|
|
#1201 |
|
Przyczajenie
|
Brak miesiączki, żółty śluz. Możliwość ciąży?
Witam. Chciałam się poradzić w ważnej sprawie. Otóż prawie od tygodnia nie mam okresu, a zauważyłam na swojej bieliźnie najpierw przeźroczysty śluz, a teraz takie żółte plamy. Współżyję regularnie, nie zawsze się zabezpieczamy, ale wtedy wychodzi przed wytryskiem. Ogólnie w ostatnim tygodniu miałam bóle jajników. Nie wiem czy to może mieć jakieś powiązanie. A czy też może być to ciąża? Proszę o poradę. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
#1202 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Brak miesiączki, żółty śluz. Możliwość ciąży?
Oczywiscie, ze moze skoro sie nie zabezpieczacie.
Bardziej stawialabym na infekcje, ale ciaza zawsze jest mozliwa gdy nie ma zabezpieczenia. |
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy mogę być w ciąży - wątek zbiorczy, cz. 4
Czytasz ze zrozumieniem ? 5 dych to ja mam do końca tygodnia i chętnie "wycisnę" je na tabletkę, ale Escapelle, która kosztuje ok. 40 zł jest jedynie na receptę, do lekarza rodzinnego nie dało rady się dostać (a ginekolog prywatnie to ok. 100-120 zł + (wtedy) 40 zł na tabletkę), więc jestem w stanie kupić jedynie ellaOne za 110 zł, NA CO MNIE TERAZ NIE STAĆ. I tak, jeśli trzeba będzie to nawet, jeśli PÓŹNIEJ wyjdzie drożej to będę usuwać. Ale nie przyszłam tutaj się z tego spowiadać czy sprzeczać o cokolwiek, tylko o poradę i pytanie o Wasze zdanie nt. opisanej sytuacji, a nie spekulowania co to może w przyszłości z tego być.
|
|
|
|
#1204 |
|
Przyczajenie
|
Byłam po test i DWIE GRUBE KRESKI <3
|
|
|
|
#1205 | |
|
BAN stały
|
gratulacje!
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ---------- Cytat:
masakra. ile Ty masz lat, 15?
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Raczkowanie
|
^ Ja pi*****ę. A myśl sobie, że mam i 12 lat, ale to nie ja jestem jakaś niedo*********a i nie dość, że sztuka czytania ze zrozumieniem to u Ciebie coś nowego, to jeszcze nie potrafisz wyrazić zdania nt. opisanej sytuacji nie oceniając człowieka, który ją przedstawił i bez zbędnej uszczypliwości. <wyedytowano z powodu obelg - Mojwa> Geez, ile agresji we mnie wzbudza idiotyzm!
Edytowane przez Mojwa Czas edycji: 2015-05-27 o 17:52 |
|
|
|
#1207 |
|
Zadomowienie
|
Byłam u ginekologa. Torbieli nie ma, jajniki zdrowe. Powiedziała, że gospodarka hormonalna mi zaszalała i dostałam luteinę na wywołanie. Jeśli nie dostanę okresu po lekach mam się zgłosić do niej. Dała mi też skierowanie na betę w razie czego. Generalnie nie mam się o co bać, wszystko ze mną dobrze! Dziękuję za wsparcie!
|
#1208 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1209 |
|
Raczkowanie
|
^ Nie będę nawet podejmowała dalszej dyskusji z kimś o inteligencji kamienia polnego... Jesteś po prostu idiotką, która ma problemy z czytaniem i interpretacją. Właściwie NADinterpretacją
|
|
|
|
#1210 |
|
BAN stały
|
Wiesz co, no mogłaś nie pisać o swojej sytuacji finansowej ani jak wyglądał stosunek, nic z tych rzeczy i też byłoby ok a teraz sobie znalazłaś pole do zaczepek wszystkich, którzy Ci powiedzą prawdę, no nie?
|
|
|
|
#1211 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na wizytę i ellaOne pożycz od 'typka' ^^______ ogólnie wieje patolą. ^^
|
|
|
|
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wieje, fakt
|
|
#1213 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Tez obstawialam taką cene.
---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Takze stanialy 35zl to pryszcz przy kosztach dziecka takze Yohanna przemysl sprawe
|
#1215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1217 |
|
Przyczajenie
|
Z góry przepraszam jeżeli coś zle dodaje ale jestem tu nowa
a zależy mi na szybkiej normalnej odpowiedzi Wiec tak: Od pół roku mam nieregularne miesiaczki. Na uregulowanie oczywiscie ginekolog przepisal mi tabletki anty Vibin mini. Teraz skonczylam wlasnie ostatnie (trzecie)opakowanie i nie chce ich wiecej brac (zbyt duzo skutków ubocznych i chcę starać się o dziecko) Ostatnie opakowanie zaczelam brac 27 kwietnia.Mam słabą pamięć do brania tabletek i tak: W drugim tygodniu zapomniałam wziąć jednej,przedostatniej tabletki (9.05 sobota) w niedzielę wzielam normalnie o 22. W trzecim tygodniu nie wziełam w piątek(15.05), w sobotę wzielam normalnie i w niedzielę(17.05) znów nie wziełam. Tabletek placebo nie zażyłam w ogóle. W dniach 18 maja,21 maja i 24 maja miałam stosunek w którym partner kończył normalnie we mnie. Dodam ze plamienie wystąpiło w czwartek 21.05 (dzień wcześniej niż przy poprzednich opakowaniach) Pytanie brzmi czy jest jakas szansa na zajście w ciąże w takiej sytuacji? (Chodzi mi o to że jednak brałam trochę te tabletki )
|
|
|
|
#1218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 |
|
Przyczajenie
|
zrobiłam dziś rano test ciążowy (11 dni po niezabezpieczonym stosunku w okres i escapelle), negatywny. wiem, że wcześnie ale myślicie że jest choć trochę wiarygodny?
fiksuje lekko na ten temat, nawet nie mówię facetowi bo by mnie wyśmiał |
|
|
|
#1220 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1221 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1222 |
|
Przyczajenie
|
a ja zamiast robić test wybrałabym się czym prędzej do ginekologa, bo może to być właśnie jakaś infekcja albo grzybica
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc to o tobie coś świadczy ![]() ten wątek nie został stworzony przez kobiety odpowiedzialne, znające swój organizm czy stosujące prawidłowo antykoncepcję.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-05-27 o 14:36 |
|
|
|
|
#1224 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
Edytowane przez kropkawkropke Czas edycji: 2015-05-27 o 21:15 |
|
|
|
|
#1225 |
|
Przyczajenie
|
Witam. W niedziele był u mnie chłopak. Jestem dziewicą i jeszcze się nie kochaliśmy. Trochę poniosły nas emocje i pomimo tego,że byłam w trakcie miesiączki postanowiliśmy się zabawić. Najpierw ja mu zrobiłam loda,skończył. Wszystko ładnie posprzątaliśmy,umyliśmy łapki i skorzystaliśmy z toalety. Wróciliśmy do pokoju. Chłopak włożył mi palce do środka,ocierał się członkiem o moją "przerwę". Czy jest możliwość,że plemniki przedostały się do środka i doszło do zapłodnienia? Jestem w czasie miesiączki,wcześniej myliśmy ręce,wycieraliśmy członka i napletek nie został zsunięty. Proszę o odpowiedź bo oboje żyjemy w stresie jednak ja cały czas uważam,że to nie możliwe...
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1227 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1228 |
|
Zadomowienie
|
Ocierał się o moja przerwę? Tego jeszcze nie słyszałam
L830 via tapatalk. |
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Gdyby ciąże możliwe były z samego ocierania, natura nie tworzyłaby długich penisów, pochwy i całej konieczności wykonania stosunku.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1230 |
|
Przyczajenie
|
Witam.Jestem męszczyzną.Kochałem się z dziewczyną w prezerwatywie.Już pod koniec obaj chcieliśmy spróbować bez.Trwało to może maks 30 sekund i robiliśmy to delikatnie.Dziewczyna wacha się czy były to dni płodne czy nie.Mówi że na granicy.Czy mogło dośc do zapłodnienia?Zawsze robiliśmy to w gumie.Na penisie był śluz.Jednak nie było orgazmu w niej.Proszę o konkretne odpowiedzi.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.

masakra. ile Ty masz lat, 15?

na wizytę i ellaOne pożycz od 'typka' ^^
ale wieje, fakt
)

)