![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII
Kaja ja też mam takiego szaleńca w brzuchu, dzień w dzień to samo, jestem już cała obolała
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
wierz mi, że to będzie ostatnia rzecz o jakiej byś pomyślała po porodzie
![]() ![]() Kaja tak szybko ją odbierasz? |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak we dwie się dobiorą to chata materacami obłożona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
ja za to dostaje dziś kopy w żebra
![]() matko, jakie ja mam odrosty! wyglądam jak jakaś patola! ![]() ![]()
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Noo, to po tamtym sikaniu tak zimą.. Bo ona nie chce spać, a o 12 obiad i drzemka.. :/ i obiecałam jej że nie będzie spała już nigdy w przedszkolu więc tak ją odbieram.. Alee.. już ostatni miesiac.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak mój Kacper. mówimy, że on to chyba owsiki ma. podczas jedzenia też kręci tymi nogami, o jezu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() a w przedszkolu grzeczna jest i spokojna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wooo to u nas tylko maluchy mają drzemki, w tej starszej grupie już tylko te dzieci co chcą, reszta się bawi w sumie tak ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#731 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() E noo ![]() ![]() Marta STOOOOO LAT!!!! ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | ||||
Rozeznanie
|
jestem
![]() Mala juz spi, wiec mam czas cos zjesc i odpoczac i Was nadrobic. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ona jest taka jakas 'niezyciowa'. w ogole nie pojmuje jej sposobu myslenia i zycia... od grudnia nie ma mieszkania i pomieszkuje u znajomych i rodziny. pracy nie ma, 'bo to nie dla niej praca na etacie i codzienne wstawanie rano do roboty', kasy nie ma, ale na festiwal do Cannes jezdzi co roku bo ona chce byc aktorka ![]() ![]() dzis rano mi powiedziala ze jak ja chce to ona moze zostac dluzej, bo w sumie to nie musi jeszcze wracac do Paryza!! ![]() ![]() ![]() no ale juz sie nie denerwuje, bylo minelo ![]() w sobote przyjezdza jego mlodsza siostra, ta ktora bardzo lubie ![]() ja mimo wszystko polecam takie wyjscie od czasu do czasu. nawet na godzinke. to naprawde dobrze robi na glowe ![]() ![]() no brzuch boli, cisnie ale nic wiecej. nie czuje zeby to juz bylo TO ![]() ![]() no bardzo dobrze ze pojechala!! az mi ulzylo jak Tz zadzwonil i powiedzial ze pociag z nia na pokladzie odjechal ![]() z checia ![]() Cytat:
ja mam wszystkie mozliwe kolory. ![]() ![]() hmmmm... no, a w powietrzu sa smiercionosne pylki, to lepiej niech dziecko nie oddycha!!! Cytat:
![]() a moja Mala w brzuchu byla spokojna. czasem musialam spedzic min godzine stukajac w brzuch zeby sie lekko ruszyla. za to teraz nie usiedzi!! i nie chodzi tylko biega!! teraz za to Maluch rusza sie duzo w brzuchu, zobaczymy jaki bedzie pozniej...
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Swoją drogą to tak zbierając te siostry do kupy to trochę i tak dziwne, że się Wam na głowę zwalają w terminie Twojego porodu ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Mehja a masz gdzieś pod ręką link do Twojego cudnego rożka?
![]() |
#734 |
Konto usunięte
|
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c robaki w materacu, fu |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przejdzie Ci ![]() A.u mnie ostatnio był dzień w dzień szaal a dzisiaj coś spokój : ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ta druga siostra to juz inna historia i ona przyjezdza po to, zeby nam pomoc po porodzie (ale naprawde pomoc) i zajac sie Mala (znaczy starsza).
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra, współczuję tej jednej siostry.
![]() |
#738 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mam kilka ciuszków białych, tetry, ochraniacz i całe wypełnienie gondoli + prześcieradła do wózka, ale to na pewno nie z tego względu, że kolorowe są szkodliwe ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja mama prowadzi sklep spożywczo-przemysłowy i zawsze jak do jej biura wchodzą przedstawiciele handlowi, to ona wita ich słowami "O kuwaaaaaaa, znowu Ty??" ![]() Cytat:
![]() Dziś rano był spokój, kilka przeciągnięć, wypięcie dupki, ale za to jak byłam u notariusza przed chwilą, to już brzuch podskakiwał. ![]() Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to okropnie mnie denerwuje.. Właśnie widziałam się z moją siostrą, której nagadał wczoraj, że ja chyba mam jakieś problemy i okrzyczał ją, że się tym nie interesuje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#739 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Witam się z kawką i pustym już talerzem po obłędnym kruchym cieście z truskawkami ![]() Mam dziś straszny spadek formy fizycznej... masakra... bolą mnie nogi, choć nie są opuchnięte, jakoś tak słabo mi jest i spać się chce... Przez to prawie nic dziś nie zrobiłam... a chciałam chociaż swoją torbę do szpitala spakować... Chyba odpuszczę jednak, bo jeszcze muszę trochę energii wykrzesać na popołudnie/wieczór z Leosiem sam na sam... Aaa przyszedł mi ten rożek do szpitala. Zapłaciłam 22.50 z przesyłką a jest bardzo fajny ![]() Trochę żałuję, ze kupiłam wcześniej tamten dzianinkowy, choć śliczny. Bo dałam z przesyłką chyba 75 zł, a i tak nie zamierzam za bardzo Frania trzymać w rożku... No już trudno ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zdrówka dla Was ![]() Cytat:
Cytat:
Torebkę też chciałam, jasną, ale jakąś taką typowo letnią np z plecionego sznurka lub jakąś ażurkową. Ale też lipa... oby przeszło jak najszybciej ![]() ja postawiłam teraz na kremy do stóp i w miarę ok to wszystko wygląda, ale w niektórych miejscach ewidentnie przydałby się jakiś peeling. A paznokcie potraktowałam odżywką i tak chodzę.
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Princesika a Twój bok nadal boli?
![]()
#742 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam trochę białych pajacyków, ale to z lumpka jeszcze po Leosiu i dodatki ecru, dlatego, że pasują nam do sypialni. A tak to większość zdecydowanie w innych kolorach. ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
http://allegro.pl/rozek-dzianinowy-e...399782365.html ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A propos przestawiania kości jak dziś w nocy wstawałam na siku to mi tak gruchnęło w kościach nad bożeną, ze myślałam, ze się połamałam ![]() ![]()
![]() |
#743 |
Konto usunięte
|
Irmusia o Boże Boże Bożenko co to by było połamać Bożenę
![]() ![]() Ja dziś poszłam golić się bez lusterka i prawie obcięłam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Reczniki akurat mam jasne bo takie chcialam ale ciuszki we wszystkich kolorach, tak samo cala reszte. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
eeee też mam materac z gryką az sprawdze jak tż wróci, lece sie szykować na Ktg ![]()
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Noooo
![]() ![]()
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziwny taki ból, współczuję ![]()
![]() |
#749 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny była któraś z was teraz w kinie na
Mad Max: Na drodze gniewu?? Bo w niedzielę chcę do kina i nie ma nic ciekawego chyba i do wyboru z takich nieanimowanych widzę albo ten Mad Max (ale nigdy żadnej części nie widziałam i nie wiem czy skumam o co chodzi?) albo Kraina jutra - to nie miało jeszcze premiery ale nie wiem czy to bardziej dla nastolatków nie jest... Reszta jak patrzę to albo mi by nie pasowała albo Tżtowi... |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Nic mi sie nie chce, zla jestem ze nic sie nie dzieje. Po obiad poszlismy z synem do garmazerki i tylko odgrzalam, eh..
Dzis jeszcze dzien bez drzemki wiec ani chwili dla siebie.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.