![]() |
#4981 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Heja!
My po 7 h pierwsze karmienie😃 pięknie, muszę tylko jakoś nauczyć ją zasypiania po kąpieli, a nie do 23 bal ![]() Wczoraj pojechaliśmy z małą do znajomych na trochę, robiliśmy gofry - pychota ![]() ![]() Cytat:
To jednak koty są nieobliczalne, współczuje przeżyć.
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
Ok, moja niunka spi to i ja ide dalej w kimke
![]() Jak bedzie ladnie to przyjaciolka nas bierze dzisiaj do siebie na opalanko do domu z ogrodem, wyrwiemy sie na chwile z tego miasta ![]()
![]() |
#4983 |
Zakorzenienie
|
Joł joł joł Kobitki
![]() Co tam z rana? Ja juz standardowo musiałam ze zwleć z łóżka:-(-Młody nie śpi prawie że od po 3.. Masakra. Co Wy robicie z tymi Waszymi dziećmi ze Wam tak pięknie śpią? To Niedowiary. Violka -7 h ?to ja w czasach świetności tyle spałam sobie - co to za piękne czasy były.... Rany macie jakieś sposoby na sen o których nie wiem? Ukrywacie to?;-) juz mi tu pisać; -) Boleczka - to miłego dnia. Zazdroszczę wyjazdu i opalanka ![]() Koperco -wspolczuje przeżyć :-(-jakiś nie doczytałam wcześniej o akcji z kotem. Domyślam się ze było Ci cholernie ciężko z tym wszystkim:-( przykre to jest jak nie wiem co- kurde te zwierzęta - nigdy niewiadomo co im odwali - i nawet jak jesteś czujna na 100% to i tak będzie moment jak się po prostu nie zdąży :-( smutne to :-( -dobrze ze ta blizna nie jest jakaś taka szpecaca i przede wszystkim ze nie stało się noc gorszego bo mogło być przecież różnie. . |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To tak jak ja z mezem, bylismy obok malej ale kto by pomyslal ze kot zaatakuje no i niestety szybke to stworzenie.. Ale od tylu mala zaatakowala i nie widziala dokladnie wiec te dwa razy jak zdazyla machnac lapa to nie trafila. Przykro mi z powodu synka, biedaczek ![]() Eh bedzie ciezko.. Ale mam nadzieje ze znajde jej dobry dom. Boze nie wiem jak ja ją oddam ![]() ![]() FLIGHT zazdro urlopu meza! ![]() Mala poszla spac o 00.00 i wstala trraz na karmienie, ja obudzilam sie o 5 wystraszona, bo to jej godzina jedzenia a ta spi w najlepsze.. To poszlam i ja. Teraz przysypia mi na rece. Wiecie co, ostatnio mala atrasznie mi sie rzuca przed snem.. Przysypia i majta glowa, raczkami.. Rzuca sie doslownie.. Raczkami po buzi sobie majta, glowe do tylu odgina.. Wasze dzieci tez tak maja? Aaa i bym zapomniala - w piatek jedziemy do Polski ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Zakorzenienie
|
Domima niewiem jak ja to robię, a właściwie ona
![]() ![]() ![]() Dzisiaj moja ciotka z synowa ma przyjechać w odwiedki i jeszcze kolega Tż, mam nadzieje ze długo to nie bedzie trwało, bo ładna pogoda trzeba spacerować 😃
#4986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/edisa-oslonka-dasz...400234620.html No dziś byla ekstra noc- 19.20, 2.10, 6. Po 6 kupa w pajac, siku po ścianach ale wybaczam ![]()
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
Koty sa nieobliczalne. My sie karmimy po raz 3. W nocy ponad godzine sie ogarnialismy bo may zaczal kupe roboc po tym jak go przebralam wiec czekalam az zrobi,potem przebralan i dopiero jadl
![]() Kotow nie lubie,sa nieobliczalne. Ja dzis mialam mniej pibudek i szczesliwa a widze Wy normslnie spalyscie😱 matko kiedy mi Mikolj da spac 😔 Violka to ich na spacer zabierzesz. ![]() My mamy juz ten chrzest dograny,slub wlasciwie juz prawie prawie ![]() Dzis jedziemy do moich rodzicow na wies ![]() Ciekawe jak to bedzie bo to nasz 1 wyjazd. Zaraz czeka mnie ogarnoecie wody do bidonu,umycie podgrzewacza i butli.. maly na pewno nie da mi juz spac. A szkoda,bo pol h by sie przydalo😔 |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
U nas z odwiedkami wiekszosc czeka. Część byla na Chrzcinach. Dwa razy mieliśmy gości. W tym tym tyg. 2 koleżanki chcą wpaść. Dużo jeszcze przed nami
#4989 |
Zakorzenienie
|
Majka za to u nas odwiedzin troszke bylo,ale nie duzo. Malutko. A teraz my bylismy niedssno u tesciow,moich dziadkow i dzis jedziemy do rodzicow. Oczywiscie nieltorzy z nich juz malego widzieli. A niektorzy nawet nie zadzwonili.
Ale w sumie to dziwny temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez sunny_eyes Czas edycji: 2015-05-31 o 06:15 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4991 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Wow pospalem pol godziny i juz wisze na cycusiu...
Szalu dostane z Michasia siuskami, nawet jak spi i pojawi sie troche siku w pampku to jest zaraz krzyk... nie wiem co on taki wyczulony. Moze chociaz plus bd taki ze dzieki temu szybciej sie polubia z nocnikiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u nas Ci najbliżsi już byli wszyscy, nawet koleżanki po kilka razy ![]() ![]()
![]() |
#4994 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz juz spie na cycusiowej poduszce, czyli glodu bylo tu niewiele, bardziej tulenie bylo potrzebne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4995 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Sorry ale nie mogę czytac tego najeżdżania, ze koty takie nieobliczalne. A psy to niby nic nie robią? Jeszcze nigdy nie słyszałam w tv o jakimś poważnym ataku kota na człowieka, a psa i owszem
![]() Mam nadzieje, ze to zasługa mleka i tak zostanie, bo wczoraj ok 14 byla kupa i dzis znow o 5 ![]() Fikuś fika w leżaczku, a ja tv oglądam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale spokojnie. Jestem.kociara ![]() ![]()
![]() |
#4998 | ||
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Cytat:
Ja kupiłam parasolkę i jestem zadowolona, wygina się ją w którą chcesz stronę i widzisz dziecko. Cytat:
Uważam że pies jak jest agresywny to poprostu zaatakuje i tyle i takie trzeba izolować, a koty chodzą luzem, tak przemykają, skradają się, tak patrzą podejrzliwie 😜 i niewiesz kiedy mu coś odbije. Może jestem uprzedzona, chociaż nigdy żaden kot mi nic nie zrobił, ale jakoś nieprzepadam, nieufna strasznie jestem w stosunku do kotów, dużych psów też się w sumie boję. A jeszcze czytając te historie to tym bardziej.
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
nie ma nic, nawet zaczerwienienia zadnego nie ma, a od początku tak reaguje na siku. Najgorsze jest jak juz prawie spi i nagle krzyk i ruchy oznaczające ze mu mokro w jajeczka. I pampki juz tez próbowaliśmy zmienić i ciagle siku oznacza natychmiastowe przewijanie. :/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
żeby nie było - wiem, że kotu może odbić, ale tak samo może odbić psu, który nigdy nie przejawiał agresji
![]() i to i to, to tylko zwierzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przenosimy się do nowego wątku!!
#5002 |
Zakorzenienie
|
Mojemu chrzesniakowi dwa autka, jeden z efektem dźwiękowym
![]()
#5003 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
kilku dniach? Wiecej niz 10% wagi spadła? Cytat:
![]() ale nad ranem zarcie co godzine ikupa po pachi 😁 Cytat:
Tak ze nagle odbic moze i psu.i czlowiekowi...no ale jak ktos jest z gory uprzedzony do kogos,czegos to nie przetlumaczysz... Moj kot w zyciu podejrzliwie nie patrzal 😀 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5004 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie ta oslonka jak dla mnie wizualnie nie odpowiadala, to ze dziecka nie widze, no i parasolke moge okrecac dowolnie i osloni np przed wiatrem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dajcie link do nowego wątku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51590822]
Ja wiecej historii mrozacych krew w zylach slyszalam o psach i to o takich ns codzien lagodnych,ostatnio o psie lubiacym dzieci,bawiacym sie z nimi,któremu odbilo nagle i zlapal glowe dwulatki w paszcze. Tak ze nagle odbic moze i psu.i czlowiekowi...no ale jak ktos jest z gory uprzedzony do kogos,czegos to nie przetlumaczysz... Moj kot w zyciu podejrzliwie nie patrzal 😀[/QUOTE] Jak sie urodzilam to mielismy kotke ktora sie mna opiekowala. Gdy juz raczkowalam to w ogrodzie mama nigdy nie patrzyla gdzie jestem tylko kota wygladala, bo nie odstepowal mnie na krok. Gdy ja plakalam to ona zaczynala strasznie miauczec. Nawet pozwalala mi sie wozic w wozku pod kolderka jak bylam starsza :p Ale sama nigdy nie bede miala kota ani psa w domu ze wzgledu na siersc ktorej nie znosze. No i koty wg mnie sa wredne bo nie raz mnie podrapaly zaczepialy u kogos jak bylam bez powodu. ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Maz spi Michas spi, jak ja przyloze glowe do poduszki to Maly zaraz zaczyna sie wiercic i mruczec. Nie wiem czy on ma jakas czujke ze mama musi ciągle byc w pelnym pogotowiu... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
Gdzie link?
![]()
![]() |
#5008 |
Zakorzenienie
|
macie linka do kolejnej czesci jakby mnie gdzies wcielo:<br />
<br /> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post51587743<br /> <br /> ---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- To pisala Mała wczoraj |
![]() ![]() |
![]() |
#5009 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udało się ukrócić noszenie Mikołaja na rękach? Cytat:
Współczuję tej nadwrażliwości. Może jak synek sika to czuje dyskomfort, coś go boli? Cytat:
Zgadzam się Cytat:
Mi parasolka latała na wietrze i trzeba ją przekrecac z jednej str.wozka na drugą jak slonce inaczej swieci. Jakoś nie moge sie do juej przekonać. Mam w komplecie z wózkiem ale jej nie używałam przy starszym.
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.