Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-25, 21:15   #871
bianeczkaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI

Ostatnio dopadła mnie taka refleksja, że wiek 30 lat to jest taki mega dziwny. Patrzysz na młodych chłopaków, myślisz sobie noo przystojny, a po chwili do ciebie dociera, że jest np o 10 lat od ciebie młodszy i to prawie pedofilia Z kolei jak patrzysz na facetów starszych od siebie, to już kapcie. W moim wieku są jakoś niezauważalni. Nie, żebym się rozgladała za jakimś nowym, ale przecież oczu w dupie nie noszę

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 21:18   #872
meryy82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez liluniek Pokaż wiadomość
Tak Owieczko, nowa mama

Jestem na zwolnieniu i mi z tym bardzooo dobrze.

Muszę dopiero się rozeznać co gdzie jest napisane, chętnie poczytałabym opinie o wózkach... ciekawa jestem jak walczycie z niskim żelazem, czy są tu na forum jakieś przydatne listy z wyprawką, muszę znaleźć sklepy które polecacie żeby kupić ładną dobrą gatunkowo pościel, ubranka.... aaaaaa mam mnóstwo pytań ))))
wózki, to najlepiej iść do sklepu gdzie jest dużo wózków i je sobie pooglądać.
z niskim żelazem i marną morfologią, oczywiście witaminy, ale tez i polubiłam się jeszcze bardziej z warzywami, szczególnie tymi zielonymi, nawet szpinakiem. Pijam napar z pokrzywy. Jadam orzechy. Jadam po kostce gorzkiej czekolady. I czuję się lepiej, mam nadzieję, że na badaniach tez będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Witamy nowa mamusie .

Panna Izabela- sorki . Ale ceny sa niezle na niektóre rzeczy. A ja lubię ze Smyka sa jakościowo dobre.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
też lubię ubranka ze smyka za jakość
meryy82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 21:20   #873
ridja devojka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Też nowa mama?

Mam nadzieję że jesteś na zwolnieniu bo nadrobić wszystkie wpisy ze wszystkich części... chyba niemożliwe
Po co nadrabiać po prostu można się przyłączyć

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Stary 2015-05-25, 21:29   #874
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
Ostatnio dopadła mnie taka refleksja, że wiek 30 lat to jest taki mega dziwny. Patrzysz na młodych chłopaków, myślisz sobie noo przystojny, a po chwili do ciebie dociera, że jest np o 10 lat od ciebie młodszy i to prawie pedofilia Z kolei jak patrzysz na facetów starszych od siebie, to już kapcie. W moim wieku są jakoś niezauważalni. Nie, żebym się rozgladała za jakimś nowym, ale przecież oczu w dupie nie noszę
Dla mnie wszyscy w przedziale 20-50 są akceptowalni i jak ktoś jest sexy to jest sexy i koniec Nie analizuję tego aż tak jak Ty
Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Po co nadrabiać po prostu można się przyłączyć

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
Moja wypowiedź o nadrabianiu była w odpowiedzi na chęć nadrabiania wątku
Stary 2015-05-25, 21:31   #875
Małgosia89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie koniecznie. Mój gin mi mówił, że jedna z jego pacjentek miała tsh na poziomie 2000 a reszta hormonów ok, a to tylko jeden z przypadków. Niestety, w naszym kraju ginekolodzy nie chcą się wypowiadać i pozostawili tą kwestię endokrynologom, natomiast oni za wszelką cenę chcą to "leczyć" bo to jest ogromna kasa I to sa jego słowa, chodzi jedynie o kasę. Najnowsze badania amerykańskie i angielskie dowodzą, że tsh nie ma wpływu na dziecko. Jeśli reszta jest ok to nie ma się czym stresować. Najnowsza norma tsh mówi, że taka światowa norma to 3,8 z palcem w nosie i bez spiny.
Tak, ale tsh wplywa na ft4 i ft3. Na pewno u mnie. Ja mialam zle wyniki majac za wysokie TSH, wiec nie mozna generalizowac

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 21:35   #876
petel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez oczarowana Pokaż wiadomość
NIe zauważyłam wcześniej...
Petel witaj i czuj się jak u siebie
aha witaj jeszcze w gronie kilku nas-starych mam trzydziestoparoletnich

Masz juz imie wybrane,skad jesteś?

---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

Imienia jeszcze nie mam, byłam mocno nastawiona na dziewczynkę (choć od początku miałam przeczucie, że będzie chłopak) i się żadne męskie imię jak na razie do mnie nie przylepiło.
A, i Wrocław

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość

Muszę się pochwalić łupami z SH. Środkowy rampers jest w aktualnej kolekcji Lindex czuję, że to będzie mój ulubieniec, bo poza tym, że ma śliczny wzór, to ma jeszcze odwijane rękawki i nogawki i z rampersa można zrobić śpiochy Załącznik 5986475Załącznik 5986478

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Raaany, ale śliczne. Bardzo lubię taką kolorystykę i wzory
petel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 21:45   #877
Małgosia89
Zakorzenienie

Jejku ale dzisiaj sie slabo czuje jakos:/ Dobrze ze juz wieczor i zaraz do wyra. Moze jutro bedzie lepiej

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-25, 21:47   #878
mysza007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia89 Pokaż wiadomość
Jejku ale dzisiaj sie slabo czuje jakos:/ Dobrze ze juz wieczor i zaraz do wyra. Moze jutro bedzie lepiej
A mnie dopadła znowu infekcja na dole, jutro dzwonie do gina

mysza007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 22:02   #879
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz się będziemy kłócić o formę? "Za wskazaniem" też jest poprawna choć rzadziej stosowana. czy porządne to nie wiem ale taki pas można zastąpić tymi lepcami, ale zakładanymi tylko u specjalisty.

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

może chce być chrzestną

A teraz o co Ci chodzi? Kto Ci bledy wytyka? Wszystkie pasy, ktore ogladalam wydaja sie jakies takie slabo podtrzymujace, ale znowu jakby byl taki typowy gorset, to czy znowu ucisk na brzuch nie bylby za duzy?

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Cytat:
NA czczo o jeden punkt za mało a po wszystkim na skraju, ale jeszcze w normie.

Co oznacza, jak jest za malo?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 22:39   #880
grita
Rozeznanie

Hej dziewczyny

Dzisiaj miałam jakiś kiepski dzień, nie zaglądałam w ogóle na wizaż, musiałam odpocząć do laptopa. Głowa mi cały dzień pękała, zaliczyłam tylko z Młodą plac zabaw, a tak to się leniłam jak mogłam. Dobrze, że obiad miałam z wczoraj, to na drzemce córy i ja wlazłam pod koc i 2 godziny przeleżałam z kawą i książką Od razu mi się lepiej zrobiło
Popołudniu byliśmy z mężem i córą u teściowej, bo jutro mąż długo w pracy, więc nie będzie miał kiedy zajrzeć.
W Młodą jakby tam szatan wstąpił, normalnie tak się okropnie zachowywała, jak nie ona. Psa ciągnęła z ogon, rozwalała jakieś rzeczy i nie chciała sprzątać, krzyczała i piszczała, no myślałam że mi para z uszu buchnie. Za karę szybciej się zebraliśmy i pojechaliśmy do domu.
A teściowa była najlepsza, nagle wyciąga kartkę i zaczyna mi czytać imiona, które wybrała dla wnuka Każde ze znaczeniem imienia
Widać, że kobiecina na rencie nie ma co robić

Lecę was trochę nadrobić

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

petel, liluniek witajcie

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Witam.
Zadzwonilam rano do swojej gin bo wczoraj tez miałam twardy brzuch i kazała jechać do szpitala.Ale wolalam iść prywatnie od razu do gin tu blisko domu i był facetem czyli przeylam swój pierwszy raz.ogólnie wszystko ok mam brać luteine i nospe i mg jak chce.i nie dźwigać.za tydz się pokazać bo na chwile obecna szyjka jest ok.
No to super, że wszystko ok, najważniejsze że się szyjka nie skraca. Moze masz aż tak uciążliwe skurcze BH?

