![]() |
#2852 |
Zadomowienie
|
Dot.: Schudnąć 20-30kg część III
Ciao Ewa jakiś nowy cel czy za pół kilo zostajesz na utrzymaniu?
![]()
#2853 | |
bez kija nie podchodz
|
Ewa, fajnie ze sie bawilas! Masz prawo w koncu
![]() No i waga Ci jakos magicznie nie poszybowala w gore - zazdroszcze, mi to po takim tyg pokazalo by i ze 2 kg na + ![]() Pokazuj kwitek to moze rozwiejemy Twoje watpliwosci ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Wrzucilam tabelke wlasnie ![]() Kurde, ale mi to odchudzanie pomalu idzie ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No, ale przynajmniej waga nie idzie w górę ...
![]() |
#2855 | ||
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie zjadlam sniadanko grillowana piers z kury ( 1/2) i szaszlyk z druga polowa, chudziutki ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2856 |
Zakorzenienie
|
@soldus: nic nie kupiłam poszukam na allegro. nie dość, że kosztowały stówę to były na akumulatorek a ja szukam na baterie (wtedy w trasie mogę po prostu kupić baterie).
Gratuluję zielonym!
![]() |
#2857 |
Wtajemniczenie
|
Ewcia: uszanowanko nasza zgubo
![]() ![]() Ja wróciłam właśnie od teściów, wystawniejszy obiad bo dzień matki ![]() Najpierw propozycja rosołu - podziękowałam, bo wiedziałam że zaraz II danie będzie. Sam w sobie nie jest zły, nie potępiam go. Ale no, talerz pełny makaronu białego. Za ~15 min drugie danie: kopa ziemniaków polanych pieczarkami z masłem (zjadłam 1.5 takiego ziemniaka, generalnie jedną porcję, więc 4 połówki zostały na talerzu), do tego ogromny zawijaniec z piersi kurczaka (zdjęłam grubą panierkę), kilka różyczek kalafiora (otrzepałam z bułki tartej z masłem), reszta pieczarek (wyjadłam tylko duże kawałki). Do tego szklanka słodkiego kompotu. 30 min później ogromny kawał ciasta przełożonego dwoma warstwami kremu, nasączany kawą z cukrem (podziękowałam) kolejne 30 min później pucharek lodów, oblany sosem i posypany czekoladą (odmówiłam) i po 2 kieliszki nalewki (odmówiłam również ![]() Także ten, ja sobie zjadłam zmodyfikowane II danie tylko i byłam najedzona, popijałam sobie wodę (łącznie 0.7 ![]() ![]() ![]() A przecież ja się wcale nie głodzę i nie odmawiam wszystkiego - wystarczy spojrzeć na mojego IG, gdzie wrzucam foteczki żarcia ![]()
FORCE yourself to do things. FORCE yourself to get out of bed and practice. FORCE YOURSELF TO WORK. Edytowane przez thenerdqueen Czas edycji: 2015-05-24 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2858 |
Konto usunięte
|
Szczurek- Ja chce nowe porty na rower mieć
![]() Dziś robiłam pierś z kury i bataty w parowarze i zupę (2 rodzaje soczewicy, fasola, cieciorka ect, + pomidory + mleko kokosowe). Ciao Ewa- Reset Ci się przydał, bo coś czuję, że masz teraz masę energii do działania !! Panna Atopowa- To daj znać jak coś fajnego znajdziesz ! Szczurek- Ta Ciotka to nigdy tych kg nie zgubi!! Uśmiałam się ![]() Otóż co ja uczyniłam! Pojechałam rowerem do pracy po raz pierwszy!!! ![]() Było super !!!! 12,18km, 53:41min, 506 kcal spalone !!! Na noc zostawię rower w pracy, bo jutro mam na rano, więc wrócę sobie po 15 rowerkiem po pracy do domu !!! Stwierdziłam, że nie będę tracić czasu tylko dupę ruszę ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2859 |
Wtajemniczenie
|
o, zrobiłam sobie słodycze, gruszka w kawałeczki, cynamon, garstka orzechów nerkowca i 4 daktyle
![]() ![]() Soldus: jakbym miała rower to też bym śmigała nim na uczelnię, ale niestety stacjonarnym daleko nie zajadę ![]()
![]() |
#2860 |
Zadomowienie
|
szczurek, a próbowałaś? może akurat ruszysz i pojedziesz
![]() zrobiłam zupę z soczewicą, pierwszy raz. JEZU JAKA DOBRA. <zażera> ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ewa, tygodniowa impreza zawsze spoko! to teraz proszę się pilnować ładnie ![]()
![]() |
#2861 |
Konto usunięte
|
Pozeczkowa- Ja tez dzis zupę z soczewica robiłam, ale nawet nie spróbowałam jeszcze
![]() Szczurku- Ja nigdy nie miałam roweru, nawet na komunie, to mój pierwszy ![]() W temacie ćwiczeń w domu to lubie Jullian. Mam jej jedna płytę. Jak ja pierwszy raz zrobiłam to bie mogłam potem chodzić dwa dni !!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2862 |
Zadomowienie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;51511840]Pozeczkowa- Ja tez dzis zupę z soczewica robiłam, ale nawet nie spróbowałam jeszcze
![]() ja chyba się pokuszę o twierdzenie, że dzisiejsza zupa to jedna z moich ulubionych zup niniejszym ![]()
![]() |
#2863 |
Zakorzenienie
|
Hej.
Thenerdqueen. . Podziwiam za wytrwalosc i znam schemat z mojej rodziny. Ja dzis minimalnie mniej dietetycznie. Jadlam na obiad schab ale pieczony w piekarniku bez panierki i tluszczu. I pozniej pozwolilam sobie na maly kawalek babki cytrynowej ale zdjelam lukier z gory. Nie mam wyrzutow bo i tak ide wieczorem biegac ![]() A co do soczewicy..ugotuje i sprobuje. A gotujecie bez miesa? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-05-24 o 16:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2864 |
Wtajemniczenie
|
pozeczkowa:
![]() ![]() ![]() ![]() Soldus: ja po Jillian mam złe wspomnienie, raz się źle jakoś ustawiłam i mnie potem mega długo bolało w ścięgnie coś :/ Ilona: bulion na kurczaku mam ![]() ![]()
![]() |
#2865 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki!
Wrociliśmy z fajnego weekendu poza miastem ![]() Powiem Wam, że wczoraj wieczorem poszłam pobiegać, było już po 21:00, przebiegłam jakiś może kilometr i spotkałam się twarzą w twarz z DZIKIEM!!! Nie miałam pojęcia że są takie wielkie, nigdy jakoś na żywo jeszcze nie widziałam. Dostałam ataku serca, zawrociłam i spierdzielałam najszybciej jak mnie nogi niosły ![]() ![]() Dzisiaj trochę poskakałam na trampolinie, trochę potruchtałam też, ale wieczorem wybieram się na porządny trening- pojadę na rolki ![]() ![]() Co do jedzenia to bywało rożnie, wczoraj zrobiłam dla wszystkich na obiad spaghetti z mięsem z szynki, sama dla siebie zabrałam parowar, ale nie chciało mi się ostatecznie robić osobnego obiadu i zjadłam trochę tego spaghetti. Dzisiaj natomiast była duszona karkówka, zjadłam spory plaster, ale wieczorem chyba spalę ![]() Tego Hannibala też jeszcze nie oglądałam, ale juz powiedziałam o nim TŻ, więc na pewno nadrobimy ![]() Soldus ale przynajmniej wyjazd miałaś fajny i to się najbardziej liczy ![]() ![]() ![]() Muszę kupić ten olej kokosowy i zrobię sobie ten peeling, bo już się na niego nakręciłam ![]() Szczurku jestem z Ciebie bardzo dumna!! ![]() ![]() Ewa no hej!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#2866 |
Konto usunięte
|
Schudnąć 20-30kg część III
Monte- Moje siadelko jest jak kanapa !!!! Skorzane i wygodne
![]() ![]() Rower zostawiam na noc w pracy. Jutro mam na rano i kończę o 15. Po 15 wrócę sobie nim do domu. Tak mi sie spodobało !!! Było tyyyyylu rowerzystów i poczułam sie częścią grupy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spotkanie z dzikiem ![]() Dzik motywator ![]() Ja wrocilam z biegania. Nie wiem czy to jakies przemeczenie ale bola mnie lydki z przodu jak biegam.musze poczytac o tym. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2868 |
Zadomowienie
|
Ilona, mnie po pierwszych dniach siłowni i bieżni też bolały "łydki z przodu", to jakieś ścięgna. daj sobie dzień-dwa luzu od biegania.
Melonade, znalazłam w internecie zdjęcie które momentalnie przywiodło mi na myśl Ciebie ![]() ![]()
![]() |
#2869 | |
bez kija nie podchodz
|
Hej laski, ja mam jakis zly humor, @ za pasem ale to pol biedy
![]() Dzis bylismy u mamy TZ na obiedzie i wreszcie dotalimy zdjecia z zakonczenia studiow TZ tu w UK ( wiecie, oni w tych czapkach i togach czy jak to sie nazywa) i ja na kazdym zdjeciu wygladam O KRO PNIE. TLUSTO, ISTNY WIELORRRRRRRYB, w ogole moja twarz wyglada jakbym wazyla 150 kg, NIE KLAMIE. Chce mi sie plakac. Jeszcze mama TZ zaczela mi robic docinki niby, wiecie niby zarty zartami, ale mi sie zrobilo mega przykro. Mam taki humor, ze bez kija nie podchodzic. Wlasnie wygonilam TZ do ogrodu, bo ma sadzic pomidory, bo chce pobyc sama i tylko sama. Juz dawno czegos takiego nie mialam. Chcialabymwszystim pokazac, ze schudne i ze mam gdzies ich opinie, ale mimo pilnowania diety srednio mi idzie. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
( i bez przerw bo mi sie zakwasy robia) Unex- schudniesz napewno z nami ![]() I sie nie poddawaj. . Dzis osoba z zewnatrz ktora rzadko mnie widzi powiedziala ze schudlam i ze to widac po twarzy ze mam szczuplejszs. To mile. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2871 |
Wtajemniczenie
|
Melduję rolki:
- dystans- 15,15km - czas- 59'03min - spalone kcal- 661 Soldus uwielbiam rowery typu holenderki ![]() ![]() ![]() Ilona teraz też się śmieję, ale myślałam że się skicham ze strachu ![]() ![]() ![]() ![]() Unex kochana! Bardzo mi przykro, że teściowa Ci robiła takie docinki. Nawet jeżeli miały być niby śmieszne, to wiem dobrze jak to bardzo boli. Moja teściowa mi jakiś czas temu powiedziała, że popiera moje odchudzanie bo ładna ze mnie dziewczyna, ale cała moja uroda ginie w kilogramach które mam. Było mi wtedy tak smutno że się aż popłakałam, dlatego doskonale wiem co czujesz ![]() Głowa do góry, jeszcze wszystkim pokażesz! A jeżeli jest tak jak mówisz, ładnie trzymasz się diety, to na PEWNO kilogramy będą spadać, nie ma bata ![]() ![]() ![]() ![]() Haha wysłałaś TŻ żeby sadził pomidory ![]() ![]()
#2872 |
Konto usunięte
|
Unex- To co zrobiła Twoja teściowa to świństwo ! Jak mozna naśmiewać sie z czyjegoś kompleksu i wady, z ktora walczy! Przecież powinna wspierać, a nie podcinać skrzydła. Powiem Ci, ze za jakis czas to jej głupio bedzie !!!!!!!!!!!! Pokażesz jej i wszystkim niedowiarkom !!!!
Monte- Dajesz dziewczyno czadu na tych rolkach !!!! A ja sie moim rowerem dzis cieszyłam ! O ja głupia ! Ja uwielbiam moja Holenderkę ![]() Jutro mam na rano, wiec jak dojadę do domu to szybko ogarniam to co musze (pranie koszuli na jutro, jedzenie) i do wytka ! |
![]() ![]() |
![]() |
#2873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dziwnych sytuacji. Wracalam kiedys z pracy kolo 22 w pracy i jakis pijany gosc na chodniku grzebal czyms na chodniku..wygladalo jak noz z daleka i zaczal isc w moim kierunku. Wystraszylam sie i zaczelam krzyczec i uciekac.... Ale nie gonil mnie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#2874 |
Wtajemniczenie
|
Soldus noo dynamo musi byc!
![]() Dzięki ![]() ![]() Ilona mierzę dystans poprzez aplikację w smartfonie- endomondo. Tak dzisiaj zajrzałam z ciekawości na dystans miesięczny i w samym maju przejechalam już 116km ![]()
#2875 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mogłabym mieć taką lodówkę. ![]() ![]()
![]() |
#2876 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Znam ten ból, nawet jak mi się☠wydaje, że nie wyglądam tragicznie to potem patrzę na zdjęcia i jest jedno wielkie "cooo? Ja jestem AŻ TAK tłusta?!?!" ![]() Pokażesz im jeszcze!! Schudłaś już 5,5kg, cały czas masz spadki, w końcu dojdziesz do celu! ![]() Tylko walcz dalej i się nie poddawaj! ![]()
![]() |
#2877 |
Zadomowienie
|
Taką masz ładną pogodę, że możesz na rolkach jeździć? U mnie zimno, pada i jest okropnie.
![]()
![]() |
#2878 |
Wtajemniczenie
|
Mel u mnie pogoda dzisiaj była MEGA. Wyjątkowo ładny dzień, bezchmurnie, cieplutko, nie zdarza się to zbyt często na Pomorzu niestety, więc cieszyłam sie jak dziecko
![]() Aaa miałam Cię zapytać- nadal masz taki zapiernicz, czy już trochę spokojniej? I drugie pytanie: kiedy będziesz robić ten tydzień bez soli? Bo jestem bardzo ciekawa tego eksperymentu ![]()
#2879 |
Rozeznanie
|
ilona no musi być chudy. Muszę się wkręcić w wizaż, bo czuję, że bez Was nie dam rady.
melonade oooo, to super, że nie będę mieć pustego pola ![]() ![]() Sama nie wiem... Ale widzę już dzisiaj, że żaden "detoks" tudzież po prostu zmiana lub zaostrzenie rygoru nie wchodzi w grę. Muszę się ogarnąć i wkręcić w zdrowe jedzenie na nowo. Bo powiem Ci, siedzę teraz na kanapie rozwalona, tv w tle i już mam myśli żeby zjeść coś niezdrowego, że przecież OD JUTRA będę jeść ok, że nic to nie zmieni jak wpierniczę teraz turbo tłustą i niezdrową kanapkę. Najgorsze jest to, że wiem, że zaszkodzi teoretycznie, ale chcę PIZZĘ. Jest źle. No coooo Ty. Myślę, że moim nowym celem będzie 62 kg, bo na tym badaniu wyszło mi, że powinnam ważyć właśnie 62, 5 ![]() ![]() unex nie poszybowała, bo to pomiar z początku tygodnia, a wróciłam dopiero wczoraj, Jestem pewna, że dziś miałabym srogo ponad 71. W sumie... chciałam się zważyć dopiero w środę, ale zrobię to jutro. Może wzrost da mi do myślenia i się ogarnę. Jutro dostanę foto kwitka ![]() A pokażesz jakieś foto na fb ? Co Ci mama tżta docinała ?! ![]() Bardzo Ci współczuję, dawno już nie miałam takiego dnia, ale wiem o jakim nastroju mówisz i szczerze Ci współczuję... szczurku zaraz wymyślę jakiś jadłospis na jutro, którego będę się sto pro trzymać i ocenicie, ok ? ![]() Szczurku, wielki podziw z mojej strony za Twoja silna wolę. rawo, naprawdę ! soldus...ale chyba będę potrzebować wiele zachęty z Waszej strony do tego działania. Bo na razie kiepsko... ![]() ![]() pozeczkowa no heeej Kochana ! Widzę, że piękna waga w tym tygodniu ! 7 coraz bliżej ! ![]() monte A jutro coś ćwiczysz (zakładając, że nie natkniesz się na dzika ![]() ![]() Bardzo mocne słowa od teściowej. Bardzo. I teraz dało mi to wiele do myślenia w odniesieniu do mojej osoby. Aż mi się odechciało tego żarcia. Uf, wiedziałam, że jak Was poczytam i się zacznę znowu wkręcać to mi pomoże. Jutrzejszy jadłospis, którego MUSZĘ trzymać się w 100 % 1. 20 g nasion chia, zalane szklanką mleka 2 % + pół serka homogenizownego + borówki 2. sałatka (pomidor, papryki kolorowe, cebula, ogórek, sałata) z kus kusem, około 40 g kaszy 3. indyk pieczony + brokuł z patelni z pomidorami, cebulką, papryką z odrobina mozzarelli 4. mniejsza porcja obiadu 5. jajecznica z 2 jaj na szynce + serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorkiem
![]() |
#2880 |
Zakorzenienie
|
EWA dasz rade.
I tak jestes moim guru...jak kilka innych dziewczyn. ![]() Poczytalam o nogach ze to przetrenowanie piszczeli ew zle obuwie.buty zamierzam wymienic. I ze mam slabo rozciagniete miesnie.zrobie przerwe 1 dzien.. I zobaczymy co dalej. Caly czas mamdzieje ze bede moglac biegac codziennie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2015-05-24 o 22:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:14.