Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-26, 02:18   #3841
violka848
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
4 godziny ponad spała ale wstała sama nakarmiłam, przewinelam i lezy obrażona ze smokiem w łóżeczku, bo chciała jeszcze, a ze mm teraz poszło, to nie dostanie wiecej. Czasem mam wrażenie, ze ile jej nie dam, tyle zje

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ----------

Doczytałam wlasnie z ta skóra, dzizas ja chyba mam jakis kompleks kujona, wszystko musi byc najlepiej bo jak nie to od razu nerwy ;/ a myslalam, ze studia mnie wyleczyły z tego a kąpiesz w emoliencie jakimś czy w zwykłym jakimś płynie ?

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ----------

Jezu a teraz spac nie dam rady ... Mruczy moj glodek w łóżeczku, TZet chrapie a ja ?;/

Ja w Oilatum kąpię.

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
:

Hmm ciekawe co mój stwierdzi w czwartek mam wizyte i juz to przeżywam bo maly zostanie z moja mamą a ja będę musiała odciagnac mleko. Nie lubię tego bo ostatnio odciaganie zakończyło się u mnie zastojem w piersi :/

Ja jem jajka często i myślę że spokojnie nie zaszkodzi. Zresztą niestety gazy mam codziennie na tej naszej diecie wspaniałej i mały nie ma chyba problemów z brzuszkiem ( daje mu espumisan co 6 godzin).

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

VIOLKA tak do galerii nie trzeba pogody z tym ze ja tam jechałam busem wiec gdyby padało nie byłoby za ciekawie!

Idę spać dobrej nocki!

Hania masz wizytkę mowisz, dopytałabyś swojego lekarza kiedy po cc mozna ćwiczyć brzuchy bo ja swojego nie dopytałam?

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
NIE JESTES FATALNA MATKA, kazdemu zdarzy sie zrobic cos nie tak ale uczymy sie na bledach
A co do butelki to jak ona sie konkretnie nazywa Tommy Tippie z zaworkiem wlasnie? Bo ja tez szukam dalej tej wlasciwej dla Nikolci. Lovi juz lepsza od aventu ale to jeszcze nie to..

Do mnie wpadl brat z zonka i synkiem zrobili kolacje, posmialismy sie, ogladnelismy YCD.. uwielbiam ich, nie wiem co bym bez nich zrobila ❤
Super że jesteś tak blisko z bratem i bratową to duże wsparcie
Ja co prawda 2 razy używałam butelki ale jak narazie się sprawdziła i nic nam bokami nie leciało i malutka ssała, mamy butelki Dr Browna.
Stary 2015-05-26, 02:39   #3842
Majka232
Zakorzenienie

Mamusie - najlepsze życzenia z okazji naszego dzisiejszego święta! Dużo radości i spełnienia w roli mamy

Rosario - podejrzana sprawa z Tż. Jeżeli wczesniej wychodził do sklepu to pewnie zarzucił jakiś browarek :/

Boleczka - super, że tak dobrze żyjesz z bratem

Pavlinecka - Ty sobie nic nie wkręcaj. My tez mieliśmy sucha skórę na początku. Trwało to chwilkę bo kapiemy w oilatum więc szybko się natluscila. Jesteś najlepszą mamą dla Zuzi

Kupiłam jakiś czas temu w smyku 5pak bodziakow bez rękawków rozm.62 i chyba ich wcale nie założę. A takie duże mi się wydawały :/

Edytowane przez Majka232
Czas edycji: 2015-05-26 o 02:40
Majka232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 02:55   #3843
sunny_eyes
Zakorzenienie

Witamy sie nocnie
Michas pojadl, niby skonczyl a teraz tak jeczy i steka ze szok...