Cytat:
Napisane przez Airish88 Pokaż wiadomość
Ja mieszkam 100 km od morza i polecam Świnoujście. Plaża jest czysta i piękna. Według mnie najładniejsza miejscowość na całym wybrzeżu.
Potwierdzam, w Ś-ciu są przepiękne plaże! I jest dużo ścieżek rowerowych, jest gdzie pojeździć, chociaż może to akurat nie w te wakacje Mam tam rodzinę i często bywam, chociaż to dosyć popularna miejscowość, więc i ludzi sporo. Jeśli szukacie ciszy i spokoju to raczej do jakichś mniejszych miejscowości.

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Ja to mieszkam niedaleko gór, ale co to za wyjazd w góry bez chodzenia po górach :/ jechać żeby knajpy pozwiedzać to nie dla mnie. Wiec chyba w tym roku nici z wakacji, w tamtym roku były plany na zagraniczne wakacje, nawet paszport wyrobilam ale cały czas coś i nie wyszło. Chyba następne nasze normalne wakacje beda juz z dzieckiem, chyba że będę w kolejnej ciąży:p
Mnie się marzą Bieszczady, może w tym roku wyciągnę męża nad Solinę... A może teraz lepiej na parę dni na Mazury, a za rok w góry.. Aż się rozmarzyłam, mam ochotę się wyrwać z miasta i pobyć trochę na łonie natury

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
ja bym chciała po 2,5 roku zajść czyli urodzić jak Werka będzie miała 3 latka i coś
czyli miną dwa lata ja zdążę się wyszaleć popić pomelanżować i znów zaczniemy się starać.
ja muszę się spieszyć bo stara już jestem.
U nas właśnie tak jest, zaszłam jak Młoda miała 2,5 roku Każda różnica wieku, i ta mała i większa ma swoje plusy i minusy, ale ja nie chciałam mniejszej niż 2-2,5 roku.
A z Twoim wiekiem to Normalnie babcia się znalazła

Cytat:
Napisane przez misiskuku Pokaż wiadomość
bardzo fajna! Ja też przerzuciłam się na listonoszkę bo wygodnie jak idę na spacer.
Teściowa dobrze z Tobą ma ja mojej jeszcze nic nie kupiłam, jutro chyba dopiero kupię. Moja lubi kosmetyki, zawsze wybieram jej coś dla niej z "górnej półki" bo wiem, że sama sobie nie kupi a przynajmniej jest zadowolona

A mojej mamie wraz z bratem kupiliśmy voucher do C&A bo lubi a na lato na pewno coś sobie wybierze. Do tego ja kwiatki a brat czekoladki

apropo prezentów moja bratowa (średnio lubiana) kupiła mi bluzkę z Happy Mum (żołta) http://www.happymum.pl/sklep3/b935,b...iesta_top.html

no szok, fajna, bardzo się przyda, też do karmienia i uwagi rozmiar S jest na mnie dobry
Fajna ta bluzka No to Ci bratowa zrobiła niezłą niespodziankę

Cytat:
Napisane przez malena1979 Pokaż wiadomość
Ech, zazdroszczę wam tych prezentów dla mam i tych spotkań jutro, ja to jedynie na cmentarz jutro pojadę.
A żeby było jeszcze smutniej, to właśnie jutro przypada rocznica śmierci mojej mamy, także kiepska data dla mnie szczerze mówiąc. Na szczęście odkąd mam moja córcię, to jest mi łatwiej.
Przykro mi.. Dobrze, że obecność córki chociaż trochę ułatwia przejście przez ten trudny dzień.
A są u córki w przedszkolu występy z okazji Dnia Mamy?

Cytat:
Napisane przez dirtyblack Pokaż wiadomość
oczarowana - az mi Twoja autobusowa sytucja przypomniala, co kiedys widzialam.

Lato, upal, do autobusu wchodzi babunia o laseczce, przygarbiona, kolo 85 na oko. Nikt miejsca nie ustepuje, a jakas gimbaza siedzi i gada, smieje sie na caly autobus. Babcia podeszla do jednego chlopaka, puka go laska w kostke, usmiecha sie i mowi "synku, spier....laj"
N iezła jajcara z tej babki! Chciałabym zobaczyć jego minę

Cytat:
Witamy nowa mamusie .

Panna Izabela- sorki . Ale ceny sa niezle na niektóre rzeczy. A ja lubię ze Smyka sa jakościowo dobre.

A ja właśnie zraziłam się do wielopaków ze Smyka i juz tam nie kupuję. Inne rzeczy, sukienki, sweterki są super, ale jak kiedyś kupiłam córce 5-pak bodów to po paru noszeniach tak się rozwlekły, że mogła ręce wyjąć górą i normalnie zdjąć body przez nogi
Może na taką partię trafiłam, ale już więcej tam nie kupuję.

---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------

No pięknie, ja wchodzę a tu wszystkie już pouciekały spać
Dobrej nocy
grita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-25, 23:52   #881
Panna Izabela
Zakorzenienie

Ja nigdzie spać nie uciekłam, bo jeszcze mnie sen nie ogarnął

Cytat:
Witamy nowa mamusie .

Wiem, trafiają się okazje ostatni mój zakup ze Smyka to outlet, od teraz wolę w necie kupić bo w Wola Parku Smyk (i 5.10.15 ale już mniej) są średnio zaopatrzone jeśli chodzi o noworodki (zwłaszcza te typowo dziewczęce), często na stronie coś jest a w sklepie nie ma. Może jakbym poszukała w innym CH
Mam też ze Smyka 3 używane body i wyglądają jak nowe, tylko im metki brakuje
Cytat:
A Ty już masz 30 lat?
Ja mam 23 i jak facet ma i wygląda na 20 lat to myślę "ładny chłopiec" dopiero od rówieśników i w górę powiem facet, nie wiem sama czemu ale jakoś bardzo się nie zastanawiam nad wiekiem, może w przypadku tych starszych typu 45+ powiem, że nieźle wygląda jak na swój wiek i to tyle, raczej patrzę tak samo i faceci w wieku 40 lat nie są dla mnie starzy czy za starzy
Cytat:
Napisane przez meryy82 Pokaż wiadomość
wózki, to najlepiej iść do sklepu gdzie jest dużo wózków i je sobie pooglądać.
z niskim żelazem i marną morfologią, oczywiście witaminy, ale tez i polubiłam się jeszcze bardziej z warzywami, szczególnie tymi zielonymi, nawet szpinakiem. Pijam napar z pokrzywy. Jadam orzechy. Jadam po kostce gorzkiej czekolady. I czuję się lepiej, mam nadzieję, że na badaniach tez będzie lepiej

też lubię ubranka ze smyka za jakość
Mi na anemię z niedoboru żelaza pomogło...dziecko podskoczyło mi żelazo w ciąży aż miło, a leczę się od 17 rż
Cytat:
Napisane przez mysza007 Pokaż wiadomość
A mnie dopadła znowu infekcja na dole, jutro dzwonie do gina
Jak ja zazdroszczę tym z Was, które mają taki kontakt z lekarzami, że dzwonią, pytają i dostają odpowiedzi...

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 05:57   #882
fatal21
Wtajemniczenie

Znacie normy w ciąży TSH i ft4?
Stary 2015-05-26, 06:33   #883
czarownica_tea
Zakorzenienie

Fatal- sa takie same jak bez ciazy . Lepiej jak sa w dolnej normie niż w górnej ale bez paniki. W moim labo od 0,27 do 4,2 TSH. A fT4 z pamięci nie podam.

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 07:01   #884
misiskuku
Zadomowienie

Ja pierdziele, znowu pada! Za upałami też nie jestem, no ale te 22 na + i słoneczko to mogłoby by być! Mamy maj! Heloł!!

I jak tu wyjść, spacerować? Ehh..
Stary 2015-05-26, 07:09   #885
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja nigdzie spać nie uciekłam, bo jeszcze mnie sen nie ogarnął

Wiem, trafiają się okazje ostatni mój zakup ze Smyka to outlet, od teraz wolę w necie kupić bo w Wola Parku Smyk (i 5.10.15 ale już mniej) są średnio zaopatrzone jeśli chodzi o noworodki (zwłaszcza te typowo dziewczęce), często na stronie coś jest a w sklepie nie ma. Może jakbym poszukała w innym CH
Mam też ze Smyka 3 używane body i wyglądają jak nowe, tylko im metki brakuje

A Ty już masz 30 lat?
Ja mam 23 i jak facet ma i wygląda na 20 lat to myślę "ładny chłopiec" dopiero od rówieśników i w górę powiem facet, nie wiem sama czemu ale jakoś bardzo się nie zastanawiam nad wiekiem, może w przypadku tych starszych typu 45+ powiem, że nieźle wygląda jak na swój wiek i to tyle, raczej patrzę tak samo i faceci w wieku 40 lat nie są dla mnie starzy czy za starzy

Mi na anemię z niedoboru żelaza pomogło...dziecko podskoczyło mi żelazo w ciąży aż miło, a leczę się od 17 rż

Jak ja zazdroszczę tym z Was, które mają taki kontakt z lekarzami, że dzwonią, pytają i dostają odpowiedzi...

A z Twoim nie ma szans się skotaktować ?

Dziewczyny, czy Wy też tak macie, że wszystkie kosmetyki kończą Wam się w tym samym czasie ? to jest jakiś obłęd, skończyło mi się prawie wszystko w tym tygodniu i to bez znaczenia jaka pojemność, bo i np. tonik, który żuzywam w dwa miesiące i puder, który kupuję raz na 1,5 roku.

Stary 2015-05-26, 07:27   #886
melawen
Rozeznanie

Cytat:
To ja mam też trochę jak Ty, starsi wydają mi się już zdziadziali Brzuchy im urosły i w ogóle
10 lat młodszy to może za dużo, ale już się łapię, że tacy 5 lat młodsi to też faceci, a jeszcze 5 lat temu to były dzieciaki
Nawet męża mam młodszego - 2 lata Ale to wynik rozpoczęcia drugiego kierunku studiów i większość znajomych mamy właśnie w wieku od mojego do dwa lata w dół.

Tak mówicie o wyjazdach to też mam ochotę straszną. Planowałam na początku czerwca właśnie okolice Helu, ale niestety mąż nie dostanie urlopu
Zamiast tego pojechałam na tydzień urlopu do rodziców, w celach wyprawkowych. Wczoraj byliśmy oglądać wózki, 2 zrobiły na nas najlepsze wrażenie: Emmajlunga i Bexa Line. Duże gondole. Emmajlunga na nieskrętnych i trochę ciężko się składa spacerówkę, w ogóle taka trochę bardziej oldschoolowa (ten model, który wybrałyśmy). A ta Bexa bardzo fajna, ale produkują je dopiero od 2014 i mało jest opinii na necie, a jeśli są to są średnie i dotyczą poprzedniego modelu, a tamten faktycznie nie był fajny. Ten nowy Bexa Line 2015 ma i fajny design i się dobrze prowadzi, jest wysoki i leciutki. Składa się też wszystko fajnie, fajnie wykończony. Może wchodzą na rynek i się uczą na błędach? Chociaż trochę boję się zaryzykować

Wybrałyśmy też fotelik, olaboga cena zabija, ale ma bardzo dobre wyniki w testach - Cybex Aton 3. No i jak porównywałyśmy z MaxiCosi to solidniejszy i ma kilka fajniejszych rozwiązań, chociażby regulowana wkładka, czy taki gondolkowy daszek (nie wiem jak to się nazywa) albo takie dodatkowe zabezpieczenia przed uderzeniem bocznym.

W ogóle bardzo fajna babka nas obsługiwała, aż wzięłam namiary, żeby ją pochwalić jak będę składać zamówienie. Bo zamówienie postanowiłam złożyć pod koniec lipca, żeby nie tracić gwarancji. Jeszcze jakieś wózki pojadę obejrzeć, ale fotelika jestem pewna Owocny dzień

Dziś jedziemy na ciuszki i jeszcze jeden z wózkami, jak starczy czasu

A z pierdółek kupiłyśmy rożek i smoczki
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 07:39   #887
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja pierdziele, znowu pada! Za upałami też nie jestem, no ale te 22 na + i słoneczko to mogłoby by być! Mamy maj! Heloł!!

No maj nam się nie udał, cały czas zimno...

Ja jakoś nie mogę spać - w nocy śpię dobrze, ale budzę się wyspana po 5-6 godzinach i najchętniej bym już wstała ale co ja będę robić w domu o 4 rano na przykład I jakoś mnie w klatce piersiowej w nocy ściskało, dziwne to jakieś.
Stary 2015-05-26, 07:41   #888
loudres
Zadomowienie

Ja mam 26 i mi się wydaje ze ja widzę samych facetów 30+ i wydają mi się mega sexy ja zawsze lubiłam sobie 'popatrzeć na starsze towary' wogole ten wiek wydaje mi się sexy taki dojrzały, i szczerze mówiąc myślałam że mój mąż będzie odemnie co najmniej 5 lat starszy, a mój ukochany jest rok starszy.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 07:43   #889
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Ja mam 26 i mi się wydaje ze ja widzę samych facetów 30+ i wydają mi się mega sexy ja zawsze lubiłam sobie 'popatrzeć na starsze towary' wogole ten wiek wydaje mi się sexy taki dojrzały, i szczerze mówiąc myślałam że mój mąż będzie odemnie co najmniej 5 lat starszy, a mój ukochany jest rok starszy.
Mój jest ode mnie 9 lat starszy, ale i tak rodzinnie prawie pedofilię uprawiam bo u moich rodziców to jest 16 lat różnicy, u teściów 12, podobnie u szwagierki. Jedynie mój brat się wyłamał i ma żonę rok starszą od siebie
Stary 2015-05-26, 07:48   #890
bianeczkaa
Zakorzenienie

Wyobrazcie sobie. Wchodze do zusu a tu babka z moim wozkiem! Swoje zalatwilam teraz czekam na nia bo chce dotknac wozek i zobaczyc jak sie nim jezdzi. Bede czekac

Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO
http://carlacosmetics.blogspot.com/

22.08.2015 - Nasza Jagodzianka

Wspólnie zamawiamy buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031

bianeczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 07:51   #891
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wyobrazcie sobie. Wchodze do zusu a tu babka z moim wozkiem! Swoje zalatwilam teraz czekam na nia bo chce dotknac wozek i zobaczyc jak sie nim jezdzi. Bede czekac
Haha jaki agent z Ciebie
Stary 2015-05-26, 07:53   #892
melawen
Rozeznanie

Cytat:
Ja też kiedyś jedną zaczepiłam Z joggerem Dała mi syna powozić
melawen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 08:16   #893
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny, czy Wy też tak macie, że wszystkie kosmetyki kończą Wam się w tym samym czasie ? to jest jakiś obłęd, skończyło mi się prawie wszystko w tym tygodniu i to bez znaczenia jaka pojemność, bo i np. tonik, który żuzywam w dwa miesiące i puder, który kupuję raz na 1,5 roku.

Też tak mam, jak się kończy to się wszystko.
Właśnie ujrzałam denko w różu do policzków, w podkładzie zaraz się pojawi, tusz na wykończeniu, pewnie jeszcze pare rzeczy się znajdzie

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Mój jest ode mnie 9 lat starszy, ale i tak rodzinnie prawie pedofilię uprawiam bo u moich rodziców to jest 16 lat różnicy, u teściów 12, podobnie u szwagierki. Jedynie mój brat się wyłamał i ma żonę rok starszą od siebie
To brata też podchodzi pod pedofilie

Cytat:
Agenciara

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Dostałam sms z DPD, że moje zamówienie z F&F będzie między 11-12.
Już nie mogę się doczekać ubranek dla małego.

Wczoraj kuzynka TŻ zaproponowała swoje ubranka po dzieciach. Sobie mówie skorzystam, bo nie wszystkie pewnie zniszczone i jeden karton mam już u siebie.
A tam masa body w rozmiarze 50/56 czy 56 w ogóle nie zniszczonych.
Ciekawa jestem pozostałych na pewno sobie coś wybiorę dla małego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-26, 08:22   #894
party_girl7
Zakorzenienie

U mnie tak deszczowo ze aż nic się nie chce... Chyba zrobię dziś kapuśniak. Ostatnio od kiedy cały czas jem gotowanie to moje hobby boje się tylko czy dam radę zrobić urodziny Tż za tydzień na 15 osób, bo akurat wypada mi 2 dni wcześniej szkoła rodzenia a potem boże Ciało i nie będę miała tyle czasu na to wszystko ile bym chciała. A niestety cały dzień przy garach to już nie dla mnie, będę musiała jakoś to na raty podzielić, tylko też chce żeby wszystko było świeże :/ musze opracować dobry plan
Stary 2015-05-26, 08:23   #895
Panna Izabela
Zakorzenienie

Witam się z porannym bólem pleców lewy bok mnie tak boli, że aż mi łzy z bólu leciały rano. Zagrzałam sobie wody do butelki i leżę i grzeję, trochę ulga jest...
Cytat:

U mnie nie pada co prawda, ale i słońca nie ma... A upały uwielbiam
Cytat:

Jest szansa mailowo, ale długo się czeka na odp i jest średnio konkretna, równie dobrze mogłaby mi napisać, żebym się umówiła na wizytę, to mi wszystko powie.
Powinnam się przyzwyczajać, po przeprowadzce jak zajdę w drugą ciążę, to nawet maila nie będę miała do kogo napisać

A z kosmetykami zazwyczaj mam tak, że kończą mi się w różnych odstępach czasu, ale teraz oba kremy, mleczko i olejek mi się kończą jednocześnie. Ale tym razem to jest na plus, bo tylko na to czekam
Cytat:
No maj nam się nie udał, cały czas zimno...

Ja jakoś nie mogę spać - w nocy śpię dobrze, ale budzę się wyspana po 5-6 godzinach i najchętniej bym już wstała ale co ja będę robić w domu o 4 rano na przykład I jakoś mnie w klatce piersiowej w nocy ściskało, dziwne to jakieś.
Ciekawe jak reszta miesięcy letnich się uda... Coś te pory roku coraz dziwniejsze.
Może musisz chodzić później spać, to później się obudzisz ja standardowo zasypiam po 2, za to w łóżku jestem po 21 już. A budzę się pierwszy raz o 7. I też nie bardzo mam co robić, więc jem śniadanie i kładę się znowu
Cytat:
Ja to bym się bała, jakby ktoś tak na mnie czekał

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 08:36   #896
Mten
Rozeznanie

To i ja się witam

Dzisiaj na 18:00 wizyta, zobaczymy co tam u mojego Tymonka

Mnie dzisiaj obudził kurier bo przyszła moja poduszka rogal, a w sumie to nawet dwie bo jedna dla mojej mamy, która jest po operacji kręgosłupa i tez powinna spać w takiej pozycji jak my Jadę do rodziców na długi weekend nad morze, już się nie mogę doczekać choć przez 5h w aucie zniose chyba jajko :-D
Stary 2015-05-26, 08:50   #897
misiskuku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
To i ja się witam

Mnie dzisiaj obudził kurier bo przyszła moja poduszka rogal, a w sumie to nawet dwie bo jedna dla mojej mamy, która jest po operacji kręgosłupa i tez powinna spać w takiej pozycji jak my Jadę do rodziców na długi weekend nad morze, już się nie mogę doczekać choć przez 5h w aucie zniose chyba jajko :-D
udanej wizyty, zdaj nam relację i udanego weekendu!

ja miałam włączone TVP2 a tam góralska kapela z Kościeliska! ja chcę w góry!!
Stary 2015-05-26, 08:50   #898
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
To i ja się witam

Heh spokojnie będzie dobrze
Stary 2015-05-26, 08:54   #899
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez melawen Pokaż wiadomość
Wybrałyśmy też fotelik, olaboga cena zabija, ale ma bardzo dobre wyniki w testach - Cybex Aton 3. No i jak porównywałyśmy z MaxiCosi to solidniejszy i ma kilka fajniejszych rozwiązań, chociażby regulowana wkładka, czy taki gondolkowy daszek (nie wiem jak to się nazywa) albo takie dodatkowe zabezpieczenia przed uderzeniem bocznym.
My kupujemy Cybex Aton 4 Już nawet do samochodu przymierzaliśmy.

Dzisiaj afrykarium
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 08:58   #900
czarownica_tea
Zakorzenienie

To ja sie chwale łupami z wczoraj. Body, rampers krótki, spodenki sa z SH. Kaftaniki i body z dinozaurem ze Smyka

czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości