Scent Bar LVI - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-25, 16:02   #3721
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość

ad sinupret micieli - używam Bielendy i czasem evelajna i dobre są

Wzięłam i Bielendę i Evelain
I Garniera i Mixę i Lival de Loop i Ziajkę...no zapas na rok chyba. Ale przynajmniej jak mi jaki nie podejdzie, to nie będzie szkoda się pozbyć
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ad. 1 popieram po całości. I właśnie co do adoptowania dzieci przez pary homo nie jestem przekonana.
Ad. 2 np. u mnie w pracy zupełnie inaczej. Eutanazja - morderstwo, samobójstwo, zło! Aborcja j.w., związki homo -patologia, leczyć, karać! Kara śmierci - no weź, a jak ciebie niechcący skarzą?
Dodam, że osoby w naszym wieku i młodsze Taki chów czy coś.
Ad2. No weeeż, jak wjadę naćpana na kobietę na pasach i ją zabiję, czy tłum ludzi na przystanku, to mi się należy ta kara śmierci. Jak wjadę trzeżwa, no to może to był wypadek ale i tak uważam ,że powinno byc dużo wiecej niz coś tam w zawiasach...wtedy zanim ktoś kogoś zabije zastanowił by się milion razy..eutanazja...no tak...pójdę do piekła, samobojstwo...spoko, to już wolę iść do piekła niż skazywać moją matkę na zmienianie mi pieluch przez jakieś 30 lat...przezież to by nie było obowiązkowe, z urzędu, raczej dla ochotników
No tak...ale takich niechcący skazanych jednostek to by bylo raczej mało...niektóe dzieciaczki też rozchorowują się poważnie po szczepionkach, a jednak szczepionki robią wiele dobrego i są obowiązkowe. Dla dobra większości dzieciaczków...ot, takie porównanie, moze i kiepskie

Chyba inny chów
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 17:51   #3722
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Ja jestem za aborcją,
Ja też, ale tylko w przypadku, gdy ciąża jest wynikiem gwałtu lub płód jest chory.
Cytat:
związkami homo,
Tak, ale nad prawem do adopcji (w naszych realiach) to bym się zastanawiał...
Cytat:
eutanazją i
A z tym to jest problem, bo lekarz ma za zadanie leczyć i "po pierwsze nie szkodzić", więc wobec naszego prawa jest to morderstwo (bo eutanazja to nie samobójstwo w końcu). Z mojego punktu widzenia - mam zdanie identyczne z Twoim, gdyby o mnie chodziło.
Cytat:
oczywiście kara śmierci
A tutaj jestem najbardziej ostrożny - zdarzają się w końcu przypadki sądowych pomyłek, bardzo rzadko, ale jednak mają miejsce, miejmy to na uwadze. Skazani za ciężkie przestępstwa powinni zarabiać na swój suchy chleb i kubek wody w kamieniołomach (lub przy podobnych, uciążliwych i niewdzięcznych zajęciach), resztę oddając na cele społeczne, tak ja to widzę.
Cytat:
Ale moze vetować ustawy i jeśli coś będzie nie po nosie KK i Pisowi, to zostaniemy w czarnej dupie. Cały świat do przodu a my krok do tyłu.
No i Kaczor teraz wypłynie ( ciekawe, czy premierem nie zostanie), zobaczysz co się będzie działo między nami a Ruskimi...mało zamieszania, to będzie więcej
Pożyjemy, zobaczymy Ja wychodzę z założenia, że liczyć to trzeba przede wszystkim na siebie i żadna władza, czy to z lewa, z prawa czy też z centrum ani wielce nie utrudni nam życia, ani szczególnie nie pomoże, jeśli my nie zadbamy o siebie
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
tradycyjnie zrobiłam sobie kuku w wygląd przed samym wyjazdem

Cytat:
u mnie w pracy zupełnie inaczej. Eutanazja - morderstwo, samobójstwo, zło! Aborcja j.w., związki homo -patologia, leczyć, karać! Kara śmierci - no weź, a jak ciebie niechcący skarzą?Dodam, że osoby w naszym wieku i młodsze Taki chów czy coś.
Serio?

