Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-28, 10:53   #721
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII

Kaja ja też mam takiego szaleńca w brzuchu, dzień w dzień to samo, jestem już cała obolała
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 10:55   #722
Princesika
Zakorzenienie

Moja też fika, pcha nóżki na boki
Stary 2015-05-28, 10:55   #723
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
A włacha, jedno prześcieradełko do wózka też kupiłam białe

5 tygodni
wierz mi, że to będzie ostatnia rzecz o jakiej byś pomyślała po porodzie chyba, że jesteś sado maso czy coś

Kaja tak szybko ją odbierasz?

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 10:56   #724
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
Kaja ja też mam takiego szaleńca w brzuchu, dzień w dzień to samo, jestem już cała obolała
U mnie to powtórka z rozrywki, Blanka też taka była.. i jej tak zostało do dziś, usiąść w miejscu nie może, nawet podczas jedzenia nogami przebiera.
Jak we dwie się dobiorą to chata materacami obłożona W lato to Blanka wygląda jak jakieś dziecko ulicy bo nie dość że wypasione to to jeszcze cała w siniakach

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 10:58   #725
industria
Zakorzenienie

ja za to dostaje dziś kopy w żebra

matko, jakie ja mam odrosty! wyglądam jak jakaś patola! ale chciałabym jeszcze przynajmniej tydzień z nimi wytrzymać , zeby już przed samym porodem nie farbować bo mi sie nie bedzie chciało
Stary 2015-05-28, 10:58   #726
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
wierz mi, że to będzie ostatnia rzecz o jakiej byś pomyślała po porodzie chyba, że jesteś sado maso czy coś

A mi się szybko chciało Tylko się bałam..no i po 5 tyg uległam

Noo, to po tamtym sikaniu tak zimą.. Bo ona nie chce spać, a o 12 obiad i drzemka.. :/ i obiecałam jej że nie będzie spała już nigdy w przedszkolu więc tak ją odbieram.. Alee.. już ostatni miesiac..

Lena
Stary 2015-05-28, 10:59   #727
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
wierz mi, że to będzie ostatnia rzecz o jakiej byś pomyślała po porodzie
zapomniałaś, że to Szuuu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 11:00   #728
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
U mnie to powtórka z rozrywki, Blanka też taka była.. i jej tak zostało do dziś, usiąść w miejscu nie może, nawet podczas jedzenia nogami przebiera.
Jak we dwie się dobiorą to chata materacami obłożona W lato to Blanka wygląda jak jakieś dziecko ulicy bo nie dość że wypasione to to jeszcze cała w siniakach

to jak mój Kacper. mówimy, że on to chyba owsiki ma. podczas jedzenia też kręci tymi nogami, o jezu jak kolejna mi się taka trafi
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 11:02   #729
k a j a
Zakorzenienie

Post Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VIII

Cytat:
to jak mój Kacper. mówimy, że on to chyba owsiki ma. podczas jedzenia też kręci tymi nogami, o jezu jak kolejna mi się taka trafi
Hahaha My też tak mówimy, że robaki w pupce ma

a w przedszkolu grzeczna jest i spokojna

Lena
Stary 2015-05-28, 11:10   #730
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
ja za to dostaje dziś kopy w żebra

matko, jakie ja mam odrosty! wyglądam jak jakaś patola! ale chciałabym jeszcze przynajmniej tydzień z nimi wytrzymać , zeby już przed samym porodem nie farbować bo mi sie nie bedzie chciało
no tylko nie wiadomo w sumie kiedy to będzie "przed samym porodem"

Cytat:
A mi się szybko chciało Tylko się bałam..no i po 5 tyg uległam

Noo, to po tamtym sikaniu tak zimą.. Bo ona nie chce spać, a o 12 obiad i drzemka.. :/ i obiecałam jej że nie będzie spała już nigdy w przedszkolu więc tak ją odbieram.. Alee.. już ostatni miesiac..
też się bałam i podobnie był, jakoś 4-5 tydzień bo rocznicę ślubu mieliśmy, ale żebym jakoś po porodzie tylko o tym myślała i nie mogła się doczekać to nie wtedy oddałabym bym wszystko żeby tylko się móc wyspać

Wooo to u nas tylko maluchy mają drzemki, w tej starszej grupie już tylko te dzieci co chcą, reszta się bawi

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
zapomniałaś, że to Szuuu

w sumie tak

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 11:10   #731
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Szuu doczytałam o twojej babci gigant
ta babcia to od tego dziadka twojego, równie ciekawego osobowościowo?
dokładnie, dziadek ostatnio znowu miał jazdy, ale uciekłam stamtąd
Cytat:

Ja to ja, ale Tż

Cytat:
zapomniałaś, że to Szuuu
E noo Po prostu mam duże zapotrzebowanie na... bliskość

Marta STOOOOO LAT!!!!

201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 11:29   #732
Soleil_Rouge
Rozeznanie

jestem
Mala juz spi, wiec mam czas cos zjesc i odpoczac i Was nadrobic.

Cytat:
Soreil dobrze, że już pojechała. teraz potrzebujesz spokoju a nie takich wymagających gości.
Czop nadal podbarwiony? oj coś czuję, ze dziś się jeszcze zacznie coś dziać
Cytat:
Napisane przez sylwka321 Pokaż wiadomość
Soleil ale się masz z tą siostrą dobrze, że już pojechała, ale w ostatni dzień taki cyrk może celowo
nawet nie wiecie jak ja sie ciesze
ona jest taka jakas 'niezyciowa'. w ogole nie pojmuje jej sposobu myslenia i zycia... od grudnia nie ma mieszkania i pomieszkuje u znajomych i rodziny. pracy nie ma, 'bo to nie dla niej praca na etacie i codzienne wstawanie rano do roboty', kasy nie ma, ale na festiwal do Cannes jezdzi co roku bo ona chce byc aktorka
dzis rano mi powiedziala ze jak ja chce to ona moze zostac dluzej, bo w sumie to nie musi jeszcze wracac do Paryza!! jaaaasne, baaaardzo chce zeby zostala juz powiedzialam Tz ze jak nastepnym razem ona przyjezdza to ja chce znac date wyjazdu zanim przyjedzie bo jak nie to
no ale juz sie nie denerwuje, bylo minelo
w sobote przyjezdza jego mlodsza siostra, ta ktora bardzo lubie

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
hehehe Ja nawet nie liczę na to, że wyjdę gdzieś bez obstawy.
ja mimo wszystko polecam takie wyjscie od czasu do czasu. nawet na godzinke. to naprawde dobrze robi na glowe po pierwszym porodzie wyszlismy ze szpitala po niecalych 3 dniach i pozniej po jeszcze 2 Tz mnie wyrzucil z domu. kazal mi sie ubrac, umalowac i wyjsc na 1-2 godziny. pojechalam na zakupy. bylo mi dziwnie, nawet na poczatku smutno, ale odzylam niby nic, ale jednak...

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
I jak teraz? Dzieje się coś?
no brzuch boli, cisnie ale nic wiecej. nie czuje zeby to juz bylo TO ale czekam cierpliwie, wiem ze w koncu wyjdzie

Cytat:
Soleil dobrze ze pojechała juz sobie, po co Ci teraz nerwy!
no bardzo dobrze ze pojechala!! az mi ulzylo jak Tz zadzwonil i powiedzial ze pociag z nia na pokladzie odjechal

Cytat:
ja obstawiam Soreil
z checia

Cytat:
gadałam z koleżanką która oczekuje pierwszego dziecka i mnie zjechała bo kupiłam dla dziecka 2 kolorowe okrycia kąpielowe a przecież wszystkie rzeczy dla dziecka łącznie z ubrankami powinny być białe.
Wy macie wszystko białe, ewentualnie ecru?
WHAT??!!
ja mam wszystkie mozliwe kolory.

Cytat:
bo w kolorowych rzeczach są barwniki

hmmmm... no, a w powietrzu sa smiercionosne pylki, to lepiej niech dziecko nie oddycha!!!

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
Wypilam poltora lyzki oleju rycynowego popilam szybko szokiem pomarańczowym. pomoglo bo w nocy obudzilo mnir na 2, i zaraz skurcze
to jest niezly pomysl... moze skorzystam jak do poniedzialku nic sie nie ruszy

Cytat:
a moja Mala w brzuchu byla spokojna. czasem musialam spedzic min godzine stukajac w brzuch zeby sie lekko ruszyla. za to teraz nie usiedzi!! i nie chodzi tylko biega!! teraz za to Maluch rusza sie duzo w brzuchu, zobaczymy jaki bedzie pozniej...
Stary 2015-05-28, 11:44   #733
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
kasy nie ma, ale na festiwal do Cannes jezdzi co roku bo ona chce byc aktorka
.

Swoją drogą to tak zbierając te siostry do kupy to trochę i tak dziwne, że się Wam na głowę zwalają w terminie Twojego porodu

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Mehja a masz gdzieś pod ręką link do Twojego cudnego rożka?
Stary 2015-05-28, 11:47   #734
201710041131
Konto usunięte

https://www.youtube.com/watch?v=Il5et63_v8c

robaki w materacu, fu
Stary 2015-05-28, 11:48   #735
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Cytat:
gadałam z koleżanką która oczekuje pierwszego dziecka i mnie zjechała bo kupiłam dla dziecka 2 kolorowe okrycia kąpielowe a przecież wszystkie rzeczy dla dziecka łącznie z ubrankami powinny być białe.

Cytat:
Jak pomyślę o to aż mnie wszystko boli...:brzydal :
Przejdzie Ci

A.u mnie ostatnio był dzień w dzień szaal a dzisiaj coś spokój :

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 11:52   #736
Soleil_Rouge
Rozeznanie

Cytat:

Swoją drogą to tak zbierając te siostry do kupy to trochę i tak dziwne, że się Wam na głowę zwalają w terminie Twojego porodu [COLOR="Silver"]
no bo wiesz, byla w Cannes, to potem do nas blisko, to mogla sie gdzies 'przechowac' kilka dni w ogole jej do glowy nie przyszlo ze nie jest to dobry moment.
a ta druga siostra to juz inna historia i ona przyjezdza po to, zeby nam pomoc po porodzie (ale naprawde pomoc) i zajac sie Mala (znaczy starsza).
Stary 2015-05-28, 11:56   #737
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
no bo wiesz, byla w Cannes, to potem do nas blisko, to mogla sie gdzies 'przechowac' kilka dni w ogole jej do glowy nie przyszlo ze nie jest to dobry moment.
a ta druga siostra to juz inna historia i ona przyjezdza po to, zeby nam pomoc po porodzie (ale naprawde pomoc) i zajac sie Mala (znaczy starsza).
Tak myślałam, że ta druga chce pomóc.
Masakra, współczuję tej jednej siostry.
Stary 2015-05-28, 12:21   #738
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość

Jak mojemu przeczytałam to o tym czopie i wodach to nastąpiła chwila ciszy po.czym skwitowal "ty... No ale on ma rację "
Faceci ale jak on mi to powiedział w trakcie mojej paniki, to też sobie pomyślałam, ze całkiem niegłupio gada

Cytat:
nie dajmy się zwariować..
mam kilka ciuszków białych, tetry, ochraniacz i całe wypełnienie gondoli + prześcieradła do wózka, ale to na pewno nie z tego względu, że kolorowe są szkodliwe

Cytat:
No właśnie, Marei

Moja babcia pracuje w domu, jest agentem ubezpieczeniowym i zawsze jak ktoś dzwoni żeby powiedzieć że przyjedzie to babcia ma go na głośnomówiącym (bo lepiej słyszy ) i już kilka razy przyłapałam ją na tym, że jakiś człowiek tam jej coś tłumaczy powiedzmy, że miał stłuczkę czy coś a ona "dobra dobra to przyjedź" i zanim jeszcze ta osoba odłoży albo babcia naciśnie czerwoną słuchawkę to wali tekstem w stylu "dobra, nie truj dupy" Ja bym w życiu nie pojechała do takiej osoby ubezpieczyć niczego ani nikogo

Albo kiedyś do jednej babki "to trzeba było wypowiedzieć na 30 dni przed końcem umowy, co ty jakaś głupia jesteś że takich rzeczy nie wiesz?" - lol a skąd ta babka miała wiedzieć

Ale takie same są babki w wieku mojej babci, które np. sklepy prowadzą na wsi tam gdzie moi rodzice mieszkają "co podać? no szybciej niech się decyduje bo kolejka jest"

Ja też zaczęłam na twarzy puchnąć, na żywo nie widzę tego, ale po fotkach...

Moja mama prowadzi sklep spożywczo-przemysłowy i zawsze jak do jej biura wchodzą przedstawiciele handlowi, to ona wita ich słowami "O kuwaaaaaaa, znowu Ty??"

Cytat:
Mój ma tylko takie dni, że szaleje. Albo tak, że kilka dni się tylko przeciąga, żeby następne kilka dni ładować nogi gdzie popadnie
Dziś rano był spokój, kilka przeciągnięć, wypięcie dupki, ale za to jak byłam u notariusza przed chwilą, to już brzuch podskakiwał.

Cytat:

ona jest taka jakas 'niezyciowa'. w ogole nie pojmuje jej sposobu myslenia i zycia... od grudnia nie ma mieszkania i pomieszkuje u znajomych i rodziny. pracy nie ma, 'bo to nie dla niej praca na etacie i codzienne wstawanie rano do roboty', kasy nie ma, ale na festiwal do Cannes jezdzi co roku bo ona chce byc aktorka
dzis rano mi powiedziala ze jak ja chce to ona moze zostac dluzej, bo w sumie to nie musi jeszcze wracac do Paryza!! jaaaasne, baaaardzo chce zeby zostala juz powiedzialam Tz ze jak nastepnym razem ona przyjezdza to ja chce znac date wyjazdu zanim przyjedzie bo jak nie to
Bardzo podobne podejście do mojego brata On teraz otwiera swoją działalność i wszyscy są przerażeni, bo jego celem nie jest wstawanie o 4 rano i wyjazd na giełdę po towar, tylko wstawanie o 9 i picie kawy na tarasie.. Myśli, że będąc na swoim zarobi miliony bez pracy.

A w ogóle to okropnie mnie denerwuje.. Właśnie widziałam się z moją siostrą, której nagadał wczoraj, że ja chyba mam jakieś problemy i okrzyczał ją, że się tym nie interesuje I że jak wchodzi do mnie i do Tża na dół, to my nie rozmawiamy w tym momencie, więc chyba nie mamy udanego związku..
:brzyda l:
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 12:34   #739
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć
Witam się z kawką i pustym już talerzem po obłędnym kruchym cieście z truskawkami

Mam dziś straszny spadek formy fizycznej... masakra... bolą mnie nogi, choć nie są opuchnięte, jakoś tak słabo mi jest i spać się chce... Przez to prawie nic dziś nie zrobiłam... a chciałam chociaż swoją torbę do szpitala spakować... Chyba odpuszczę jednak, bo jeszcze muszę trochę energii wykrzesać na popołudnie/wieczór z Leosiem sam na sam...

Aaa przyszedł mi ten rożek do szpitala. Zapłaciłam 22.50 z przesyłką a jest bardzo fajny
Trochę żałuję, ze kupiłam wcześniej tamten dzianinkowy, choć śliczny. Bo dałam z przesyłką chyba 75 zł, a i tak nie zamierzam za bardzo Frania trzymać w rożku... No już trudno

Cytat:
hej
a ja zis od rana chodze wkurzona!! od rana znaczy od 6 kiedy siostra Tz nas obudzila. bo ona ma pociag o 9 i musi sie przygotowac, wiec wstaje 3 godziny wczesniej i trzaska drzwiami. o ile jeszcze ja sie wczesnie budze i jakos to przezyje, to obudzenie Malej o 6 rano traktuje jako zbrodnie!! wlazla do jej pokoju, zeby ja zobaczyc!! ot tak!! kuzwa! dziecko sie budzi ok 7:30-8 to by ja i tak zobaczyla, ale nie!! tego juz jej nie podarowalam no i jej wygarnelam... dobrze ze juz wyjechala bo bym ja chyba utlukla dzisiaj
i mam nadzieje ze za szybko nie przyjedzie...
dobrze, ze sobie pojechała! Niecierpię takich bezmyślnych ludzi, co to się nie zastanawiają nad konsekwencjami tego co robią

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dziekujemy za gratulacje

Z Oskarkiem wszystko w porzadku,urodzil sie 3260g, 56cm bardzo grzeczny, prawie nie placze, caly czas jest ze mna, jutro wychodzimy

Ze mna troszke gorzej, glowa boli ale wzielam tabletke, moze przejdzie

Co do szczepien to robimy takie jakie zalecaja na miejscu
super, że z Oskarkiem wszystko dobrze!
Zdrówka dla Was

Cytat:
Dziewczyny oglądam w ulotce że od dzis w Kauflandzie są rzecz dla ciężarnych:
-legginsy 17,99
-sukienki 29,99
-staniki sportowe 14,99
-staniki do karmienia 34,99
-dresy ciążowe- 24,99
-wanienki 17,99
- mata edukacyjna 69,99
oo fajnie, ale ja do Kauflandu nie jeżdżę

Cytat:
Napisane przez rybkaa90 Pokaż wiadomość
Przydałyby mi się nowe sandały i torebka... Szkoda, że nic mi się nie podoba. A jak już coś wpadnie w oko, to kosztuje miliony monet
ja się wczoraj rozglądałam w ccc za klapkami, bo po cc nie będę w stanie zapinać sandałów. Ale lipa. Nic ciekawego. Jak już to coś a la japonki, a ja nie lubię takich butów.
Torebkę też chciałam, jasną, ale jakąś taką typowo letnią np z plecionego sznurka lub jakąś ażurkową. Ale też lipa...

Cytat:

u nas od wczoraj walka z brzuszkiem:/
oby przeszło jak najszybciej

Cytat:

Nie wiem jak ja zrobię se pedi, co te.dziecko w brzuchu mi robi to ja nie wiem.. Chyba tz musi jej wytłumaczyc że wychodzic to trZeba dołem a nie bokiem
ja postawiłam teraz na kremy do stóp i w miarę ok to wszystko wygląda, ale w niektórych miejscach ewidentnie przydałby się jakiś peeling. A paznokcie potraktowałam odżywką i tak chodzę.
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 12:38   #740
Princesika
Zakorzenienie

Irmusia, to Ty miałaś ten dzianinowy rożek
Pomyliło mi się, że Mehja. Masz link do niego?
Stary 2015-05-28, 12:40   #741
kejtiCe
Zakorzenienie

Princesika a Twój bok nadal boli?
22.06.2015
Stary 2015-05-28, 12:52   #742
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
No modelka jak ta lala

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Cytat:

Zapomniałam wam wczoraj napisać! przyszły mi te staniki sportowe z Gatty, któraś wstawiała link, chyba Mehja, świetne są i wysyłka expres
a wzięłaś aktualny rozmiar czy większy? Bo ja się ciągle waham, a chciałabym w sumie mieć już ten zakup z głowy...

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Zdaje sie ze jestem pierwsza przeterminowana.. uroczo... nasprzatalam sie wczoraj i nic..
widocznie córeczce dobrze w Twoim brzuszku

Cytat:
ale wymyśliła....
Ja mam trochę białych pajacyków, ale to z lumpka jeszcze po Leosiu i dodatki ecru, dlatego, że pasują nam do sypialni. A tak to większość zdecydowanie w innych kolorach.

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Irmusia, to Ty miałaś ten dzianinowy rożek
Pomyliło mi się, że Mehja. Masz link do niego?
od tej babki mam

http://allegro.pl/rozek-dzianinowy-e...399782365.html

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
No właśnie, Marei

Moja babcia pracuje w domu, jest agentem ubezpieczeniowym i zawsze jak ktoś dzwoni żeby powiedzieć że przyjedzie to babcia ma go na głośnomówiącym (bo lepiej słyszy ) i już kilka razy przyłapałam ją na tym, że jakiś człowiek tam jej coś tłumaczy powiedzmy, że miał stłuczkę czy coś a ona "dobra dobra to przyjedź" i zanim jeszcze ta osoba odłoży albo babcia naciśnie czerwoną słuchawkę to wali tekstem w stylu "dobra, nie truj dupy" Ja bym w życiu nie pojechała do takiej osoby ubezpieczyć niczego ani nikogo

Albo kiedyś do jednej babki "to trzeba było wypowiedzieć na 30 dni przed końcem umowy, co ty jakaś głupia jesteś że takich rzeczy nie wiesz?" - lol a skąd ta babka miała wiedzieć
świetna jest

Cytat:

No bo oni tak robią te programy, pindolą a nic nie mówią, a jak na serio coś mowią to ucinają bo beznadziejny Bartek Jędrzejak musi motylki pokazać

A propos przestawiania kości jak dziś w nocy wstawałam na siku to mi tak gruchnęło w kościach nad bożeną, ze myślałam, ze się połamałam Ale nie bolało na szczęście
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 13:16   #743
201710041131
Konto usunięte

Irmusia o Boże Boże Bożenko co to by było połamać Bożenę

Ja dziś poszłam golić się bez lusterka i prawie obcięłam Już nie widzimy się twarzą w twarz...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 13:16   #744
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
W zyciu!!!

Reczniki akurat mam jasne bo takie chcialam ale ciuszki we wszystkich kolorach, tak samo cala reszte.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 13:17   #745
ultraviolwt188
Raczkowanie

Cytat:
eeeee jak mam z kazdego po trochu pierwsze słyszę,że musza byc same jasne kolory

Cytat:

eeee też mam materac z gryką az sprawdze jak tż wróci, lece sie szykować na Ktg
Stary 2015-05-28, 13:19   #746
country111
Zakorzenienie

Cytat:

Co chcecie prawdziwa artystka. Tacy ludzie nie pracują na etacie a często właśnie na czyjść koszt
country111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-28, 13:26   #747
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Princesika a Twój bok nadal boli?
Noooo Najbardziej zaczyna boleć pod wieczór i boli w nocy, jak się kładę to się modlę, że by w nocy się nie budzić bo potem nie ma jak zasnąć. Niby na prawym boku da się spać ale temu małemu Trzpiotowi to nie odpowiada i kopie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-28, 13:30   #748
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo Najbardziej zaczyna boleć pod wieczór i boli w nocy, jak się kładę to się modlę, że by w nocy się nie budzić bo potem nie ma jak zasnąć. Niby na prawym boku da się spać ale temu małemu Trzpiotowi to nie odpowiada i kopie
a w ciąży chyba nie można żadnych maści rozgrzewających, nie?
dziwny taki ból, współczuję
22.06.2015
Stary 2015-05-28, 13:30   #749
201710041131
Konto usunięte

Dziewczyny była któraś z was teraz w kinie na

Mad Max: Na drodze gniewu??

Bo w niedzielę chcę do kina i nie ma nic ciekawego chyba i do wyboru z takich nieanimowanych widzę albo ten Mad Max (ale nigdy żadnej części nie widziałam i nie wiem czy skumam o co chodzi?) albo Kraina jutra - to nie miało jeszcze premiery ale nie wiem czy to bardziej dla nastolatków nie jest... Reszta jak patrzę to albo mi by nie pasowała albo Tżtowi...
Stary 2015-05-28, 13:32   #750
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Nic mi sie nie chce, zla jestem ze nic sie nie dzieje. Po obiad poszlismy z synem do garmazerki i tylko odgrzalam, eh..
Dzis jeszcze dzien bez drzemki wiec ani chwili dla siebie..
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości