|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z premiami u mnie w firmie to jest tak, że najczęściej sama o nich mówię, że to tak niby przypadkiem, w żartach Ale skutkuje![]() Tylko wczorajsza była taka spontaniczna ![]() Navi śliczny prezencik na wieczór panieński. Ja wczoraj też szukałam jakiegoś ładnego kompleciku, bo TŻ we wtorek przyjeżdża Chyba muszę w weekend wybrać się na łowy
|
|
#4652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie załamuj mnie ![]() To lato było dla mnie beznadziejne... W ogóle z niego nie skorzystałam .Tym bardziej będę więc czekac na nastepne ... ![]() Udało mi sie ulozyc grafik! Co prawda jest w nim tajemnicza osoba o pseudonimie "Nowa", ale mam nadzieje ze jeszcze dzisiaj wypełnię to pole jakimś konkretnym imieniem. Jade zaraz do Reduty przeprowadzic dwie pogawędki. Mam nadzieje ze te dziewczyny przyjdą i ze któraś będzie sensowna. Tylko juz sie boje co bedzie jak podesle wszystkim ten grafik. Na pewno będą zaraz jakies uwagi "ale ja wtedy nie moge bo mam wesele/imieniny babci/urodziny psa/itp." O matko! Każą mi jechac w drodze z Reduty do centrum! Nieeeeee
|
|
#4653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciesze sie, ze prezent sie podoba Cytat:
![]() Cytat:
a ona mowila "to dobrze " ![]() ale urodziny psa nigdy nie byly moja wymowką ![]() a i we wlasne urodziny zdarzalo sie pracowac albo miec zajecia od 8do 18 ![]() Cytat:
ja wlasnie wrocilam z zalatwiania spraw na osiedlu, pare km zrobilam i mam banana na twarzy kocham jezdzic, a jeszcze ta furą o matko ![]() no i pustki nastaly
|
||||
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, Ines a Wy tak wogóle skąd się znacie?
Ines co z włoskami wymyśliłaś? a tak wogóle to dzień dobry
|
|
#4655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my to sie w sumie... nie znamy ![]() tzn spotkalysmy sie 2 razy na miescie zupelnie przypadkiem, raz w H&M, ale Ines bala sie do mnie podejsc (wiem, odstraszam wygladem ![]() a wczesniej wirtualnie poznalysmy sie przez jej blog, potem bylo grono, gg .. i tak do dzis ![]() widzialyscie kiedykolwiek, zeby 'taka' pani reklamowala takie rzeczy?!?!? http://diores.pl/x96621-bodystocking...ml&rozmiar__id= |
|
|
|
|
#4656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4658 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam dzis wolne to pojade do HM tż dziś dostaje wypłatę, wiec jego namówię to mi fundnie, poczaruje go, że na nocne "rozmowy" w łózku ![]() trening siłowy, czyli sobie wezmę hantle po 3kg każdy, zrobie kilka serii na biceps , triceps, kilka brzuszków z hantlami itd. pomyślimy ![]() ojjjejjj co czuję że na dole zaczyna się @ .... oooooł lece do sklepu i z psami. całuskam was mocno
|
|
|
#4659 | |
|
Zakorzenienie
|
mam lepsze
![]() http://diores.pl/r6980q-komplet-p-1484.html&rozmiar__id= Cytat:
mowie CI, sliczne sa niektore!! ja tez dzis ide na silownie.. ostatni raz.. a potem znowu trzeba zabulić
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
Navi rozglądasz się za takim łaszkiem?
hmmm podrzutek by się ucieszył![]() a robociarze pod oknem też by chętnie popatrzyli na taką laseczkę hehehe
|
#4661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie nie to Ecstasy mi ta strone podeslala (a jej podeslal jej podrzutek, nie wiem co on tam robił ) i tak sobie przegladalam...wdzianka calkiem fajne, ja chyba skusze sie na to: http://diores.pl/cowgirl-komplet-p-526.html i zrobie w lozku muuuuuuuuu i jak tu nie miec glupawki
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Zakorzenienie
|
Co wy chcecie od tych kobietek, chudziny :P
Ja pewnie wyglądałabym w tym jeszcze gorzej ![]() Normalnie czuję, że już piątek nic mi się nie chce, buu ...
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
oj mi tez nie....
a musze jeszcze jutro do pracy przyjsc ja tez bym tego wolala nie wdziewać |
|
|
|
#4664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Twój podrzutek niech się przebierze za pasterzyka z trawką w ustach ze słomkowym kapeluszem.
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4666 |
|
Rozeznanie
|
Ale temat znalazłyście
Dobrze, że dziś już piątek bo jestem strasznie zmęczona
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
ale miałam ciekawe zajęcie... zabawianie Dyrektorów
![]() szefowe sobie poszły i masz tu babo placek, yhhh... oto ciekawa konwersacja: Ja - kawa czy herbatka? On - herbatkę poproszę (uśmiech) no to ja robię Ja - proszę... może cukru? On - ja nie słodzę, muszę dbać o linię ( )Ja - nie no... Pan nie musi ![]() ale cukrzę co dziewczyny? ale jaki był szczęśliwy![]() a tak apropo nawet przystojny
|
#4669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty sie pilnuj z tymi przystojnymi dyrektorami, młoda panno,a raczej panno młoda
|
|
|
|
|
#4670 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochanego ciała nigdy za duzo ![]() Cytat:
![]() a ja mam dzis wolne, ale jak sobie pomyślę o so i nd! - praaaacowity ! kochana ile ja bym dała mieć wszystkie wolne niedziele , a tylko 2 soboty do przepracowania. maaarzenia.Cytat:
młoda panno - panno młoda - strzeż się, bo tacy to na odległość przyszłą mężatkę wyczują i jeszcze zapragną ci umilić ostatnie dni "wolności" ![]() wiecie co, tak sobie spacerowałam z tymi moimi pieskami i tak mi wpadł pewien pomysł do głowy! chciałabym sie wyprowadzić, do Wrocławia ![]() tu w małych żorach niby jest ok, ale to ciągle za mało. zresztą ja i mój tż zostalismy tu sami, rodzina gdzies daleko. znajomi ... ale i oni kiedyś odfruną. coraz mocniej o tym myślę.
|
|
|
#4671 |
|
Rozeznanie
|
ka.si
![]() Navi no ja powątpiewam w to czy Ty się jutro wyśpisz... W końcu u Podrzutka nocujesz ![]() A temat owszem życiowy Jeszcze jak![]() Sweetpinky niezła jesteś, a kolesiowi to się pewnie super weekend zaczął
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe
![]() nie no ja grzeczna jestem bardzo, niedałabym się
|
#4673 | ||||
|
Zakorzenienie
|
no proste
![]() Cytat:
to co powiesz na to http://www.virtshop.pl/lalka-miłości-owca-d3022.htm znalazlam wczoraj szukajac kajdanek na panienski. naprawde ![]() Cytat:
![]() no ale wiesz, Ty masz w tygodniu za to wolne ![]() Cytat:
Cytat:
w ogole.. moglabym zmieniac co jakis czas miejsce zamieszkania.. tylko podrzutek jest taki, ze moglby siedziec w jednym miejscu cale zycie.. coz, w tym temacie sie nie zgralismy ![]() ale jak Twoj TZ tez by chcial, to czemu nie... nowe pespektywy ![]() cos wcisnelam niechcacy i mam teraz taka malutka czcionke na kompie, ze ledwo widze.. musze cos z tym zrobic, tylko co ![]() edit: misiaczku-spoko spoko, dlugo mozna jutro pospac |
||||
|
|
|
#4674 |
|
Rozeznanie
|
Mój TŻ by pewnie zapytał "Grzeczna czy grzeszna, bo spółgłosek nie dosłyszałem?"
|
#4675 |
|
Zakorzenienie
|
Navi Ty tak kochasz cycki może takie byś chciała
|
#4676 |
|
Rozeznanie
|
Przenośny airbag
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Zakorzenienie
|
a może jednak?
chcę już do domu
|
#4679 |
|
Zakorzenienie
|
nie nie, co za duzo to nie zdrowo
![]() a ja zaraz ide do domu... nie linczujcie
|
|
|
|
#4680 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...a ja bede we wro pod koniec miesiąca , bo zawozimy siostrę od tżta na studia.Cytat:
![]() yyyyyyyyyyyy mogła by tak ze 2 kg tych cycuszków, dla mnie oddać,![]() dobre stwierdzenie ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

a teraz jest po prostu przekochanym starszym panem, jak moj drugi tata, albo dziadek 

Chyba muszę w weekend wybrać się na łowy

a ona mowila "to dobrze
"
albo miec zajecia od 8do 18