---

Ale wiecie co? Dudy żona jest germanistką z wykształcenia, tak jakoś mi się ciepło na sercu robi
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 18:03   #3723
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Wiecie, ze w marketach maja Prince Polo w starym sławnym opakowaniu z gwiadkami? Az mi sie ciepło jakos tak zrobiło, jak zobaczyłam i oczywiście kupiłam To zokazji 60 lecia firmy, limitowana edycja. W sumie szkoda, że nie na stałe, wolę takie opakowanie, niz to nowoczesne

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 18:22   #3724
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katty_p13 Pokaż wiadomość
W sobote taxa ok dwudziestu minut autobusem okolo czyerdziestu a pociagiem nie jechalam ale slyszalam ze ponizej trzydziestu

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Jesteś cudowna, dziękuję

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
wg jakdojadę i autobus i pociąg około 25 minut samej jazdy (plus wiadomo, dostać się na przystanek, poczekać..)
jak w sobotę to nie ma korków (chyba?)
j.w.
Cytat:
to jeszcze sprawdźcie na forach, które taksy nie zdzierają
ja zazwyczaj ele jeździłam, chyba stoją pod hrc

z Tru się minę koncertowo...

fogle to w piątek AC/DC będzie grało na stadionie w pobliżu naszego studia. ciekawe czy będzie słychać
a chyba w sobotę Interpol, ale to jakiś festiwal i 200e za dzień by wyszło

1. Tak zrobimy, super dzięki, kochane jesteście

2. No szkoda.

3. Na bank dotrze

3. Aj, przekombinowałaś I tak jesteś piękna!!
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 18:23   #3725
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ja też, ale tylko w przypadku, gdy ciąża jest wynikiem gwałtu lub płód jest chory.

A z tym to jest problem, bo lekarz ma za zadanie leczyć i "po pierwsze nie szkodzić", więc wobec naszego prawa jest to morderstwo (bo eutanazja to nie samobójstwo w końcu).

A tutaj jestem najbardziej ostrożny - zdarzają się w końcu przypadki sądowych pomyłek, bardzo rzadko, ale jednak mają miejsce, miejmy to na uwadze.
1. z drugiej strony jak się czyta później o przypadkach takich jak tego dwuletniego Kamila (Krzysia? Zmyślam, że imię na K?) to chyba lepiej żeby rodzice machnęli zawczasu aborcję... Gorzej jeśli niektórzy potraktują to jako metodę antykoncepcyjną. No ogólnie ciężki temat.
2. właściwie czemu nie samobójstwo, chyba zawczasu podpisuje cuś takiego sam zainteresowany delikwent.
3. Nie mówię, że każdego od razu na krzesło i nara ale na niektóre przypadki słów brak - np. ten cały Henryk Z. i jemu podobni.

A zmieniając temat zaczęłam czystki w kolekcji Poleciało Image, Palais, Laurel, za to doszło Encre. Rozmyślam nad pozbyciem się Messe ale czymże słodkim będę pachnieć jeśli najdzie mnie ochota...
Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 18:28   #3726
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
ja zazwyczaj ele jeździłam, chyba stoją pod hrc
ele albo grosik

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 18:31   #3727
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
A z tym to jest problem, bo lekarz ma za zadanie leczyć i "po pierwsze nie szkodzić", więc wobec naszego prawa jest to morderstwo (bo eutanazja to nie samobójstwo w końcu). Z mojego punktu widzenia - mam zdanie identyczne z Twoim, gdyby o mnie chodziło.
A tutaj jestem najbardziej ostrożny - zdarzają się w końcu przypadki sądowych pomyłek, bardzo rzadko, ale jednak mają miejsce, miejmy to na uwadze. Skazani za ciężkie przestępstwa powinni zarabiać na swój suchy chleb i kubek wody w kamieniołomach (lub przy podobnych, uciążliwych i niewdzięcznych zajęciach), resztę oddając na cele społeczne, tak ja to widzę.
Pożyjemy, zobaczymy Ja wychodzę z założenia, że liczyć to trzeba przede wszystkim na siebie i żadna władza, czy to z lewa, z prawa czy też z centrum ani wielce nie utrudni nam życia, ani szczególnie nie pomoże, jeśli my nie zadbamy o siebie

Serio?

---

Ale wiecie co? Dudy żona jest germanistką z wykształcenia, tak jakoś mi się ciepło na sercu robi
1. A ja nie, moja macica moja sprawa. U nas nie mozna sobie podwiązać jajowodów, więc jestem skazana albo na antykoncepcję hormonalną, albo na prezwrwatywy. Ani jedno ani drugie nie daje 100 % pewności,że w ciąże nie zajdę. A ja chcę mieć pewnośc. Zaraz napiszesz,że mozna oddać do adopcji. Jasne, można. Tylko ze wiekszość tych dzieci żyje w bidulu i ma marne szanse na adopcję. Bo starający sie o dziecko przeważnie nie spelniają wymogow adopcyjnych.
A i patole rodzacy dzieciaki ktore dorastają w melinach mogłyby dla mnie być z urzędu kastrowane....przypomnij sobie bloga, ktoego Flo linkowała
A teraz obiecanki, jakoś mi migneło że do każdego dziecka jakaś super ekstra dopłata dla rodzin wielodzietnych..pięknie wzrośnie ilość narodzin marginesowi, dla kasy...

2. Więc lekarz ocenialby tylko realne szanse na poprawę/wyzdrowienie z punktu medycznego. wystawiał papier po konkretnych,żmudnych badaniach. Od eutanazji to już inny spec, urzędnik,że sie tak wyrażę

3. Taaak...ale jaka pomyka, jak naćpany gośc wjeżdza na molo, rani kilkanaście osob, kilka zanbija, albo urzadza sobie rajd chodnikiem? No chyba żadna...Albo konkubent / mąż pedofil gwałci małą bezbronną dziewczynkę/chłopca? Badania DNA nie klamią, nie w tych czasach....nie mówię,że w każdej sprawie kara śmierci, ale są sprawy oczywiste. Dla mnie.
Jak ten zboczeniec z Piotrkowa. Mial wyjść, na szczęście trafił do psychiatryka. Tylko szkoda,że ja musze na to placić...wolalabym ta kasę przeznaczyć na coś innego...dom dziecka, czy inne ważne sprawy. Wtedy nie bylo by mi szkoda....

4. Ale władza skutecznie potrafi utrudnić

Doobra, chyba nie ma co dyskutować, pożyjemy zobaczymy tak jak piszesz
Stary 2015-05-25, 18:38   #3728
kamena
ʞɐɯǝuɐ

o kurczę, Anastazjaaa, ale Ty masz zdecydowane poglądy

Cytat:
Dołączam do grona zdołowanych wynikiem. Kurde, marzy mi się liberalne państwo, gdzie każdy może postępować wg własnego sumienia a nie mieć z góry narzucone katolickie zasady.
palić, gwałcić, mordować, i przekraczać prędkość też

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A nie smarujesz ciała czymś w tym miejscu? Bo brzmi jak kontaktowy wysyp, reakcja na coś. Hormonalne najczęściej są gule, chociaż, dermą nie jestem, więc lepiej to sprawdzić u lekarki.
nie smaruję niczym innym niż gdzie indziej.... gul nie miewam, może są różne rodzaje trądu? dopytam się u innej dermatolog, u poprzedniej pierwszej z brzegu byłam sprawdzić czy to coś to może nie jest uczuleniem na leki co biorę od paru miesięcy, ale okiem pani doktór to nie było uczulenie a trądzik, i zeszło prawie do zera po dermaclinie... i teraz wróciło... no, zobaczymy.

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Wiecie, ze w marketach maja Prince Polo w starym sławnym opakowaniu z gwiadkami? Az mi sie ciepło jakos tak zrobiło, jak zobaczyłam i oczywiście kupiłam To zokazji 60 lecia firmy, limitowana edycja. W sumie szkoda, że nie na stałe, wolę takie opakowanie, niz to nowoczesne
spojrzałam w google, wcale nie kojarzę tego opakowania.... to takie jak 60 lat temu?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 18:50   #3729
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
ele albo grosik
Thnx a lot

Cytat:

nie smaruję niczym innym niż gdzie indziej.... gul nie miewam, może są różne rodzaje trądu? dopytam się u innej dermatolog, u poprzedniej pierwszej z brzegu byłam sprawdzić czy to coś to może nie jest uczuleniem na leki co biorę od paru miesięcy, ale okiem pani doktór to nie było uczulenie a trądzik, i zeszło prawie do zera po dermaclinie... i teraz wróciło... no, zobaczymy.
1. Mnie się podobają, mam bardzo podobne, równie radykalne.

2. Pewnikiem są różne.
Stary 2015-05-25, 18:53   #3730
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
spojrzałam w google, wcale nie kojarzę tego opakowania.... to takie jak 60 lat temu?
stare
tribute

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 18:55   #3731
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
ale właściwie dlaczego? czym te dwa przypadki usprawiedliwiasz, uzasadniasz, np. czym niechciana ciąża z gwałtu się różni od niechcianej ciąży z pękniętej gumki?

Cytat:
w tym temacie kobietom jest łatwiej dwie wychowują, problem robi się kiedy biologicznej matki zabraknie, bo ta druga nie ma prawa do opieki...

Cytat:
A z tym to jest problem, bo lekarz ma za zadanie leczyć i "po pierwsze nie szkodzić", więc wobec naszego prawa jest to morderstwo (bo eutanazja to nie samobójstwo w końcu).
a nie samobójstwo z pomocą osoby trzeciej czy coś takiego? tzn. nie w prawie, a w praktyce

Cytat:
Skazani za ciężkie przestępstwa powinni zarabiać na swój suchy chleb i kubek wody w kamieniołomach (lub przy podobnych, uciążliwych i niewdzięcznych zajęciach), resztę oddając na cele społeczne, tak ja to widzę.
podobnie uważam za lżejsze zresztą też

Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR

Edytowane przez kamena
Czas edycji: 2015-05-25 o 19:12
Stary 2015-05-25, 18:55   #3732
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:

Nie wiem, jakie 6- lat temu, ale w 80-tych pamietam dobrze to z gwiazdkami

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-25, 19:11   #3733
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
stare ładniejsze niż tribute

ja gwiazdek nie kojarzę, ale nie jadałam słodyczy jako dziecko, pewnie dlatego

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-05-25, 19:13   #3734
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
ale nie jadałam słodyczy jako dziecko, pewnie dlatego
ewenement

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-25, 19:13   #3735
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
palić, gwałcić, mordować, i przekraczać prędkość też
No jasne, i jeść koty!
Stary 2015-05-25, 19:15   #3736
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
ale specjalnie czy niechcący

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Cytat:
ewenement
oj tam oj tam

Cytat:
No jasne, i jeść koty!

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2015-05-25, 19:25   #3737
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

ja gwiazdek nie kojarzę, ale nie jadałam słodyczy jako dziecko, pewnie dlatego
Ja też nie

I nawet mi nie zabraniali jakoś specjalnie, były w domu, ale ponoć mówiłam do Mamy - "Mamusiu, a Ciebie nie mdli po czekoladce? "

We krwi mam nielubność słodkiego, za to w PMS muszę zażyć dawkę, małą bo małą, ale konkretnej rzeczy. Dziś wycofli w naszej okolicy Trufle z Wawel Musieliśmy ich szukać w innym mieście. Jednak zapas być musi, nie spodziewałam się, że to będzie nieosiągalny towar

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-05-25 o 19:26
Stary 2015-05-25, 20:37   #3738
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:

.
. Nie mam pojęcia skąd mi się to bierze, taka uroda chyba
Ale generalnie jestem dość sympatyczna i elastyczna
,
Cytat:
1. Mnie się podobają, mam bardzo podobne, równie radykalne.
:
Nooo ...bo już myślałam że jestem jedyna zla
Stary 2015-05-25, 20:44   #3739
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Nie wiem, jakie 6- lat temu, ale w 80-tych pamietam dobrze to z gwiazdkami
Też pamiętam

Tym razem mcham znad pomarańczy

Bobu bym zjadła

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 20:46   #3740
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Też pamiętam

Bobu bym zjadła

O ja, dokładnie o tym samym myslalam w zeszlym tygodniu, ze chciałabym juz bobu
Póki co, mozna niby mrozony, ale... no nie ma to jak z targu swiezutki i ugotowany

Live long and prosper
🖖🏻
Stary 2015-05-25, 20:49   #3741
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
. Nie mam pojęcia skąd mi się to bierze, taka uroda chyba
Ale generalnie jestem dość sympatyczna i elastyczna
,

Moim zdaniem to się bierze z troski o dobro dla ludzi. Właśnie z chęci niwelowania zła.

Stary 2015-05-25, 20:50   #3742
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
październik
Cytat:
W sumie to racja, większość zapomina, że prezydent nie ma jakiejś magicznej mocy sprawczej i sam zbyt wiele nie może
Ot co, październik.
A prezydent IMO ma godnie reprezentować i za bardzo nie przeszkadzać rządowi, tudzież gospodarce. Nie żebym była zachwycona wyborem, ale też wybór był jak między dżumą a cholerą

Cytat:
1. wydaje mi się, że ludzie w ogóle dużo zapominają... i z reguły są niezadowoleni... i chyba myślą, że to od polityków zależy ich życie...
No trochę zależy

Cytat:
Nie jesteś jedyna, jest nas więcej

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2015-05-25 o 20:51
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 21:05   #3743
agnyska81
Zakorzenienie

Jił joł, znad piwa

Cytat:
a ja uważam, że należy najpierw poczekać i zobaczyć, co z tego wyniknie, zamiast zawczasu histeryzować w ciemno

Cytat:
1. też przez pewien czas wolałam jak teraz niż kiedyś , ale w końcu doszło do etapu że lepiej było kiedyś niż teraz

2. mchanie to wspaniała czynność

3. ja wykonywałam czynności ubrzydzające typu pełzanie w chwastach na rodos
1. Hehe, kiedyś było lepiej, bo było się młodym.

2.
3. Pełzanie w chwastach - maj low

Cytat:
Zgrywałem zdjęcia
Ale bandziory (zdjęcie 1)

Cytat:
że sumarycznie ani lepiej ani gorzej nie będzie... a wszyscy na razie sieją jakąś panikę

Czy to nie przesada, tak się zgadzać tyle razy z Tobą?

Cytat:
Maszkara!

Oesu, po nocce wyborczej byłam pół dniówki w pracy, potem na zakupach (m.in. w Rossie kupiłam mezzo serum, a drugie serum dla teściowej, znaczy mamy ), jeszcze potem w ogrodzie (sadzić czosnek niedźwiedzi i pomidory), a na koniec w przedszkolu na uroczystości dla mam
Dostałam w prezencie zdjęcie mojego gnoma siedzącego w lesie na pieńku w pozie myśliciela (przyklejone na papierową tackę, taką jak na kaszankę/kiełbasę na festynie, pomalowaną w farbkowe maziaje)
Znowu lekka załamka, dzikie mamy to dziecko , ale może nie powinnam się dziwić, sama byłam odludkiem. Nie chciał wyjść do dzieci, siedział mi na kolanach, a inne dzieci śpiewały, tańczyły.
A potem co ja pacze Dorwał jakąś dziewczynkę i bawili się na korytarzu. Myślałam, że padnę, ściskali się za szyje, spacerowali za ręce, ona mu zapinała guziki, śmiali się z jakichś swoich żarcików

Miałam piec ciasto na jutro dla mamusi, ale zaraz idę spać

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

Cytat:
Póki co, mozna niby mrozony, ale... no nie ma to jak z targu swiezutki i ugotowany
A wyobraź sobie taki zerwany własnoręcznie w ogrodzie (jeszcze niestety poczekam, dopiero zaczyna kwitnienie).

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 21:12   #3744
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Jest nas zdecydowanie więcej,tylko niektóre nie majom jak pisać

Jedno mnie tylko zastanawia: co ma wspólnego przekraczanie prędkości z katolickimi zasadami...?

A co do aborcji,niech najpierw choć jeden chuop zajdzie w ciążę,a dopiero się wypowiada. Gadał ślepy o kolorach!
Stary 2015-05-25, 21:49   #3745
rachell111
Zakorzenienie

Absolutnie nie chcę spłaszczać ani zmieniać tematu, ale zapytanko mam kulinarne, do Red, oraz innych fanów azjatyckiego żarła, choć bardziej pseudo-azjatyckiego

Macie jakiś gotowy zestaw przypraw/sos do warzyw z woka (no dobra patelni ) z ryżem/makaronem, taki, żeby nie smakował cynamonem?

To ja Szymon Wydra się pytam, i moje rymy częstochowskie

Nic mi nie podchodzi, kiedyś Kotanyi miał świetną serię Asia, w wąskich torebkach, ale już dawno ich nie widzę nigdzie, na marketonach wszędzie to samo - garlic chili w pięciuset wariantach.

Te z mixów mrożonkowych też na jedną cynamonową modłę. Co jeść? Jak żyć ?

Ostatnio bardzo mi służą takie obiady/kolacje. Szybkie, w miaaaarę zdrowe, makaron też mam z grochu i fasoli, dodaję swój por, ale tego smaczku brak.

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

Cytat:
Też się zastanawiam dlaczego tylko ? Nie rozumiem tego uzasadnienia

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Cytat:
ale właściwie dlaczego? czym te dwa przypadki usprawiedliwiasz, uzasadniasz, np. czym niechciana ciąża z gwałtu się różni od niechcianej ciąży z pękniętej gumki?
Na to pytanie znam odpowiedź - z gwałtu jest niechciana ciąża bo i stosunek był niechciany, przy "pękniętej gumce" oboje chcieli współżyć i wiedzieli z góry, że wspólnie ponoszą odpowiedzialność za potencjalne konsekwencje.

Ale wiem co masz na myśli, ja uważam, że prawo powinno być prawem dla wszystkich, a nie limitowane. Równe dla wszystkich. Jak sie to komuś z wiarą kłóci to proste - nie musi z takiego prawa korzystać.

Czas edycji: 2015-05-25 o 21:40
Stary 2015-05-25, 21:59   #3746
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, że w ogóle bo niezależnie od poglądów i tak większość jest przeciwna aborcji, eutanazji, związkom cywilnym homo i karze śmierci
ja jestem za, przy odpowiednich regulacjach oczywiście
Cytat:
a daj spokój chociaz na razie to jeszcze nic , jeżeli się powtórzy jesienią to dopiero będzie jesień średniowieczna
ano
ja na razie nie panikuję bo jak wiadomo w Polsce prezydent jest od wyglądania a nie od rządzenia, może jedynie trochę poprzeszkadzać we wprowadzaniu ustaw, no ale jak się smoleńskie stado dostanie do koryta jesienią to może sie naprawdę nieciekawie zrobić
Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Bobu bym zjadła
też bym zjadła

Chciałam się wypowiedzieć merytorycznie na różne tematy, ale opadłam z sił

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 22:03   #3747
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
No jasne, i jeść koty!
O nieeee...tylko nie koty
Świat bez kotow to nie to samo .
Cytat:
Moim zdaniem to się bierze z troski o dobro dla ludzi. Właśnie z chęci niwelowania zła.

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Nie jesteś jedyna, jest nas więcej

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Jest nas zdecydowanie więcej,tylko niektóre nie majom jak pisać
!

Rozdziewiczyłam micel Bielendy, Esencja Młodości . To się pieni
Ale będę twarda, skoro dzialą cuda, to przymknę oko . I szczypie w oko
Stary 2015-05-25, 22:18   #3748
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:

Jak można kruchego zez rabarbrem nie lubić?
Normalnie

Macham znad niczego
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 22:20   #3749
Redhaired Witch
Nindżopesz

Rejcz, nie pomogę, mi cynamon nie wadzi. nawet sama z siebie dowalam więcej. Ewentualnie jeśli nie daję przypraw to hojnie leję sos chili.

Dużo nas tu Tych Złych No ale Bar zawsze był ogarnięty

Zna ktoś Grosellinę?
Stary 2015-05-25, 22:27   #3750
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Rejcz, nie pomogę, mi cynamon nie wadzi. nawet sama z siebie dowalam więcej. Ewentualnie jeśli nie daję przypraw to hojnie leję sos chili.

Dużo nas tu Tych Złych No ale Bar zawsze był ogarnięty

Zna ktoś Grosellinę?
1.

2.

3. Ja nie ale podejrzewam, że może Neska? Zna kilka AA Z Guerlain.

Chciałam napisać, że zaskakujesz, Ty i owocki?????? Ale od kilku tyg sama siebie zaskakuję, lubię słodkie, "nieambitne" słodziaki z cyklu Madonna i Britney Spears Zimny maj, to jego wina! I nie, nie narzekam, dobrze mi

Na lato wciąż nic ni mam poza Eks 02

Wiecie co dziś zrobiłam? Ukradłam wisterię Ale tylko jedną.

Mina chuopa bezcenna - samochód na chodzącym silniku - i gaaaaaazuuuuuuuuuuu.
Wiem tak nie wolno, ale oni mają ich mnóstwo i nie zauważą braku. o ile nie zauważą mnie. Bo chyba wieczorem będziemy tam na spacerze.

Wiem, zę to świętokradztwo, ciężko wyhodować kwiaty, wygooglałam
Ale obiecuję poprawę. Po tym drugim i ostatnim razie.

Reakcja chuopa: Hmmmm kojarzę Wisteria Lane

Czas edycji: 2015-05-25 o 22:40
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości