|
|
#3961 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
|
|
#3962 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3963 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nooo nieee, u mnie by to np. roznicy nie robiło, bo % o i tak nie lubie
No, ale nie wiem jak u Cie ![]() Ciezkie, killerowate przewaznie. Z mainstreamu to tak, jak pisałm - klasyki edp AoD, Alien, Angel, Słoń, Dune, Chanel nr 5, ELixir i Eau de Merveilles, AoD Illicite Extrakt. Z niszy to Ambre Sultan, Timbuktu, FdB, Fordy niektóre, Serge Noire, Szpilkówna, Navigateur, Dzongkha (chociaz ostatnio przestala mi sie podobac), niektore Fordy. To tak z grubsza. A Ty?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2015-05-28 o 15:50 |
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3965 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale "masakra" akurat miała dotyczyć wybredności perfumeryjnej ![]() Ja najbardziej lubię dymne monozapachy: Bonfire, Fireplace, Burning Leaves, męskie Encre, Eau du Fier, Black CdG, Bois d'Ombrie, ewentualnie kadzidła: Messe, Bois d'Encens i jakieś ziele: Gentiana Hermesa... Hmm, wyszło 10 Teraz mam przejściową fazę na kwaśne porzeczki i dymne maliny/żurawinę/jeżyny.
|
|
|
|
|
#3966 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3967 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Dymne tez lubie U mnie wyszło wiecej niz te 15, ale kiedys duzo wiecej mi sie podobało. A faze na owoce to masz pewno ze stanu przejsciowego
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-28 o 15:59 |
|
|
|
|
#3969 | ||||||
|
BAN stały
|
![]() A to w Alienie je lawynda? ![]() Cytat:
Pisząc o niszy, chodziło mi o mój własny, osobisty szał onegdaj, że "łaaał! wszystko takie inne i dla pospólstwa niedostępne i w ogóle ja taki jeden na milion" Po jakimś czasie okazało się jednak, że większość niszy to nie moja bajka jednak, vide Lutens, Tom Ford, CdG (co najwyżej jeden/dwa zapachy mógłbym nosić z przyjemnością z wymienionych tu marek, w porównaniu do mainstreamu to maaałooo) ![]() Ja też, nie skreślam z góry, "bo nisza" ![]() W ogóle to tego typu okna (skrzynkowe?) jakoś tak mnie rozczulają, w domach dziadków były od zawsze, póki nie wymieniono na "praktyczne & nowoczesne" plastiki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#3970 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O, miałeś taką fazę? Ja przyznam, że nigdy tak nie myslalam, ale moze dlatego, ze późno z perfumami zaczełam, jak juzem stara była a nie smark?Kiedyś miałam wielką nadzieje z tak chwalonymi na blogach Fordami, a jak przyszło co do czego, to okazało się, ze z nich wszystkich toleruję z 1-2 i tyle Patrzać na ceny zresztą, to czysta oszczędnosc Generalnie dawno nie wąchałam czegoś, przy czym mogłabym zrobić tak
|
|
#3971 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Człowiek dowiedział się o istnieniu tzw. niszy i pomyślał, że los na loterii wygrał
|
||
|
|
|
#3972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Draki nie zrobiłam ,zakaz był bo Babcia leżąca była iiiii nie można było jej denerwować ,ale rozmowa pedagogiczna byłaJKak zabrakło mi argumentów, postanowiłam wykorzystać fakt że Bóg jest dobry i nie mógłby skrzywdzić dziecka niewinnego ( Babcia nie ogarniała że już się człowiek z grzechem rodzi ). Dałam jej przykład rodzących się ,niewinnych dzieci, bardzo ciężko chorych, cierpiących. Na pytanie czym to dziecko zawiniło i za czyje grzechy cierpi ,dostałam odpowiedź która zwaliła mnie z nóg.... To kara dla rodziców dziecka ,za ich grzechy .... ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Oj będzie nowa ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
Dobrze że jesteś już w domu ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() Zrobiłyśmy z Betty wypad do dwóch perfumerii w tym jednej w sex szopie .Iiiii znalazłam zastępstwo dla Antka szanelowego dla Negatywa ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- też tam lavendy nie czuję , ale i jaśminu też nie
|
|
#3973 | |||
|
Zakorzenienie
|
a dopiero co pisałam ze nie da się jej nigdzie kupić
tzn ja nie mogłam nigdzie znaleźć jak akurat miałam fazę na szukanie kiedyś ![]() Cytat:
ad 1 ad 2 Cytat:
Cytat:
za szybki powrót do sprawności |
|||
|
|
|
#3974 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
a jeżeli nie śmierdzą to duszą więc ostateczna konkluzja ![]() 2.ano Cytat:
![]() Ewuś macham snad niczego i idę do kuwety ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-05-28 o 22:20 |
||
|
|
|
#3975 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Szczerze, to nie pamiętam już który Ford mi się podobał w miarę a co więcej - jakoś nie czuje potrzeby sprawdzenia ![]() 2. jak dobrze wiedzieć, ze to nie moje jakieś chore wymagania, ale po prostu perfumiarstwo na psy chyba schodzi
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie przepraszaj Mnie nigdy jednak nie przestanie zaskakiwać fakt, jakimi debilami są ludzie. Dlaczego nie używają mózgów swych do myślenia. bo to nie kler i nie inne sekty są tak naprawdę durne, nieee, oni nie są durni, durne są ich teorie wtłaczane świadomie w mózgi durnych ludzi. Dlaczego większość ludzi, jest taka tępa i to kupuje? Zawsze się zastanawiałam skąd bierze się tępota. Bo że w czasach Majów wierzyli w boga słońce - nie można im się dziwić, ale w dzisiejszych czasach? ?????????????????? Jak inteligentni ludzie, mogą wierzyć w brednie i je głosić, szerzyć, powielać? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-28 o 22:35 |
|
|
|
|
#3977 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale, ze w czym jasminu nie czujesz Nesko? Bo się pogubiłam już
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę i ryczę
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Psina?
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, pięć lat temu, sentymentalna jestem i pamięć mam zbyt dobrą
w tych kwestiach, ale z drugiej str. nie chcę zapomnieć
|
|
#3981 | |||||||
|
BAN stały
|
Jeeezu, Flo, co Ci?
![]() Obawiam się, że to pogląd spotykany nie tylko u ludzi tzw. starej daty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() #hipsterlevelhard ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
udręczam się fotami
kce ktoś wina? cirwone będzie wytrawne, ide po butlę, a całej sama nie wypiję
|
|
#3983 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale chyba byś nie wlajzła tu wówczas. Przykro mi, bo wiem, że nie mogę Ci pomóc. To chyba tak ma być. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-28 o 22:58 |
|
|
|
|
#3984 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
)fogle to fajny ten blog od Kota w oknie
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2015-05-28 o 23:13 |
||
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to domowe jest słodkie, aż język kołkiem staje , tylko kulinarnie używam i tulam mocno ja czekam na zalew krwi z utęsknieniem, mam problem z hormonami (dziękipanbóg to nie menopauza, ale i tak niefajnie) tak więc kobity cieszcie się z przychodzącej @
|
|
|
#3988 | |
|
BAN stały
|
O! Takie to już bardziej
![]() Cytat:
Musiałem czegoś szukać w grafice google, to na pewno Blog ciekawy, to prawda, ale to taka nisza moim zdaniem - stara architektura (Toruń i prawa strona Wisły przede wszystkim), trochę historii, trochę podróży ![]() ![]() A mnie naszła myśl przy "Kuchennych rewolucjach", że moje życie jest do bani i nic z tym nie robię A zaraz potem, przy logowaniu się, dostałem pw od znajomej wizażanki z pachnącego (piszemy do siebie od czasu do czasu), że jutro jej siostra ma operację neurochirurgiczną guza mózgu, co też można napisać w takiej chwili?
|
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nigdy nie wiem co powiedzieć. Na usta ciśnie mi się wyłącznie prawda, a to jest najczęściej to, czego powiedzieć nie można. No chyba, że po prostu "Jestem z Tobą" ? Wszystko inne, czyli prawdziwa ocena sytuacji, dobije człowieka. Dlatego ja często milczę, jak u kogoś zanosi się na złe, bo podejrzewam jak się to skończyć może, i nie chcę być tym kimś kto mówił "będzie dobrze" myśląc o majn gott już pozamiatane. A powiedzenie prawdy to jak kopanie leżącego. W tej sytuacji, myślę jednak, że ten ktoś ma szczęście w nieszczęściu, że to w ogóle operowalne jest. Że to dobre rokowanie musi być, skoro lekarze się podjęli. No ale powiedzieć czegoś takiego komuś nie mogę ![]() Serio ujęłabym to" Trzymam z Tobą, jestem i będę z Tobą myślami cały czas". Prawda, ale nie ta trudna i smutna ![]() ---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:49 ---------- Ja się jednak muszę oddalić. Padam. Dobrej nocy all |
|
|
|
|
#3990 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Z drugiej strony świadomość, że wuj i ciotki zmarli na guza nieoperacyjnego nie pomaga wcale... Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

a co więcej - jakoś nie czuje potrzeby sprawdzenia