|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Kaja ja też mam takiego szaleńca w brzuchu, dzień w dzień to samo, jestem już cała obolała
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
wierz mi, że to będzie ostatnia rzecz o jakiej byś pomyślała po porodzie
chyba, że jesteś sado maso czy coś ![]() Kaja tak szybko ją odbierasz? |
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak we dwie się dobiorą to chata materacami obłożona W lato to Blanka wygląda jak jakieś dziecko ulicy bo nie dość że wypasione to to jeszcze cała w siniakach
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
ja za to dostaje dziś kopy w żebra
![]() matko, jakie ja mam odrosty! wyglądam jak jakaś patola! ale chciałabym jeszcze przynajmniej tydzień z nimi wytrzymać , zeby już przed samym porodem nie farbować bo mi sie nie bedzie chciało
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko się bałam..no i po 5 tyg uległam ![]() Noo, to po tamtym sikaniu tak zimą.. Bo ona nie chce spać, a o 12 obiad i drzemka.. :/ i obiecałam jej że nie będzie spała już nigdy w przedszkolu więc tak ją odbieram.. Alee.. już ostatni miesiac..
|
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak mój Kacper. mówimy, że on to chyba owsiki ma. podczas jedzenia też kręci tymi nogami, o jezu jak kolejna mi się taka trafi
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też tak mówimy, że robaki w pupce ma ![]() a w przedszkolu grzeczna jest i spokojna
|
|
|
|
|
#730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i podobnie był, jakoś 4-5 tydzień bo rocznicę ślubu mieliśmy, ale żebym jakoś po porodzie tylko o tym myślała i nie mogła się doczekać to nie wtedy oddałabym bym wszystko żeby tylko się móc wyspać Wooo to u nas tylko maluchy mają drzemki, w tej starszej grupie już tylko te dzieci co chcą, reszta się bawi w sumie tak
|
||
|
|
|
#731 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() E noo Po prostu mam duże zapotrzebowanie na... bliskośćMarta STOOOOO LAT!!!!
|
||
|
|
|
#732 | ||||
|
Rozeznanie
|
jestem
Mala juz spi, wiec mam czas cos zjesc i odpoczac i Was nadrobic. ![]() Cytat:
Cytat:
ona jest taka jakas 'niezyciowa'. w ogole nie pojmuje jej sposobu myslenia i zycia... od grudnia nie ma mieszkania i pomieszkuje u znajomych i rodziny. pracy nie ma, 'bo to nie dla niej praca na etacie i codzienne wstawanie rano do roboty', kasy nie ma, ale na festiwal do Cannes jezdzi co roku bo ona chce byc aktorka ![]() ![]() dzis rano mi powiedziala ze jak ja chce to ona moze zostac dluzej, bo w sumie to nie musi jeszcze wracac do Paryza!! ![]() no ale juz sie nie denerwuje, bylo minelo w sobote przyjezdza jego mlodsza siostra, ta ktora bardzo lubie ja mimo wszystko polecam takie wyjscie od czasu do czasu. nawet na godzinke. to naprawde dobrze robi na glowe po pierwszym porodzie wyszlismy ze szpitala po niecalych 3 dniach i pozniej po jeszcze 2 Tz mnie wyrzucil z domu. kazal mi sie ubrac, umalowac i wyjsc na 1-2 godziny. pojechalam na zakupy. bylo mi dziwnie, nawet na poczatku smutno, ale odzylam no brzuch boli, cisnie ale nic wiecej. nie czuje zeby to juz bylo TO ale czekam cierpliwie, wiem ze w koncu wyjdzie ![]() no bardzo dobrze ze pojechala!! az mi ulzylo jak Tz zadzwonil i powiedzial ze pociag z nia na pokladzie odjechal z checia ![]() Cytat:
ja mam wszystkie mozliwe kolory. hmmmm... no, a w powietrzu sa smiercionosne pylki, to lepiej niech dziecko nie oddycha!!! Cytat:
a moja Mala w brzuchu byla spokojna. czasem musialam spedzic min godzine stukajac w brzuch zeby sie lekko ruszyla. za to teraz nie usiedzi!! i nie chodzi tylko biega!! teraz za to Maluch rusza sie duzo w brzuchu, zobaczymy jaki bedzie pozniej...
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą to tak zbierając te siostry do kupy to trochę i tak dziwne, że się Wam na głowę zwalają w terminie Twojego porodu ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Mehja a masz gdzieś pod ręką link do Twojego cudnego rożka?
|
|
#734 |
|
Konto usunięte
|
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c robaki w materacu, fu |
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przejdzie Ci ![]() A.u mnie ostatnio był dzień w dzień szaal a dzisiaj coś spokój :
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w ogole jej do glowy nie przyszlo ze nie jest to dobry moment.a ta druga siostra to juz inna historia i ona przyjezdza po to, zeby nam pomoc po porodzie (ale naprawde pomoc) i zajac sie Mala (znaczy starsza).
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra, współczuję tej jednej siostry.
|
|
#738 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie dajmy się zwariować..mam kilka ciuszków białych, tetry, ochraniacz i całe wypełnienie gondoli + prześcieradła do wózka, ale to na pewno nie z tego względu, że kolorowe są szkodliwe Cytat:
Moja mama prowadzi sklep spożywczo-przemysłowy i zawsze jak do jej biura wchodzą przedstawiciele handlowi, to ona wita ich słowami "O kuwaaaaaaa, znowu Ty??" ![]() Cytat:
![]() Dziś rano był spokój, kilka przeciągnięć, wypięcie dupki, ale za to jak byłam u notariusza przed chwilą, to już brzuch podskakiwał. ![]() Cytat:
On teraz otwiera swoją działalność i wszyscy są przerażeni, bo jego celem nie jest wstawanie o 4 rano i wyjazd na giełdę po towar, tylko wstawanie o 9 i picie kawy na tarasie.. Myśli, że będąc na swoim zarobi miliony bez pracy.A w ogóle to okropnie mnie denerwuje.. Właśnie widziałam się z moją siostrą, której nagadał wczoraj, że ja chyba mam jakieś problemy i okrzyczał ją, że się tym nie interesuje I że jak wchodzi do mnie i do Tża na dół, to my nie rozmawiamy w tym momencie, więc chyba nie mamy udanego związku..![]() :brzyda l:
|
|
#739 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Witam się z kawką i pustym już talerzem po obłędnym kruchym cieście z truskawkami Mam dziś straszny spadek formy fizycznej... masakra... bolą mnie nogi, choć nie są opuchnięte, jakoś tak słabo mi jest i spać się chce... Przez to prawie nic dziś nie zrobiłam... a chciałam chociaż swoją torbę do szpitala spakować... Chyba odpuszczę jednak, bo jeszcze muszę trochę energii wykrzesać na popołudnie/wieczór z Leosiem sam na sam... Aaa przyszedł mi ten rożek do szpitala. Zapłaciłam 22.50 z przesyłką a jest bardzo fajny Trochę żałuję, ze kupiłam wcześniej tamten dzianinkowy, choć śliczny. Bo dałam z przesyłką chyba 75 zł, a i tak nie zamierzam za bardzo Frania trzymać w rożku... No już trudno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zdrówka dla Was Cytat:
Cytat:
Torebkę też chciałam, jasną, ale jakąś taką typowo letnią np z plecionego sznurka lub jakąś ażurkową. Ale też lipa... oby przeszło jak najszybciej ja postawiłam teraz na kremy do stóp i w miarę ok to wszystko wygląda, ale w niektórych miejscach ewidentnie przydałby się jakiś peeling. A paznokcie potraktowałam odżywką i tak chodzę.
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Princesika a Twój bok nadal boli?
|
#742 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam trochę białych pajacyków, ale to z lumpka jeszcze po Leosiu i dodatki ecru, dlatego, że pasują nam do sypialni. A tak to większość zdecydowanie w innych kolorach. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/rozek-dzianinowy-e...399782365.html ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
Cytat:
A propos przestawiania kości jak dziś w nocy wstawałam na siku to mi tak gruchnęło w kościach nad bożeną, ze myślałam, ze się połamałam Ale nie bolało na szczęście
|
|
#743 |
|
Konto usunięte
|
Irmusia o Boże Boże Bożenko co to by było połamać Bożenę
Ja dziś poszłam golić się bez lusterka i prawie obcięłam Już nie widzimy się twarzą w twarz...
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reczniki akurat mam jasne bo takie chcialam ale ciuszki we wszystkich kolorach, tak samo cala reszte. |
|
|
|
|
#745 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
eeee też mam materac z gryką az sprawdze jak tż wróci, lece sie szykować na Ktg
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwny taki ból, współczuję
|
|
#749 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny była któraś z was teraz w kinie na
Mad Max: Na drodze gniewu?? Bo w niedzielę chcę do kina i nie ma nic ciekawego chyba i do wyboru z takich nieanimowanych widzę albo ten Mad Max (ale nigdy żadnej części nie widziałam i nie wiem czy skumam o co chodzi?) albo Kraina jutra - to nie miało jeszcze premiery ale nie wiem czy to bardziej dla nastolatków nie jest... Reszta jak patrzę to albo mi by nie pasowała albo Tżtowi... |
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Nic mi sie nie chce, zla jestem ze nic sie nie dzieje. Po obiad poszlismy z synem do garmazerki i tylko odgrzalam, eh..
Dzis jeszcze dzien bez drzemki wiec ani chwili dla siebie.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

chyba, że jesteś sado maso czy coś 

ale czekam cierpliwie, wiem ze w koncu wyjdzie 

Myśli, że będąc na swoim zarobi miliony bez pracy.

Już nie widzimy się twarzą w twarz...