---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ----------

Troche popodginalismy nozki i alez teraz dźwięki odchodza... az sie boje zagladac do tego pampersa :p

W ogole to zauwazylam ze Michasiowe kupki sa coraz bardziej zapachowe, jeszcze nie smierdza ale cos juz czuje, tez tak macie?
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 03:51   #3844
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Witamy sie nocnie

---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ----------

Troche popodginalismy nozki i alez teraz dźwięki odchodza... az sie boje zagladac do tego pampersa :p

W ogole to zauwazylam ze Michasiowe kupki sa coraz bardziej zapachowe, jeszcze nie smierdza ale cos juz czuje, tez tak macie?
Mnie tak znaciagalo rano bo smrodek niesamowity....
Mówię jej że gdzie taka dupcia ładna a takie kasztany sadzi to się śmiała ze mnie ....
Mamuśki wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki! samych pięknych bezbolesnych musztardowych kupek u maluchów

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 04:31   #3845
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
NIE JESTES FATALNA MATKA, kazdemu zdarzy sie zrobic cos nie tak ale uczymy sie na bledach
A co do butelki to jak ona sie konkretnie nazywa Tommy Tippie z zaworkiem wlasnie? Bo ja tez szukam dalej tej wlasciwej dla Nikolci. Lovi juz lepsza od aventu ale to jeszcze nie to..

Do mnie wpadl brat z zonka i synkiem zrobili kolacje, posmialismy sie, ogladnelismy YCD.. uwielbiam ich, nie wiem co bym bez nich zrobila ❤

No wlasnie ja jestem przewrażliwiona na punkcie mojego dziecka - ciagle mi sie wydaje, ze robię cos nie tak ;/ i boje sie, ze jej zaszkodzę. Sprawdzę dokładnie jak rano włączę komputer - wstawię link, brałam od sprzedawcy, gdzie kiedyś spora czesc kupowała rzeczy do szpitala itp.

---------- Dopisano o 04:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Mamusie - najlepsze życzenia z okazji naszego dzisiejszego święta! Dużo radości i spełnienia w roli mamy

Rosario - podejrzana sprawa z Tż. Jeżeli wczesniej wychodził do sklepu to pewnie zarzucił jakiś browarek :/

Pavlinecka - Ty sobie nic nie wkręcaj. My tez mieliśmy sucha skórę na początku. Trwało to chwilkę bo kapiemy w oilatum więc szybko się natluscila. Jesteś najlepszą mamą dla Zuzi

Kupiłam jakiś czas temu w smyku 5pak bodziakow bez rękawków rozm.62 i chyba ich wcale nie założę. A takie duże mi się wydawały :/

Zuzia nie ma wyboru a ja znow nie mam w co jej ubierać bo wszystko za duże ;/ w Tesco zamiast kupic body to kupiłam rampersa ;p wczoraj w Pepco byłam i chciałam jakis bluzeczek z rękawem dłuższym kupic a tu wsYstko juz letnie. Tylko lata nie widać

---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:19 ----------

Ach i dzien matki dzis i moje imieniny ;p to dlatego moja córa jak nigdy 3.30 i dźwięki wydaje 2 pampersy, 60 ml mleka odciagnietego i 15 min piersi pozniej dalej w lozku jakies nerwy odstawia. Ale ja sie noe ruszam nie nie, niech spi! Wszystkiego najlepszego Mamusie ;*

---------- Dopisano o 04:31 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ----------

Postarała i usnęła ide łapać troche snu - do poczytania rano
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 04:59   #3846
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Wita się nocna zmiana my po 3 godz snu pijemy mleczko ale jestem głodny zaraz mamie sutka wyrwe
ROSARIO z tym przelamaniem to ja pierwszy raz słyszałam właśnie tu na forum i nie mam pojęcia czy to jakieś ludowe wierzenia czy coś w tym jest...
Co do chłopaka Twojego podejrzana sprawa ja tam mojego zawsze wyczul jak coś więcej wypije nic się nie ukryje przed moim nosem i okiem. Ty sama swojego znasz najlepiej więc postaw sprawę jasno wyjaśnij ze nic się nie stanie jak wypije sobie normalne piwo od czasu do czasu tylko ze Ty chcesz o tym wiedzieć bo nie lubisz oszustwa. Moze on przez ten Twój zakaz picia musi się ukrywać z tym bo nie chce kłótni a gdybyś na legalu mu pozwoliła byłoby inaczej?
Wydaje mi się że jest tak jak mówisz. Że on nie chce kłótni i mi nic nie mówi. Pomimo że mu mówiłam że ma mi powiedzieć i ja nie będę zła to on na to że pewnie i tak jakby mi powiedział to bym krzyczała. .. kurde muszę coś w sobie zmienić ..

Powiedzcie mi czy to że facet wypije sobie jedno piwko to jest źle? Tylko ja mam takie myślenie? Chodzi o jedno piwko nie o nachlanie się czy coś
Cytat:

I Tobie sto lat no wychodził, niby zadzwonił w drodze powrotnej i rozmawiał ze mną ale no już nie wiem... :/
Cytat:
Witamy sie nocnie

Mojego wyczuje z odległości metra że zrobił tak "pachnie"

Synus jest dziś dla mnie laskawy zasnął o 22:30 o 3:30 pojeczal wiec zmieniłam mu pieluche i dalej poszedł spać wstal ok 4:20 zjadł cycka i dalej w kime kurcze tak dziwnie że mi się spać nie chce tyle godzib to ja dawno nie pospalam idę jeszcze w kimke dopóki śpi i mały ma dzień dobroci dla zwierząt (no krowa dojna jestem co nie ;D)

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 05:02   #3847
madzixx88
Zakorzenienie

Hej

WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA

ja od 3 nie śpię poszłam spać niedługo po Ali i jak się obudziła 2:30 to przebrałam, nakarmiłam i śpi dalej a ja już wyspana poćwiczyłam, wykąpałam się, wyrollowałam, pazurki zrobione, zakupy w tesco kliknięte i nadrabiam wątek
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 05:17   #3848
Hanka20
Zakorzenienie

VIOLKA jak mi się nie zapomni to zapytam!

My kolejne cycowanie mały pospal prawie 3 godz znów wczoraj po kąpieli nie posmarowalam go oliwka bo juz nie wiem z czego ma ta wysypke, najgorsze jest to ze ona schodzi mu na klatkę piersiową i brzuszek. Wczoraj dzwoniłam do położnej i poleciła pić calcium zobaczymy czy pomoże. Martwię się co to może być...

Wszystkim mamuśkom wszystkiego najlepszego! Wiele z nas pierwszy raz w życiu świętuje dziś Oby nasze dzieci w tym szczególnym dniu były grzeczne i spokojne! Miłego dnia kochane!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 06:12   #3849
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Hej

ja od 3 nie śpię poszłam spać niedługo po Ali i jak się obudziła 2:30 to przebrałam, nakarmiłam i śpi dalej a ja już wyspana poćwiczyłam, wykąpałam się, wyrollowałam, pazurki zrobione, zakupy w tesco kliknięte i nadrabiam wątek
Ja też teraz czuje się wyspana, a jsk tylko przysne to potem będzie tak ciężko wstać.
Nastawilam pranie które trzeba bedzie wywiesic :/

Moj synek uwielbia robić kupki w czysty pampers. Teraz mamy takie zużycie pieluch jak nigdy

Cytat:
Witamy sie nocnie

Coś tam czuję

Hanka - może to potówki.

---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ----------

Noc spoko. Mały zjadł 19.30 potem leżał, chwilke podrzemal i o 21.30 znów jedliśmy a wcześniej obsikal wszystko dookoła, przed 19.30 zresztą też łącznie ze mną. Potem jedliśmy o 2 i teraz o 5. Aktualnie lezy w łózeczku i coś gada
Stary 2015-05-26, 06:28   #3850
sunny_eyes
Zakorzenienie

Rosario to nic takiego ze pieo wypije. Jak jeszcze nie bylam w ciazy to czesto po pracy gdy wracalismy o jednej godzinie 22/23 ktores z nas wstepowalo na zakupy i z mezem pilismy po piwku i czipsy. Teraz jesli juz to on sam pije piwko i ja nie widze w tym nic zlego. Wole aby wypil piwo w domu niz lazil gdzieś.

Oj no tak dzien matki... to dlatego Michas dzis taki cudowny. Jedyna pobudka przez cala noc o 3 i teraz spi a ja juz leze i czekam na jakies znaki pobudki. Az mi tak dziwnie :p

Najlepszego mamusie

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ----------

Majka u nas tez pampki ida w zastraszającym tempie. Czasami przewijam, juz leci fontanna ledwo podłoże swiezy, za chwile kupka przy jedzeniu i juz kolejny.

---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Zamówilam Michasiowi slonia w smyku skoro darmowa dostawa
http://www.smyk.com/tiny-love-slonik...y-dla-dzieci-p
Stary 2015-05-26, 06:34   #3851
lekkaatletka
Zadomowienie

Cora z okazji dnia matki wlasnie na mnie ulala
Najlepszego Dziewczyny@
lekkaatletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 06:43   #3852
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy sie nocnie

U nas też jakiś "zapach" zaczął się pojawiać

Cytat:
Hej

Szalona kobieto kładź się ja to bym chętnie spała, teraz usypiam się w sekundę podziwiam za te cwiczenie w nocy , zawzięta bestia jesteś

---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ----------

Kurde wkurza mnie ta apka czasem, jak wiecej postów zacytuję to potem ciężko na ten ostatni odpisać bo mi tam zjada linijki grrr

U nas dzisiaj pobudki 2 i 6 20- elegancko

Samych wspaniałości z okazji naszego święta mamki !!! 🌻
Stary 2015-05-26, 07:06   #3853
gossip_girl21
Zakorzenienie

Amelka znów walczy z kupka.... Muszę mleko zmienic... Tylko dziwne że nagle po zwiększeniu porcji jej się coś dziać ze sranuem zaczęło.... Dostaje kropelki... Ja już nie wiem... Nie jej znów pomAgać termometrem....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 07:25   #3854
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też teraz czuje się wyspana, a jsk tylko przysne to potem będzie tak ciężko wstać.
Nastawilam pranie które trzeba bedzie wywiesic :/

Moj synek uwielbia robić kupki w czysty pampers. Teraz mamy takie zużycie pieluch jak nigdy

Coś tam czuję

Hanka - może to potówki.

---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ----------

Noc spoko. Mały zjadł 19.30 potem leżał, chwilke podrzemal i o 21.30 znów jedliśmy a wcześniej obsikal wszystko dookoła, przed 19.30 zresztą też łącznie ze mną. Potem jedliśmy o 2 i teraz o 5. Aktualnie lezy w łózeczku i coś gada
Hehe mój też ostatnio wyczuwa moment kiedy mama założy nowego pampucha i plask! Kupa jak trza
Nie wiem sama czy to potowki! potem strzele fotkę to oceńcie doswiadczone mamki! Boję się że to jakaś skaza białkowa lub inne uczulenie na coś co jem.

Cytat:
Rosario to nic takiego ze pieo wypije. Jak jeszcze nie bylam w ciazy to czesto po pracy gdy wracalismy o jednej godzinie 22/23 ktores z nas wstepowalo na zakupy i z mezem pilismy po piwku i czipsy. Teraz jesli juz to on sam pije piwko i ja nie widze w tym nic zlego. Wole aby wypil piwo w domu niz lazil gdzieś.

Oj no tak dzien matki... to dlatego Michas dzis taki cudowny. Jedyna pobudka przez cala noc o 3 i teraz spi a ja juz leze i czekam na jakies znaki pobudki. Az mi tak dziwnie :p

Najlepszego mamusie

---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ----------

Majka u nas tez pampki ida w zastraszającym tempie. Czasami przewijam, juz leci fontanna ledwo podłoże swiezy, za chwile kupka przy jedzeniu i juz kolejny.

---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Fajny ten słonik ja będę zamawiala czapeczki bo mają fajne to wezmę tez tego slonia będzie do wozka Dziewczyny ubranka w smyku wychodzą większe czy mniejsze w stosunku np do f&f?

Stary 2015-05-26, 07:32   #3855
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
Fajny ten słonik ja będę zamawiala czapeczki bo mają fajne to wezmę tez tego slonia będzie do wozka Dziewczyny ubranka w smyku wychodzą większe czy mniejsze w stosunku np do f&f?
Tez zamowilam czapki, komplet 2 wiazanych bo te zwykle juz sie nie sprawdzaja u nas przy moim wiercioszku.

Pojadl jednego cycusia i spi dalej

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

Hanka co do rozmiaru np spiochy 56 smyka sa wielkoscia jak 62 u mnie w porównaniu do c&a.
Stary 2015-05-26, 07:44   #3856
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

My cycujemy znow a moje dziecko ktoś dzis do zegarka podłączył chyba tak regularnie sie budzi ;/ nie da dzis mamie pospać nie nie ;> i usiłuje jesc z zamknięta buzia ;/ nie chce mi pyszczka otworzyć i płacz, ze cycek nie wchodzi. Skad to dziecko pomysły bierze?
Stary 2015-05-26, 08:00   #3857
sunny_eyes
Zakorzenienie

Cytat:
My cycujemy znow a moje dziecko ktoś dzis do zegarka podłączył chyba tak regularnie sie budzi ;/ nie da dzis mamie pospać nie nie ;> i usiłuje jesc z zamknięta buzia ;/ nie chce mi pyszczka otworzyć i płacz, ze cycek nie wchodzi. Skad to dziecko pomysły bierze?
Pomysly wyssane z mlekiem matki :p

Kurcze czekam i czekam az Maly sie obudzi bo wiem ze jak pojde robic śniadanie to zaraz będzie wolal a on spi z otwartymi oczkami.
Stary 2015-05-26, 08:04   #3858
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Pomysly wyssane z mlekiem matki :p

Kurcze czekam i czekam az Maly sie obudzi bo wiem ze jak pojde robic śniadanie to zaraz będzie wolal a on spi z otwartymi oczkami.

Hehe pewnie tak u mnie pojadla 15 min i spi obok piersi a ja siku chce. Jak ja odłożę bedzie ryk bo nie skończyła ale jak sie zsiusiam w lozko to tez nie za dobrze ;/
Stary 2015-05-26, 08:30   #3859
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie ja jestem przewrażliwiona na punkcie mojego dziecka - ciagle mi sie wydaje, ze robię cos nie tak ;/ i boje sie, ze jej zaszkodzę. Sprawdzę dokładnie jak rano włączę komputer - wstawię link, brałam od sprzedawcy, gdzie kiedyś spora czesc kupowała rzeczy do szpitala itp.

---------- Dopisano o 04:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ----------

Zuzia nie ma wyboru a ja znow nie mam w co jej ubierać bo wszystko za duże ;/ w Tesco zamiast kupic body to kupiłam rampersa ;p wczoraj w Pepco byłam i chciałam jakis bluzeczek z rękawem dłuższym kupic a tu wsYstko juz letnie. Tylko lata nie widać

---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:19 ----------

Ach i dzien matki dzis i moje imieniny ;p to dlatego moja córa jak nigdy 3.30 i dźwięki wydaje 2 pampersy, 60 ml mleka odciagnietego i 15 min piersi pozniej dalej w lozku jakies nerwy odstawia. Ale ja sie noe ruszam nie nie, niech spi! Wszystkiego najlepszego Mamusie ;*

---------- Dopisano o 04:31 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ----------

Postarała i usnęła ide łapać troche snu - do poczytania rano
boNajlepszego, ja tez dziś imieniny obchodze

Wszystkim Wam tez najlepsze życzenia.

A mi smutno bo maz zapomniał o dniu matki i moich imieninach..(no bo synek ze nie pamięta to wybaczam,miał mu przypomnieć) A dodatkowo mnie wkur.wia od 3dni bo zamiast mi pomoc to się zajmuje soba-w ogóle nie pomysli a na koniec sie dowiem ze on zmęczony jest
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 08:33   #3860
siempre
Wtajemniczenie

Ja wstaje chociaż mi się nie chce ale tz z malym już na dole śniadanie szykują. Mały jak zawsze od 5 pobudka i tak co godzinę bo mu się przypomina ze jednak glodny.
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 08:43   #3861
madzixx88
Zakorzenienie

My jemy sobie, po 5h od poprzedniego jedzonka
Ja jednak usnęłam nad ranem, z laptopem włączonym..ale miałam tyle pocytowane i wcięło wrrr

U nas krostki ciut mniejsze, wczoraj wykapalismy w słabym roztworze nadmanganianu potasu i ta buźkę tez przemyłam, zobaczymy jak dalej bedzie..

Pavlineczka i Koperko-najlepsze życzenia z okazji imienin

Viola-ja mężowi na dzien ojca chce sprawić koszulkę z napisem 'super tata' albo cos w podobie a córę ubiorę w bodziaka 'córeczka tatusia ' i nagramy jakis filmik z życzeniami

Majka-ale sie uśmiałam z Twojego synka, boski jest !!! padlabym i ja z takiego prezentu
A co do kuponów to na stronce lifestyle co jakis czas sie pojawiają nowe, oni chyba analizują nasze zakupy i w miarę tematyczne sa ja niestety z dziecięcych rzeczy mam tylko chusteczki nawilżane ;(

Blackberry-współczuje Wam tych problemów z brzuszkiem, oby było dobrze !

Sonia chyba posłuchała na dobre M i nas opuściła
Stary 2015-05-26, 08:57   #3862
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Najlepszego mamusie

Fajny ten słonik!

Cytat:
My jemy sobie, po 5h od poprzedniego jedzonka
Ja jednak usnęłam nad ranem, z laptopem włączonym..ale miałam tyle pocytowane i wcięło wrrr

U nas krostki ciut mniejsze, wczoraj wykapalismy w słabym roztworze nadmanganianu potasu i ta buźkę tez przemyłam, zobaczymy jak dalej bedzie..

Pavlineczka i Koperko-najlepsze życzenia z okazji imienin

Viola-ja mężowi na dzien ojca chce sprawić koszulkę z napisem 'super tata' albo cos w podobie a córę ubiorę w bodziaka 'córeczka tatusia ' i nagramy jakis filmik z życzeniami

Majka-ale sie uśmiałam z Twojego synka, boski jest !!! padlabym i ja z takiego prezentu
A co do kuponów to na stronce lifestyle co jakis czas sie pojawiają nowe, oni chyba analizują nasze zakupy i w miarę tematyczne sa ja niestety z dziecięcych rzeczy mam tylko chusteczki nawilżane ;(

Blackberry-współczuje Wam tych problemów z brzuszkiem, oby było dobrze !

Sonia chyba posłuchała na dobre M i nas opuściła
Ale to takie inne kupony typowo dziecięce. Pewnie je dostaniesz.
Żeby aktywowac rabat trzeba kupić produkt dzieciowy. Pewnie na ich stronie jest opisane
Stary 2015-05-26, 08:59   #3863
madzixx88
Zakorzenienie

zapomniałam oczywiście

Cashmere-wszystkiego naj naj z okazji wczorajszej rocznicy

A co do prezentu na dzien dziecka to myślałam o macie, od mojej mamy córa dostanie książeczki dla maluszków, a ten szczeniaczek to od jakiegoś wieku jest? Widziałam na smyku siostrzyczkę sZczeniaczka i funkcje sa podzielone na konkretne miesiące, chyba ze cos pokręciłam bo w nocy to przeglądałam
Stary 2015-05-26, 09:00   #3864
Hanka20
Zakorzenienie

PAVLINECKA, KOPERCO wszystkiego najlepszego z okazji imienin!

Wklejam Wam fotkę wysypki mojego Filipka napiszcie czy macie podobną? Właśnie posmarowalam to bephantenem a w aptece dziś kupie ten nadmanganian i wykapiemy go w tym dziś. Oby pomogło!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1432623649075.jpg (50,8 KB, 24 załadowań)

Stary 2015-05-26, 09:02   #3865
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
boNajlepszego, ja tez dziś imieniny obchodze

Wszystkim Wam tez najlepsze życzenia.

A mi smutno bo maz zapomniał o dniu matki i moich imieninach..(no bo synek ze nie pamięta to wybaczam,miał mu przypomnieć) A dodatkowo mnie wkur.wia od 3dni bo zamiast mi pomoc to się zajmuje soba-w ogóle nie pomysli a na koniec sie dowiem ze on zmęczony jest
O - w takim razie wszystkiego najlepszego imienniczko
Ooo moj codziennie zmęczony - wczoraj po 20 juz spał, a ja do 23.30 ... Jeszcze dzis jego ciotka, ktora miała przyjechać po 15 a bedzie zaraz z jakas koleżanka ale on nie moze jej powiedziec, zeby nie przyjeżdzała tak z rana bo sie obrazi . A to, ze ja mam ☠☠☠☠☠☠☠nik w domu i jestem w piżamie to nie ważne. Ważne, ze jego to ominie... Trudno. Mała po 10 min z cyckiem rzeczywiście usnęła - na srodku niepodzielonego lozka, wiec zaraz pewnie wstanie i tyle z wizyty ich bedzie. I jeszcze mi niunia w pampki nie zmienionym usnęła ;/ co z nia zrobic?
Stary 2015-05-26, 09:08   #3866
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to takie inne kupony typowo dziecięce. Pewnie je dostaniesz.
Żeby aktywowac rabat trzeba kupić produkt dzieciowy. Pewnie na ich stronie jest opisane

