![]() |
#4801 | |
:)
|
Dot.: Czarna Lista PLOTKI cz. II
Cytat:
Nie zakładajmy "z góry" nieuczciwości żadnej ze stron. Może to producent leje kosmetyk do połowy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Wtajemniczenie
|
Ja jutro spakuje i zwaze cykne foty
a ja spakowałam w kartonik każda rzecz grubo w folię czyli 2x tuba hawaiina po 100ml olejek Lirene cienie i gratisy drobiazgi zobaczę ile ważyła paczka przy wysyłce i proszę żebyś spakowała jutro rzeczy i zrobiła foty na wadze ja zrobię to samo z twoimi plus foty i podam tu wagę i zdjęcia będzie jasność obie zrobimy co Pikardia mówiła i się okaże ty dałaś kopertę plus dwie rzeczy w bąble tak właśnie to spakuje |
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wagę od spodu i z każdej strony jak wkładam postaram się uchwycić trochę roboty ale chcę udowodnić to jak się da warto spróbować chociażby tak |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4805 | |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Film z ważenia, kładzenia po kolei rzeczy na wage, moim zdaniem to świetny pomysł i pokaże, że nikt nic nie dolożył. Film mozna zamieścić w sieci, jak już ktoś napisał wyżej i podac link. Wyższa waga paczki wskaże na manipulację. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
|
Cytat:
chyba niższa też ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Miałam nie pisać tego, bo potem znowu jest, że się wtrącam czy coś ![]() Ale napiszę- wierzę Dadze i mam nadzieję, że znajdzie się jakiś sposób żeby udowodnić to, jak było ![]()
![]() |
#4809 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | ||
|
Cytat:
Cytat:
Eva widziałaś filmik Dagi? Wygląda na to, że te tubki od Ciebie wyszły już w takim "połowicznym" stanie. Masz na to jakieś wytłumaczenie? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
Nie opowiadam się po żadnej ze stron, ale przy ważeniu również pojawia się problem dokładności narzędzia pomiarowego - waga ze zdjęcia ma chyba dopuszczalny błąd pomiaru 100g, drobnych różnic nie wychwyci - pasowałoby użyć wagi kuchennej (a z tego co widzę mówimy tutaj o różnicy w 2 produktach <100g, skoro 120g = 1 krem w tubce).
#4813 |
|
Dagi film jest ok i zgadza się z wagą z monitoringu teraz czekamy na film Evy. Oby wszystko skończyło się ok. Może dziewczyny faktycznie źle się zrozumiały. Daga zważywszy jeszcze sama tubkę ktoś tu pisał że powinna ważyć 120 g.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Ciut niższa, może oznaczać, że np. wszystkie elementy opakowania nie zostały znalezione/odtworzone.
W każdym razie mam nadzieję, że to coś wyjaśni i uprawdopodopni, która strona ma rację.
#4816 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Waga Dagi tego nie uchwyci, ona podaje wyniki co 100g, d=100g.
#4818 |
Konto usunięte
|
moja waga jest dokładna ale waży od 100gram ! więc hawainy nie wychwyci ! więc nie ma tyle co miec powinna
Ja jestem z okolic Bydgoszczy i chętnie mogę mieć swiadka do ważenia! Nie robiłabym afery bez przyczyny ale odbicie piłeczki w taki sposób ......... dobra nie komentuję idę zakurzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4820 | |
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4822 | |
|
Cytat:
Daga postaw dwie tubkę na wagę. Skoro jedna 120 g to dwie powinny 240 g sprawdzisz ile brakuje zawartości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | |
|
Cytat:
nie sprawdzi, bo jak Dagi waga pokaże 200 gram to mogą one ważyć 151 gram i równie dobrze 248 g a waga pokaże i tak te 200 ![]() siarko wagi kuchenne są bardzo dokładne, tak samo jak na poczcie, wystarczy taka. To są jednak urządzenia, które powinny ważyć tak samo. Podobnie jak na każdej linijce 1cm to 1cm Edytowane przez pikdaria Czas edycji: 2015-05-26 o 22:22 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 | |
perfumove love
|
Cytat:
Kurczę, nawet nie wiem co to za kosmetyk, muszę pogooglać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
wagę kuchenną mi szlag trafił nie mogę jej odpalic! ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
Dziecko sie obudzilo na mleko i poszlismy z mezem nagrac filmik juz sie laduje na wadze kuchennej ważone
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- https://docs.google.com/file/d/0B8yF...p=docslist_api |
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Wizażowy Kot Igor
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Miałam założyć wątek wymiankowy. Ale nie zrobię tego. Nie mam wagi kuchennej. Nie mam aparatu fotograficznego nawet. Jak w razie czego udowodnię swoją niewinność?[ironia mode-on].
Wymiany z wrzucaniem filmików celem udowodnienia komukolwiek czegokolwiek tutaj zaczynają mnie lekko przestraszać. Czyjaś sugestia szukania wagi jubilerskiej celem zważenia sprawiła, że zrobił mi się na ustach klasyczny karpik. Nie, nie atakuję nikogo. Zwracam tylko uwagę, że na Targowisku (moim zdaniem) zaczyna się dziać coś, co mnie niepokoi. A niepokoi mnie wyszukiwanie takich metod udowadniania, które są naprawdę godne lepszej sprawy. Taka luźna uwaga.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | |
spin doctor
|
Cytat:
![]() Jestem w ciężkim szoku, to jakaś komedia dla mnie ![]() ![]() Wymieniam się kupę lat, ale do głowy by mi nie przyszło, żeby nagrywać pakowanie, wysyłanie... nie mam słów... boję się normalnie ![]() Najczęściej wymieniam perfumy, jak kurcze, udowodnię, ze we flaszce było np. 98/100ml a nie 97,5ml??? ech, jak żyć pytam, jak żyć? ![]()
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2015-05-27 o 04:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | |
Wizażowy Kot Igor
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() Ale w całej rozciąglości się z Tobą zgadzam. Naprawdę- chyba w takich przypadkach starczy umieszczenie fotek. A co najmniej w przypadkach, gdzie ilość kosmetyku w opakowaniu da się określić "na oko" (tak, jak tu- ilość jest widoczna po podświetleniu opakowania). Nie zabieram głosu w sprawie tego, która ze stron (moim zdaniem) ma rację. Wiem jednak, że bywają kosmetyki w tubie, które w stanie nowym na oko już mają 3/4 pojemności (taki trick producenta- większe opakowanie ma "dodawać" wizualnie objętości a klient ma uwierzć, że produktu w opakowaniu jest więcej, niż faktycznie jest). W takim przypadku (zwłaszcza, jeśli tuba mocno spłaszczona od jakiegoś momentu) rzeczywiście kilka "testowych psikow" i już się wydaje, że nie ma co najmniej 1/3. Zresztą, głosu nie zabieram. Nie znam kosmetyków, o które toczy się spór. Chodzi mi tylko o metody. A te mi się nie podobają i już. Bo o ile zdjęcie mogę zrobić telefonem to wątpię, czy miałabym czas i chęć latać pożyczać od kogoś wagę kuchenną (jubilerska to w ogóle przesada), ponownie latać na pocztę celem zważenia, nakręcać filmiki i wstawiać je do sieci i jeszcze szukać w okolicy innej Wizażanki, jako świadka (najbliżej chyba mam do Winter albo do Drabiny i już chyba sobie wyobrażam ich miny). I blagam, żeby to się nie stało precedensem.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! Edytowane przez Mijanou Czas edycji: 2015-05-27 o 06:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.