeń nie zmienisz. I jak ktoś ma dowód zapłaty za abonament to wybacz... Mucha nie siada, więc chyba nie ma o czym dyskutować. |
|
|
|
|
#3504 |
|
Zadomowienie
|
Rzadko zaglądam na wątek zarowy, ale mam nadzieję, że mogę prosić o poradę
![]() Mierzyła któraś z Was tę marynarkę? Waham się czy jej nie kliknąć. Co sądzicie?
|
#3505 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, polecicie mi jakąś fajną szczoteczkę elektroniczną do zębów? dodam, że noszę aparat i zwykle szczoteczki kończą swą żywotność po tygodniu
więc co za tym idzie fajnie jakby te końcówki nie były w zbyt wygórowanej cenie
|
|
|
|
#3506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem jest jak jest. W szpitalu z przemęczenia . I co order za to dostanie? Czasami trzeba zwolnić tempo |
|
|
|
|
#3507 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3508 |
|
Zakorzenienie
|
Ja używam najzwyklejszej ORAL-B Vitality Precission Clean z końcówkami wybielającymi i jestem zadowolona. Kiedyś pewnie zainwestuję w soniczną, ale póki co nie narzekam. Zęby są duuużo dokładniej doczyszczone niż przy manualnej. Końcówki kupuję na all.
|
#3509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3510 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

bo jak czytam o tych 4 godzinach snu dziennie plus jeszcze codzienne treningi jak juz bylas chora to 
.
sama nieraz korzystałam z uprzejmości innych dziewczyn tutaj, więc zawsze pomagam, jesli jestem w stanie.

Widziałyście gdzieś coś fajnego ?