No moze
Póki co aktywowałam ich program 'mamy dzieci' i tez jakies kupony maja być. Narazie rabat 3% na zakupy i sie zbiera dalej jak w rosku

Używała któraś z Was olejku do twarzy evree?na wizażu ma super opinie i mnie kusi

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:

Wklejam Wam fotkę wysypki mojego Filipka napiszcie czy macie podobną? Właśnie posmarowalam to bephantenem a w aptece dziś kupie ten nadmanganian i wykapiemy go w tym dziś. Oby pomogło!
u nas na policzku taka jak na policzku Filipka i nawet miejsca podobne, tyle, że więcej
no i u nas krostki dodatkowo zaczerwienione były, dziś po tym nadmanganianie ciut lepiej. Niczym nie smarowałam już. Przemyłabym jeszcze ale muszę się zorientować czy można pod rząd, nie wiecie przypadkiem?
Stary 2015-05-26, 09:10   #3867
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:

Sama nie wiem czy podobnie
. U nas to taka jakby kasza manna pod skórą. Skora taka leciutko chropowata. Czasem jest lekko zaczerwienione. Ubieram lżej, przykrywam cienszym kocem, niczym nie smaruje, tylko szyję mąka zasypuje i jest ciut lepiej.

Cytat:
O - w takim razie wszystkiego najlepszego imienniczko
Ooo moj codziennie zmęczony - wczoraj po 20 juz spał, a ja do 23.30 ... Jeszcze dzis jego ciotka, ktora miała przyjechać po 15 a bedzie zaraz z jakas koleżanka ale on nie moze jej powiedziec, zeby nie przyjeżdzała tak z rana bo sie obrazi . A to, ze ja mam ☠☠☠☠☠☠☠nik w domu i jestem w piżamie to nie ważne. Ważne, ze jego to ominie... Trudno. Mała po 10 min z cyckiem rzeczywiście usnęła - na srodku niepodzielonego lozka, wiec zaraz pewnie wstanie i tyle z wizyty ich bedzie. I jeszcze mi niunia w pampki nie zmienionym usnęła ;/ co z nia zrobic?
Co za ludzie.
Ja miałam odwiedki od 13 do 19 bo po kuzynke nie miał kto przyjechac...

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
No moze
Póki co aktywowałam ich program 'mamy dzieci' i tez jakies kupony maja być. Narazie rabat 3% na zakupy i sie zbiera dalej jak w rosku

Używała któraś z Was olejku do twarzy evree?na wizażu ma super opinie i mnie kusi

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

u nas na policzku taka jak na policzku Filipka i nawet miejsca podobne, tyle, że więcej
no i u nas krostki dodatkowo zaczerwienione były, dziś po tym nadmanganianie ciut lepiej. Niczym nie smarowałam już. Przemyłabym jeszcze ale muszę się zorientować czy można pod rząd, nie wiecie przypadkiem?
To właśnie ten program rabatowy
Stary 2015-05-26, 09:11   #3868
madzixx88
Zakorzenienie

U nas tak to wyglada :/ ImageUploadedByWizaz Forum1432624253.521797.jpg
Stary 2015-05-26, 09:21   #3869
boleczka93
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego mamusie i solenizantka imieninowym rowniez

Madzix wariatko po nocach buszujesz
My karmienia 00.30, 5.00 i 9.00 pogoda znowu dramat...

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-26, 09:42   #3870
gosiak0512
Zakorzenienie

Hej.
Najlepszego mamusie!
Ja sie ogarniam na dzien mamy do szkoly bo na 11 jest Martyne zostawie z tesciowa bo za duzo ludzi tam bedzie. A na 14.20 szczepienie.

ROSI wypicie jednego piwa nie jest tragedia ale picie go codziennie to jak dla mnie juz choroba. Wszystko jest dla ludzi ale w umiarze. Twoj tz ma z tym problem bo tak mial nie pic i co? Radlery pije.. malo voltow ma ale ma! Pozwolilas mu na to to teraz masz.
Ja mam ojca alkoholika i wiem jak to wyglada..

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

MADZIX ja bym tez chetnie z ff zamowila ale na sklepie internetowym jest malo rzeczy

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości