![]() |
#2221 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Wlasnie tak ja na razie stopuje ale planuje pozniej ja wyciagnac na sklepy jak juz Julcia bedzie nosić 62,68 ![]() Dzisiaj rozmawialiśmy wlasnie z dziadkami, ze jesli uda nam sie na jesień kupic samochód to wtedy moze w styczniu/lutym pojedziemy do Włoch, chłopaki beda sie uczyc jezdzic na nartach a i ja moze cos pojeżdżę... No ale co tez wazne - wtedy tez bedzie okazja porobic zakupy ![]()
![]() |
#2222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i super ![]() Ty masz w sumie już tyle tych cudnych, malutkich, różowiutkich ciuszków... ![]() W większych rozmiarach obkupicie Julcie w lutym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja planuje tylko jeszcze dokupić ze 3 pajace na 56 i to juz wszystko. Potem policzę co mam na 62 i chce jeszcze tak mniej więcej skompletować ten rozmiar ale generalnie wszystko mam ![]() Aaaa... Sorki, musze dokupić płyn z HIPPa i balsam bo junior dzis mnie zapytał czy moze sobie wziąć bo chce pachnieć tak jak jego Julcia ![]()
![]() |
#2224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w tym tyg.chce zamowic kosmetyki, butelki, smoczki, podgrzewacz i sterylizator ![]() Tylko np.nozyczki , aspirator do noska nie wiem jakie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-26 o 20:52 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2225 | |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
![]() ![]() Szczerze ? Nożyczki/ cążki mam chyba ze 3 czy 4 pary bo nie sa drogie, z rożnych firm... I zobaczę, ktore beda najlepsze ![]() A co do aspiratora to ja zamówiłam jakis... Nawet nie pamietam firmy. Pozniej planuje dokupić "katarek" ale na początek wydaje mi sie zbyt drastyczny ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-26 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze Junior taki opiekuńczy ![]() ![]() A co to ten "katarek" ![]() Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-26 o 20:57 Powód: Blad |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Aspirator do noska podłączany do odkurzacza ![]() http://www.katarek.pl tu masz wszelkie informacje ![]() Słyszałam dobre opinie natomiast wydaje mi sie ze nie dla takiego noworodka np ![]() No junior nigdy nie był zazdrosny. Tzn działało to zawsze tak, ze jak np brałam na ręce jakies dziecko to on przychodził, siadał mi na kolanach albo obok mnie i razem ze mna sie maluszkiem opiekował. Tak samo bardzo zawsze pilnuje młodszych dzieci, przybiega i wola np ze maluszek wzial do rączki jakis mały przedmiot albo ze sie gdzies moze uderzyć itd. On jest bardzo za mna ale nie jest przy tym wredny i nie wymusza, zeby np oddać dziecko jego mamie itd ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia ![]() Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-26 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny od 17 leżę trupem w lozku tak mi niedobrze
![]() Wybaczcie z3 się slabo udzielam ale taki dół lapie ze na nic sily ani ochoty.. Tż dzisiaj kupil Rożek taki ladny niebieski w sówki <3 I tak sie zaczelam zastanawiać nad sterylizatorem i wpadlam na pomysl aby wyparzac butelki w takim garnku do gotowania na parze, mysle ze to dobry pomysl, zaoszczędzimy pieniazki ktore wlozymy Michaszkowi do skarbonki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
Zadomowienie
|
Kasperka jw kupilam aspirator canpol bo mial praktyczne etui w zestawie. On jest ustny, jakos nie chciałoby mi sie wyciagac odkurzacza a w ogole to srednio pasuje mi ta metoda. A obcinaczke mam z baby ono jest taka malutka w sam raz na malenkie paznkokietki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty odpoczywaj ile mozesz...mnie tez dopadaja slabsze dni.Ostatnio nawet mdlosci mialam ![]() Jeszcze troche i nasze skarby beda z nami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do aspiratora to słyszałam, że Frida jest dobra ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sa tez zestawy do paznokietkow ale 80 zl to dla mnie przesada tam sa jeszcze nożyczki pilniczek.... no manicuru dzidizusiowi robic nie zamierzam :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulko ![]() Ale TŻ ma racje - juz blizej niż dalej i wiesz dla kogo to znosisz ![]()
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie tez brzuch twardnieje , taki kamien sie robi ale wystarczy ze sie poloze i przechodzi . ![]() Za to boli mnie na dole , nie sam brzuch ale tak jakby linia pod brzuchem, tak jakby dol macicy . Nie wiem jak to wytlumaczyc ale wkurza mnie to bo to bardzo utrudnia mi normalne funkcjonowanie ..ehh ![]()
![]() |
#2239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja padam na twarz, głowa aż mi pulsuje ze zmęczenia ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A twardnienie to skurcze treningowe braxtona - kogostam na h :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ten brzuch mi się taki robi jak coś posprzątam, albo na spacerze. Więc trochę panikuję i dużo odpoczywam. Ale wolę leniuchować niż się nakręcać dodatkowo. Dziś już poryczałam sobie, co ostatnio się często zdarza. No ale to hormony chyba. Ja kupiłam fride. O katarku czytałam, ale jakoś się bym bała używać chyba. Że za mocną siłę by miało. No sama nie wiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
Nie moge spac...
Bezsenność mnie dopadła... Aaaa i znalazłam to ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1432690147.815637.jpg
#2243 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale leje ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
U mnie slonce od rana, za to wczoraj lalo caly dzien
![]() gdzie to sie wybierasz ? ![]()
#2246 |
Zadomowienie
|
Hej mamusie :-* dzis ladniejsza pogoda to mkze nasze samopoczucie bedzie lepsze niz w ostatnich dniach. Moj maly mistrz ostatnio ulozony byl poprzecznie bardziej glowka do domu, ale od dwoch dni nie mam prawie wcale brzuszka... Wiec musial sie ulozyc jakos inaczej, a wypina mi swoj kregkslupek wiec chyba twarzyczka do mojego kregoslupa ulozony. Na wizyte jade tu ostatni raz 18czerwca i to bedzie 33tc wiec zobaczymy ;-) ja juz po sniadanku ale dalej w lozku ;-) dzis znow na popoludnie do pracy, ale w pon skladam wypowiedzenie i bede pracowala jeszcze 2tyg i koniec. Bede bezrobotna... Z jed ej strony + bo juz mi coraz ciezej a z drugiej... Gdzie ja pozniej cos znajde... Ale nic to teraz inne problemy na glowie... :-P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Ja sie witam
![]() Dzis TŻ ma wolne wiec śniadanie ogarnął... A ja dzis praktycznie cała noc bez snu a na domiar mam dziwne bole w podbrzuszu przez ktore spac nie mogłam, rwa kulszowa mnie dopadła, ze ruszyc sie nie moge i w ogole kicha... Generalnie TŻ stwierdził, ze cos nie halo jest skoro drugi dzien z rzędu wracam po śniadaniu do lozka...
![]() |
#2248 |
Zadomowienie
|
Pomecza nas jeszcze te nasze kruszyny... Mi coraz czesciej twardnieje brzuch, nawet jak niewiele chodze, no i od czasu do czasu przechodzi mi taki prad po podbrzuszu chyba to skurcz, nie wiem. Ale czasami jak chodze to czuje sie jak kaczka a to jeszcze troche czasu przed soba mamy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2250 |
Zakorzenienie
|
o ja cie !
![]() zazdroszcze totalnie. w pogodzie dzis mowili, ze na wybrzezu deszcz ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.