|
|
#2221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Wlasnie tak ja na razie stopuje ale planuje pozniej ja wyciagnac na sklepy jak juz Julcia bedzie nosić 62,68 Dzisiaj rozmawialiśmy wlasnie z dziadkami, ze jesli uda nam sie na jesień kupic samochód to wtedy moze w styczniu/lutym pojedziemy do Włoch, chłopaki beda sie uczyc jezdzic na nartach a i ja moze cos pojeżdżę... No ale co tez wazne - wtedy tez bedzie okazja porobic zakupy
|
|
#2222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i super ![]() Ty masz w sumie już tyle tych cudnych, malutkich, różowiutkich ciuszków... ![]() W większych rozmiarach obkupicie Julcie w lutym
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja planuje tylko jeszcze dokupić ze 3 pajace na 56 i to juz wszystko. Potem policzę co mam na 62 i chce jeszcze tak mniej więcej skompletować ten rozmiar ale generalnie wszystko mam ![]() Aaaa... Sorki, musze dokupić płyn z HIPPa i balsam bo junior dzis mnie zapytał czy moze sobie wziąć bo chce pachnieć tak jak jego Julcia
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tym tyg.chce zamowic kosmetyki, butelki, smoczki, podgrzewacz i sterylizator Tylko np.nozyczki , aspirator do noska nie wiem jakie a tego tez nie wiem jakie, ile itd
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-26 o 21:52 Powód: Blad |
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cytat:
Szczerze ? Nożyczki/ cążki mam chyba ze 3 czy 4 pary bo nie sa drogie, z rożnych firm... I zobaczę, ktore beda najlepsze ![]() A co do aspiratora to ja zamówiłam jakis... Nawet nie pamietam firmy. Pozniej planuje dokupić "katarek" ale na początek wydaje mi sie zbyt drastyczny
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-26 o 21:54 |
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajnie, ze Junior taki opiekuńczy Niektóre dzieci zazdrosne bardzo są, a On widać, że cieszy się na Julkę ![]() A co to ten "katarek" ?
Edytowane przez kasperka Czas edycji: 2015-05-26 o 21:57 Powód: Blad |
|
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Aspirator do noska podłączany do odkurzacza ![]() http://www.katarek.pl tu masz wszelkie informacje ![]() Słyszałam dobre opinie natomiast wydaje mi sie ze nie dla takiego noworodka np ![]() No junior nigdy nie był zazdrosny. Tzn działało to zawsze tak, ze jak np brałam na ręce jakies dziecko to on przychodził, siadał mi na kolanach albo obok mnie i razem ze mna sie maluszkiem opiekował. Tak samo bardzo zawsze pilnuje młodszych dzieci, przybiega i wola np ze maluszek wzial do rączki jakis mały przedmiot albo ze sie gdzies moze uderzyć itd. On jest bardzo za mna ale nie jest przy tym wredny i nie wymusza, zeby np oddać dziecko jego mamie itd
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Synuś i Córcia Edytowane przez roxana_lu Czas edycji: 2015-05-26 o 22:01 |
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny od 17 leżę trupem w lozku tak mi niedobrze
( maz mnie pociesza ze jeszcze 3 miesiace niecale i w koncu bedzie po wszystkim i odzyje, naprawdę tak zle znoszę ta ciaze ze az mi sie w glowie nie miesci. Ale kocham tego malego szkraba co mnie wali po pecherzu i jelitach on taki malutki taki bezbronny i niczemu niewinny....Wybaczcie z3 się slabo udzielam ale taki dół lapie ze na nic sily ani ochoty.. Tż dzisiaj kupil Rożek taki ladny niebieski w sówki <3 I tak sie zaczelam zastanawiać nad sterylizatorem i wpadlam na pomysl aby wyparzac butelki w takim garnku do gotowania na parze, mysle ze to dobry pomysl, zaoszczędzimy pieniazki ktore wlozymy Michaszkowi do skarbonki
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Kasperka jw kupilam aspirator canpol bo mial praktyczne etui w zestawie. On jest ustny, jakos nie chciałoby mi sie wyciagac odkurzacza a w ogole to srednio pasuje mi ta metoda. A obcinaczke mam z baby ono jest taka malutka w sam raz na malenkie paznkokietki
|
|
|
|
#2231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty odpoczywaj ile mozesz...mnie tez dopadaja slabsze dni.Ostatnio nawet mdlosci mialam ![]() Jeszcze troche i nasze skarby beda z nami |
|
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do aspiratora to słyszałam, że Frida jest dobra
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sa tez zestawy do paznokietkow ale 80 zl to dla mnie przesada tam sa jeszcze nożyczki pilniczek.... no manicuru dzidizusiowi robic nie zamierzam :p |
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bidulko Ale TŻ ma racje - juz blizej niż dalej i wiesz dla kogo to znosisz
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2236 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie tez brzuch twardnieje , taki kamien sie robi ale wystarczy ze sie poloze i przechodzi . Za to boli mnie na dole , nie sam brzuch ale tak jakby linia pod brzuchem, tak jakby dol macicy . Nie wiem jak to wytlumaczyc ale wkurza mnie to bo to bardzo utrudnia mi normalne funkcjonowanie ..ehh
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja padam na twarz, głowa aż mi pulsuje ze zmęczenia
|
|
#2240 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A twardnienie to skurcze treningowe braxtona - kogostam na h :p |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe jak Fifi ułożony. Wydaje mi się, że główką do dołu już bo nóżki ewidentnie pod żebrami czuję. No ten brzuch mi się taki robi jak coś posprzątam, albo na spacerze. Więc trochę panikuję i dużo odpoczywam. Ale wolę leniuchować niż się nakręcać dodatkowo. Dziś już poryczałam sobie, co ostatnio się często zdarza. No ale to hormony chyba. Ja kupiłam fride. O katarku czytałam, ale jakoś się bym bała używać chyba. Że za mocną siłę by miało. No sama nie wiem. |
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Nie moge spac...
Bezsenność mnie dopadła... Aaaa i znalazłam to ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1432690147.815637.jpg
|
#2243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaz rozek, bo ja dalej nie umiem wybrac Cytat:
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ale leje całą noc zresztą lało mam nadzieję, że na wyjazd ta pogoda się poprawi
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie slonce od rana, za to wczoraj lalo caly dzien
gdzie to sie wybierasz ?
|
#2246 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamusie :-* dzis ladniejsza pogoda to mkze nasze samopoczucie bedzie lepsze niz w ostatnich dniach. Moj maly mistrz ostatnio ulozony byl poprzecznie bardziej glowka do domu, ale od dwoch dni nie mam prawie wcale brzuszka... Wiec musial sie ulozyc jakos inaczej, a wypina mi swoj kregkslupek wiec chyba twarzyczka do mojego kregoslupa ulozony. Na wizyte jade tu ostatni raz 18czerwca i to bedzie 33tc wiec zobaczymy ;-) ja juz po sniadanku ale dalej w lozku ;-) dzis znow na popoludnie do pracy, ale w pon skladam wypowiedzenie i bede pracowala jeszcze 2tyg i koniec. Bede bezrobotna... Z jed ej strony + bo juz mi coraz ciezej a z drugiej... Gdzie ja pozniej cos znajde... Ale nic to teraz inne problemy na glowie... :-P
|
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie witam
Dzis TŻ ma wolne wiec śniadanie ogarnął... A ja dzis praktycznie cała noc bez snu a na domiar mam dziwne bole w podbrzuszu przez ktore spac nie mogłam, rwa kulszowa mnie dopadła, ze ruszyc sie nie moge i w ogole kicha... Generalnie TŻ stwierdził, ze cos nie halo jest skoro drugi dzien z rzędu wracam po śniadaniu do lozka...
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Pomecza nas jeszcze te nasze kruszyny... Mi coraz czesciej twardnieje brzuch, nawet jak niewiele chodze, no i od czasu do czasu przechodzi mi taki prad po podbrzuszu chyba to skurcz, nie wiem. Ale czasami jak chodze to czuje sie jak kaczka a to jeszcze troche czasu przed soba mamy...
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
o ja cie !
zazdroszcze totalnie. w pogodzie dzis mowili, ze na wybrzezu deszcz
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Pokaz rozek, bo ja dalej nie umiem wybrac
mam nadzieję, że na wyjazd ta pogoda się poprawi